Σελίδα 17 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα μπάτσε με το πολιτικό σου μηχανάκι και την πινακίδα πίσω στραβωμένη. Αλλά ποιος ο λόγος ν ανησυχείς σε ενδεχόμενο έλεγχο; Σε βλέπω και σενα συνέχεια ρε γειτονάκι με το κόκκινο ducatti αλλά πάντα χωρίς κράνος. Κόκκινο ducatti ήταν και του αδερφού σου όπως και τότε παλιά... άσε και δε θέλω να θυμάμαι... Καμιά μέρα αν σε πετύχω θα σΕ πω να το φοράς...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    ... Καμιά μέρα αν σε πετύχω θα σΕ πω να το φοράς...
    Σημειωματάκι... (it works 100%)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    σας ειδα κουκλιτσες μου (2 διαφορετικές) με σκούτερ και Arai κρανακια τούμπανο και σας χάρηκα!!!
    Πραγματικα, μπραβο!!!

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    σας ειδα ρε "Ζωα" χτες το βραδυ καβάλα στο σκουτερ σας και να "σέρνετε" απο το λουρί το καημένο το σκύλο και όλο να επιταγχυνετε που να σας κοπούν τα παπάρια απ τη ρίζα!
    ζίκ ζακ, (καλα το άκρανοι εννοειται ετσι?) και το ζωντανο να προσπαθεί να ακολουθήσει την πορεία σας!
    Μεχρι που στριψατε και πήγατε τόσο κοντά στο παρκαρισμένο που το ζωντανό έγινε σάντουιτς με τον προφυλακτήρα!
    ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ να σαβουρωνόσασταν και να σκάγατε στα κολωνάκια να ελευθερωθεί κι ο σκύλος!

δεν πρόλαβα να πάρω πινακίδα, τυχεροί ήσασταν!

σιχτηρια!
    Το είπαμε κι αλλού...όχι "Ζώα" φίλε μου, "Άνθρωποι" είναι ο χειρότερος χαρακτηρισμός γι'αυτές τις περιπτώσεις
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    Το είπαμε κι αλλού...όχι "Ζώα" φίλε μου, "Άνθρωποι" είναι ο χειρότερος χαρακτηρισμός γι'αυτές τις περιπτώσεις

Γι αυτο το εβαλα σε " " το ζωα!

By the way εμαθα ποιοι είναι και τι κάνουν γενικότερα!
    Και το ζωντανο προορίζεται για κυνομαχιες!

Racefit Growler...τελος!!
    σας ειδα χθες το μεσημερι κατα τις 5 παρα...στο δρομο μετα το νοσοκομειο λαμιας προς δομοκο....
    ενα μαυρο fz6 με fairing κ ενα μαυρο er6 γυμνο....
    ανεβαινατε γρηγορα....
    φτασατε στο σημειο προς μονη αντινιτσας κ ξανακατεβηκατε....παλι γρηγορα....
    φτασατε στη διασταυρωση για νοσοκομειο κ ξανανεβηκατε....παλι γρηγορα....
    αυτη τη φορα σταματησατε στο βενζιναδικο εκο στο σημειο δερβενακια....
    εκει σας ρωτησε κ ενας αθιγγανος ποσο παει το εργαλειο...διπλα αραγμενα πολλαααα αλογα....
    κ βρωμαγαν κιολας.....ελπιζω να σας ξαναπετυχω καπου.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    σας ειδα χθες το μεσημερι κατα τις 5 παρα...στο δρομο μετα το νοσοκομειο λαμιας προς δομοκο....
    ενα μαυρο fz6 με fairing κ ενα μαυρο er6 γυμνο....
    ανεβαινατε γρηγορα....
    φτασατε στο σημειο προς μονη αντινιτσας κ ξανακατεβηκατε....παλι γρηγορα....
    φτασατε στη διασταυρωση για νοσοκομειο κ ξανανεβηκατε....παλι γρηγορα....
    αυτη τη φορα σταματησατε στο βενζιναδικο εκο στο σημειο δερβενακια....
    εκει σας ρωτησε κ ενας αθιγγανος ποσο παει το εργαλειο...διπλα αραγμενα πολλαααα αλογα....
    κ βρωμαγαν κιολας.....ελπιζω να σας ξαναπετυχω καπου.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θα μας ξαναπετύχεις εκει στη γύρα θα είμαστε,εχει και άλογα,βάζουμε κόντρες...

ΥΓ. Θα ανοίξω καινούριο πόστ που θα το ονομάσω "σε άκουσα..." για ενα φ1000...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    8+κάτι στη Λ. Αθηνών,κράνος police,φουλ μα φουλ εξοπλισμό κορντούρες που δε μου φάνηκαν της αστυνομίας,μποτούλες πολιτικές,δεν πρόσεξα τί και οδηγούσες λευκό μπουσα!Στο φανάρι της Σπ. Πάτση έκανα τον ψώφιο κοριό μη μου κάνεις καμιά κουβέντα για την εξάτμιση!!Αν είσαι εκτό υπηρεσίας,όλες για πάρτη σου

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris

Θα μας ξαναπετύχεις εκει στη γύρα θα είμαστε,εχει και άλογα,βάζουμε κόντρες...

ΥΓ. Θα ανοίξω καινούριο πόστ που θα το ονομάσω "σε άκουσα..." για ενα φζ1000...
    -κοντρες?τι ειναι αυτο?εγω δεν ξερω απο τετοια πραγματα τεκνον μου
    -μην ανοιξεις τετοιο ποστ....θα πλακωσουν τα μπατσονια κ θα με γραψουν

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα, εντελώς τυχαία, να στέκεις απειλητικά, καλά κρυμμένο ομολογουμένως, καθώς περπατούσα προς lower east side και chinatown. Έχω μύτη τελικά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00288b.jpg 
Προβολές:	878 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	215675
    Life begins at 45°.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σας ειδα παιδια με τα ποδηλατα σας
    πολυ σας χαρηκα, και σας θαυμασα δεν το κρυβω,εκατονταδες ποδηλατες σε βραδυνη βολτα με τα φωτακια τους,τα φαναρακια τους (θα μου αρεσε να δω και περισσοτερα κρανακια αλλα δεν θα σταθω σε αυτο)
    -πηγαμε μαζι απο τζιτζιφιες εως το φαναρι που κανατε δεξια για καρα'ι'σκακη
    μου φτιαξατε τη διαθεση και κυριως επειδη ειδα νεα παιδια, να εχουν αλλη σταση ζωης απο εμας τους (μεγαλυτερους)
    Συνεχιστε ετσι! εγω σας θεωρω καλυτερους μου
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Με είδατε νωρίτερα στο Θησείο με τη μηχανή με κράνος, γάντια, μπουφάν. Μηχανόβιοι από την Κωνσταντινούπολη απ' ό,τι μου είπατε, γι' αυτό και σταματήσατε εμένα. Με ένα βανάκι που μετά είδα ότι έγραφε επάνω "Ducati Service".

Προσπαθούσατε να πάτε σε ένα ξενοδοχείο στου Ψυρρή. Προσπάθησα να σας δείξω στο χάρτη αλλά ήταν απαράδεκτος. Πολλά λάθη, δεν είχε την Ερμού στο κομμάτι Μοναστηράκι-Θησείο...

Σας πήγα μέχρι την Ερμού και σας έδειξα προς τα που είναι το ξενοδοχείο. Δεν το ήξερα και δεν ήξερα και τι έχουν κάνει με τους πεζοδρόμους και τις μονοδρομήσεις στου Ψυρρή ώστε να σας πάω ακριβώς.

Ελπίζω να το βρήκατε εύκολα! Σόρρυ που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    8+κάτι στη Λ. Αθηνών,κράνος police,φουλ μα φουλ εξοπλισμό κορντούρες που δε μου φάνηκαν της αστυνομίας,μποτούλες πολιτικές,δεν πρόσεξα τί και οδηγούσες λευκό μπουσα!Στο φανάρι της Σπ. Πάτση έκανα τον ψώφιο κοριό μη μου κάνεις καμιά κουβέντα για την εξάτμιση!!Αν είσαι εκτό υπηρεσίας,όλες για πάρτη σου

και να σκεφθεις πριν κανα 9 μηνο του εκλεψαν το μπουσα και στο καπακι αγορασε αλλο ..........
    απο τα καλα παιδια!!!!!!!!!!!!!![τι παιδι,50αρης!]
    καλαματιανος

Σας είδα μεσήλικο ζευγαράκι με το (μάλλον) 250 λίγο πιο πάνω από το Φρούριο της Φυλής το απογευματάκι και χαιρετηθήκαμε, εγώ ανηφόριζα για Δερβενοχώρια με το μπλε ΧΤ 600 κι εσείς κατηφορήζατε για Μονή Κλειστών και Φυλή.
    Καλούς δρόμους να έχετε.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Σας είδα μεσήλικο ζευγαράκι με το (μάλλον) 250 λίγο πιο πάνω από το Φρούριο της Φυλής το απογευματάκι και χαιρετηθήκαμε, εγώ ανηφόριζα για Δερβενοχώρια με το μπλε ΧΤ 600 κι εσείς κατηφορήζατε για Μονή Κλειστών και Φυλή.
    Καλούς δρόμους να έχετε.
    Τι εγινε ρε,συναντηθηκαν τα ΚΑΠΗ ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα