Καλημέρα Χριστόδουλε !! Ειναι Δευτέρα 4/10 --10:52 ,είμαι στο γραφείο καί διαβάζω τίς εντυπώσεις σου , βλέπω τις φωτογραφίες σου μαζί με την περιγραφή σου ,εχω γράψει την δουλειά στά αρχ@@δια μου ,και έτσι μου έρχεται να πάω να φορτώσω το g/s μου και να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια ,δεν αντέχω ρε φίλε άλλο αυτά τα ντουβάρια γύρω μου,μου πνίγουν την ζωή τα όνειρα και τις τυχόν ελπίδες για κάτι καλύτερο στήν ζωή μου.....................να περνάς καλά φιλαράκο εκεί στο down under,και στέλνε φωτό οταν μπορείς![]()
![]()
![]()
Apo oti fainetai, pira to megalytero risko tis zois mou. De thelo na se epireaso, oute esena, oute kanenan allo. Alla kapoia stigmi, tha prepei na paroume oloi ta riska mas. Mikra i megala. Meta apo tosa xronia, afto katalava. Kapoies fores tha fas ta moutra sou, kapoies tha einai gia kalo. To thema einai na mporeis na sikotheis meta apo tin apotyxia, na matheis ti se efere stin apotyxia kai na synexiseis.Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
Καλημέρα Χριστόδουλε !! Ειναι Δευτέρα 4/10 --10:52 ,είμαι στο γραφείο καί διαβάζω τίς εντυπώσεις σου , βλέπω τις φωτογραφίες σου μαζί με την περιγραφή σου ,εχω γράψει την δουλειά στά αρχ@@δια μου ,και έτσι μου έρχεται να πάω να φορτώσω το g/s μου και να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια ,δεν αντέχω ρε φίλε άλλο αυτά τα ντουβάρια γύρω μου,μου πνίγουν την ζωή τα όνειρα και τις τυχόν ελπίδες για κάτι καλύτερο στήν ζωή μου.....................να περνάς καλά φιλαράκο εκεί στο down under,και στέλνε φωτό οταν μπορείς![]()
![]()
![]()
Kai molis eipa sti Sylvia ti grafo afti ti stigmi. Eipe oti kathe risko pou pairneis, einai panta kalytero apo afto pou kaneis tora. Eidika tora pou den eisai xaroumenos. Oi anthropoi leei, den mporoun na zoun me to na xanoun ton polytimo xrono tous. Giati o xronos aftos den ksanagyrnaei!
Kali sou mera kai efxaristo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Kαλή δύναμη sofo και ευχαριστούμε για τις εικόνες που μας χαρίζεις.![]()
Το έζησα κάποτε καμμια 20αριά + χρόνια και να σου πω μερικές φορές αναπολώ τις εποχές που περπάταγα μόνος σε μια πολη χιλιάδες μιλια μακρυα.
Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε μια χαρά
![]()
Πολύ σωστή η απάντηση τής sylvia φίλε Χριστόδουλε.Αλλά βλέπεις οταν υπάρχει οικογένεια,παιδιά υποχρεώσεις όλα αυτά σε τράβανε πρός τα κάτω ,είναι κάτι σάν τις αγκυρες των καραβιών που θέλουν να ταξιδεψουν στα πέρατα της γής να δούν άλλα μέρη,άλλους ανθρώπους, να παλέψουν με τα κύμματα,αλλά κατά βάθος ξέρουν μέσα τους καλά οτι θα μείνουν με τα όνειρα γιατί οι άγκυρες που έχουν δέν σηκώνωντε εύκολα.Σε παρακαλώ να μεταφέρεις την καλημέρα μου στην sylvia γιά τήν απαντησή της.Να σάς έχει ο θεός καλά και τούς δύο, καί όλα τα ονειρά σας να βγούν αληθινά.Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Kai molis eipa sti Sylvia ti grafo afti ti stigmi. Eipe oti kathe risko pou pairneis, einai panta kalytero apo afto pou kaneis tora. Eidika tora pou den eisai xaroumenos. Oi anthropoi leei, den mporoun na zoun me to na xanoun ton polytimo xrono tous. Giati o xronos aftos den ksanagyrnaei!
Kali sou mera kai efxaristo[/B]
![]()
![]()
Kapou sto emporiko kentro tou Docklands, eida afto to roz ktirio. Mou ekane entyposi oxi apla gia to oti einai roz, Alla gia to gegonos, oti oi Melvournioi epilegoun xromata pio skoteina.
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.