Σελίδα 169 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 69119159164165166167168169170171172173174179219 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.521 έως 2.535 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    :

Εγω παντως δεν θα μπορουσα να πετυχω μπετονιερα και ας μου εστυνε ωμο ο μπροστινος μου και ας καθοντουσαν ολοι οι μπροστινοι μου στα καθισματα τους......

Λεω τωρα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό να το πεις τού Σισέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ότι θα πέρναμε στήριξη απο το αεκτζίδικο κλιμάκιο του φόρουμ,τολμώ να πω ότι δε το περίμενα
    Ε νταξ,είπαμε...στη Ριζούπολη έγιναν τα τελώνια,νικήσαστε πούστικα.Χθες όμως μια χαρά το πήρατε το ματσάκι και οι βάζελοι πρέπει να κάνουν μόκολα οσονούπω.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

άκου "αυτό πες το του Σισέ" ...
    Ε τι,ψέμματα;Είναι η δεύτερη μπάλα που χάνει φέτος.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

TWRA ALEFANTOS TV MAKEDONIA :rotflmao:

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    κάτω τα χέρια απ'το Νικόλα και πείτε αυτού του παιδιού του Γαβρίλου ότι οι μπάλες κάνουν ακριβά και τα παιδιά στην Αφρική πεινάνε!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

stiltona gia merokamato sta beta...na ksexasei ti nbala

mlkkkkkkk eliwsaaaaaaaaaaaa

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τουλαχιστον απο σενα περιμενα ΠΙΟ σοβαρη απαντηση...χωρις πλακα...

α) πως περασαν τα αεροβολα??? πλακα μου κανεις ρε βασιλη???μηπως υπαρχει ελεγχος της αστυνομιας?? ή μηπως πιστευεις οτι περιμενουν εκεινη την μερα να τα βαλουν?? χθεσινος εισαι ρε γαμωτο? αυτα πας στο γηπεδο και τα βαζεις αγορι μου κατω απο το καθισμα 2-3 μερες πριν....

β) φυσικα και τα ειπε μια χαρα το παιδι....μονο σε αυτον τον συλλογο γινονται....μονο οι γαυροι τα κανουν αυτα σε τετοιο βαθμο......αν δεν θελεις να το δεις δεν μπορω να σε βοηθησω....και μιας και ησουν γηπεδο και ακουσες το ""χενκ τεν κατε οεοεοε"" οπως λες...το..."1.2.3...αποψε η ριζουπολη θα μοιαζει εκκλησια"" το ακουσες??
    α) ρε γιώργο δεν έχω εμπειρία σε αυτά τα πράγματα (δεν είχα ποτέ καπνογόνο ή κάτι να κρύψω όταν πάω γήπεδο) αλλά ρε συ λίγο δύσκολο να ήταν αεροβόλο, ξαφνικά θα πεταγόταν σαν ηλεκτρισμένος αν ήταν αεροβόλο όταν τον χτύπαγαν τα σφαιρίδια, δεν είναι ότι δεν το πιστεύω απλά διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις άσε που μπορεί να του φάνηκε από τα βαρελότα που έπεφταν και τέλος σε εκείνες τις θύρες οι αστυνομικοί κάνουν μεγαλύτερο έλεγχο. Τεσπα δεν ξέρω αν έγινε απλά είπα τι ισχυρίστηκε ο τερματοφύλακας σας.

β) τώρα λες χαζά πράγματα, δεν χρειάζεται να αναφέρω καν περιπτώσεις, χούλιγκανς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες δεν είναι προνόμιο του Ολυμπιακού αυτό. Τόσα χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μας και δυστυχώς θα δούνε και άλλα, όχι δεν μπορείς να με βοηθήσεις, τα ζώα είναι ζώα δεν τους κατατάξω σε Ολυμπιακούς, Παναθηναικούς, Παοκτζήδες κτλ ούτε μπαίνω σε λεπτομέρειες ποιους έχει τους περισσότερους (που όντως πρέπει να τους έχουμε εμείς αλλά πάει και αναλογικά, η μισή Ελλάδα Ολυμπιακός είναι λογικό είναι να έχουμε αναλογικά και τους περισσότερους π@π@ρες, τι σημαίνει αυτό ότι οι υπόλοιποι μας είμαστε στην ίδια κατηγορία με αυτούς, ε όχι ρε φίλε δεν το δέχομαι αυτό, είναι τελείως χαζό σαν σκεπτικό)

το άκουσα αλλά πραγματικά χθες ήταν πολύ πολύ πιο ήρεμα από την ριζούπολη έτσι, απλά έπεσε το δίχτυ γιαυτο έπεσαν τόσα καπνογόνα και βαρελότα πίσω από το τέρμα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΤΟΠ για τα εξωαγωνιστικά, δεν γράφω λέξη παραπάνω όποιος κατάλαβε κατάλαβε

με μισή ομάδα ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ, ρε γαμώτο κρίμα που δεν ήμασταν πλήρεις να φεύγατε με μια ξεγυρισμένη 6ρα

είμαι ΛΑΓΟΛΑΓΝΟΣ τι να κάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    το άκουσα αλλά πραγματικά χθες ήταν πολύ πολύ πιο ήρεμα από την ριζούπολη έτσι, απλά έπεσε το δίχτυ γιαυτο έπεσαν τόσα καπνογόνα και βαρελότα πίσω από το τέρμα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

:
    oxi to eipa kai prin...kammia sxesi kai kammia dikaiologia...
    alla oxi oti den ginontai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ελεος, ας νικησει ο καλυτερος, αυτη ειναι η ευχη μου
    η ευχή σου πραγματοποιήθηκε τέκνον μου τι άλλο επιθυμείς????

ΤΙ?? ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΠΑΛΑ???????????

Εντάξει θαύματα κάνω, δεν είμαι και ο Τσακ Νορις ρε φίλε

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    η ευχή σου πραγματοποιήθηκε τέκνον μου τι άλλο επιθυμείς????

ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΠΑΛΑ???????????

Εντάξει θαύματα κάνω, δεν είμαι και ο Τσακ Νορις ρε φίλε

ρε δεν επαιξε η καραγκουνα, αλλα θα μου πεις, ψιλοαδυνατο να καταλαβεις ποιος επαιζει και που χτες..

το γραψα και χτες, μεχρι το 1-0 ο καρα δεν στοιχησε που δεν ηταν εξω..

Αν παιζαν λιγο σαν αντρες και με τσαμπουκα και μπαιναν δυνατα στις φασεις επιδιωκοντας ΟΝΤΩς το γκολ, και οχι να κανουμε ενα σουτακι και παμε πισω, θα χαμε σκοραρει στο α'.

ΟΜΩς απο το ΞΕΚΙΝΗΜΑ του β' ημιχρονου, το παιχνιδι ηταν παιχνιδι ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ.
    επρεπε να μπει ο ΚΑΡΑ,
    1) να παρει την μπαλα απο το κεντρο, να γυριζει γυρω γυρω, μεχρι να ανοιχτουν δρομοι να βγει καμια πασα,
    2) να παρει κανα φαουλ κεντρο, και ποιο μπροστα ωστε να ανεβει η πιεση,
    3) να μεταδωσει το παθος του
    4) να παρει την μπαλα και να την φτασει μεχρι την μεγαλη περιοχη και απο κει να δωσει πασα, ΟΧΙ σαν ολους τους αλλους που φτανανε μεχρι εκει και καναν σουτ απελπισιας.

Παιδες αν δεν ειναι ο καρα ή ο νινης μεσα, δεν υπαρχει συνδεση γραμμων, η μπαλα δεν μπορει να παει σωστα απο το κεντρο μπροστα. Ο νινης το κανει ποιο περιτεχνα, και οντως με καλυτερες μπαλιες, αλλα χτες χρειαζοταν η εμπειρια και η ψυχη του παλιου

Ο γκαμπριελ που και καλα κανει αυτη τη δουλεια ειναι για τον πεο εντελως..

Ο λετο, ειναι παικτης που θα παρει την μπαλα, και θα χτυπησει γρηγορα, θα κανει ντριπλα, το ενα δυο να περασει το μπακ, και θα βγαλει σεντρα φονικη, δεν θα κρατησει μπαλα να φτιαξει και καλα οργανωμενη επιθεση

καρα λοιπον, και ο μικρος, χτες ο ενας ΑΝΑΙΤΙΑ δεν ηταν στην 18αδα και ο μικρος δεν ειναι ετοιμος να κανει την υπερβαση σε τετοια παιχνιδια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τρεις φασεις (η μια δοκαρι) που ξεκολοθηκε ο αντωνακης...
    η αλλη το σουτ - λομπα του Σισε

εδω δεν κρατηθηκα....δακρυσα.....

δοκαρι λεει....
    πιο σκατα είναι το 1ο δοκάρι

και το 2ο ήρθε μετα απο κοντρα στο πόδι του μπράβο και παρεμβολη μετα του Αντωνακη
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ειναι οτι,

λιγο οι καθυστερησεις,

εξαιτίας των οποίων χασαμε 3 παίκτες ε

δεν νομίζω να επηρεαστηατε εσείς περισσότερο

υ.γ οι σφαιρες του αεροβόλου (εστω ότι υπήρχε ) παει στο διάολο δεν μπορείς να τις βρεις...

αλλά οι ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ μπορεί να μου απαντησει καποιος πως εξαφανιστηκαν απο το χορταρι???
    γιατι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ υπήρχαν σουγιαδες που πεταξαν οι φίλαθλοι ο καλός ο Τζόρβας τους έκρυψε και δεν τους εδωσε στον Κακο μην μας εκθέσει
    ρε πραγματικα τα πιστευετε αυτα που λέτε...

εγω έχω ολη την καλή προθεση ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ τον τζορβα

αλλα μεχρι να μας δείξει τον σουγια που επεσε στο γηπεδο

είναι ενα κλασσικός νεοβαζελικος μουνοπανο της λάσπης και τπτ παραπάνω.....
    και να του θυμησετε να σηκώσει τα παντελόνια του

και αν δεν τον γ@μησει ο κοκκαλης τρεχοντας τον στον εισαγγελέα είναι 2 φορες μαλάκας απο ότι είναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εξαιτίας των οποίων χασαμε 3 παίκτες ε

δεν νομίζω να επηρεαστηατε εσείς περισσότερο

υ.γ οι σφαιρες του αεροβόλου (εστω ότι υπήρχε ) παει στο διάολο δεν μπορείς να τις βρεις...

αλλά οι ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ μπορεί να μου απαντησει καποιος πως εξαφανιστηκαν απο το χορταρι???
    γιατι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ υπήρχαν σουγιαδες που πεταξαν οι φίλαθλοι ο καλός ο Τζόρβας τους έκρυψε και δεν τους εδωσε στον Κακο μην μας εκθέσει
    ρε πραγματικα τα πιστευετε αυτα που λέτε...
    ρε, ο τζορβας ΤΡΩΕΙ ΣΙΔΕΡΑ, γιαυτο δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγω έχω ολη την καλή προθεση ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ τον τζορβα..

είναι ενα κλασσικός νεοβαζελικος μουνοπανο της λάσπης και τπτ παραπάνω.....
    και να του θυμησετε να σηκώσει τα παντελόνια του
    και αν δεν τον γ@μησει ο κοκκαλης..
    αμα εχεις καλη προθεση ρε παιδι μου..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II