Σελίδα 17 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές μεταξύ των 2, πραγματικά έχεις σοβαρότατα προβλήματα και η οδήγηση με 200 δε θα πρεπε να σε απασχολεί ιδιαίτερα.
    ευχαριστω εχω σοβαρα προβληματα.
    να σε καλα.

Φανταστικό σενάριο. Αθηνών-Κορίνθου. Κατεβαίνω με 200 (δε σου βάζω παραπάνω) στην αριστερή λωρίδα. Αυτοκίνητο στην αμέσως δεξιά της, με 80 χ.α.ώ., χωρίς προφανή λόγο, ενώ με βλέπει στους καθρέπτες του, θεωρεί ότι είναι γρήγορος και άνετος και χώνεται αριστερά. Τρακάρουμε επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανε λάθος. Εγώ είμαι πάνω από το όριο. Εκείνος αλλάζει λωρίδα. Πιστεύετε ότι φταίω? Συνυπαίτιος? Απλή ερώτηση. Δε χρειάζεται άλλη συζήτηση μετά από αυτό.
    Για να καταλάβω, στο σενάριό σου εννοείς ότι το αυτοκίνητο που κινείται στην μεσαία λωρίδα αφού πρώτα σε βλέπει να έρχεσε με 200 και ενώ δεν έχει λόγο να πάει στην αριστερή, πηγαίνει μόλις σε βλέπει?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Για να καταλάβω, στο σενάριό σου εννοείς ότι το αυτοκίνητο που κινείται στην μεσαία λωρίδα αφού πρώτα σε βλέπει να έρχεσε με 200 και ενώ δεν έχει λόγο να πάει στην αριστερή, πηγαίνει μόλις σε βλέπει?
    ναι για να χουμε δικιο οταν κινουμαστε με 200 πρεπει ολοι οι αλλοι να ναι πιθικια δε καταλαβες?αλλα εμεις ποτε δε φταιμε..παντα μα παντα οι αλλοι κ οποιος μας εξηγει τον γαμημένο το κοκ που και καλα μαθαμε για να μας δωσουνε διπλωμα εχουνε σοβαρα προβλήματα και δε πρεπει να τους απασχολει το να πανε με 200..
    ανακαλυψαμε τα 200 και τα 300 και πιασαμε το παπα απο τα αρχιδια ..

κ παλι ..στο ταφο αν μπεις το ποιος φταιει δεν εχει καμια μα καμια σημασια για κανεναν.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    σου θυμιζω αυτο

πάντως σε ... αυτό αν γινόταν κάτι θα έφταιγε η μηχανή

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εννοώ αυτό που συμβαίνει συνήθως. Λάθος εκτίμηση, υπερβολική σιγουριά, πνευματική καθυστέρηση, όπως θες πες το.

Σαφώς όταν από το πουθενά βρεθεί δίπλα σου σε μισό δευτερόλεπτο δεν είναι ευθύνη σου, αλλά - δυστυχώς - δεν είναι το σύνηθες σενάριο. Κυρίως είναι κάτι του στυλ "σε είδα αλλά πίστευα ότι προλάβαινα".
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εχουνε σοβαρα προβλήματα και δε πρεπει να τους απασχολει το να πανε με 200..
    Συνεχίζεις να λες ότι να ναι και εκτίθεσαι.
    Life begins at 45°.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Φανταστικό σενάριο. Αθηνών-Κορίνθου. Κατεβαίνω με 200 (δε σου βάζω παραπάνω) στην αριστερή λωρίδα. Αυτοκίνητο στην αμέσως δεξιά της, με 80 χ.α.ώ., χωρίς προφανή λόγο, ενώ με βλέπει στους καθρέπτες του, θεωρεί ότι είναι γρήγορος και άνετος και χώνεται αριστερά. Τρακάρουμε επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανε λάθος. Εγώ είμαι πάνω από το όριο. Εκείνος αλλάζει λωρίδα. Πιστεύετε ότι φταίω? Συνυπαίτιος? Απλή ερώτηση. Δε χρειάζεται άλλη συζήτηση μετά από αυτό.

Εκεί φταίει αυτός υπό μία ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ:

να ΜΠΟΡΕΙ να σε δει.

Αν δεν μπορεί (και αυτό οφείλειται στην ταχύτητά σου σε συνδυασμό με τον φωτισμό του δρόμου, την ώρα του περιστατικού και ένα σορό άλλους παράγοντες) τόρε φταις ΕΣΥ

Αν μπορεί και παρόλα αυτά αλλάζει λωρίδα, τότε φταίει ΑΥΤΟΣ

Εννοώ αυτό που συμβαίνει συνήθως. Λάθος εκτίμηση, υπερβολική σιγουριά, πνευματική καθυστέρηση, όπως θες πες το.

Σαφώς όταν από το πουθενά βρεθεί δίπλα σου σε μισό δευτερόλεπτο δεν είναι ευθύνη σου, αλλά - δυστυχώς - δεν είναι το σύνηθες σενάριο. Κυρίως είναι κάτι του στυλ "σε είδα αλλά πίστευα ότι προλάβαινα".
    κοινως σε ειδε ρε μαν αλλα νομιζε οτι πας με βαση το κοκ..και οχι οτι σου καυλωνει..και σωστα θεωρησε οτι προλαβαίνει.
    τωρα για περιπτωσεις που μιλαμε οντως για πιθικια τι ψαχνεις να βρεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    πάντως σε ... αυτό αν γινόταν κάτι θα έφταιγε η μηχανή
    τεκμηριωσε το.

Τι μαλακας θεε μου... Κ τι κορναρει υστερα ο πανιβλακας. Οτι να ναι.

κοινως σε ειδε ρε μαν αλλα νομιζε οτι πας με βαση το κοκ..και οχι οτι σου καυλωνει..και σωστα θεωρησε οτι προλαβαίνει.
    Τι θα πει "νόμιζε"? Δεν οδηγείς νομίζοντας. Τσεκάρεις, ξανατσεκάρεις, σιγουρεύεσαι ΠΡΙΝ σκοτώσεις κάποιον. Ξέρεις ότι έχω δίκιο. Σταμάτα να παίζεις το δικηγόρο του διαβόλου. Δεν είμαι ο τύπος που δίνει δίκιο σε όλους τους δικυκλιστές. Κράζω τους ίδιους που κράζεις κι εσύ. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Life begins at 45°.

Αυτό που περιέγραψες δεν είναι το σύνηθες (νομίζω εγώ πάντα). Το παρουσιάζεις ότι έγινε επίτηδες ρε συ και δεν στέκει εκτός αν ο οδηγός ήταν κανένας ψυχάκιας εγκληματίας.

Με τα υπόλοιπα που λες απαντάς στο εαυτό σου. Το ότι σε είδαν και δεν πίστευαν ότι πας γρήγορα σημαίνει ότι πήγαινες πολύ πάνω από τ όριο ταχύτητας άρα εφταιγες.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Συνεχίζεις να λες ότι να ναι και εκτίθεσαι.
    ρε λες για προβλημα..λες οτι εκτιθομαι και οτι αλλο.

σε ποιον τα λες ολα αυτα σε μενα?ηρθες εδω να μου πεις οτι εχω προβλημα και εκτιθομαι σε ποιον?
    σου λεω το κοκ και εκτιθομαι κιολας?

ΝΟΜΙΖΕΙς οτι επειδη καβαλησες μια μοτο θα κινεισαι οπως θες και θα φταινε οι αλλοι?

Τι θα πει "νόμιζε"? Δεν οδηγείς νομίζοντας. Τσεκάρεις, ξανατσεκάρεις, σιγουρεύεσαι ΠΡΙΝ σκοτώσεις κάποιον. Ξέρεις ότι έχω δίκιο. Σταμάτα να παίζεις το δικηγόρο του διαβόλου. Δεν είμαι ο τύπος που δίνει δίκιο σε όλους τους δικυκλιστές. Κράζω τους ίδιους που κράζεις κι εσύ. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    τι?
    ρεδε παιζω τιποτα οδηγω και τα δυο οχηματα και ξερω τι συμβαινει.
    παω στο δρμο και ελεγχω και ξεκιναω προσπεραση με βαση τον κοκ .
    αν εσυ πας με 200 να κοψεις γκε γκε?γιατι αν δε κοψεις εγω που νομιμα ξεκινησα προσπεραση θα βρεθω στο δρομο σου πιο συντομα απο τι ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ!!διαβασες ποτε τον κοκ?
    τον ξερεις ?γιατι πας με 200?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τεκμηριωσε το.

Ορίστε:

τι?
    ρεδε παιζω τιποτα οδηγω και τα δυο οχηματα και ξερω τι συμβαινει.
    παω στο δρμο και ελεγχω και ξεκιναω προσπεραση με βαση τον κοκ .
    αν εσυ πας με 200 να κοψεις γκε γκε?γιατι αν δε κοψεις εγω που νομιμα ξεκινησα προσπεραση θα βρεθω στο δρομο σου πιο συντομα απο τι ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ!!διαβασες ποτε τον κοκ?
    τον ξερεις ?γιατι πας με 200?
    Τεκμηριώθηκε

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις