ναι ρεο κ με το σουζουκι θα ειμαι εγω..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κανε παντα ρε μλκ λεμε, σε εχω προλαβει 7 σελιδες πριν!
![]()
11-8 παω εγω
![]()
αμα θετε περιπετεια παμε χωρις ανταλλακτικα με τα παρταλια μας καμια γυρα της κρητης.
ναι ρεο κ με το σουζουκι θα ειμαι εγω..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κανε παντα ρε μλκ λεμε, σε εχω προλαβει 7 σελιδες πριν!
![]()
11-8 παω εγω
![]()
αμα θετε περιπετεια παμε χωρις ανταλλακτικα με τα παρταλια μας καμια γυρα της κρητης.
Μεγάλη μπουκιά φάε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν παιζει φιλε αυτο!
Το θεωρω (ΙΣΩΣ, δεν παιρνω και ορκο) χειροτερο κι απο το Βερσυς!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Tο Βεστρόμ μένει μόνο αφού το Τρανσάλπ δεν απέχει και πολύ από την Αφρικάνα..![]()
Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει ο Νίκος με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως αφού το ζητούμενό μου δεν είναι ούτε η τελευταία τεχνολογία ούτε και οι απόλυτες επιδόσεις.
![]()
σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και οι επιδόσεις θα σε ''προστατέψουν'' στην δύσκολη στιγμή !!! Μην τις σνομπάρεις έτσι απλά .....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι ρεο κ με το σουζουκι θα ειμαι εγω..
αμα θες περιπετεια κανονιζουμε κοντρα με ρακες!
![]()
θα οδηγησουν οι γυναικες μετα!![]()
δε πινω αλκοολ ρε μαν..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αμα θες περιπετεια κανονιζουμε κοντρα με ρακες!
![]()
θα οδηγησουν οι γυναικες μετα!![]()
![]()
Εντάξει, θα μιλούσα τώρα για S1000RR αλλά τ'αφήνω γιατί ήδη ξεχείλωσε το θρέντιο...(και δεν θέλω να γίνω κι υπερβολικός)Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και οι επιδόσεις θα σε ''προστατέψουν'' στην δύσκολη στιγμή !!! Μην τις σνομπάρεις έτσι απλά .....![]()
![]()
Κωστή ξέρω πολύ καλά τη χρήση που κάνω στα μηχανάκια που καβαλάω και πιστεύω ότι μάλλον δεν μου χρειάζονται τα περίσσια μπιχλιμπίδια, χωρίς να σημαίνει ότι πιστεύω πως δεν θα μου τύχει ποτέ αναποδιά ούτε ότι θεωρώ τα χέρια μου "μαγικά"... συντηρίκλα τέρμα θεωρώ ότι είμαι και όχι εντελώς κουλός.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και οι επιδόσεις θα σε ''προστατέψουν'' στην δύσκολη στιγμή !!! Μην τις σνομπάρεις έτσι απλά .....:
eipe o παπασουζας και χαθηκε μεσα στη σκονη καβαλα στο μουλαρι του wave2:
:o
νομιζω οτι τα KZR τα 100 εχουν βγει καλα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εντάξει, θα μιλούσα τώρα για S1000RR αλλά τ'αφήνω γιατί ήδη ξεχείλωσε το θρέντιο...(και δεν θέλω να γίνω κι υπερβολικός)![]()
![]()
και πανε και παντου ...![]()
και εγώ συντηρίκλα τέρμα θεωρώ ότι είμαι ,αλλά κατάντησα κουτσός ....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εντάξει, θα μιλούσα τώρα για S1000RR αλλά τ'αφήνω γιατί ήδη ξεχείλωσε το θρέντιο...(και δεν θέλω να γίνω κι υπερβολικός)![]()
Κωστή ξέρω πολύ καλά τη χρήση που κάνω στα μηχανάκια που καβαλάω και πιστεύω ότι μάλλον δεν μου χρειάζονται τα περίσσια μπιχλιμπίδια, χωρίς να σημαίνει ότι πιστεύω πως δεν θα μου τύχει ποτέ αναποδιά ούτε ότι θεωρώ τα χέρια μου "μαγικά"... συντηρίκλα τέρμα θεωρώ ότι είμαι και όχι εντελώς κουλός.
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
σκεψου ποσο θελει να το ξεφορτωθει ο εμπορας που δεχεται ΚΑΙ ανταλλαγη με αλλο μοτο...
οτι να'ναι δωστε του και θα το δεχτει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εγω αν ειχα ενα τετοιο:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
σκεψου ποσο θελει να το ξεφορτωθει ο εμπορας που δεχεται ΚΑΙ ανταλλαγη με αλλο μοτο...
οτι να'ναι δωστε του και θα το δεχτει...
http://failblog.files.wordpress.com/...epair-fail.jpg
8α προσπα8ουσα με ΚΑΘΕ τροπο να το ξεφορτω8ω, ακομα και για ενα καφασι μπυρες, στην περιπτωση που ο αλλος νομιζει οτι με επιασε κοροιδο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
#1 @σταυρος: οτι μοιαζει με africa 09/2001 ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη africa 09/2001. μπορει να σε προκυψει κανα καφρικα οταν το καβαλησεις και να μην εχεις μπανανες να το 8ρεψεις για να μην πονεσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
#2: συγκρινετε το με την φωτο της πρωτης σελιδας. στον κερδισμενο παρεχεται αυτοματα ηλεκτρομαγνητικη κουβερτα μετα ποδηλατικου δυναμό για τις κρυες νυχτες στην ερημο της Γκομπι. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασ΄τα διααλα, πεταχτηκαν και τα καφασακια να μιλανε για αφρικα....![]()
![]()
![]()
Το μηχανάκι του car.gr είναι μοντέλο προ 1996...![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Τα χρώματα πάντως είναι 2001Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Το μηχανάκι του car.gr είναι μοντέλο προ 1996...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Τα χρώματα πάντως είναι 2001
καμμια σημασια, νομιζω?
![]()