Σελίδα 17 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 289

Θέμα: Πρώτο ταξίδι, έτυχε ναύλος για Κριμαία

Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
    Πάντως, σοβαρά τώρα, το ταξίδι τελικά δε μου το χάλασε, απλά το άλλαξε.

Αυτή είναι η κουβέντα "κλειδί" του ταξιδιωτικού!

Διότι, η ταξιδιωτική πραγματικότητα είναι ένα τελείως ιδιαίτερο πράγμα! Το θέμα είναι αν δέχεσαι ότι υπάρχει …πραγματικότητα, πως την βλέπεις και τέλος αν ανέχεσαι την πραγματικότητα που συνήθως όταν την αγνοείς σου έρχεται δυσάρεστη...

Όσον αφορά τις γοητευτικώς άχρηστες και αχρήστως γοητευτικές θεωρίες περί τέλειας προετοιμασίας, παρέας κλπ κλπ, νομίζω ότι έχουν να κάνουν με την διαφορετική ταξιδιωτική όραση του καθενός και τίποτα παραπάνω...

Ένα πραγματικά όμορφο ταξιδιωτικό, σεμνό, με ψυχή και με πολύ καλά ...ελληνικά!

Καλούς δρόμους στα ταξίδια σου!

ετσι απλα λοιπον Το avatar του/της ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
    τι λες τωρα εσυ εζησες τα παντα και επεζησες για να μας τα πεις. αυτο που μενει απο τα μοναχικα ταξιδια ειναι εχεις γινει ενα με τον εαυτο σου κ εισαι ικανος για ολα. Ταξιδεψτε κανει καλο μη περιμενουμε παντα καποιον για να φυγουμε μπορει να μη ρθει ποτε.
    ολα αλλαζουν αρκει να το πιστεψεις!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Όσον αφορά τις γοητευτικώς άχρηστες και αχρήστως γοητευτικές θεωρίες περί τέλειας προετοιμασίας, παρέας κλπ κλπ, νομίζω ότι έχουν να κάνουν με την διαφορετική ταξιδιωτική όραση του καθενός και τίποτα παραπάνω...

Ένα πραγματικά όμορφο ταξιδιωτικό, σεμνό, με ψυχή και με πολύ καλά ...ελληνικά!

Καλούς δρόμους στα ταξίδια σου!

Παραφράζοντας λίγο τη γνωστή ατάκα, ευτυχώς που οι απόψεις περί ταξιδιωτικής όρασης είναι σαν τις απολήξεις του παχέως εντέρου, ο καθένας έχει από μία!

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
    αυτο που μενει απο τα μοναχικα ταξιδια ειναι εχεις γινει ενα με τον εαυτο σου κ εισαι ικανος για ολα. Ταξιδεψτε κανει καλο μη περιμενουμε παντα καποιον για να φυγουμε μπορει να μη ρθει ποτε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Αυτή είναι η κουβέντα "κλειδί" του ταξιδιωτικού!
    Διότι, η ταξιδιωτική πραγματικότητα είναι ένα τελείως ιδιαίτερο πράγμα! Το θέμα είναι αν δέχεσαι ότι υπάρχει …πραγματικότητα, πως την βλέπεις και τέλος αν ανέχεσαι την πραγματικότητα που συνήθως όταν την αγνοείς σου έρχεται δυσάρεστη...
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό! Πιστεύω μάλιστα ότι όταν στο τέλος μένει στην ψυχή μόνο η γλυκιά γεύση από την αλλαγή των σχεδίων, αυτό είναι ένα ακόμα κερασάκι στην "τούρτα" που έχει τη μορφή ταξιδιωτικού και γίνεται εμπειρία ζωής..!

Γιώργο ευχαριστούμε, μας ταξίδεψες μοναδικά!

:a19: :a19: :a19: τι να προτοπώ:

μαγευτικό ταξιδιωτικό, υπέροχες φωτογραφίες και υπέροχη ιστορία για μας, βιώματα για σένα

να σαι καλά και ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία μαζί μας

Ίσως το πιο αγωνιώδες ταξιδιωτικό που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

«όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά»
    ή όπως είπε και ο merphy, "Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά , θα πάει"

Μπράβο και πάλι μπράβο Γιώργο

ΥΓ: BTW έφτασα και εγώ μέχρι Οδησσό φέτος (γύρισα πριν καμιά βδομάδα έτσι το ταξιδιωτικό θα μου πάρει λίγο καιρό), διασχίζοντας όλη -σχεδόν- την Ρουμανία. Όπως ανέφερες η Ρουμανία αξίζει και με το παραπάνω. Είναι από τις πιο όμορφες χώρες που έχω επισκεφτεί. Έχω αφήσει κάτι ψιλά να δω ακόμα εκεί και σίγουρα θα με ξαναβγάλει ο δρόμος
    Moto Adventures blog
    The Moto Travel Blog

πολυ ιδιαιτερη παρουσιαση...

παντα τετοια...

τσιμπα κι αυτο που κολλαει στον τιτλο σου...

http://www.youtube.com/watch?v=DL4FKLn4-Ic
    frankly my dear, i dont give a damn...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Just :a19: &
    και ευχαριστίες για το κείμενο και ακόμα περισσότερο για τις φωτογραφίες...

(Ay Petri, αν ήταν η κορυφή είδες πιθανότατα το Ay Petri Observatory, όχι ραντάρ )
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    RESPECT.
    Keep on traveling θα έλεγα εγώ & η όλη εμπειρία που πέρασες είναι νομίζω αρκετά δυνατή, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι πια λίγο αλλιώς & να θελήσεις να ξαναπάς ταξίδια με υψηλό "ρίσκο" (ας μου επιτραπεί η έκφραση).

Πάντα υγιής!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Σας ευχαριστώ όλους πολύ παιδιά, να είστε καλά

Από τα παρελειπόμενα, κατά το 5ωρο που προσπαθούσαν να με μαδήσουν από ό,τι δολλάρια είχα πάνω μου βγαίνοντας από Ουκρανία στο Ρένι, γνώρισα κάτι Αγγλόφωνα τυπάκια που ταξίδευαν αντίστροφα. Εγώ προσπαθούσα να μπώ Μολδαβία και αυτοί Ουκρανία. Οι Ουκρανοί τελωνειακοί έκαναν την ίδια ακριβώς φασαρία και σε αυτούς, είχαν λέει δυσανάγνωστο αριθμό πλαισίου... Μου τράβηξε την προσοχή το όχημά τους και έτσι πιάσαμε κουβέντα, μιας και τα παιδιά ταξίδευαν με ένα ασθενοφόρο

Το είχαν αγοράσει από Ιρλανδία και σκόπευαν να το δωρίσουν στον τελικό τους προορισμό, στη Μογγολία! Παρακολουθούσα το blog τους κατα διαστήματα και απ'ότι είδα τελικά τα κατάφεραν

Περισσότερα για τη δική τους περιπέτεια στον παρακάτω σύνδεσμο

http://mongolia.charityrallies.org/haerenga

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ambu.jpg 
Προβολές:	531 
Μέγεθος:	17,3 KB 
ID:	207893

Γιώργο στα ίδια σύνορα μας κάναν νούμερα για τις πινακίδες (0123 στην άδεια 123 στην πινακίδα) αλλά καταφέραμε να ξεμπερδέψουμε χωρίς να σκάσουμε μπαξίσι. Τελικά είναι στον υπάλληλο που θα σου κάτσει...

Και μία παρατήρηση αν μου επιτρέπετε....

Όταν κανείς ταξιδεύει μόνος καλύτερα να "κρύβει" στην μοτοσυκλέτα του κάποιο σεβαστό ποσό, για να μπορεί να τα βγάλει πέρα αν κάτι πάει στραβά. Αν ταξιδεύει με παρέα πάντα μπορούν να τον καλύψουν οι άλλοι, αλλά μόνος υπάρχει πάντα ένα ρίσκο.
    Επίσης καλό θα είναι να έχει μαζί του πιστά φωτοαντίγραφα διαβατηρίου, ταυτότητας κτλπ. Ίσως του λύσουν τα χέρια. Ίσως πάλι να μην κάνουν δουλειά αλλά μια φωτοτυπία και μια επίσκεψη στο ΚΕΠ δεν είναι κόπος.

Τέλος παρατήρησης
    Moto Adventures blog
    The Moto Travel Blog

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
    κολησα στην οθονη κανονικα
    αντε στα επομενα χωρις πολλα απροοπτα
    gas......N

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DJ316
    Ίσως το πιο αγωνιώδες ταξιδιωτικό που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

ή όπως είπε και ο merphy, "Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά , θα πάει"

Μπράβο και πάλι μπράβο Γιώργο

ΥΓ: BTW έφτασα και εγώ μέχρι Οδησσό φέτος (γύρισα πριν καμιά βδομάδα έτσι το ταξιδιωτικό θα μου πάρει λίγο καιρό), διασχίζοντας όλη -σχεδόν- την Ρουμανία. Όπως ανέφερες η Ρουμανία αξίζει και με το παραπάνω. Είναι από τις πιο όμορφες χώρες που έχω επισκεφτεί. Έχω αφήσει κάτι ψιλά να δω ακόμα εκεί και σίγουρα θα με ξαναβγάλει ο δρόμος
    J.T.R

Thumbs up

πωωωωωω ρε μαγκα Γιωργαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και γω αγχωνομαι για ενα ψωρο-ταξιδι μεχρι το Βελγιο
    ναι σαι παντα καλα και παντα με νεους προορισμους στο προγραμμα γιατι ο χειμωνας χωρις σχεδια και google maps ειναι ζορικος

αληθεια, καταπληκτικες φωτογραφιες!!! τι μηχανη χρησιμοποιεις και αν ειναι SLR ττι φακους?
    ...κι ενα περιπτερο ανοιχτο, να παρουμε τσιγαρα...

Παρόμοια θέματα

1. ταξίδι ...στο περίπτερο για εφημερίδες
    από Uriah Heep στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2016, 14:08
  2. Πρώτο ταξίδι στην ευρώπη.
    από pepes1gr στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2009, 17:57
  3. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Motogp
    από caesarsk στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2