επειδή έχετε μια μανία να τα διαστρεβλώνεται όλα
οι 3 βαθμοί της νίκης που αφαιρέθηκαν απο την Καλαμαριά τους πήρε ο ΘΡΥΛΟΣ...
επαναλαμβάνω ... ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ !!!
ο ολυμπιακός ΚΕΡΔΙΣΕ την αντιπάθεια όλου του φίλαθλου κόσμου !!!
![]()
![]()
![]()
επειδή έχετε μια μανία να τα διαστρεβλώνεται όλα
οι 3 βαθμοί της νίκης που αφαιρέθηκαν απο την Καλαμαριά τους πήρε ο ΘΡΥΛΟΣ...
επαναλαμβάνω ... ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ !!!
ο ολυμπιακός ΚΕΡΔΙΣΕ την αντιπάθεια όλου του φίλαθλου κόσμου !!!
![]()
![]()
![]()
οπως να προσθεσω πως και αυτο ειναι φιδι....Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟ..
[/url]
απο την νομοθεσια στην ελλαδα επιτρεπετε να κανει ενας παικτης 3 μεταγραφες(δλδ να εκδοσει δελτιο)...απλα δεν μπορει να παιξει 3 φορες .... μονο 2...ασχετα αν ειναι δανεισμος ή κανονικη μεταγραφη........το καταλαβαινετε αυτο ή να το κανουμε και νιανια....πως θα μπορουσε η ομοσπονδια να ειναι συνυπευθυνη...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτή την πρωτόδικη απόφαση, να ξαναγίνει ο αγώνας, κάνατε Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ και ζητήσατε τα βαθμουλάκια ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
οκ κανενα προβλημα να ξαναγινει ο αγωνας χωρις τον Βαλνερ!να παιχτει στο ..γηπεδο!......![]()
![]()
![]()
Μήπως ότι θυμάστε χαίρεστε ;;;;;;
To 2005, υπήρχε νομοθεσία ; Ναι ή όχι ;
Τελική βαθμολογίαΔελτίο Τύπου - 14/1/2005
ΑΠΟΦΑΣΗ
Το Πρωτοβάθμιο Τριμελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ομαδικού αθλήματος του ποδοσφαίρου, αποτελούμενο από τον Βασίλειο Κωστόπουλο-Πρόεδρο Πρωτοδικών ως Πρόεδρο και τους Δημήτριο Λευκό-Εισηγητή και Γεράσιμο Βρυώνη Πρωτοδίκες Αθηνών ως μέλη, με την υπ’ αριθμ. 74/14-1-2005 απόφασή του, αποφαίνεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα αμφοτέρων των ομάδων, τις οποίες και μηδενίζει για το μεταξύ τους αγώνα.
Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από κάθε υπαίτια ομάδα. (άρθρο 21 του ΚΑΠ). (σσ. εδώ δεν υπήρχε κενό νόμου για τις ποινές. Οι ποινές ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ)
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και β) του χρηματικού προστίμου των εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ. (άρθρο 41 Ζ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει).
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και β) του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ. (άρθρο 41 Ζ του Ν. 2725/1999 όπως ισχύει).
Ολυμπιακός 65
Παναθηναϊκός 64
Α.Ε.Κ. 62
Με τους -3, ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα τότε οεο ?
Που είναι όλοι οι γαυροβουλευτές και ο Σώκρατες να κλαφτουν και να μας πουν πως το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται στα γήπεδα κι όχι στα δικαστήρια ;
καμία σχέση η μια υπόθεση με την άλλη...επεισόδια στην μία....παρατυπία της ομάδας στην άλλη
και ποιος σου λέει ότι φίλαθλοι του Θρυλου κάναν τα επεισόδια????
απο τα κασκόλ????
α ρε ελληνάρες!!!
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΕΠΟ απάντησε στις δηλώσεις του πρόεδρου της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαϊδη στους παίκτες της ομάδας και κάνει γνωστό πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μηνύει ένα πρώην μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Η αμετροέπεια του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θεμιστοκλή Νικολαΐδη, ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο. Τα όσα είπε στη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, αποτελούν ύβρη η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη ενώπιον της οποίας ο κύριος Νικολαϊδης θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του.
Υ.Γ.: Επί των όσων είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ριβάλντο, δεν επιθυμούμε να απαντήσουμε όπως θα του άξιζε, σεβόμενοι την ποδοσφαιρική ιστορία του, την οποία ο ίδιος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απαξιώσει."
Αμεση ήταν η αντίδραση του Βασίλη Γκαγκάτση στα όσα είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha" και απάντησε στον ισχυρό άνδρα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.
"Βέβαια, έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα να είναι περίεργο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάει σε γήπεδο. Εκεί έχουμε φτάσει! Έχει περισσέψει η υποκρισία γιατί ο κ. Κανελλόπουλος πριν από λίγο καιρό σε συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, όταν ήμουν παρών, γιατί τότε δεν τολμάει, είπε τα εξής με μάρτυρες όλους τους προέδρους των υπολοίπων ΠΑΕ: Κύριε Γκάγκάτση φτιάξτε μας το ποδόσφαιρο μόνο εσείς μπορείτε. Φτιάξτε μας τους παράγοντες μόνο εσείς μπορείτε. Ο κ. Κανελλόπουλος παραπληροφορεί τον κόσμο ότι μόνο η επιτροπή εφέσεων ότι ή συμμετοχή του Βάλνερ ήταν αντικανονική. Το είπε και η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λιγκ η οποία έβγαλε μνημειώδη απόφαση ενώ ήταν αντικανονική η συμμετοχή του παίκτη και υπάρχουν κανονισμοί. Ότι η ομάδα χάνει τους βαθμούς και διέταξε την επανάληψη του αγώνα. Τότε δεν μίλησε ο κ. Κανελλόπουλος για το έκτρωμα. Προφανώς ο κ. Κανελλόπουλος δεν διάβασε το σκεπτικό της απόφασης του CAS!"
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: "Πως θα στρέψουμε όμως τον κόσμο σε άτομο που δεν ευθύνεται; Πως θα δικαιολογηθούμε στον κόσμο μας; Πως θα πετάξουμε τις ευθύνες από πάνω μας όταν ξεκινάμε από την αρχή της χρονιάς και λέμε ότι φέτος θα πάρουμε σίγουρα το πρωτάθλημα και ο στόχος δεν επιτυγχάνεται; Πως μεροληπτεί η ΕΠΟ υπέρ του ΟΣΦΠ, αόριστα; Όλοι ομολογούν ακόμα και η ίδια η Καλαμαριά ότι η συμμετοχή του Βάλνερ ήταν αντικανονική. Η ευθύνη συμμετοχής του ποδοσφαιριστή ανήκει στις ομάδες. Αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Αν ένας παίκτης είναι τιμωρημένος δεν παίρνει τηλέφωνο η Σούπερ Λιγκ ή η ΕΠΟ και λέει στην ομάδα τι συμβαίνει ή μην τον βάλετε. Οφείλουν οι παράγοντες των ομάδων να ξέρουν τους κανόνες".
"Ο Βάλνερ ομολόγησε σήμερα ότι δεν κρύφτηκε. Από την αρχή τα είπε όλα. Ήξερε η Καλαμαριά ποιο ήταν το πρόβλημα και από την αρχική της ανακοίνωση φαίνεται ποιο ήταν το πρόβλημα. Από πού θέλουμε να ρίξουμε το φταίξιμο στην ΕΠΟ όταν όλα τα δικαιοδοτικά όργανα έκαναν αυτό που έκαναν. Γιατί ευθύνεται η ΕΠΟ; Σε αυτή την χώρα για όλα φταίει ο Γκαγκάτσης και η ΕΠΟ. Από τα λεγόμενα του κ. Ριβάλντο ένα πράγμα συγκρατώ, προφανώς δεν ξέρει τον κανόνα. Όπως ο κανόνας είναι να παίζουμε 11 εναντίον 11 και όχι εναντίον 12. Όταν το πέναλτι το χτυπάμε από τα 11 βήματα και δεν το χτυπάει από όπου θέλει ο καθένας. Αυτός είναι ο κανόνας. Άμα διαβάσει κάποιος την απόφαση λέει ότι η συμμετοχή του Βάλνερ ήταν αντικανονική".
Ολοκληρώνοντας ο κ.Γκαγκάτσης δήλωσε: "Συμφωνώ απόλυτα ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα χαρτιά, αλλά όπως λέει και η πλευρά του ΟΣΦΠ και έχω ακούσει τον Πέτρο Κόκκαλη ζούμε στον πόδόσφαιρο που υπάρχουν κανόνες. Ο ΟΣΦΠ είπε ότι και εμείς μπορούσαμε να βάλουμε τιμωρημένο παίκτη αλλά δεν το κάναμε. Το ότι έκανε ένσταση ο ΟΣΦΠ είναι ευθύνη του ΟΣΦΠ και όχι της ΕΠΟ. Ποια είναι όμως η διαφορά με αυτό που έκαναν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ; Και αυτοί δεν έκαναν ένσταση, δεν ενεπλάκησαν στην υπόθεση; Να γίνει πραγματικό πρωτάθλημα και να μην φέρουμε τις ευθύνες στις πλάτες της ΕΠΟ επειδή έχει την διαιτησία. Μου έφεραν προτάσεις το καλοκαίρι και τις έκανα όλες δεκτές, συνεχίζουν όμως να ασχολούνται με την διαιτησία. Άραγε δεν είναι υποκρισία όταν όλες οι ομάδες διαμαρτύρονται γιατί έχουν αδικηθεί στα γήπεδα; Πιθανότατα να νομίζουν ότι παίζουν εναντίον άλλων 16 ομάδων, αλλά τελικά το πρωτάθλημα παίζεται με 16 ομάδες".
ΡΕ ΟΥΣΤ
Σαν αντιδραση σε αυτο υποτιθεται
"Κεραυνοί" από τον Ντέμη Νικολαΐδη σε ομιλία του προς όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε την Τρίτη στους Θρακομακεδόνες από τις 15:00, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν μετά τις 17:00 και για περισσότερη από μία ώρα μιλούσαν στα αποδυτήρια.
"Το πρωτάθλημα είναι εξυπηρέτηση του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά. Η ΕΠΟ γνώριζε για τη μη νόμιμη συμμετοχή του Βάλνερ και δεν απέστειλε το έγγραφο στην Καλαμαριά, ενημερώνοντάς την για την παράνομη συμμετοχή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Τα έφεραν έτσι ώστε όταν έστειλε τα έγγραφα στο CAS η Καλαμαριά να έχει ήδη πέσει. Αυτός είναι ο νέος τρόπος που καθορίζει τα πρωταθλήματα ο Γκαγκάτσης. Εχουν πάρει τίτλο και με άλλους τρόπους. Φέτος τον πήραν με αυτόν".
"Καταλαβαίνω πως αισθάνεστε. Ετσι θα αισθανόμουν κι εγώ εάν ήμουν παίκτης. Εάν ήμουν σε μικρότερη ομάδα, καλύτερα να πέφταμε στην Β’ Εθνική, παρά να παραδεχόμουν ότι δεν είμαστε πρώτοι. Ομως είμαι στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ αφορά πολύ κόσμο. Δεν μπορώ παρά να κάνω αυτό που νιώθω".
"Ο Τραϊανός (σ.σ. Δέλλας) μετέφερε τη διάθεσή σας να μην αγωνιστείτε. Ομως δεν μπορούμε να χάσουμε την χαρά της Ευρώπης και την πιθανότητα της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολλές οι φορές που αισθανόμουν ότι δεν έχω θέση σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εάν φύγω θα έχω χάσει από το κατεστημένο".
"Στα μάτια ακόμα και των μισών ολυμπιακών, είστε οι καλύτεροι. Σας καταλαβαίνω. Ο,τι κάνουμε, ας γίνει καλά για να παίξουμε στην Ευρώπη".
--------->Ριβάλντο: "Αμφιβάλλω για τα πρωταθλήματα που κατέκτησα με Ολυμπιακό"<----------
Ο Τραϊανός Δέλλας από την πλευρά του τόνισε: "Είχαμε αποφασίσει να παίξουμε με τους μικρούς, αλλά η διοίκηση θέλει να παίξουμε κανονικά στα πλέι οφ. Είμαστε επαγγελματίες και μεγάλα παιδιά και θα κριθούμε από τις πράξεις μας. Ο προπονητής μας θα επιλέξει τους καλύτερους".
Ο Ριβάλντο σημείωσε: "Να πω σε όλους συγχαρητήρια γιατί αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές. Είμαι απογοητευμένος. Εχω πάρει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό όταν δούλευα εκεί. Ακουγα τι συνέβαινε, αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων. Οταν δούλευα στον Ολυμπιακό άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή αμφιβάλλω για τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησα με τον Ολυμπιακό, γιατί με την ΑΕΚ γνώριζα καλά ότι δουλέψαμε και πήραμε βαθμούς στο γήπεδο".
"Για μένα είναι λυπηρό που δεν είμαστε πρωταθλητές. Είπα κι εγώ για τη δεύτερη ομάδα, αλλά είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω. Ολοι πρέπει να παίξουμε για να έχει τη δυνατότητα η ΑΕΚ να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Ευρώπη".
Εν συνεχεία, ο Ντέμης Νικολαΐδης ξαναπήρε τον λόγο και υπογράμμισε: "Θέλω να σας πω ότι κανένας δεν θέλω να παίξει ως αγγαρεία στα πλέι οφ. Καταλαβαίνω ότι έχουν περάσει μόνο δύο-τρεις μέρες. Οποιος νιώθει ότι δεν μπορεί να παίξει, τουλάχιστον στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο την Τετάρτη, να το πει στον προπονητή. Από εμάς είναι καλυμμένος".
"Ο Ακης (σ.σ. Ζήκος) έχει τελειώσει. Ηταν στο ματς με τον Αστέρα που έγινε ό,τι έγινε στο τέλος. Συζητήσαμε και είδαμε ότι είναι καλύτερα να τελειώσει έτσι την καριέρα του. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ρίμπο. Στη θέση του θα ένιωθα έτσι κι εγώ. Σημασία έχει τι λέει ο κόσμος. Να παίξουμε με αξιοπρέπεια και αυτή είναι η απόφαση, να παίξουμε".
ΥΓ Ολα ειναι copy paste απο www.contra.gr
ΥΓ2 Τα βελη δικα μου...
Φυσικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καμία σχέση η μια υπόθεση με την άλλη...επεισόδια στην μία....παρατυπία της ομάδας στην άλλη
Στη μια ήταν να χάσει τους βαθμούς στα δικαστήρια ο θρύνος, στην άλλη τους κέρδισε μέσα στα δικαστήρια ο θρύνος.
Τεράστια διαφορά.
Ο Ριβαλντο καλα θα κανει να μην μιλαει....οχι γιατι δεν εχει δικαιωμα για κατι τετοια (αλιμονο) αλλα γιατι δεν μπορω να ακουω δηλωσεις της πο*τσας οπως
''ημουν τον ολυμπιακο και καταλαβαινα οτι κατι παιζει αλλα δεν ειχα παρει γραμμη και μετα που πηγα στην ΑΕΚ λειτουργησε καλυτερα η αντιληψη μου...''
τωρα σε επιασε το φιλοτιμο ρε μεγαλε εσενα;
ακομα και οι παγκοσμιου κλασεως ποδοσφαιριστες, οταν ερθουν στην Ελλαδα τους κανουμε σαν τα μουτρα μας...
Aμα δεν δεις πως είναι να σου κλέβουν τον ιδρώτα σου, δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε σπρώχνουνε.
βρε τα αεκάκια
"Επίσης, μετά το Πάσχα η ΕΠΟ θα παραπέμψει στην πειθαρχική επιτροπή τόσο τον Ντέμη Νικολαΐδη όσο και την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως ο πρόεδρος της Ενωσης κινδυνεύει με τιμωρία (αφαίρεση αξιώματος ή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα), ενώ η ΑΕΚ κινδυνεύει πολύ σοβαρά –ως συνυπεύθυνη- με αφαίρεση βαθμών στο νέο πρωτάθλημα."
με τον ρίμπο δεν ασχολούμαστε...σε μικρή ομάδα πήγε και είδαμε πως κατάντησε σε ένα χρόνο...παικτάκι στυλ ζήκος
με δηλώσεις της πλάκας,μικρού παιδιού
πάρτε και καντε τες σημαία
υ.γ βάλτε λίγο τα εξώφυλλα των φυλλάδων της παρασκευής...ναι ναι αυτά με το CAS που τάιζαν τα πρόβατα
υ.γ η Λάρισα την παλεύει???2εκ , Μήτρογλου κ Παπαδόπουλο???Ειδικα για μήτρογλου πρέπει να μας δώσει Κλέυτον + ?
ρε ουστ....το πολύ 1.5 αμα θέλουν...τον μαραντόνα θα πάρουμε???
Βάλε και το Φως που έλεγε πως το θέλατε το πρωτάθλημα με +4 για να μην έχουνε να λένε...
τελικά το 4 σας έμεινε κουσούρι όμως :-)
Nα σε βοηθήσω
http://62.1.2.102/newspapers/2008/3/30/FOS_b.jpg
και μετά της επόμενης μερας
http://62.1.2.102/newspapers/2008/3/31/FOS_b.jpg
της παρασκευης βάλε
μασας ε???
![]()
![]()
![]()