Σελίδα 17 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Λοιπόν.... Για να παρεμβάλω ένα ήπιο INTERMISSION.... :o

Οι εποχές των μηχανών της σχολής DAKAR παρήλθε (γνωμη μου πάντα) ...

Των σκληροτραχηλων εκεινων μοτό που δεν ελεγαν οχι σε συνεχομενα ατελειωτα χιλιομετρα....δεν ειχαν "ευαισθησιες" ΚΑΙ "ιδιαιτερότητες" με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή με τις ψηλές θερμοκρασιες κ.λ.π

Κι οταν χαλουσε κατι , αρκουσαν λιγες γνωσεις και τα 2-3 εργαλεια που κουβαλουσες....

Τυχαίο ; Δε νομίζω !

το συμπερασμα ειναι πως δεν υπαρχει Ιδανικη λυση /Χρυση Τομη/Πανακεια κλπ....απλα αγοραζεις "προσδοκιες και "ανεχεσαι" τον "ιδιαιτερο χαρακτηρα" της μηχανης σου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	04 2008-tenere history ps 04 med_tcm71-228875.jpg 
Προβολές:	334 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	200173
    Accipere quam facere praestat injuriam

Πιστευω πως ο καθενας λεει τα δικα του,και τα προσωπικα γουστα του καθενος εμεις δεν μπορουμε να τα αλλαζουμε,προσπαθησε να οδηγησεις ολα τα παραπανω και αποφασισε τι θες μονος σου.Ειναι πολυ απλο ,τι θες πιο πολυ απο ολα ,ανεση,γκαζι,αξιοπηστια ,ευκολια,χαμηλη συντηρηση,κρατημα; Η ολα μαζι ; Πχ θα σου πω την δικια μου σκεψη,εγω αυτην που εχω την ειδα πρωτη φορα το 2002 σε μια βιτρινα απο κοντα και απο τοτε ηξερα οτι αυτη ειναι η μηχανη των ονειρων μου ,καποια στιγμη το 05 κατορθωσα να παρω ενα μαυρο 950 ,αυτο ηταν,erase σε οτι ειχα μεχρι τοτε,και ο πιο ευτυχησμενος ανθρωπος του κοσμου,φυσικα καποια στιγμη δεν αντεξα και πηρα το 990-R,που εχω μεχρι τωρα.Δεν με νοιαζει φιλε μου που βγαζει πολυ ζεστη ,δεν με νοιαζει που η σελα της δεν ειναι πολυθρονα ,δεν με νοιαζει που καιει πολυ,δεν με νοιαζει που εχει σχετικα ακριβη συντηρηση,και το βασικοτερο δεν με νοιαζει αν μου παθει κατι ,και το επαθα στο βουνο γιατι μου βουλωσε το φιλτρο βενζινης και εμεινα 10 ωρες περιμενωντας να με μαζεψουν,στα αρχ@@δια μου ωραια περασα διπλα στο ποταμι.γουσταρω να την βλεπω , μου αρεσει ο ηχος της , κανω σουζες , ντριφταρω σαν τρελλος , παω χωμα ταπα , παω με την γυναικα για ψωνια κυριος ,βαζω τον γιο μου πανω και τον πηγαινω στα δαση βολτες,και το κυριοτερο δεν βλεπω την ωρα να την οδηγαω και να την χορταινω.υπομονη μεχρι 18 ιουνιου, πινδο σου ερχομαι για 4 χωματινες μερες στην αγκαλια σου.αυτα απο εμενα ,η επιλογη δικια σου ,οτι και να παρεις ειμαι σιγουρος οτι θα το ταξιδεψης,και θα του φερθεις οπως του αρμοζει...
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Kαλό θα ήταν να μην σκαλίζουμε τα μπαούλα στη σοφίτα βραδιάτικο.
    Όχι τίποτα άλλο δλδ αλλά έχω κάτι φωτό από ένα XLR, και δεν κάνει να με φάνε οι αράχνες για να τις βρω.
    Το 600 (το μπλεδάκι) το είχα στην κατοχή μου για ενάμιση χρόνο περίπου. Θα μου επιτρέψεις όμως να ποστάρω αύριο τα αρνητικά του, ώστε να προλάβω να τα ταξινομήσω με αλφαβητική σειρά.

Χρυσή τομή υπάρχει, απλά πολλοί κάνουν πως δεν τη βλέπουν.

Αλήθεια, το TENERE 660 γιατί δεν μπαίνει στο παιχνίδι?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αχ να έβγαινε πάλι κάτι σαν... Africa
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Εγω παλι να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα???

Το Super Tenere γιατι ειναι εξω απο το παιχνιδι, ενω φαινεται να ειναι η καλυτερη επιλογη (μιας και τα πρωτα κομματια θα τα δωσουν με φουλ adventure εξοπλισμο στην ιδια τιμη)?
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Θα με κάνετε ρε φούστηδες να κάνω το dr650 μου Ready4Adventure

και είναι και μόλις 150 κιλά...

Μανιβελάτο μέλος
    Αλλά δυστηχώς για την ώρα δεν εισάγεται με αυτή τη μορφή.. Ο ΣΚΥΛΟΣ.. KLR650 US specs

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki klr 650 08.jpg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	200175
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
    Εγω παλι να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα???

Το Super Tenere γιατι ειναι εξω απο το παιχνιδι, ενω φαινεται να ειναι η καλυτερη επιλογη (μιας και τα πρωτα κομματια θα τα δωσουν με φουλ adventure εξοπλισμο στην ιδια τιμη)?

Γιατι εχει οδηγηθει ηδη, πριν κυκλοφορησει καν, απο ειδικους ταρο-μελετητες μαχανοβιους σε πασιεντζα και θεωρειται αχρηστο, βαρυ και χαλια... Και αφου το ειπαν τα χαρτια, τελειωσε....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    βλεπω εδω υπάρχει εμπειρια....

Για να απαντησω στην αρχική ερώτηση : Θες ενα μηχανάκι να τρώει χιλιόμετρα οσο το δυνατόν ελαφρύ (χωμα) με κάλυψη απο τον αέρα (υποκειμενικό) και καλή κατανάλωση καθώς και αντοχή σε κακουχιες με ευκολη ευρεση ανταλλακτικών, επισκεψιμότητα, να φορτώνεται και και και.... ωραια; και ολα αυτα φτηνα...

Πρόμπλεμ κυριε... εδω θελει συμβιβασμους... και σιγουρα δοκιμες τεστ ραϊντς...

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι επειδη εκλασε ενα τσιμουχάκι στην έρημο παει να πει οτι ειναι αχρηστο το DL γι αυτο τους συμβιβασμους? Αυτα τα τσιμουχακια σε ΚΤΜ κλανουν σε 2Κ χλμ στην μέση της Μεσογείων.... Ή με ενα γενικο σερβις με ενα ροποκλειδο δεν μπορεις να κάνεις αλλα τοσα χλμ? Αρα μαλλον πας στην λογικη το βαρεθηκα και θελω αλλο..... (οποτε δεν μιλαμε για εργαλειο τόσο αλλα για αλλους λόγους υποκειμενικους). Το να σου προτείνει ο καθένας ντεποζιτα των 40 λιτρων που προσφέρουν εκτός απο εξτρα βαρος τρελο, μη μελετημένο κέντρο βαρους μοτο καθώς και κάθε άλλη πατέντα για να θεραπεύσει προβληματάκια του εργοστασίου, ε αυτό σημαίνει συμβιβασμό που πρέπει να ψάξεις πολυ νωρίτερα.... οπως και την συχνοτητα/αναγκαιότητα των σερβις διοτι να το χέσω το 40λιτρο αν απο αρυθμιστες βαλβιδες καιω τα παντα ολα...

... και ξερεις τι ? Θα πρέπει να τον κάνεις (συμβιβασμο) οπως και δηποτε μιας και αυτο το μοτο που ψαχνεις απο μαμα δεν υπάρχει ή ειναι πολύ ακριβό... σιγουρα θα πας σε καστομιες λυσεις (ανεμοθωρακα, τεποζιτο, αναρτησεις, θεση οδηγησης, σελα κα) αρα μιλάμε για εξτρα $$$ που πρέπει να τα υπολογίσεις... απο ότι κατάλαβες η παραμικρή λεπτομέρεια μπορει να στο βγάλει ξινο (βλ. επιλογή ελαστικού) συνεπώς μην ακουσεις κανένα ξερολα εδω μεσα ( με τις τρελές εμπειρίες των 2 ετων κλπ, ακομα και μενα) και ακου ΕΣΕΝΑ και τα θέλω σου...

οταν θα μεινεις απο καμια τρομπα βενζινης ή συμπλεκτη 'η σου κουρέψει καμια ταχυτητα στη μεση του πουθενα ολοι αυτοι των φλορουμς θα ειναι πολυ μακρια :ZZZ: :ZZZ:
    Ban 'em all

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

..

..
    φιλε τελικα μη παρεις μοτο

πουλα και το βστρομ που χαλαει και αυτο τελικα δεν ειναι και κανα αξιοπιστο.

και για οπου κανεις κεφι..ξεκινα και πηγαινε με τρενο.
    δε χαλα ποτε.

η παρε καμια αρχαιολογια..οχι φιλε..χαναλε και αυτα..αλλα τοσα χρονια μες τα ποδια μας..εχουμε μαθει τι χαλα..πως φτιαχν..και εχεις την ελπιδα εκει στα ερημους να χει πεθανει και κανενα και να βρεις και ανταλακτικα σε λεω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

4. xtz 750

και ένα τελευταίο:
    5. enfield diesel.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι τον Παναγιώτη? Αν υποθέσουμε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αξιοπιστίας για τις δύο μηχανές, Bmw & Ktm, εσύ ποια νομίζεις πως θα ήταν η πιο κατάλληλη για 'σένα? Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και το F800 ή και κάποια άλλη.

Το ίδιο θα ρωτούσα και τους υπόλοιπους. Αν υποθέσουμε πως οι δύο μηχανές βρίσκονται στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας εσείς ποια πιστεύετε πως θα ήταν η πιο κατάλληλη για την δουλειά που την θέλει?

το bmw ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατι δεν θα ειναι συνεχεια στην Αλγερια και την Αφρικη γενικοτερα!

αλλιως, αν εξαιρεσουμε τον παραπανω παραγοντα, 50-50 προσωπικα εγω!

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Να ευχαριστήσω τους άπαντες για τον χρόνο σας να απαντήσετε.

Σεβαστές όλες οι απόψεις!

Ξεκαθάρισα ότι η τελική απόφαση θα παρθεί τον Φεβρουάριο, οπότε μην περιμένετε ανακοινώσεις του στιλ, άντε με πείσατε θα πάρω το φρίγουιντ...

Συνεχίστε να γράφετε ότι νομίζεται, αλλά σιγουρευτείτε ότι έχετε παρακολουθήσει την κουβέντα, μην έχουμε και παρεξηγήσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    .... και ολα αυτα φτηνα...
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε τα θέλω όλα και φθηνά. Είπα από την αρχή για μετρητά και αντβ. Το μόνο που είπα είναι ότι είναι κρίμα να εγκλωβίσω τόσα χρήματα σε τέτοιες εποχές, με δεδομένο ότι θα την χρησιμοποιώ μόνο σε ταξίδια και όχι για καθημερινή ευχαρίστηση - εξυπηρέτηση.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι επειδη εκλασε ενα τσιμουχάκι στην έρημο παει να πει οτι ειναι αχρηστο το DL γι αυτο τους συμβιβασμους?
    Αναφέρω, ότι πριν ξεκινήσω το ταξίδι στην Αλγερία, σκεφτόμουν την αντικατάσταση. Προς Θεού, η τσιμούχα, όπως αναφέρω και στο ταξιδιωτικό είναι σύνηθες βλάβη. Όπως και η μπαταρία θα μπορούσαν να έχουν συμβεί σε οποιοδήοτε μηχανάκι και οποιαδήποτε στιγμή. Είπα ότι εγώ προσωπικά δεν νιώθω την αυτοπεποίθηση και δεν με καλύπτει.

Ή με ενα γενικο σερβις με ενα ροποκλειδο δεν μπορεις να κάνεις αλλα τοσα χλμ? Αρα μαλλον πας στην λογικη το βαρεθηκα και θελω αλλο..... (οποτε δεν μιλαμε για εργαλειο τόσο αλλα για αλλους λόγους υποκειμενικους).
    Το είπαμε αυτό. Αν είχα τον χρόνο, τον χώρο και τις γνώσεις θα μπορούσε να πάει άλλα τόσα και πολλά περισσότερα. Ίσως και όχι όμως... Ποτέ δεν ξέρεις...

Το να σου προτείνει ο καθένας ντεποζιτα των 40 λιτρων που προσφέρουν εκτός απο εξτρα βαρος τρελο, μη μελετημένο κέντρο βαρους μοτο καθώς και κάθε άλλη πατέντα για να θεραπεύσει προβληματάκια του εργοστασίου, ε αυτό σημαίνει συμβιβασμό που πρέπει να ψάξεις πολυ νωρίτερα....
    Έχεις ένα δίκιο, αλλά να πω πάλι ότι σε ερώτηση του τραπ, απάντησα ξεκάθαρα ότι ένας λόγος να σκέφτομαι το αντβ, είναι το γεγονός ότι εκτός από 2 μόνο έξτρα πραγματάκια δεν θα ξαναχαλάσω δεκάρα για μοντιφιές. Αν δεν είναι μαμά δεν κάνει για μένα και τα ταξίδια μου. Δεν το εμπιστεύομαι. Αναφέρθηκαν οι αφτερμάρκετ αναρτήσεις σαν αντιπαράθεση στον κανόνα μου.

... και ξερεις τι ? Θα πρέπει να τον κάνεις (συμβιβασμο) οπως και δηποτε μιας και αυτο το μοτο που ψαχνεις απο μαμα δεν υπάρχει ή ειναι πολύ ακριβό...
    Άντε πάλι...

και ακου ΕΣΕΝΑ και τα θέλω σου...
    Το μόνο σίγουρο. Γι αυτό και στο πρώτο ποστ, είπα πείτε τις απόψεις πιο πολύ για την κουβέντα...

οταν θα μεινεις απο καμια τρομπα βενζινης ή συμπλεκτη 'η σου κουρέψει καμια ταχυτητα στη μεση του πουθενα ολοι αυτοι των φλορουμς θα ειναι πολυ μακρια :ZZZ: :ZZZ:
    Να και κάτι που δεν είχε αναφερθεί και έχεις δίκιο... Πολύ δίκιο...
    Αλλά από την άλλη, θα πηγαίναμε με τρένο και όχι με μηχανή αν φοβόμασταν μην χαλάσουν. Τα δίκια μας στον Δούκα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Να και κάτι που δεν είχε αναφερθεί και έχεις δίκιο... Πολύ δίκιο...
    Αλλά από την άλλη, θα πηγαίναμε με τρένο και όχι με μηχανή αν φοβόμασταν μην χαλάσουν. Τα δίκια μας στον Δούκα.

τυχαίο????

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.. :rotflmao:

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Πάντως, αφού γλίτωσες την κατάθλιψη μετά από τόσα χιλιόμετρα με το Στρόμα, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός... εγώ δε σε φοβάμαι ό,τι κ να πάρεις...

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας