Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εεεεεπ
    Εχουμε βρει στο πρόσωπο του Allst@rf τον "αποδιοπομπαίο τραγο" και τον έχουμε παρει στο φαλάγγι ολοι ?
    Εξαλου (μιας και κολλησατε στα ταξι) , τα ταξι της επαρχιας , ουδεμια σχεση έχουν με των Αθηνων - Θεσσαλονικης.Ουτε οι οδηγοί τους.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    η συζητηση δεν βγαινει πουθενα

κυριακη κοντη γιορτη λενε στο χωριο.απο σεπτεμβρη θα τα δουμε...

ελπιζω να σας κανω ολους συναδελφους μου...τρομαρα να σας ερθει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εεεεεπ
    Εχουμε βρει στο πρόσωπο του Allst@rf τον "αποδιοπομπαίο τραγο" και τον έχουμε παρει στο φαλάγγι ολοι ?
    Εξαλου (μιας και κολλησατε στα ταξι) , τα ταξι της επαρχιας , ουδεμια σχεση έχουν με των Αθηνων - Θεσσαλονικης.Ουτε οι οδηγοί τους.

καπου πρεπει να ριξουν τα κριματα τους τα παιδια ρε φιλε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    κοιτα εγω δεν θελω αποζημιωση για την αδεια που αγορασα...το ειπα και παραπανω ,υγεια και χερια να χω και θα την βρω την ακρη...

για πες ομως και για τα τοσα χρονια που εδειναν μαιμου αποζημιωσεις στους αγροτες με ανυπαρκτα στρεμματα καλλιεργιων ,τουτεστιν ετρωγε ενα ολοκληρο κυκλωμα...
    Εγώ δεν μίλησα για σένα, ιδέα δεν έχω τι θέλεις εσύ. Γενικά όμως δεν συμφωνείς ότι εκεί ειναι το ζήτημα? Υπήρχε καποιος επαγγελματίας που δεν ήξερε ότι θα έρχονταν αυτή η ώρα? Ή μήπως θεωρεί κανείς δυνατό κάτι που εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη να μην εφαρμοστεί εδώ?

Οι αγρότες είναι άλλο ζήτημα, σωστά τα λές για της αποζημιώσεις τους, απαράδεκτοι σε κάθε επίπεδο. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους επαγγελματίες για τους οποίους συζητάμε εδώ.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

η συζητηση δεν βγαινει πουθενα

κυριακη κοντη γιορτη λενε στο χωριο.απο σεπτεμβρη θα τα δουμε...

ελπιζω να σας κανω ολους συναδελφους μου...τρομαρα να σας ερθει...

Για να πεινάμε όλοι μαζί;

παντως τα ταχι ειναι υπεραριθμα στην αθηνα.σχεδον τριπλασια απ'οσα θαπρεπε να ειναι.τοσα χρονια βγαζανε ερημην τους το φιδι απο την τρυπα.
    επειδη η αθηνα ειχε κακο συγκοινωνιακο δυκτιο το ταχι ηταν φθηνο και επαιζε το ρολο της δημοσιας συγκοινωνιας.με αποτελεσμα, με την ανοχη και την ευλογια του κρατους, να παιζουν διπλοτριπλοκουρσες.δεν ητανε τυχαιο που δεν γραφανε.πως θα εξηπηρετουνταν ο κοσμος.
    τωρα με το μετρο και το λεοφωριοδρομο φανηκε το υπεραριθμο του πραγματος.εκατονταδες ταχι να κυκλοφορουν αδεια ή να κανουν ουρες στις πιατσες.το επαγγελμα δεν ειναι ανοικτο, αλλα ουτε και κλειστο(να δοθουν παραπανω αδειες ουτε για αστειο)
    η συμπεριφορα ειναι αναλογη των προυποθεσεων να παρεις την αδεια,και της καταρτισης.καθως επισης και των συνθηκων.
    για να παρουνε καποιοι τα αμαξια τους και να οδηγουνε 10 ωρες στην αθηνα και μετα να μιλησουνε(οχι οτι αλλα επαγγελματα δεν ειναι δυσκολα)
    το κρατος φταιει 90%.
    επρεπε να μην ειχε κανει εμπορευσιμες τις αδειες, ουτε και κληρονομικα μεταβιβασιμες ομως(ισως να ειχαν καποια μορια παραπανω οι γονοι ως προυποθεση να παρεις αδεια)
    απλα επρεπε να δρασει,να εκανε ενα ειδος σχολης οπου εκει θα διδασκονταν διαφορα οπως πχ
    στοιχεια μηχανολογιας,να μαθει την πολη ο ταξιτζης,κοινωνικη συμπεριφορα,πρωτες βοηθειες,ξενη γλωσα κλπ.
    και..οποιος τελειωνε να εκανε αιτηση να παρει ταχι λαμβανοντας υπ'οψην του και διαφορα αλλα κριτηρια, πχ πολυτεκνος.
    δεν ειμαι ταξιτζης πια(ουφ),εχω δουλεψει πεντε χρονια ομως.τα λεφτα που υποψιαζεστε οτι βγαζουνε ειναι ψιλοχοντρομυθος παιδια, τουλαχιστο τα τελευταια χρονια.οι βυτιοφορεις ειναι αλλο πραμα για να εξηγιομαστε
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

για πες ομως και για τα τοσα χρονια που εδειναν μαιμου αποζημιωσεις στους αγροτες με ανυπαρκτα στρεμματα καλλιεργιων ,τουτεστιν ετρωγε ενα ολοκληρο κυκλωμα...
    Μόνο που τώρα μπαίνεις στο τριπάκι που μπαίνει κάθε "αδικημένος" γιατί εγώ και όχι αυτοί??? Χάνεις το νόημα και το δίκιο σου έτσι.

Όλοι φίλε, όλοι να διορθωθούν και να αλλάξουν, κάνενας συμψηφισμός.

Και όπως είπαν και οι συνομιλιτές, είναι γνωστό εδώ και μια 5ετία ότι θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Ποιός είναι υπεύθυνος που μέχρι και πριν 2 μήνες έκαναν μεταβιβάσεις σε άδειες?

Και να σου πω ποια λύση βλέπω εγώ, καθαρά λογιστικά και φορολογικά. Να αναγνωρίσει ένα ποσό ανα ταξί πχ 30-40κ και να την θεωρήσει πάγιο και να την αναγνωρίσεις σαν έξοδο και κάθε χρόνο να κάνεις απόσβεση 10-20% να αφαιρείτε δλδ από ένα μέρος των εσόδων σου και να το γλιτώνεις απο φόρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Μόνο που τώρα μπαίνεις στο τριπάκι που μπαίνει κάθε "αδικημένος" γιατί εγώ και όχι αυτοί??? Χάνεις το νόημα και το δίκιο σου έτσι.

Και όπως είπαν και οι συνομιλιτές, είναι γνωστό εδώ και μια 5ετία ότι θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Ποιός είναι υπεύθυνος που μέχρι και πριν 2 μήνες έκαναν μεταβιβάσεις σε άδειες?

Και να σου πω ποια λύση βλέπω εγώ, καθαρά λογιστικά και φορολογικά. Να αναγνωρίσει ένα ποσό ανα ταξί πχ 30-40κ και να την θεωρήσει πάγιο και να την αναγνωρίσεις σαν έξοδο και κάθε χρόνο να κάνεις απόσβεση 10-20% να αφαιρείτε δλδ από ένα μέρος των εσόδων σου και να το γλιτώνεις απο φόρο.

οχι ερμή λάθος δεν ήθελα να το θέσω έτσι...

Οι δήθεν αποζημιώσεις δίνονταν φορά χρόνια και είχαν χαθεί τεράστια πόσα που τα έφαγαν μερικοί...
    Οι αυτοκινητιστές σαν επαγγελματίες δεν έχουν λάβει τόσα χρόνια ούτε ένα ευρώ επιδότηση.με αυτα τα πεταμένα λεφτά των αποζημιώσεων θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί κάποια πράγματα να είχε εξυγιανθεί ο κλάδος μας.ναι,θα σας ελευθερώσω τις άδειες με προϋποθέσεις όμως.ξεκινήστε να συνεταιρίζεστε και θα σας δώσω σαν επιδότηση-βοήθεια ένα αρχικό πόσο να αλλάξετε τα παλαιά οχήματα με νέα αντίρυπογόνα και υβρίδικά...ελεγκτική μηχανισμοί(που υπάρχουν αλλά ...δε βαριέσε μωρέ) να ελέγχουν όλους και τα πάντα.κίνητρα για να συνεχίσω να προσφέρω στο κράτος και στο σύνολο.επιδοτήσεις για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης,πρώτων βοηθειών και ξενόγλωσσα μαθήματα.

Επίσης φίλε με τα φαγωμένα λεφτά θα μπορούσε να "αναστήσει" το πεθαμένο οδικό δίκτυο για να μπορώ να δουλεύω εγώ ήσυχος ότι δε θα σπάσω το εργαλείο που βγάζω ψωμί και εσείς οι ιδιοτες να πηγαίνετε τις διακοπές σας ,χωρίς να φοβάστε για το αν γυρίσετε πίσω...

Στην τελική ρε φίλε ,ναι να μας δώσει αποζημιώσεις...γιατί τα λεφτά που χρωστάω ,οι ελληνικές τράπεζες μου τα έδωσαν οι οποίες με την σειρά τους χρωστάνε στις γερμανικές που ψωνίζουν κόψοχρονιάς από το ελληνικό κράτος ομόλογα τα οποία τζογαρουν για το αν θα χρεωκόπησει ή όχι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
    τι σε πειραξε ρε noble απο αυτο που εγραψα δηλαδη

Δεν θα με πείραζε τίποτα,αν ήσουν πορτιέρης.

.....

Θα προσπαθησεις με καθε τροπο να μας αποδειξεις οτι εχεις δικιο...
    Μεχρι κ τον καπιταλισμο θυμηθηκες για να μας πεισεις...
    Οτι θα μιλας σαν την Παπαρηγα ενω πριν απο μερικες ημερες προτεινες "αυστηροτατο καθεστος στο φορουμ" δεν το περιμενα

Ολοι οι ελληνες δεχθηκαν περικοπες στην δουλεια τους εξαιτιας της κρισης, ΑΔΙΚΕΣ περικοπες οι οποιες φτανουν τα 3.000 ευρωπουλα τον χρονο, δεν εκαναν κιχ.

Σε εσας γινεται μια αλλαγη καθεστωτος η οποια φυσικα ειναι απολυτως σωστη κ επρεπε να γινει εδω κ χρονια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

οχι ερμή λάθος δεν ήθελα να το θέσω έτσι...

Οι δήθεν αποζημιώσεις δίνονταν τόσα χρόνια και είχαν χαθεί τεράστια πόσα που τα έφαγαν μερικοί...
    Οι αυτοκινητιστές σαν επαγγελματίες δεν έχουν λάβει τόσα χρόνια ούτε ένα ευρώ επιδότηση.με αυτα τα πεταμένα λεφτά των αποζημιώσεων θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί κάποια πράγματα να είχε εξυγιανθεί ο κλάδος μας.ναι,θα σας ελευθερώσω τις άδειες με προϋποθέσεις όμως.ξεκινήστε να συνεταιρίζεστε και θα σας δώσω σαν επιδότηση-βοήθεια ένα αρχικό πόσο να αλλάξετε τα παλαιά οχήματα με νέα αντίρυπογόνα και υβρίδικά...θα αναβαθμίσω τους ελεγκτικούς μηχανισμούς(που υπάρχουν αλλά ...δε βαριέσε μωρέ) να ελέγχουν όλους και τα πάντα.
    κίνητρα για να συνεχίσω να προσφέρω στο κράτος και στο σύνολο.

Επίσης φίλε με τα φαγωμένα λεφτά θα μπορούσε να "αναστήσει" το πεθαμένο οδικό δίκτυο για να μπορώ να δουλεύω εγώ ήσυχος ότι δε θα σπάσω το εργαλείο που βγάζω ψωμί και εσείς οι ιδιοτες να πηγαίνετε τις διακοπές σας ,χωρίς να φοβάστε για το αν γυρίσετε πίσω...

Στην τελική ρε φίλε ,ναι να μας αποζημιώσει...γιατί τα λεφτά που χρωστάμε ,οι ελληνικές τράπεζες μας τα έδωσαν οι οποίες με την σειρά τους χρωστάνε στις γερμανικές που ψωνίζουν κόψοχρονιάς από το ελληνικό κράτος ομόλογα τα οποία τζογαρουν για το αν θα χρεωκόπησει ή όχι...

Όπως βλέπεις , ζημιωμένος και αδικημένος δεν είμαι μόνο εγω...είσαι και εσυ και όλοι μας...γιατί οι αποζημιώσεις για ανύπαρκτες καταστροφές και καλλιέργειες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Θα προσπαθησεις με καθε τροπο να μας αποδειξεις οτι εχεις δικιο...
    Μεχρι κ τον καπιταλισμο θυμηθηκες για να μας πεισεις...
    Οτι θα μιλας σαν την Παπαρηγα ενω πριν απο μερικες ημερες προτεινες "αυστηροτατο καθεστος στο φορουμ" δεν το περιμενα

Ολοι οι ελληνες δεχθηκαν περικοπες στην δουλεια τους εξαιτιας της κρισης, ΑΔΙΚΕΣ περικοπες οι οποιες φτανουν τα 3.000 ευρωπουλα τον χρονο, δεν εκαναν κιχ.

Σε εσας γινεται μια αλλαγη καθεστωτος η οποια φυσικα ειναι απολυτως σωστη κ επρεπε να γινει εδω κ χρονια...
    εσυ, βουλώμενο γράμμα διαβάζεις...πραγματικό χαραμιζεσαι...

Λοιπόν όταν ελευθερωθούν οι άδειες πάρε μια να γίνουμε συνάδελφοί να κονομαμε μαζί...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    επιταξη βυτιοφορων

ΛΗΞΙΣ ΛΟΚ !
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    επιταξη βυτιοφορων

ΛΗΞΙΣ ΛΟΚ !
    τι σημαίνει αυτό ??

Οποιος δεν συμμορφωνεται μπορει να συλληφθει εντος 48 ωρων.

Δεν μου αρεσει η ιδεα παρολο που ειναι κεραταδες, ακου εκει επιταξη.

(για τους αγροτες που εχουν προβλημα χαρηκα, δεν ξεχασα τις εποχες που εκλειναν τους δρομους)

Σελίδα 17 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 08:28