Σελίδα 169 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 69119159164165166167168169170171172173174179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.521 έως 2.535 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Όσο για το πρα πρα που έχεις τι απορία να έχω αυτό τα λέει όλα

Α ΠΟΝΗΡΕ ξέχασα να σου πω ότι έχω στο γκαραζ μου ένα 1098s και ένα Κ7
    Βασικα φαινεται καραμπινατα οτι εισαι κουλαδι με βουλα (ελπιζω να με διαψευσεις) γιατι δεν εχω δει μια σοβαρη action foto σου με το Ducati, ουτε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποσα trackday και τι χρονους εχεις καταφερει με αυτη την εξαιρετικη μοτοσυκλετα στο φυσικο του περιβαλλον της τις πιστες... δεν με λες? ... τοσα λεφτα εδωσες γιαυτο το μαραφετι, σε βοηθα να γ@μεις καμια σταλα τουλαχιστον η τσαμπα τα 24 χιλιαρικα? ...

:rotflmao: :rotflmao:

τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	allrunner.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	90,1 KB 
ID:	98216

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Κοίτα, εγώ θα αγόραζα κατευθείαν το R1-SP (respect) με κλειστά μάτια επίσης....αλλά αν ήταν να πάρω 2 μηχανές θα αγόραζα όχι το R6 διότι θα έδειχνα γελείος επάνω αφού είμαι 1,90 και 100κιλά με στολή, αλλά το FZ1 Fazer το φούλ φερινγκάτο και το 2 θα ήταν το WR450F. Και θα ήμουν μια χαρά.....αφού έδεινα και 2500ευρώ για το 21λιτρο ρεζερβουάρ στο Fazer.
    Eίδες και πάλι το brutale δε το έπαιρνες!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Eίδες και πάλι το brutale δε το έπαιρνες!
    Αφου ειναι φτωχαδακι ρε... τα μεταξωτα βρακια ειναι, μην τα λεμε παλι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Κοίτα η Tuonάρα έχει ένα τρελό κλώτσημα κάποια στιγμή και το νιώθεις στο στομάχι σου.... Αλλά το παλιοΚ.... Τι σύνολο... Δεν ξέρω γιατί το βγάλαν αυτό το μηχάνημα οι Γερμανοι... Στην αρχή νόμιζα οτι θα οδηγήσω καμιά συντηρικουλάντζα πρόταση αλλά.... Τα είδα Ο Λ Α !!!!!!! Τι σε χαμηλες, τι σε ψηλές.... Και καμία σχέση με τα ηλεκτροκίνητα Γιασπάμ, καταλαβαίνεις τον κινητήρα κάτω απο τα πόδια σου.... Μπράβο στον Βαβαρό, έγραψε...
    ο κολλητός έχει tuono...με ακράπες...

Ανοίγουμε ρεπρίζ απο τα 60 ,80, 100
    με 2α, 3η , 4η...
    Άπειρες φορές!

Και δε περνάει μπροστά ούτε για 1 κλάσμα δευτερόλεπτου...

Απλά το συγκρίνεις με το δικό σου που είναι πολύ λιγότερα κυβικά!

Πρίν ανοίξουμε... επειδεί θεωρείται δυνατό V2 1000 νόμιζα πως θα μου φύγει 3 μηχανάκια και θα το μαζέψω μετά... αλλά δεν έγινε ποτέ!

Τώρα είναι στο συνεργείο εδώ και 2 μέρες δε παίρνει λόγω ηλεκτρικών...

Banned
    ο κολλητός έχει tuono...με ακράπες...

Ανοίγουμε ρεπρίζ απο τα 60 ,80, 100
    με 2α, 3η , 4η...
    Άπειρες φορές!

Και δε περνάει μπροστά ούτε για 1 κλάσμα δευτερόλεπτου...

Απλά το συγκρίνεις με το δικό σου που είναι πολύ λιγότερα κυβικά!

Πρίν ανοίξουμε... επειδεί θεωρείται δυνατό V2 1000 νόμιζα πως θα μου φύγει 3 μηχανάκια και θα το μαζέψω μετά... αλλά δεν έγινε ποτέ!

Τώρα είναι στο συνεργείο εδώ και 2 μέρες δε παίρνει λόγω ηλεκτρικών...
    Μην τον μετράς έτσι... Ξεκινήστε μαζί, είναι πιό δίκαιο... Έχει 2 κυλίνδρους λιγότερους...

Καλά ξεμπερδέματα με τα μαστόρια...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ

Γεια σου ρε Παναή'......οτι λέει το επιβεβαιώνω ....το ξεζουμίζει το πραπρα του... και όλα όσα είχε πριν...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Αφου ειναι φτωχαδακι ρε... τα μεταξωτα βρακια ειναι, μην τα λεμε παλι...

Ρε σύ ότι θες παίρνεις με τα δάνεια...
    Ξέρεις πόσα άτομα απο εδω μέσα χρωστάνε το μηχανάκι τους? μέχρι και 72 δόσεις ?

Μην τον μετράς έτσι... Ξεκινήστε μαζί, είναι πιό δίκαιο... Έχει 2 κυλίνδρους λιγότερους...

Καλά ξεμπερδέματα με τα μαστόρια...
    Ρε ξεκινάμε ρεπρίζ για να είναι δίκαιο αν ξεκινήσουμε απο στάση δε θα με δεί ποτέ...

Μακάρι να μην είναι τίποτα!

Banned
    Ρε ξεκινάμε ρεπρίζ για να είναι δίκαιο αν ξεκινήσουμε απο στάση δε θα με δεί ποτέ...

Μακάρι να μην είναι τίποτα!
    Λογικά μέχρι να φτάσεις απο στάση τις 9000,αυτός θα έχει φορτώσει... Δεν είναι έτσι;;;
    Σε χάνει απο την αρχή;;;; Είσαι δηλαδή τρελά γραναζωμένος;;;; Καλά μετά τις 10000 δεν σε πιάνει αλλά εκκίνηση κάτι πρέπει να κάνει...

Λογικά μέχρι να φτάσεις απο στάση τις 9000,αυτός θα έχει φορτώσει... Δεν είναι έτσι;;;
    Σε χάνει απο την αρχή;;;; Είσαι δηλαδή τρελά γραναζωμένος;;;; Καλά μετά τις 10000 δεν σε πιάνει αλλά εκκίνηση κάτι πρέπει να κάνει...

Πουθενά σου λέω ρε ξενικάμε ρεπρίζ απο τις 4000 και του φευγω!

Γρανάζωμα μαμά... μόλις χρειαστούν αλλαγή... θα το κοντύνω!

Ναι ειναι μπροστα τα 10 πρωτα μετρα μετα μολις αρχισει το 4κιλινδρο δε σταματαει

Banned
    Πουθενά σου λέω ρε ξενικάμε ρεπρίζ απο τις 4000 και του φευγω!

Γρανάζωμα μαμά... μόλις χρειαστούν αλλαγή... θα το κοντύνω!
    1 δόντι μπροστά μόνο και είσαι οκ.... Μου κάνει εντύπωση που δεν τον βλέπεις... Είχα την εντύπωση οτι χαμηλά θα παίζατε έστω και λίγο...

Τωρά για πές να σε πάω μία με την γιαγιά monsterω;;;;!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    μετα μολις αρχισει το 4κιλινδρο δε σταματαει
    Τοχεις καταλαβει και συ εε? ... :rotflmao:

αλλαξε τα φρενα γρηγορα...

αμα εχεις Κ7 πηγαινε να σου σφιξουν και την βιδα του βολαν, μην ξεσφιξει και σβουριξει σε κανα κεφαλι Ducatista...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzukibrembo.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	69,4 KB 
ID:	98223

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οντως χρονοι κατω απο 1.25 με στοκ μηχανακια ποσοι κ ποιοι θα τους κανουν στην ελλαδα? οι συνιωρηδες κ ο μπουστας κ ο χριστοδουλου? κ 2-3 αλλοι πιθανον?

greg μηπως σου λενε σαλια αυτοι που ξερεις? αν δν ειναι αγωνιζομενοι δν το πιστευω να πηγαινουν τοσο χαμηλα ειδικα με στοκ μηχανακι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Ρε σύ δε διάβασες πιό πρίν να καταλάβεις οτι συγκρίνουμε ανόμια πράγματα

ειρωνικά το έβαλα το παράδειγμα για να δείξω το χάσμα σε αυτά που σύγκρινε ο Νικερ

Φυσικά το brutale είναι μακράν πιο όμορφο και γενικά πολύ πιο δυνατό και στριφτερό...

Αλλά 10,700ευρώ πάνω δε τα δικαιολογεί αυτά...
    Δηλαδή εσένα αν σου δίνανε ένα R6 2007 και μαζί ένα HORNET900F θα έπαιρνες αυτά ή ενα brutale ...

ή στα ίδια λεφτά ένα R1 SP ή ένα brutale...???
    Ρε συ Γιωργο... μπορεις σε αυτα τα λεφτα να παρεις και 17-18 κινεζικα παπια, να τα παρεις και σε διαφορετικα χρωματα και καθε μερα να κυκλοφορεις με αλλο...

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ BRUTALE ΑΛΛΟ ΤΟ HORNET...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα