Βασικα φαινεται καραμπινατα οτι εισαι κουλαδι με βουλα (ελπιζω να με διαψευσεις) γιατι δεν εχω δει μια σοβαρη action foto σου με το Ducati, ουτε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποσα trackday και τι χρονους εχεις καταφερει με αυτη την εξαιρετικη μοτοσυκλετα στο φυσικο του περιβαλλον της τις πιστες... δεν με λες? ... τοσα λεφτα εδωσες γιαυτο το μαραφετι, σε βοηθα να γ@μεις καμια σταλα τουλαχιστον η τσαμπα τα 24 χιλιαρικα? ...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Όσο για το πρα πρα που έχεις τι απορία να έχω αυτό τα λέει όλα![]()
![]()
Α ΠΟΝΗΡΕ ξέχασα να σου πω ότι έχω στο γκαραζ μου ένα 1098s και ένα Κ7![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ...
![]()
![]()