Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 379

Θέμα: Κόλλημα κινητήρα S1000RR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Για να παρηγορηθούν οι κάτοχοι ας φανταστούν ότι ανήκουν στο τμήμα δοκιμών της BMW και έχουν το ελεύθερο να σπάσουν όσα μοτέρ θέλουν δωρεάν. Μάλλον αυτό είχε στο μυαλό του το εμπορικό τμήμα της εταιρίας όταν ξεκίνησε να πουλάει ελλιπώς δοκιμασμένες μηχανές σε ιδιώτες και να αλλάζει κινητήρες χαλαρά. Προφανώς υπολόγισαν ότι η διαδικασία αυτή είναι φθηνότερη από εξαντλητικές δοκιμές και ποιοτικούς ελέγχους. Δεν ξέρω αν οι γερμανοί είναι καλύτεροι ή χειρότεροι μηχανικοί από τους ιάπωνες είμαι σίγουρος όμως ότι έχουν στη διάθεσή τους λιγότερα κονδύλια για R&D.Φαντάζομαι ότι αν τα μηχανάκια τους τα αγόραζαν κατά κανόνα όχι μουράτοι λεφτάδες καφετεριάκηδες αλλά καμμένοι που αγοράζουν GSXR, R1, ZXR κλπ θα είχαν διάρκεια ζωής όση ένα παγωτό σε ξαπλώστρα παραλίας τον δεκαπενταύγουστο

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Την σιγουρια αυτη που τη βρηκες?
    ρωτα τον καλυτερα τι δουλεια κανει

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    ρωτα τον καλυτερα τι δουλεια κανει
    izzy....τι δουλεια κανεις?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ρε σεις, καλές οι απόψεις και οι γνώμες του καθενός μας πανω στα μηχανικα στο μάρκετινγκ και δεν ξερω και γω ποια ερευνα και τεχνολογία αλλα....

σας εχει μπλοκάρει κανα μηχανακι ποτέ με 120+ ;;;; Εχετε πεσει ποτε απο λαδια;

μεχρι τοτε τα ξαναλέμε....

ως προς το ποστ αυτο, φαντάζομαι υπάρχει για να οπλίσει τον ιδιοκτητη με το θαρρος, γνωσεις και εμπeιρια/ψυχολογία να να αντιμετωπίσει αυτήν την κατασταση που έφτασε μεχρι και την ζωή του να απειλήσει χωρις να αιτιολογηθεί ποτε....

στα @@ μας η κάθε εταιρια, οι στροφαλοι το R&D, το μαρκετινγκ, οι πωλήσεις, οι μπιελες και τα λογής λογής θεματα συζήτησης για να υπαρχουμε εμεις οι ξερόλες και να φορτωνουμε καμια Sql βαση... προκειται για μια ζωη συναδελφου/ων και οφειλουμε να την διερευνησουμε την κατασταση με τα οσα λιγα οπλα εχουμε ως καταναλωτές...
    Ban 'em all

Ας πούμε ότι ΕΧΩ απαντήσει στην ερώτηση σου λέγοντας ότι αν ΚΑΠΟΙΟΣ κινητήρας πρέπει να εξελιχθεί η ακόμα και να επισκευασθεί πρέπει να περάσει από εμένα τεχνικά και έπειτα επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και εφαρμόζοντας τις επίσης κατάλληλες όσο και απαραίτητες εργασίες θα επιστραφεί στον μηχανικό για μοντάρισμα.
    Οι συνεργάτες που με εμπιστεύονται είναι γνώστες και γνωστοί στον χώρο τον ελληνικό και οχι μόνο,αλλά δεν θα μιλήσουμε γι αυτό...
    Αυτό από μόνο του θα σε κάνει να σεβαστής την άποψη μου (δίχως να ΘΕΛΩ να σε πείσω) η θα πρέπει να απολογηθώ γι αυτό;

Είναι ''εύκολο'' να καταλάβεις αν ξέρεις πως λειτουργεί μια εταιρία αν φταίει η ποιότητα η ο σχεδιασμός ,αρκετές φορές όμως οδηγεί σε λάθη, όποτε θα πρέπει ο ίδιος να δω την ζημιά και να σου πω την γνώμη μου.
    Εικάζω με βεβαιότητα μέχρι και σήμερα τον σχεδιασμό μιας και υπάρχουν κάποια θέματα όπως είπα ...τα οποία και αυτά συζητούνται.

Το κόστος αντικατάστασης δεν επωμίζεται 100% η BMW( άλλα και η κατασκευάστρια εταιρία του εξαρτήματος που φταίει για την ζημιά) και σίγουρα είναι πιο οικονομικό από το κόστος εξέλιξης,εφαρμογής και δοκιμών .

Το σίγουρο είναι οτι δεν θα λύσω ΕΓΩ τα προβλήματα της BMW μέσα από ένα Forum.
    ...μιας και τα λέμε ..εσύ τι δουλειά κάνεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Εχετε πεσει ποτε απο λαδια;

μεχρι τοτε τα ξαναλέμε....
    Εφυγε η ταπα λαδιου απο τον σκελετο του ΧΤ που ειχα και γεμισαν και οι 2 ροδες λαδια ..εκει να σε ειχα να θαυμαζεις κασκαντερικα ..
    το εσωσα ομως μαλλον γιατι ημουν δικαβαλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    προκειται για μια ζωη συναδελφου/ων και οφειλουμε να την διερευνησουμε την κατασταση με τα οσα λιγα οπλα εχουμε ως καταναλωτές...
    Συμφωνουμε σε αυτο και το διευκρινησα σε προηγουμενο ποστ.

μαθηματα μηχανολογιας δεν προσφερουν τα Forum ...
    μιας και η κουβεντα εφτασε εκει ομως καλο ειναι να ειμαστε σωστοι απεναντι σε αυτο .

Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    Ας πούμε ότι ΕΧΩ απαντήσει στην ερώτηση σου λέγοντας ότι αν ΚΑΠΟΙΟΣ κινητήρας πρέπει να εξελιχθεί η ακόμα και να επισκευασθεί πρέπει να περάσει από εμένα τεχνικά και έπειτα επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και εφαρμόζοντας τις επίσης κατάλληλες όσο και απαραίτητες εργασίες θα επιστραφεί στον μηχανικό για μοντάρισμα.
    Οι συνεργάτες που με εμπιστεύονται είναι γνώστες και γνωστοί στον χώρο τον ελληνικό και οχι μόνο,αλλά δεν θα μιλήσουμε γι αυτό...
    Αυτό από μόνο του θα σε κάνει να σεβαστής την άποψη μου (δίχως να ΘΕΛΩ να σε πείσω) η θα πρέπει να απολογηθώ γι αυτό;

Είναι ''εύκολο'' να καταλάβεις αν ξέρεις πως λειτουργεί μια εταιρία αν φταίει η ποιότητα η ο σχεδιασμός ,αρκετές φορές όμως οδηγεί σε λάθη, όποτε θα πρέπει ο ίδιος να δω την ζημιά και να σου πω την γνώμη μου.
    Εικάζω με βεβαιότητα μέχρι και σήμερα τον σχεδιασμό μιας και υπάρχουν κάποια θέματα όπως είπα ...τα οποία και αυτά συζητούνται.

Το κόστος αντικατάστασης δεν επωμίζεται 100% η BMW( άλλα και η κατασκευάστρια εταιρία του εξαρτήματος που φταίει για την ζημιά) και σίγουρα είναι πιο οικονομικό από το κόστος εξέλιξης,εφαρμογής και δοκιμών .

Το σίγουρο είναι οτι δεν θα λύσω ΕΓΩ τα προβλήματα της BMW μέσα από ένα Forum.
    ...μιας και τα λέμε ..εσύ τι δουλειά κάνεις;
    Πολυ ενδιαφερον. Point taken

Εγω κανω ιδιαιτερα

[Αλλα σε προηγουμενη ζωη και χωρα ειχα ασχοληθει με εφαρμογες υπολογιστικης ρευστομηχανικης και μεταδοσης θερμοτητας, κυριως σε πυρηνικη ενεργεια (ημουν αναλυτης πυρηνικης ασφαλειας στην ΒΝFL) και αεροναυπηγικη (στο σχεδιασμο στροφειων ελικοπτερων για την Westland Helicopters).

[Αλλα σε προηγουμενη ζωη και χωρα ειχα ασχοληθει με εφαρμογες υπολογιστικης ρευστομηχανικης και μεταδοσης θερμοτητας, κυριως σε πυρηνικη ενεργεια (ημουν αναλυτης πυρηνικης ασφαλειας στην ΒΝFL) και αεροναυπηγικη (στο σχεδιασμο στροφειων ελικοπτερων για την Westland Helicopters).
    Φυλλο ξέρεις ν' ανοιγεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε ξερω τι γινεται στη bmw...παντως ολα της τα καινουρια μοντελα εχουν παρουσιασει(μετα 1200gs εποχη), περα απο αρκετα υποβαθμισμενη ποιοτητα, και πολυ σοβαρα προβληματα...

τα 800αρια επισης ειχαν θεματα με τα μοτερ και πολλα πηγαν για αλλαγμα...

τα παραλεβερ και αυτα προβληματα, η γιαγια αρκουδα ακομα πρεπει να τρεχει

οι αξονες πισω κοβονται σε πολλα gs

παλιοτερα τα μοντελα με την υποβοηθηση ειχαν την ταση πολυ συχνα να χαλαει η υποβοηθηση και να μενεις χωρις φρενα

πραγματικα δε καταλαβαινω τι σκατα κανουν...πιο επικυνδινα μοντελα στην αγορα δε νομιζω να βγαζει καποια αλλη εταιρια αυτη τη στιγμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    και φυλλο ανοιγω, και πιτες κανω....:wacko:

και φυλλο ανοιγω, και πιτες κανω....:wacko:

τι λε ρε μαγκα???

αμα κανεις και π!πες σε παντρευομαι αυριο λεμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τι λε ρε μαγκα???

αμα κανεις και π!πες σε παντρευομαι αυριο λεμε....

Α να χαθεις κρυε!

Α να χαθεις κρυε!

:a07: :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

:a07: :a07:

ας αφησουμε τα δικα μας κατα μερος, ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερουν τους αλλους αντρες εδω περα...

Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km
    από gidimitropoulos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 304
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 00:42
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε