Γράψτε safe proxy στο Google και μπείτε μέσω άλλων site που σας κρύβουν...
Για όσους έχουν Static IP, όπως εγώ.....
+4 ψήφους από μένα![]()
![]()
...Αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....![]()
Γράψτε safe proxy στο Google και μπείτε μέσω άλλων site που σας κρύβουν...
Για όσους έχουν Static IP, όπως εγώ.....
+4 ψήφους από μένα![]()
![]()
...Αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μη μασας.
Εγω σε εχω στειλει και σε αρκετους στο facebook
Υ.Γ. Μια φιλη μου ρωταει αν εισαι ελευθερος...
ωωπααα!!!κοιτα να δεις που χω και σουξε ο ατιμος![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
την τριτη στις 12 το βραδυΑρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Ποτε τελειωνει?![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
+1 ...Αλλα προσεχε με τις μπυρες που ειναι να κερασεις..με τετοιο αριθμο ψηφων και τοσες μπυρες θα σου βγει ποιο φτηνα να πληρωσεις τις διακοπες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα παρω μπυρες απ'το lidl![]()
![]()
![]()
σε ευχαριιστω φιλε![]()
Ασε τις μπυρες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ωωπααα!!!κοιτα να δεις που χω και σουξε ο ατιμος![]()
![]()
![]()
Σε βλεπω να κερνας κουφετα ...![]()
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα μια απο μενα αφου εχω και google chrome kai mozilla.
Μονο απο τον internet explorer δεν μου βγαζει την ψηφοφορια αλλα θα το παλεψω λιγο ακομα...
Αδερφε μου τι αγωνας ειναι αυτος!? αντε και για δημαρχος!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
+1 απο τον σαφαρι απο εμενα !!
+1 ακομα απο τον google chrome !
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
ευχαριστω παιδια
αντε και τον φτασαμε τον ατιμοοο!!!![]()
![]()
Αντε να ανεβαινουμε!
Εριξα "συρμα" και στο φασεβοοκ!![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
thanx manΑρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Αντε να ανεβαινουμε!
Εριξα "συρμα" και στο φασεβοοκ!![]()
![]()
![]()
+1 ξανά.. ρε κάτσε να κάνεις reset στο router σου.. Αμαρτία είναι να χάσεις για λίγο..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
το δοκιμασα εκανα ρεσετ και μετα οταν ξαναμπηκα δεν μ'αφηνε να ψηφησω.δεν ξερω τι φταιειΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+1 ξανά.. ρε κάτσε να κάνεις reset στο router σου.. Αμαρτία είναι να χάσεις για λίγο..![]()
είσαι σίγουρος ότι άλλαξες ip? δοκίμασε να σβήσεις και cookies..Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
το δοκιμασα εκανα ρεσετ και μετα οταν ξαναμπηκα δεν μ'αφηνε να ψηφησω.δεν ξερω τι φταιει![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
+ 1
Ελα λιγάκι ακόμα... 511 - 527 και θα πάρεις κεφάλι![]()
Ααααατσα