Σελίδα 169 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 69119159164165166167168169170171172173174179219269 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.521 έως 2.535 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Νέο μέλος
    Ρε φίλε δε λέω ότι δεν ήταν πέναλτυ...ήταν.

Αλλά αν ο πάνβλαξ ο αμυντικός δεν άπλωνε τη χερούκλα του, γκολ σε αυτή τη φάση δεν έμπαινε.
    και αφού δεν κάνατε καμία κι εσείς στο 0 θα μένατε. Αλλά αφού παραδέχεσε ότι τα βλέπεις τα χάλια σας μου αρκεί. Το να τσακωνόμαστε για το ποιός ήταν λιγότερο άθλιος το θεωρώ αστείο.

Και για μένα το κακό δεν είναι πως το τζιμάνι σας δεν χρησιμοποιεί το Νίνη....ντάξει..μπαλίτσα ξέρει αλλά θέλει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για να την παλέψει. Το θέμα είναι πως 1 χαφ που να ξέρει μπάλα έχετε και δεν τον χρησιμοποιεί. Για τον Ivanschich λέω. Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εμείς Τζώρτζη μαϊ μπόϊ ............ δεν είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος ............ και επίσης ρίξαμε τουλάχιστον 1 τεμάχιο .........
    Εσείς μόνο φάγατε !!!
    Συγγνώμη αλλά και πάλι οι χαμένοι της παρτούζας είσαστε !!!

Θα πρότεινα να περιμένετε δε πριν βγάλετε πολύ γλώσσα καθώς εμείς ΔΕΝ αποκλειστήκαμε ακόμα ...........

Θα γίνει και αυτό έτσι που πάει αλλά προς το παρόν ........... σιλανς σ' ιλ βου πλε ............ και ελληνιστί ΤΟΥΜΠΕΚΑ !!!

:rotflmao: :rotflmao:

Καλά ε, ο νεοέλληνας οπαδός είναι μακράν ο κορυφαίος στην Ευρώπη .

Καιρό είχα να γελάσω έτσι .

Το ξεκαρδιστικό όμως είναι (όπως είπε και ο Terens) ότι αυτά γίνονται σε όμιλο με πρώτη την Ανόρθωση.

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    το ποιος ειναι χειροτερα αστο...θα το δουμε στη πορεια.και καλα θα κανετε βαζελακια να μην επιτιθεστε οταν σας εχουνε ανορθωσει γιατι εκτιθεστε.

ΣΙΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ !

Μικρό και θρασύτατο γαυρίδιο ................. επαναλαμβάνω για να το καταλάβεις !!!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ............... εσείς έχετε !!!

Ο χαμένος της παρτούζας ............... μέχρι στιγμής ................. είσαστε εσείς !!!

ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ αποκλειστούμε (σχεδόν σίγουρα) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, δικαιούσται να βγάζετε γλώσσα !!!
    Προς το παρόν μόνο κριτική μπορείτε να κάνετε και αυτή μετρημένα ................
    Η καζούρα είναι ακόμα για εσάς .............
    Άντε γιατί έρχετε και η υπερομάδα Νορτζελαντ ..............

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Καλά ε, ο νεοέλληνας οπαδός είναι μακράν ο κορυφαίος στην Ευρώπη .

Καιρό είχα να γελάσω έτσι .

Το ξεκαρδιστικό όμως είναι (όπως είπε και ο Terens) ότι αυτά γίνονται σε όμιλο με πρώτη την Ανόρθωση.

Φιλαράκο ............ καλό το ΟΥΕΦΑ ;;;
    Ποιός σε έστειλε εκεί ;;; Θυμάσαι ;;;

Κοίτα τα χάλια σας καλύτερα ................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    μ αρέσετε!!! χαχαχα! να πιάσετε έναν οφθαλμίατρο όλοι μαζί και μετά έναν αναλυτή -ψυχαναλυτή!!! Ασχολούμαστε με την τριάρα που κέρασαν οι Κύπριοι και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και η άλλη τους ομάδα εμάς την ΑΕΚ για να μην νομίζετε πως μας αφήνω απέξω!!! Δηλαδή οι τρεις καλύτερες ομάδες της χώρας (λέμε τώρα) πετάχτηκαν έξω από τις αντίστοιχες καλύτερες της Κύπρου. τα συμπεράσματα δικά μας.
    Επίσης... οι Κύπριοι έδωσαν χρήματα και πήραν παίκτη αναγνωρισμένης αξίας ονόματι Σάβιο! Την ίδια ώρα που εμείς βαφτίζουμε παιχταράδες παίκτες όπως Ρίκα Μαίστόροβιτς Βύντρα Σαριέγκι ή στηριζόμαστε σε παππούδες όπως ο Τζόλε ο Ρίμπο λίγα χρόνια πριν και πάει λέγοντας.
    Και το χειρότερο από όλα ξέρτε ποιο είναι; Ότι αντί να τους ρίξουμε πέντε φάσκελα απλώς καθόμαστε και λέμε εγώ σου έριξα 4 ναι αλλά εγώ βγήκα δεύτερος ναι αλλά εγώ πήρα πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα που όποτε πάμε Ευρώπη ξεφτιλιζόμστε και γελάνε οι πάντες με μας.
    Οπαδοί...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Νορτζελαντ....

τι ειναι αυτο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    μ αρέσετε!!! χαχαχα! να πιάσετε έναν οφθαλμίατρο όλοι μαζί και μετά έναν αναλυτή -ψυχαναλυτή!!! Ασχολούμαστε με την τριάρα που κέρασαν οι Κύπριοι και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και η άλλη τους ομάδα εμάς την ΑΕΚ για να μην νομίζετε πως μας αφήνω απέξω!!! Δηλαδή οι τρεις καλύτερες ομάδες της χώρας (λέμε τώρα) πετάχτηκαν έξω από τις αντίστοιχες καλύτερες της Κύπρου. τα συμπεράσματα δικά μας.
    Επίσης... οι Κύπριοι έδωσαν χρήματα και πήραν παίκτη αναγνωρισμένης αξίας ονόματι Σάβιο! Την ίδια ώρα που εμείς βαφτίζουμε παιχταράδες παίκτες όπως Ρίκα Μαίστόροβιτς Βύντρα Σαριέγκι ή στηριζόμαστε σε παππούδες όπως ο Τζόλε ο Ρίμπο λίγα χρόνια πριν και πάει λέγοντας.
    Και το χειρότερο από όλα ξέρτε ποιο είναι; Ότι αντί να τους ρίξουμε πέντε φάσκελα απλώς καθόμαστε και λέμε εγώ σου έριξα 4 ναι αλλά εγώ βγήκα δεύτερος ναι αλλά εγώ πήρα πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα που όποτε πάμε Ευρώπη ξεφτιλιζόμστε και γελάνε οι πάντες με μας.
    Οπαδοί...
    5ο πόστ στην προηγούμενη σελίδα ........... για δες τι έγραψα ...........

Αλλά όχι να μας την λενε οι γαύροι .................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    5ο πόστ στην προηγούμενη σελίδα ........... για δες τι έγραψα ...........

Αλλά όχι να μας την λενε οι γαύροι .................

Το είδα αλλά ξέρεις κάτι ρε φίλε; Αρνούμαι πια να πέσω στην παγίδα. Ακόμα και όταν βγαίνω έξω θα μιλήσω ελάχιστα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν με τραβάειπια ρε συ. Ναι ξέρω Ελλάδα ζω αλλά δεν το χαίρομαι. Δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Το είδα αλλά ξέρεις κάτι ρε φίλε; Αρνούμαι πια να πέσω στην παγίδα. Ακόμα και όταν βγαίνω έξω θα μιλήσω ελάχιστα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν με τραβάειπια ρε συ. Ναι ξέρω Ελλάδα ζω αλλά δεν το χαίρομαι. Δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω.
    Αν με ήξερες, θα ήξερες ότι της ίδιας άποψης είμαι .................. αλλά μ' αρέσει και η καζούρα που γίνεται .............

Με τετοια αμυνα δεν παμε πουθενα!!!

ολη η ελλαδα το φωναζε ολοκληρο το καλοκαιρι αλλα ο Αντωνιου ηθελε να μας πεισει οτι η ομαδα ειναι πληρης!

Ενταξει!
    ο Βγενοπουλος το εχει πει............ολοι κρινομαστε και οποιος δεν τα παει καλα, φευγει!!!!

ο πρωτος που πρεπει να φυγει ειναι ο Αντωνιου λοιπον...........
    αυτος που παζαρευοταν για 100, 200 χιλιαρικα διαφορα, τους Πεγκερανο, Ζιβε, Τσιμπουρ (καλυτερο επιθετικο εντος συνορων) αλλα εσκασε χωρις δευτερη σκεψη 3,7 και 2 μυρρια για Σοουζα και Μελισση!!!

για τον αγωνα...............
    αποδειχτηκε οτι η Ανορθωση ειναι καλυτερη ομαδα απ τον ΠΑΟ, αλλα και απο καθε αλλη ελληνικη ομαδα (τουλαχιστον αυτη τη στιγμη).
    εχει τον ιδιο προπονητη εδω και 3 χρονια και εχει ενισχυθει με μεθοδικο τροπο ........πραγμα σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Κοίτα τα χάλια σας καλύτερα ................
    Το θέμα είναι οτι εγώ τα δικά μου τα βλέπω και είμαι ο πρώτος που γελάω με αυτά.

Το δικό σου μυαλό δεν μπορεί να το συλλάβει γιατί λειτουργεί οπαδικά .

Αυτό ακριβώς είναι που μου προκαλεί το γέλιο με τα γραφόμενα νεοελλήνων οπαδών
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Με τετοια αμυνα δεν παμε πουθενα!!!

ολη η ελλαδα το φωναζε ολοκληρο το καλοκαιρι αλλα ο Αντωνιου ηθελε να μας πεισει οτι η ομαδα ειναι πληρης!

Ενταξει!
    ο Βγενοπουλος το εχει πει............ολοι κρινομαστε και οποιος δεν τα παει καλα, φευγει!!!!

ο πρωτος που πρεπει να φυγει ειναι ο Αντωνιου λοιπον...........
    αυτος που παζαρευοταν για 100, 200 χιλιαρικα διαφορα, τους Πεγκερανο, Ζιβε, Τσιμπουρ (καλυτερο επιθετικο εντος συνορων) αλλα εσκασε χωρις δευτερη σκεψη 3,7 και 2 μυρρια για Σοουζα και Μελισση!!!

για τον αγωνα...............
    αποδειχτηκε οτι η Ανορθωση ειναι καλυτερη ομαδα απ τον ΠΑΟ, αλλα και απο καθε αλλη ελληνικη ομαδα (τουλαχιστον αυτη τη στιγμη).
    εχει τον ιδιο προπονητη εδω και 3 χρονια και εχει ενισχυθει με μεθοδικο τροπο ........πραγμα σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα!

OI KYΠΡΙΟΙ ...............ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Άπό τό οτι όδηγούν άριστερά μέχρι τό ότι στέλνουν πιό πολύ τά παιδιά τους

στήν Άγγλία νά σπουδάσουν παρά στήν Έλλάδα........

Πολλοί δέ πού έχουν χρήμα προτιμούν νά ζούν Άγγλία παρά Έλλάδα...!!!

Γιαυτό μή σού φαίνεται παράξενο ..........ό τρόπος καί ή όργάνωση

πού έχουν ....!!!

ΑΛΛΑ............άπό έκεί μέχρι τό ότι ή Άνόρθωση είναι καλύτερη όμάδα

άπό τίς Έλληνικές ,έχει μεγάλη διαφορά.........

Ή Άνόρθωση είναι μιά πολλή μέτρια όμάδα,τήν όποία άν τήν έβρισκε μιά

Έλληνική όμάδα άπό τίς 3 μεγάλες καί ήταν στά καλά της θά τίς

πέταγε 3 γιά πλάκα........!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.....!!!!!!!

Δέν τήν είδα νά δέχεται πρώτη τέρμα καί πιστεύω πώς άν γίνει αύτό

μπορεί νά δούμε καί 5άρα στήν Ίταλία....!!!!!

Έ τώρα νά βλέπω τό Δέλλα στά χάφ...??

Μήν τρελλαθούμε.........

ΑΠΛΑ Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟΣ.......!!!!!

Καί οί γαύροι πολύ άτυχοι........

Έντάξει καλή ή πλάκα άλλά όχι καί όμαδάρα ή Άνόρθωση.........

Μέ 10 σέντερ μπάκ............παίζει..!!!!

Καί μέ τόν ΠΑΟ πάλι κωλόφαρδοι ήταν.

Μόλις έγινε τό 2-1 είδατε έχασαν τό φώς τους........

Άλλά ό ΠΑΟ είναι τόσο χάλια πού δυστυχώς δέ μπόρεσε........

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FUN............ΤΟΥ ΚΟΤΤΕΡΟΥ.....!!!!!!

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Η ομάδα μου απαράδεκτη. Μα ούτε ένα σουτ;
    Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Το ότι δεν είχε κατοχή δεν μου λέει κάτι. Έπαιξε μυαλωμένα και συνετά. Είχε και την τύχη του πρωτάρη...

Κατά τα άλλα, είχα καιρό να ευχαριστηθώ μετάδοση αγώνα. Θέλω να περιγράφουν Κύπριοι σπίκερ όλα τα παιχνίδια μου. Γίνεται; :smilea:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Stoubi .............. για ευρώπη μη μιλάς καθόλου !!!

Άν δε είναι να δω την ομάδα μου να κάνει τα κατορθώματα της δικιάς σου ............ άσε καλύτερα !!!

Έχετε την πιό καυτή έδρα της Ευρώπης !!! Έχει ανάψει από το μαμίσι που έχετε φάει !!!
    Να αρχίσω ;;;
    άντε θα πω μόνο μια ............... ΧΕΕΡΕΝΦΕΝ η ομάδα με τις καρδούλες !!! Είχε και συναίσθημα η τσόντα !!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios [/i] STOYBI, κανείς δεν βλέπει αν δεν θέλει να δει ............ ΤΕΛΟΣ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
    Η ομάδα μου απαράδεκτη. Μα ούτε ένα σουτ;
    Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Το ότι δεν είχε κατοχή δεν μου λέει κάτι. Έπαιξε μυαλωμένα και συνετά. Είχε και την τύχη του πρωτάρη...

Κατά τα άλλα, είχα καιρό να ευχαριστηθώ μετάδοση αγώνα. Θέλω να περιγράφουν Κύπριοι σπίκερ όλα τα παιχνίδια μου. Γίνεται; :smilea:

ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ........

Καί μέ τήν όμάδα τους ήταν .............ΑΛΛΑ..........

καί σωστοί καί άντικειμενικοί....!!!...!!!!!!

Κάτι σάν τό Μίχο νά πούμε..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα