Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Δίχως να θέλω να επεκταθώ, επί χρόνια "απασχολούσα" παιδιά (όχι απλά φύλαγα) και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και το καλοκαίρι στις διακοπές, έχοντας παράλληλα αναλάβει και περιπτώσεις με σοβαρά προβλήματα ας πούμε ψυχικής υγείας. Πολλά από αυτά τα είδα να μεγαλώνουν δίπλα μου. Εύκολο δεν το λες, αλλά θαύμα είναι.
Αισθήματα έχουν όλοι. Και αυτός που επιθυμεί τη χειρότερη τιμωρία για το δράστη τέτοιων πράξεων δεν κουβαλάει ντε και καλά μεγαλύτερη ευαισθησία ή αγάπη για το παιδί του ή το γειτονάκι του.
Δηλαδή όσοι προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, λογικοί και σε διαρκή αναρώτηση για το θέμα, είμαστε "πολιτισμένοι" με αυτή την αισχρή κ ανήθικη χροιά που έδωσαν αρκετοί από δω; Σοβαρά ρε μάγκες; Δηλαδή εσείς έχετε καρδιά και μεις όχι ε;
Έχω τη διεστραμμένη υποψία ότι όσο πιο κάφρικη αντίδραση θέλει να έχει κάποιος, τόσο δεν κινείται από διάθεση να είναι μέρος της "λύσης" αλλά για να πάρει αυτό το ατομικό κομματάκι εκδίκησης, που το "επιβάλλει" η κοινωνία. Γιατί αν δεν "εκδικηθείς" για ένα τέτοιο πράγμα, το σόι άντρας είσαι συ, έτσι;
Επίσης έχω άλλη μια διεστραμμένη υποψία ότι τα αγαπητά όργανα της εξουσίας δεν κινούνται από αγάπη ή διάθεση προστασίας για τα παιδιά, αλλά από μακροχρόνιο σχεδιασμό, που ένας των σκοπών του είναι η επέκταση (γενικά) της εξουσίας τους με πρόσχημα την καταπολέμηση της παιδοφιλίας. Δεν είμαι απλά καχύποπτος, έχω τη βεβαιότητα. Τα λαμπρά κατασκοπικά μυαλά πίσω από τις υπηρεσίες πληροφοριών υποψιάζομαι πόσο διεστραμμένοι είναι μόνο και μόνο με το φτωχό μυαλό μου και την τσαπατσούλικη γνώση του 20ου αιώνα.
Τέτοιες ποινές γιατί δεν εύχεστε για τους κατασκευαστές πυρηνικών όπλων, τους πιλότους που φέρουν τέτοιες βόμβες, τους σχεδιαστές και τους στρατιωτικους; Γιατί δεν τις εύχεστε για τα ντόπια παληκαράκια που βίασαν εδώ στη γειτονιά των Βαλκανίων χιλιάδες μουσουλμάνες και μουσουλμάνους; Γι αυτούς που κάνουν κατά συρροή και εξ επαγγέλματος τέτοιες πράξεις; Αυτοί δεν είναι ανώμαλοι; Δεν είναι διεστραμμένοι; Ή μήπως είναι, με μια ένοια, "δικοί μας", ε μάγκες;
σε ολα σου!
![]()