Σελίδα 17 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Δίχως να θέλω να επεκταθώ, επί χρόνια "απασχολούσα" παιδιά (όχι απλά φύλαγα) και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και το καλοκαίρι στις διακοπές, έχοντας παράλληλα αναλάβει και περιπτώσεις με σοβαρά προβλήματα ας πούμε ψυχικής υγείας. Πολλά από αυτά τα είδα να μεγαλώνουν δίπλα μου. Εύκολο δεν το λες, αλλά θαύμα είναι.

Αισθήματα έχουν όλοι. Και αυτός που επιθυμεί τη χειρότερη τιμωρία για το δράστη τέτοιων πράξεων δεν κουβαλάει ντε και καλά μεγαλύτερη ευαισθησία ή αγάπη για το παιδί του ή το γειτονάκι του.

Δηλαδή όσοι προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, λογικοί και σε διαρκή αναρώτηση για το θέμα, είμαστε "πολιτισμένοι" με αυτή την αισχρή κ ανήθικη χροιά που έδωσαν αρκετοί από δω; Σοβαρά ρε μάγκες; Δηλαδή εσείς έχετε καρδιά και μεις όχι ε;

Έχω τη διεστραμμένη υποψία ότι όσο πιο κάφρικη αντίδραση θέλει να έχει κάποιος, τόσο δεν κινείται από διάθεση να είναι μέρος της "λύσης" αλλά για να πάρει αυτό το ατομικό κομματάκι εκδίκησης, που το "επιβάλλει" η κοινωνία. Γιατί αν δεν "εκδικηθείς" για ένα τέτοιο πράγμα, το σόι άντρας είσαι συ, έτσι;

Επίσης έχω άλλη μια διεστραμμένη υποψία ότι τα αγαπητά όργανα της εξουσίας δεν κινούνται από αγάπη ή διάθεση προστασίας για τα παιδιά, αλλά από μακροχρόνιο σχεδιασμό, που ένας των σκοπών του είναι η επέκταση (γενικά) της εξουσίας τους με πρόσχημα την καταπολέμηση της παιδοφιλίας. Δεν είμαι απλά καχύποπτος, έχω τη βεβαιότητα. Τα λαμπρά κατασκοπικά μυαλά πίσω από τις υπηρεσίες πληροφοριών υποψιάζομαι πόσο διεστραμμένοι είναι μόνο και μόνο με το φτωχό μυαλό μου και την τσαπατσούλικη γνώση του 20ου αιώνα.

Τέτοιες ποινές γιατί δεν εύχεστε για τους κατασκευαστές πυρηνικών όπλων, τους πιλότους που φέρουν τέτοιες βόμβες, τους σχεδιαστές και τους στρατιωτικους; Γιατί δεν τις εύχεστε για τα ντόπια παληκαράκια που βίασαν εδώ στη γειτονιά των Βαλκανίων χιλιάδες μουσουλμάνες και μουσουλμάνους; Γι αυτούς που κάνουν κατά συρροή και εξ επαγγέλματος τέτοιες πράξεις; Αυτοί δεν είναι ανώμαλοι; Δεν είναι διεστραμμένοι; Ή μήπως είναι, με μια ένοια, "δικοί μας", ε μάγκες;

σε ολα σου!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    αυτο απαντησα στον gandalf 2-3 σελιδες πριν.
    οταν βρουν καποιον να εχει τετοιο υλικο(οπως ειπε και ο γκανταλφ οσοι εχουν,εχουν πολυ και σκληρο υλικο),να του παρακολουθουν το ιντερνετ και να εχει ψυχολογικη η ψυχιατρικη παρακολουθηση.οχι να τον καταδικασουν αμα και οταν.και φυσικα σε οσους το εκαναν οι ποινες να ειναι αμειλικτες.και επειδη ειναι φοτο και βιντεο,δεν μπορει να αρνηθει καποιος πως το εκανε.
    πολλοι απο αυτους που τα διακινουν το κανουν και για τα λεφτα και ειναι πολλα.
    δεν διαφωνω σ'αυτο απλα μιλαμε για ελλαδα και αν δεις και ποσοι δολοφονοι εχεουν επικαλεστει ψυχολογικα προβληματα τοτε ειναι πολυ πιο ευκολο να την σκαπουλαρει και ο εμπορος και ο πορνογραφος.
    ας ειμαστε ρεαλιστες ο φοβος ειναι ειναι η πιο γρηγορη μορφη σωφρονισμου και προλιψης για τα ζωα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω λεω να ξεγραφτω απο αυτο το topic.
    Τοσο αλτρουϊσμο δεν τον αντεχω.
    Ειμαι πολυ primitive.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Τον καταλογο τον εχεις. Πανε λοιπον και σπαζε κεφαλια. Θα περιμενω εδω στο πληκτρολογιο μου να δω πως θα εξελιχθει η σταυροφορια σου!
    Καλύτερα ανοιγμένα κεφάλια ανώμαλων παρά ο πρωκτός του κοπελιού σου.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η θανατική ποινή πάντως για παιδόφιλους δεν είναι κάτι "πρωτόγνωρο".

http://www.breitbart.com/article.php...show_article=1

Να πω ξανά οτι δεν συμφωνώ με την θανάτωση τους για πολλούς λόγους... με κυρίως μόνο έναν... το θεωρώ εύκολη διαφυγή των ενόχων απο αυτό που δημιούργησαν , αλλά και εξάλειψη κάθε πιθανότητας πιθανής δικαίωσης αθώων.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ποιά είναι η διαφορά ακριβώς απο αυτόν που θέλει να κάνει κάτι με αυτόν που το έχει κάνει; Γιατί να διαφέρει η ποινή του; (η όποια ποινή του! )

OMFG

Όσον αφορά την οικογένεια του και τον στιγματισμό της. Σας πληροφορώ οτι στην σχετική υπόθεση που αναφέρομαι , συγγενείς έδωσαν πληροφορίες... δεν τους ενδιέφερε ο στιγματισμός.. τους ενδιέφερε όμως ενας διεστραμμένος να σταματήσει το έργο του.

Δηλαδη τι ειπανε ?

Παρτε τον αντρα-πατερα-αδερφο-γιο και βγαλτε τον στο τελευταιο παραθυρο της κοινωνιας να μαθουν ολοι ποιος ειναι ?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η θανατική ποινή πάντως για παιδόφιλους δεν είναι κάτι "πρωτόγνωρο".

Βασικά, αυτό που έχει συζητηθεί σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, είναι ο χημικός ευνουχισμός τους (χωρις την συναίνεση τους εννοείται).
    Στην Γαλλία είχε γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα πριν λίγο καιρό με αφορμή έναν παιδεραστή που μετά την έκτιση της ποινής του και βίασε ένα μικρό παιδί μόλις βγήκε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με τις «ευλογιές» του εισαγγελέα , οι παρακάτω είναι στην διάθεση του όχλου για να τους τιμωρήσει παραδειγματικά…

1). ΒασταρδήςΑναστάσιος(38) άεργος,

2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,

3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ.υπάλληλος,

4). Καραχάλιος Γιάννης(38)Επιχειρηματίας,

5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,

6). Ζήσιμος Αντώνης-ιδ.υπάλληλος,

7). Κυριακίδης Δημήτρης -Γιατρός(Βέροια),

8 ). Κατσαβός Δημήτρης-στρατιωτικός(Λάρισα),

9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,

10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,

11).Νικολουδάκης Σπύρος (29)τεχνικός Mega,

12).Γεωργιάδης Βασίλης (44)ηλεκτρολόγος,

13).Oldfield derek-Ιδ.υπάλληλος,

14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,

15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)

16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37)ιδ.υπάλληλος,

17). Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,

18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,

19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,

20). Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.

21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος-μηχανικός

22).Φώτης Μακρυστάθης () Αρχιμανδρίτης

23).Γιώργος Ηλιόπουλος () Μηχανικός

24). Σπύρος Συμεωνίδης () Μηχανικός

25). Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης () Γιατρός-Νευροχειρουργός

26).Φαίδων Χασιώτης () επιχειρηματίας

27).Άρης Μπαχαριάν () Dj σε κατάστημα Μυκόνου

28).Αλέξανδρος Καρέζης () επιχειρηματίας

29).Γιώργος Παπαδημητρίου () Αξιωματικός του Ε.Σ.

Μπορούμε να τους κάνουμε όλα αυτά που έχουμε αναφέρει …
    Βασανιστήρια , ακρωτηριασμούς , θάνατο κ.λ.π.

Την κοινωνικό διασυρμό και εξευτελισμό τον έχουν ήδη υποστεί ….
    Ποιος θέλει για συγγενή ,φίλο ,συνάδελφο έναν παιδεραστή ?

Άλλωστε , το αξίζουν ..

Μπορούμε να τους δικάσουμε αργότερα… αν κάποιος τελικά αποδειχτεί αθώος (μπααα…. αποκλείεται…αφού το λέει η ΕΛ.ΑΣ….) θα του πούμε (αν ζει) ….ooooops…sorry….

Κ για να καταλαβω (πραγματικα δεν ξερω κ θελω να μαθω) αυτοι ειναι ανθρωποι που βιαζαν οι ιδιοι παιδια ή απλως ειχαν στην κατοχη τους (αγορασαν πιθανως) πορνογραφικο υλικο ???

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πάλι τα ίδια.. τα συζητήσαμε πριν αυτά.. σαν χαλασμένη κασέτα ρε πστ μου...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Δίχως να θέλω να επεκταθώ, επί χρόνια "απασχολούσα" παιδιά (όχι απλά φύλαγα) και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και το καλοκαίρι στις διακοπές, έχοντας παράλληλα αναλάβει και περιπτώσεις με σοβαρά προβλήματα ας πούμε ψυχικής υγείας. Πολλά από αυτά τα είδα να μεγαλώνουν δίπλα μου. Εύκολο δεν το λες, αλλά θαύμα είναι.

Αισθήματα έχουν όλοι. Και αυτός που επιθυμεί τη χειρότερη τιμωρία για το δράστη τέτοιων πράξεων δεν κουβαλάει ντε και καλά μεγαλύτερη ευαισθησία ή αγάπη για το παιδί του ή το γειτονάκι του.

Δηλαδή όσοι προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, λογικοί και σε διαρκή αναρώτηση για το θέμα, είμαστε "πολιτισμένοι" με αυτή την αισχρή κ ανήθικη χροιά που έδωσαν αρκετοί από δω; Σοβαρά ρε μάγκες; Δηλαδή εσείς έχετε καρδιά και μεις όχι ε;

Έχω τη διεστραμμένη υποψία ότι όσο πιο κάφρικη αντίδραση θέλει να έχει κάποιος, τόσο δεν κινείται από διάθεση να είναι μέρος της "λύσης" αλλά για να πάρει αυτό το ατομικό κομματάκι εκδίκησης, που το "επιβάλλει" η κοινωνία. Γιατί αν δεν "εκδικηθείς" για ένα τέτοιο πράγμα, το σόι άντρας είσαι συ, έτσι;

Επίσης έχω άλλη μια διεστραμμένη υποψία ότι τα αγαπητά όργανα της εξουσίας δεν κινούνται από αγάπη ή διάθεση προστασίας για τα παιδιά, αλλά από μακροχρόνιο σχεδιασμό, που ένας των σκοπών του είναι η επέκταση (γενικά) της εξουσίας τους με πρόσχημα την καταπολέμηση της παιδοφιλίας. Δεν είμαι απλά καχύποπτος, έχω τη βεβαιότητα. Τα λαμπρά κατασκοπικά μυαλά πίσω από τις υπηρεσίες πληροφοριών υποψιάζομαι πόσο διεστραμμένοι είναι μόνο και μόνο με το φτωχό μυαλό μου και την τσαπατσούλικη γνώση του 20ου αιώνα.

Τέτοιες ποινές γιατί δεν εύχεστε για τους κατασκευαστές πυρηνικών όπλων, τους πιλότους που φέρουν τέτοιες βόμβες, τους σχεδιαστές και τους στρατιωτικους; Γιατί δεν τις εύχεστε για τα ντόπια παληκαράκια που βίασαν εδώ στη γειτονιά των Βαλκανίων χιλιάδες μουσουλμάνες και μουσουλμάνους; Γι αυτούς που κάνουν κατά συρροή και εξ επαγγέλματος τέτοιες πράξεις; Αυτοί δεν είναι ανώμαλοι; Δεν είναι διεστραμμένοι; Ή μήπως είναι, με μια ένοια, "δικοί μας", ε μάγκες;

Ωραια τα λες

Αν κ το σημειο με τους αστυνομικαριους μου φαινεται λιγο υπερβολικο, κ αυτοι ανθρωποι ειναι σαν εσενα κ εμενα, απλως δεν ειναι κ τοσο "προοδευτικων αποψεων", με την εξης εννοια:

Αν λειπουν καμια 10ρια στοιχεια για να καταδικαστει καποιος... Ε... μη φανταστεις οτι δεν θα φυτευτουν εκει που πρεπει... αααπαπαπα αυτα μονο σε ταινιες με τον Σταλονε γινονται.

Απο τις λιγες φορες που η αστυνομια αποτελει "λειτουργημα", μη ξεχνας μιλαμε για μωρα που δεν εχουν γνωρισει τον κοσμο ακομα. :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ποιος θέλει για συγγενή ,φίλο ,συνάδελφο έναν παιδεραστή
    Συγνώμη κιόλας, εσύ θα ήθελες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Με τις «ευλογιές» του εισαγγελέα , οι παρακάτω είναι στην διάθεση του όχλου για να τους τιμωρήσει παραδειγματικά…

Μπορούμε να τους κάνουμε όλα αυτά που έχουμε αναφέρει …
    Βασανιστήρια , ακρωτηριασμούς , θάνατο κ.λ.π.

Την κοινωνικό διασυρμό και εξευτελισμό τον έχουν ήδη υποστεί ….
    Ποιος θέλει για συγγενή ,φίλο ,συνάδελφο έναν παιδεραστή ?

Άλλωστε , το αξίζουν ..

Μπορούμε να τους δικάσουμε αργότερα… αν κάποιος τελικά αποδειχτεί αθώος (μπααα…. αποκλείεται…αφού το λέει η ΕΛ.ΑΣ….) θα του πούμε (αν ζει) ….ooooops…sorry….
    Μήπως....λέω μήπως, πηγαίνουμε στην άλλη άκρη της μαζικής αθώωσης εις το όνομα ενός ΠΙΘΑΝΟΝ αθώου, χωρίς να ξέρουμε με τι αποδεικτικά στοιχεία δώθηκαν τα ονόματα στην δημοσιότητα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    +άλλος ένας χρυσαυγίτης/φασίστας/κλπ, εδώ...

@sniper/rein/Εχετλαίος/vaska/Εrikka:

Σελίδα 17 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819202122 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ