Η τρίτη συγκεντρωση και πορεία σε 4 μερες
Το χασαμε το μετρο παιδες...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τωρα το ειδα..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
το εβαλα σε καινουργιο θεμα μηπως το δει καποιος που τον ενδιαφερει
κ θελει αλλα δεν ξερει πως θα παει
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
μηπως υπαρχει λογος που συμβαινει αυτο?
στην πρωτη ηταν 20 ατομα
στην δευτερη τα σκατοαναρχοκωλοπαιδα τα καναν σκατα
κ η αυριανη εχει να κανει με το υπουργειο που δεν εκανε τιποτα
κ οχι με το ισραηλ που εκανε βλακειες....
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Καθυστερεί η επιστροφή του C-130 με τους Έλληνες ακτιβιστές
Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην επιστροφή του ελληνικού C-130, που μεταφέρει τους 31 Έλληνες ακτιβιστές, μαζί με τους τρεις Γάλλους και έναν Αμερικανό, από το Ισραήλ.
Στις 11.35, και ενώ το σκάφος είχε τροχοδρομήσει στο διάδρομο απογείωσης, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ειδοποιήθηκε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στον χώρο στάθμευσης.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1825579
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δηλαδη για τα δικα μας προβληματα τι θα επρεπε να κανουμε?
The only easy day was yesterday.
να υποθεσω οτι εχουμε μεγαλυτερο προβλημα
απο αυτους που τους βομβαρδιζουν 3-4 φορες την εβδομαδα
κ οχι δεν εχουν σπιτια να μεινουν,
δεν εχουν καν καταφυγια να κρυφτουν κ απλα σκοτωνονται?
![]()
![]()
![]()
να υποθεσω οτι ο πατερας μου ειναι μαλακας
που ασχοληθηκε με αυτους τους ανθρωπους
κ πηγε φυλακη
κ δεν ασχολειται με τη siemens?
![]()
![]()
![]()
για ψαχτειται λιγο βαθυτερα!
για βαλτε την ανθρωπινη ζωη πανω απο τον ντορβα σας!
για συγκρινετε λιγο τα προβληματα!
γιατι για τα δικα σας μεγιστα προβληματα
κ για την παρτη σας δεν βλεπω να εχετε κανει κατι..
κ το συναισθημα να αγκαλιαζεις τον πατερα σου
κ να του λες "γιατι πηγες χωρις εμενα?"
δεν θα το νιωσετε...
καληνυχτα!
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Οι περισσότεροι είναι επαναστάτες του πληκτρολογίου.... και στα δύσκολα δεν θα βοηθήσουν ούτε τον αδερφό τους. Μια ζωή παρτάκηδες!!! Μέχρι να ακουμπήσει ο κίνδυνος και τον δικό τους κώλο και να αρχίσουν τότε να φωνάζουν ότι δεν τους βοηθάει κανείς.
Εύχομαι να αγκαλιάσεις σύντομα τον πατέρα σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
προς το παρον ειναι μονο λογος ,στην τελευταια παραγραφο αναφέρομε.....που την καταλαβα καπως ετσι
"Πρεπει να καταστησουμε σαφες οτι οποιαδηποτε επιθεση εναντιον της Rachel Corrie θα πρεπει να θεωρηθει ως εχθρικη πραξη κατα της Ιρλανδιας.......κ.τ.λ"![]()
ναι , μονο λόγος περιγραφεται στην παραγραφο που λες, αλλα ποιανου και προς ποιον...;
διαβασε το προσεκτικότερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπαρχουν 10^10 λόγοι για να κατεβαίνουν οι ανθρωποι στους δρομους.
Αλλα πραγματικά, θα κατέβαινα καθε μερα στο δρόμο ακόμα κι αν ο μονος λόγος ήταν να
ενοχλώ εκείνους τους τυπους με τη δικη σου νοοτροπία.
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
Κατέβα, δε σε εμποδίζει κανέναςΑρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Αλλα πραγματικά, θα κατέβαινα καθε μερα στο δρόμο ακόμα κι αν ο μονος λόγος ήταν να
ενοχλώ εκείνους τους τυπους με τη δικη σου νοοτροπία.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν κι όλοι εμείς γραβατωμένοι και βολεμένοι θα τους κρίνουμε πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Όταν όμως διπλα-τριπλασιαστούν αυτές οι μάζες θα τρέξουμε κι εμείς από πίσω να χωθούμε την τελευταία στίγμη μην τυχόν και μας πουν γρανάζι του συστήματος.
προσωπικα δεν μπορω να βρω ενα λογο που δεν εχει πορειες καθε μερα για τα δεκαδες ανοιχτα ζητηματα που υπαρχουν
εδω εχουμε ολομετωπη επιθεση εναντιον των ανθρωπων απο τους καθε λογης εξουσιαστες, κεφαλαιουχους κλπ.
οσο για τη ναουσα που ειπε καποιος, κοιτα που εγω πριν κατι χρονια ειχα παει δυο φορες στη ναουσα σε πορεια και για να επισκεφτουμε το κατηλλειμενο εργοστασιο....
οσο για το τι εγινε στην πρεσβεια ας ρωτησουμε καποιον που ητανε να μας πει τι εγινε. διοτι εγω εμαθα οτι αποφασιστηκε απο την ελας να διαλυθει η συγκεντρωση και αρχισαν τα δακρυγονα χωρις καμια αφορμη (και βεβαια δεν ειχαν διακριτικα....)
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Καταρχήν καλώς δέχτηκες τον πατέρα σου σώο...
Την όλη επιχείρηση την εκμεταλεύτηκε στο έπακρο η Τουρκία τελικά για τις δικές της πολιτικές επιδιώξεις...Αυτό αποδείχτηκε εκ των υστέρων.
Περιμένω από εσάς τους ευαίσθητους πολίτες να κάνετε παρόμοια επιχείρηση και κατά της Τουρκίας που επιτίθεται στους Κούρδους με βομβαρδισμούς..Και αυτοι ζούν σε παραπήγματα και εξαθλιωμένοι....π.χΑυτούς δεν τους λέτε αγωνιστές...τους λέτε τρομοκράτες...
Κάνατε ήρωες τους Τούρκους...απλά....
Οσο κοπελια μου αν το εμείς είμαστε για την πάρτη μας συγνώμμη που ενώ η πατρίδα μου καταστρέφεται,τα παιδιά μου έχουν αβέβαιο μέλλον,οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν αν δεν συμπλήρωνα το εισοδημά τους,εγώ αν βγώ στην σύνταξη θα πάρω 450 ευρώ,αν τελικά χρεωκοπήσουμε θα βρεθώ να χρωστάω στις τράπεζες μια περιουσία από το γύρισμα στην δραχμή ,δεν έχω καμμιά όρεξη να ασχοληθώ με το πρόβλημα των Παλαιστινίων..
Καταλαβαίνω την εξαθλίωση τους αλλά το πρόβλημα μου είναι να μην πέσω στο ίδιο επίπεδο εξαθλίωσης και εγώ...
Από όλη την επιχείρηση εγώ κατάλαβα ότι :
Πίσω από έναν αγαθό σκοπό υπήρχε ολόκληρο σχέδιο...
Σε χρόνο μηδέν εμφανίστηκαν πανώ έτοιμα και αυθόρμητοι διαδηλωτές..
Γνώριζαν οι ακτιβιστές το τι θα επακολουθήσει....
Ως ένα σημείο το προκάλεσαν...Η δημοσιότητα θα μπορούσε να υπάρχει και με την απλή παρεμπόδιση του στόλου...δεν χρειαζόντουσαν οι επιθέσεις που είδαμε στους στρατιώτες...
Φυσικά χωρίς τις επιθέσεις από αγανακτισμένους ακτιβιστές ΤΟΥΡΚΟΥΣ...δεν θα είχαμε να διαδηλώνουμε σήμερα...
Δεν είδα τέτοιες διαδηλώσεις όταν ο κύπριος εκτελέσθηκε εν ψυχρώ πάνω στο κοντάρι της τούρκικης σημαίας...ούτε όταν στα Ιμια πέθαιναν Ελληνες...σε στρατιωτική καταδρομική ενέργεια..
Ξέρετε δεν αντιδρούν όλα τα κράτη το ίδιο...Σε εμάς κάνουν βόλτα οι φρεγάτες στο Σούνιο και στην θράκη στο κλείσιμο των σχολείων φοράνε στα παιδάκια φανελάκια που γράφουν "η Θράκη είναι Τουρκική" και δεν μιλάει κανείς...Αλλού απλά σε εκτελούν και δεν δίνουν και εξηγήσεις....
Αν κυκλοφορήσεις στα σοκάκια της Αθήνας θα δείς εξαθλιωμένους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ να ψάχνουν τα σκουπίδια...
Θα δείς άστεγους να κοιμούνται σε παγκάκια....
Για αυτούς δεν υπήρχε βοήθεια από τους γεναιόδωρους κατά τα άλλα ακτιβιστές....Πρέπει κάποιος να είναι από την άλλη άκρη της γής για να λειτουργήσει η ευαισθησία τους...
Ολη αυτή η βοηθεια καλό θα ήταν να έφτανε τελικά στον προορισμότης..αλλά συγχρόνως να έβλεπα τα ίδια άτομα να ασχολούνται και με τους εξαθλιωμένους Ελληνες..Απέδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν και να οργανώσουν βοήθεια πολλών εκατομμυρίων...
Προσωπικά το μόνο που μπορώ είναι να μην πετάω τα ρούχα μου και να τα δίνω στους αστεγους....Ως εκεί μπορώ να φθάσω..
Από την άλλη η αποτυχία της αποστολής αποκαλύφθηκε από την δήλωση του Κουράκη,,,
" είχε τρελαθεί που δεν ήταν εκεί....ισως λέει να βοηθούσε"Μην χέσω το κομάντο...
Ισως μαζί με τα κοπρόσκυλά του πετάγαν μολώτωφ στους ισραηλινούς και με το που τους πιάνανε να φώναζε τον Βούγια να καθαρίσει.....ΟΥΣΤ
Μόνο και μόνο που συγκεκριμένοι άνθρωποι σαν τον παραπάνω, προσπαθούν να καπελώσουν τέτοιες επιχειρήσεις με κάνουν να ψάχνομαι....
Σου εύχομαι ειλικρινά να μην ξαναπεράσεις την αγωνία που πέρασες...Αν θέλετε συγκινήσεις αγοράστε μιά HAYABUSA ....Πιό ασφαλές είναι να κινήσαι με 300....
οσο για την πολιτική του Ισραήλ....
πρέπει να παραδεχτήτε ότι έχουν πολλούς εχθρόυς...Από παντού...
Αντί λοιπόν να στήνουνε κώλο αποφάσισαν να αντιδρούν δυναμικά και τσαμπουκαλεμένα..
Εχουν πυρηνικά ,δύναμη και οι κυβερνήσεις που τώρα χτυπιούνται δήθεν αγανακτισμένες το ξέρουν...και βοήθησαν με την σιωπή τους να γίνει αυτός ο γίγαντας..
Ιδια πολιτική ακολουθεί και η Τουρκία...ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ...
Εμείς από την άλλη στήνουμε κωλαράκι και το παίζουμε υπεράνω...
Παρατηρησεις...
-JZER40 ψαξε να δεις τι απεγιναν οι Τουρκοι commandos των Ιμιων...αν ζουν εννοω
-στα σκουπιδια ψαχνουν εξαθλιωμενοι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι και οχι μονο Ελληνες
-Η ευαισθησια των ακτιβιστων γινεται και για Ελληνες κρατουμενους μεσα στην Ελλαδα
και αγριους ξυλοδαρμους περαστικων,για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων κοκ
-νομιζω οτι καμια ΗΑΥΑΒUSA δεν σε κανει να αισθαινεσαι περηφανος οσο το οτι
προσπαθησες να σπασεις το σιωνιστικο εμπαργκο.
Τι θα πεις δλδ στον πατερα της Μαρας που πιθανως να χτυπηθηκε οταν κρατηθηκε στις φυλακες?
Παρε μηχανη , και ασε τους αγωνες ???
Εγω θα του ελεγα , μακαρι να ειχαμε περισσοτερους σαν και εσας
Κατα τ αλλα ... ουδεν σχολιο
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Δεν καταλαβαίνω....Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?JZER40 ψαξε να δεις τι απεγιναν οι Τουρκοι commandos των Ιμιων...αν ζουν εννοω
Για την ευαισθησία απλά εννοώ ότι η εξαθλίωση είναι τόσο δίπλα μας που δεν χρειάζεται να οργανώσεις νηοπομπή για να την κάνεις με τηλεοπτική κάλυψη...
Σου εξήγησα....Οι τούρκοι τελικά ακτιβιστές.....έχουνε κάνει παρόμοια επιχείρηση στα συνορά τους με τους Κούρδους??Και αυτοί βομβαρδίζονται και ζούν στην εξαθλίωση...Αυτοί δε δεν έχουν καν πατρίδα...Τους λένε και τρομοκράτες...Δυό μετρα δυό σταθμα..
Ανθρωποι σαν τον πατέρα της κοπελιάς είναι αξιοθαύμαστοι ..Απλά αναρωτιέμαι αν την τρέλα τους την καπηλεύονται κάποιοι....
οσο για το περήφανος....Περήφανος νιώθω όταν βοηθάω έναν άστεγο,όταν ψωνίζω φαγητό και τσιγάρα στον ναρκωμανή ,οταν μοιράζω τα ρούχα μου,όταν δεν πειράζω κανέναν ...
Δεν χρειάζεται να πάω νηοπομπή στους παλαιστίνιους...Υπαρχει αρκετή εξαθλίωση δίπλα μας...
Σιγουρα δε αυτά που κάνω δεν τα κάνω με τηλεοπτική και διαδικτιακή κάλυψη...