Σελίδα 168 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 68118158163164165166167168169170171172173178218 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.506 έως 2.520 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    αρχηγέ μου εννοούσα κάποιον απο την ομάδα του βάζελου,όχι εμένα κι εσένα.
    δε θεωρείς πως όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρεις και να χάνεις και να συγχαίρεις τον αντίπαλο σου?

Παραμυθιαζόμαστε ε???καινούριο φρούτο είναι τούτο?
    ποια τύχη ρε φιλαράκι?κάνατε ευκαιρία όσο κλασική αυτή του Οσκαρ ή του Ντουντού???
    η καλύτερη σαςευκαιρία ήταν το σουτ του Βύντρα!!!θες κι άλλη αποδειξη?

Ξέρεις πόσο σε μικραίνει αυτό που λες?τυχερός αλλά όχι καλύτερος ε???
    σου έκανα πλάκα με σακατεμένη ομάδα και με τα δευτερότριτα,αν δε το κατάλαβες.
    'Η μήπως υπήρχες πουθενά στο γηπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και δε το πήρα είδηση???
    επειδή είχες καλύτερα πατήματα για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήσουν αυτομάτως και καλύτερος??τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?
    το παιχνίδι που αναφέρεις δεν είχε καμία σχέση σε εξέλιξη με το χθεσινό.εκείνοήταν ψιλοσούπα.το χθεσινό ήταν γλεντι απο τα λίγα
    Τρεις φασεις (η μια δοκαρι) που ξεκολοθηκε ο αντωνακης...η μια με φαουλ και προβολη του Σαλπι, η αλλη το σουτ - λομπα του Σισε που χτυπησε στο δοκαρι και εδιωξε σε κορνερ ο κηπουρος και η τριτη το τακουνακι του Σισε που παλι κατα τυχη απεκρουσε ο αντωνακης και ακολουθως της ιδιας φασης το πλασε που κατεληξε αουτ για λιγο...

επιμενεις οτι η καλυτερη φαση ηταν το σουτ του Βυντρα;

στο εγραψα και πριν...οι ισορροπιες σε ενα ντερμπυ ειναι πολυ λεπτες...το πως εμφανιστηκε ο Παναθηναϊκος στο β ημιχρονο (απαραδεκτος) το αιτιολογω δεν το δικαιολογω...οταν εχεις το πληρη ελεγχο -ακομα και αν δεν εισαι αποτελεσματικος- και δεχεσαι γκολ στα τελευταια δευτερολεπτα του ημιχρονου ε, ειναι σπασιμο στη ψυχολογια οσο και να πεις...η εικονα του α ημιχρονου δεν ηταν σε καμμια περιπτωση για 1-0 εκτος και αν διαφωνεις....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    σου πα ρε

δεν ασχολουμε αλλο με την παρτι σου..

συνεχισε να μας δειχνεις το επιπεδο σου..

ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο?
    αυτο του νταμαριου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το θεμα ειναι....

Οτι μονο ο Τζορβας ισχυριζετε αυτα που ισχυριζετε και κανεις αλλος.....

Εσυ θα καθοσουν στο τερμα αν ηξερες ανα πασα στιγμη οτι θα σου ερθει βολη απο αεροβολο στο προσωπο, λαιμο,ματι...????

Η θα ειχες εμπιστοσυνη στον σκοπευτη οτι θα σου πετυχαινει μονο πλατη...????

Ρε Γιωργο... Δεν μιλαμε για την καρεκλα που την βλεπεις θα κανεις δυο βηματα δεξια και τελειωσε το θεμα.....

Ουτε για το δυναμιτακι που θα πεσει μπροστα σου θα κανει 3-4 δευτ. να σκασε και θα το χαιρετησεις με την ησυχια σου.....

Μου φαινετε πολυ παραξενο και αυτο ειναι ολο.....
    ntax re man....alla des kai tous molopes....
    eksalou pisteuw vasizetai sot oti den einai toso vlakas o allos na simadepsei kefali..xtupas xamila kai opou paei....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ειπα πουθενα οτι χασαμε λογω αεροβολου..μην πας να μου φορτωσεις πραγματα που δεν ειπα!!!

εγω αυτο που εγραψα πριν ειναι οτι,

οι οπαδοι του ολυμπιακου, επανειλημενως εδω μεσα, και κυριως την τελευταια εβδομαδα εχουν γραψει πως αν εισαι μαγκας, δεν μασας και παιζεις οποιες και να ειναι οι συνθηκες, και συ γραφεις οτι θα πρεπε να ειχε φυγει αν δεχοταν τετοια αντιαθλητικα χτυπηματα..

γιαυτο εκφραστηκε η απορια μου, τελικα πρεπει να εισαι ο John Rambo για να παιζεις μπαλα στην εδρα του γαυρου ή οχι?

για την ζημια που λες, δεν πιστευω οτι του ριχναν με αεροβολα που πανε για κυνηγι,δηλαδη τοσο δυνατα οπλα κλπ κλπ..

ελεος αν φτασουμε και σε αυτο το σημειο ενταξυ θα σκοτωνομαστε..

και δεν χρειαζετε να σου μπει στο δερμα η σφαιρα για να ειναι ενοχλητικη, αρκει να κανει μελανια για να σου σπαει τα παπαρια..

Τελος παντων, δεν ξερουμε ακομα αν συνεβει οτιδηποτε απο ολα αυτα.(σουγιαδες αεροβολα)
    εγω δεν το δεχομαι ετσι απλα γιατι το πε ο τζορβας, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ενα θεμα που εκκρεμει και με ενδιαφερει πολυ να δω τι εγινε..

σιγουρα αυτο απο μονο του δεν αρκει για να χασεις εναν αγωνα, αλλα αν εγινε, περιλαμβανετε σε ενα γενικοτερο πλαισιο ΤΑΚΤΙΚΩΝ, μεσω των οποιων ο γαυρος παιρνει τα ματσακια..
    Ο καθενας με την αποψη του.... Εγω απλα τονισα (μαζι με τις αποριες μου) οτι στο θεμα αεροβολο μονο ο Τζορβας συνεχιζει να υποστηριζει αυτα που υποστηριζει....

Και.....Γιατι εβαλα λογια που δεν ειπες....??? Για το αεροβολο δεν μιλαγαμε λιγο παραπανω...???

μαγκες οκ, κερδισατε μπραβο,
    αλλα μην προωθειτε τετοιες τακτικες ουτε μεσα απο δηθεν αστειακια, γινεστε σαν και αυτους που τα κανουν..
    αφου ετσι παιρνετε τα ματσακια, καποιους δεν σας χαλαει και τοσο το τι γινετε..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, στον πειραια ομως ειπαμε,

το αθλημα παιζετε αλλιως..εξω απο το χορτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε»,

Αυτό είναι το πρόβλημά σου φίλε
    Ούτε επεισόδια, ούτε διαιτησία, ούτε ατυχία ούτε τίποτα

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τρεις φασεις (η μια δοκαρι) που ξεκολοθηκε ο αντωνακης...η μια με φαουλ και προβολη του Σαλπι, η αλλη το σουτ - λομπα του Σισε που χτυπησε στο δοκαρι και εδιωξε σε κορνερ ο κηπουρος και η τριτη το τακουνακι του Σισε που παλι κατα τυχη απεκρουσε ο αντωνακης και ακολουθως της ιδιας φασης το πλασε που κατεληξε αουτ για λιγο...

επιμενεις οτι η καλυτερη φαση ηταν το σουτ του Βυντρα;

στο εγραψα και πριν...οι ισορροπιες σε ενα ντερμπυ ειναι πολυ λεπτες...το πως εμφανιστηκε ο Παναθηναϊκος στο β ημιχρονο (απαραδεκτος) το αιτιολογω δεν το δικαιολογω...οταν εχεις το πληρη ελεγχο -ακομα και αν δεν εισαι αποτελεσματικος- και δεχεσαι γκολ στα τελευταια δευτερολεπτα του ημιχρονου ε, ειναι σπασιμο στη ψυχολογια οσο και να πεις...η εικονα του α ημιχρονου δεν ηταν σε καμμια περιπτωση για 1-0 εκτος και αν διαφωνεις....
    δε μπορώ να μη γελάω με το τι θεωρείς ευκαιριάρες.

Αν εννοείς τη σεντρα-σουτ του Σισε,το ότι ακούμπησε στο δοκάρι (μετά την παρεμβολή του Νικοπολίδη) στην τύχη οφειλόταν μάλλον και όχι στην ικανότητα.
    αλλο δοκάρι σας εγώ δε θυμάμαι,εκτός και αν ανακαλύψες νέες φάσεις μετά εσύ.

του κοντού δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.

και όσο για το τακουνάκι,να σου θυμίσω ότι ο αμυντικός μας κρεμόταν σχεδόν πάνω απο τον Σισέ και ότι η μπάλα πήγε κατευεθείαν πάνω στον τερματοφύλακα???

Αντισταθμίζεις όποια αυτές τις απλά καλές φάσεις σας με την ευκαιρία του Οσκαρ???

Δε διαφωνώ για την εικόνα του Α' αλλά ποδόσφαιρο είναι και ξέρεις ότι συμβαίνουν αυτά.και τι να λέει?
    σπάσιμο ξεσπάσιμο,και σου ξανατονίζω εδω ότι σε έπαιζα με Μπράβο,Γκαλίτσιο,Ζαϊρί,Λεονάρντο, οποιος θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα μπαίνει μέσα και παίζει μπάλα!
    ή αν είναι μικρή ομάδα,έχει την πίστη ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά.

παραδειγμα καλύτερο απο το 2-2 με τα Γιαννενα δε μπορώ να σου φέρω.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    xtupas xamila kai opou paei....
    Αυτό να το πεις τού Σισέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ρε παιδια, ενας παραγοντας(αεροβολο) δεν ειναι ποτε αρκετο για να χασεις παιχνιδι..δεν ισχυριστηκε κανεις κατι τετοιο..

οπως ηταν η ομαδα προχτες το τελευταιο που της εφταιγε ηταν το αεροβολο

τα χουμε γραψει αυτα ολοι οι βαζελοι, μην αναλλωνομαστε στα ιδια και τα ιδια..

κουβεντουλα κανουμε, λεμε τις παπαριες μας,

αυτο που γραφω για προχτες (οπως και με την ριζουπολη)
    ειναι οτι,

λιγο οι καθυστερησεις, λιγο τα αεροβολα, λιγο οι κροτιδες, λιγο το αγχος του εκτος εδρας παιχνιδιου, ε μαζευοντε σιγα σιγα αρκετα που κανουν ενα παιχνιδι να παρει μια τροπή

να γινετε η ατμοσφαιρα της εδρας, με φωνες βρισιδια και ολα τα σχετικα, αλλα στα πλαισια του αθλητισμου..

δεν μπορω να διανοηθω πχ, οτι μια διοικηση αφηνει να περνανε βαρελοτα, αεροβολα σουγιαδες και αλλα, επειδη το προστιμο που θα φαει ειναι πολυ ποιο μικρο μπροστα στα οφελη της νικης..

ελεος, ας νικησει ο καλυτερος, αυτη ειναι η ευχη μου, ωστε να γουσταρουμε με τις ομαδες μας,
    χωρις τα γυρω γυρω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

σου πα ρε

δεν ασχολουμε αλλο με την παρτι σου..

συνεχισε να μας δειχνεις το επιπεδο σου..

αυτο του νταμαριου..
    Δεν πειράζει ρε διανοούμενε της φακής,μένουμε να θαυμάζουμε όλοι το δικό σου επίπεδο που ούτε καν να ορθογραφεί δε μπορεί.
    όσο γράφεις μαλακίες (κάτι που δε βλέπω να μειώνεται) θα ασχολούμαι εγώ μαζί σου και ας μην είμαι του "γαλλικά & πιάνο".

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

ελεος, ας νικησει ο καλυτερος, αυτη ειναι η ευχη μου, ωστε να γουσταρουμε με τις ομαδες μας,
    εεεε ξέρεις,αυτό έγινε χθες.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό να το πεις τού Σισέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tha to pw ston blanco re....bas kai valei kana gol

AN katevei na paiksei me tin everton :rotflmao: :rotflmao:

και ας μην είμαι του "γαλλικά & πιάνο".
    εισαι ομως ορθογραφος

να τα λες τα καλα σου, μην εισαι τοσο μετριοφρων.. :rotflmao: :rotflmao:

ε ρε που μπλεξαμε..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ότι θα πέρναμε στήριξη απο το αεκτζίδικο κλιμάκιο του φόρουμ,τολμώ να πω ότι δε το περίμενα

άκου "αυτό πες το του Σισέ" ...

ναι οκ, το παμε αυτο (σιγανογαυρινα )

αλλα μαλλον γιναν και διαφορα αλλα που ΔΕΝ τα χρειαζοταν ο γαυρος για να νικησει χτες
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ntax re man....alla des kai tous molopes....
    eksalou pisteuw vasizetai sot oti den einai toso vlakas o allos na simadepsei kefali..xtupas xamila kai opou paei....
    Αρκει να μην κανει βουτια ο τερματοφυλακας η να σκυψει να φτιαξει καμμια καλτσα....

Εγω παντως δεν θα μπορουσα να πετυχω μπετονιερα και ας μου εστυνε ωμο ο μπροστινος μου και ας καθοντουσαν ολοι οι μπροστινοι μου στα καθισματα τους......

Λεω τωρα....

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις