Δικιο ειχες, αλλα ποιος να ακουσει... Ουτε δεκα μετρα δεν εκανα τοσες μερες για να κερδισω καυσιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Να τον ακουτε τον γερο αλλη φορα...![]()
![]()
Δικιο ειχες, αλλα ποιος να ακουσει... Ουτε δεκα μετρα δεν εκανα τοσες μερες για να κερδισω καυσιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Να τον ακουτε τον γερο αλλη φορα...![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Eγώ πάλι στα Χανιά όλα κλειστά τα εβρήκα σήμερα που επέρασα (Γογονή, Κισσάμου, Λ. Σούδας)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Λογικά μέχρι το μεσημέρι θα φτιάξει η κατάσταση, έτσι ακούγεται τουλάχιστον..:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eγώ πάλι στα Χανιά όλα κλειστά τα εβρήκα σήμερα που επέρασα (Γογονή, Κισσάμου, Λ. Σούδας)
![]()
Μακάρι. Έχω βενζίνη μονάχα για 10 ημέρες ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λογικά μέχρι το μεσημέρι θα φτιάξει η κατάσταση, έτσι ακούγεται τουλάχιστον..:smilea:![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Xανιώτες ενημερώστε μας μέχρι αυριο τι παίζει εκεί, γιατί για να έρθουμε έχουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λογικά μέχρι το μεσημέρι θα φτιάξει η κατάσταση, έτσι ακούγεται τουλάχιστον..:smilea:
Για να γυρίζουμε όμως χλωμό....![]()
Τα ίδια και εμείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Xανιώτες ενημερώστε μας μέχρι αυριο τι παίζει εκεί, γιατί για να έρθουμε έχουμε.
Για να γυρίζουμε όμως χλωμό....![]()
Εννοείται ότι μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε συντέκνοι!![]()
Ενας ασθενης μου, οδηγος βυτιοφορου που ειχε ραντεβου τωρα, με πηρε τηλ και ακυρωσε λεγοντας οτι τους καλεσανε να φορτωσουν...![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
βενζίνη υπάρχει στα Χανιά!
ελάτε αφοβα!!![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Αντε για να κανονίζουμε οι Ηρακλειώτες το που και τι ώρα???![]()
Εγω,ο ποπαυ και ο alogistos ξεκινάμε 4 το απογευμα του Σαββάτου απ το Μελλιρυτον!!Όσοι πιστοί προσέλθετε![]()
![]()
![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Το πρώτο γκρουπ θα είναι 10.30 το πρωί στο Μελίρυτο στον κόμβο έτοιμο για αναχώρηση !!!
Για να μην χάσουμε το μπανάκι και τη μεσημεριανή σιέστα και να είμαστε φρέσκοι το βράδυ !!!
arxaios, sonik, lykos-crete
Αν θέλουν και άλλοι να έλθουν μαζί είναι καλοδεχούμενοι !!!
Ρυθμός ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΟΣ (άστρωτα τακάκια) .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω φευγω Παρασκευη απογευμα κατα τις 6:00 με ρυθμο SUPER ΧΑΛΑΡΟ με το CB (αστρωτα ολαΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το πρώτο γκρουπ θα είναι 10.30 το πρωί στο Μελίρυτο στον κόμβο έτοιμο για αναχώρηση !!!
Για να μην χάσουμε το μπανάκι και τη μεσημεριανή σιέστα και να είμαστε φρέσκοι το βράδυ !!!
arxaios, sonik, lykos-crete
Αν θέλουν και άλλοι να έλθουν μαζί είναι καλοδεχούμενοι !!!
Ρυθμός ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΟΣ (άστρωτα τακάκια) .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ο οδηγος :rotflmao: ) ασε που πισω θα ακολουθει με το αυτοκινητο η οικογενεια
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Εγω,ο ποπαυ και ο alogistos ξεκινάμε 4 το απογευμα του Σαββάτου απ το Μελλιρυτον!!Όσοι πιστοί προσέλθετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον αλλον τονε πεισατε?![]()
Δεν ψήνεται με τίποτα ο άλλος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
![]()
![]()
Τον αλλον τονε πεισατε?![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !