σύσφιξη καδένας !!! ποτε πρεπει να γινει στα 12.000
Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα.Δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gelo
Ποιας καδένας ?
πολλες φορες παραβλεπω το κοστολογιο ( σε επιτρεπτα επιπεδα )
αρκει να γινεται οσο το δυνατον πιο σωστη εργασια
μπορει να γλυτωσεις καπου 10 εως 30 ευρω διαφορα τιμης σε εργατικα
και να πληρωσεις μια ζημια ( λαθος συνεργειου απο αγνοια ) πιο πολυ στο τελος
Λοιπον εγινε το service των 1000χλμ στον Λουη και στοιχισε 45Ε χωρις εργασια διοτι ειναι δωρεαν στο πρωτο service.Μου φανηκε πολυ καλος .Εσεις τι γνωμη εχετε?
Έκανα το σέρβις των 6000 χλμ στον Θαλασσούδη pro bike, 105€,όλα καλά,στη δίνουν και πλυμένη![]()
Μη μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.
Άσε τους άλλους να χτίζουν το μύθο σου.
Αριστοτέλης Ωνάσης
ΜΑΛΙΣΤΑ 105Ε ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από steliosioa
Έκανα το σέρβις των 6000 χλμ στον Θαλασσούδη pro bike, 105€,όλα καλά,στη δίνουν και πλυμένη![]()
ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ.....Ο .
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Ρε είναι και το πλύσιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
ΜΑΛΙΣΤΑ 105Ε ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ?
ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ.....Ο .![]()
Και εμένα μου φαίνονται πολλά,όμως,στο σέρβις των 1000 χλμ πλήρωσα 52 ευρώ,διαβάζω για άλλα παιδιά που πλήρωσαν 45,οπότε δεν θεωρώ ότι θα σωθώ με 7 ευρώ θεωρώντας ότι τουλάχιστον είναι προσεκτικοί στη δουλειά τους,όσο για τα 105€,αν γνωρίζει κανείς κάποιον εξουσιοδοτημένο με εξίσου καλές υπηρεσίες και οικονομικότερο στη Θεσσαλονίκη,είμαι πρόθυμος να το ακούσω,αν είναι για διαφορά 7€,τι να ακούσω;Παρεπιμπτόντως όταν είχα το τρανσάλπ,πλήρωσα τα ίδια σε "εξουσιοδοτημένο; " της γειτονιάς και ακριβώς τα ίδια στο επόμενο σέρβις στο κατάστημα αυτό.Δεν τον υπερασπίζομαι,μου φάινονται κι εμένα τσιμπημένα,αλλά όταν 52€ είναι μάλλον χωρίς εργασία το 1ο σέρβις και χρεώνει 53€ εργασία και δεν θυμάμαι αν ήταν και κάτι άλλο και σου λένε: 1,5 ώρα εργασία,τόσο χρεώνουν και στα αυτοκίνητα,τι απάντηση να δώσεις;(δεν μου τα είπε το συγκεκριμένο συνεργείο αυτά).
Αριστοτέλης Ωνάσης
ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από steliosioa
1ο σέρβις και χρεώνει 53€ εργασία και δεν θυμάμαι αν ήταν και κάτι άλλο και σου λένε: 1,5 ώρα εργασία,τόσο χρεώνουν και στα αυτοκίνητα,τι απάντηση να δώσεις;(δεν μου τα είπε το συγκεκριμένο συνεργείο αυτά).
ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ 60-70Ε ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ.
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
Γενικά από ότι έχω δει,στην επαρχία εκτός Θεσσαλονίκης,είναι οικονομικότερα,όμως δεν μπορούμε δυστυχώς να έχουμε αυτή την ευχέρεια να είμαστε εκεί.Γι αυτό είπα στη Θεσσαλονίκη αν μου βρει κανείς κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα και εξουσιοδοτημένο(γιατί το να τα αλλάξεις μόνος σου κι όταν κάτσει η στραβή να παρακαλάς για την εγγύηση και την υπογραφή που λείπει από το βιβλιαράκι τότε που τα άλλαξες μόνος σου,νομίζω δεν λέει,ειδικά αν είναι μεγάλη η ζημιά)το συζητάω,μην βιάζεστε λοιπόν να κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια και πολύ περισσότερο να επισημαίνεται τα περί πλυσίματος.
Φιλικά πάντα.
Αριστοτέλης Ωνάσης
Σήμερα έκανα service 24000km στο ΣΤΡΟΜ650 στον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) και το κόστος ήταν 243,72 ευρώ.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
1. ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ SHELL 7,40 E
2. ΥΓΡΟ ΦΡΕΝΩΝ 6,67 Ε
3. ΜΠΟΥΖΙ (4 Χ U24ESR-N) 17,80 E
4. ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ 18,15 Ε
5. -//- ΛΑΔΙΟΥ 8,60 Ε
6. ΗΜΙΣΥΝΘ 15W50 26,19 Ε
ΣΥΝΟΛΟ : 84,81 + 19% ΦΠΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΗΧΑΝ. ΕΡΓΑΣΙΕΣ 120,00 + 19% ΦΠΑ
![]()
στον ίδιο, service 6000 55?Αρχικά δημιουργήθηκε από Space
χτες 2ο service στα 6000χλμ και εδωσα 80 € στην αντιπροσωπια στη συγγρου...
πολλα η λιγα δε με απασχολει.
το εργαλιο μου να ειναι καλα![]()
αναλυτικά 3 λίτρα ημισυνθετικό το γνωστό της suzuki 15W50 : 3 x 10,39? = 31,17?
εργασίες 23,80?
6000 χιλιόμετρα 50 ευρώ το έκανα στην Κατερίνη λόγω του ότι ο προηγούμενος κάτοχος είχε κάνει το πρώτο εκεί πριν του ρθει το βιβλιαράκι και πήγα για να το σφραγίσει
Σέρβις στις 12.000 χλμ!
Αλλαγή λαδιών (3 λίτρα)
Αλλαγη φίλτρου λαδιού
Αλλαγή φίλτρο αέρος
Αλλαγή μπουζί!
Τέντωμα αλυσίδας κα γενικός έλεγχος!
Κόστος 140 ευρώ!
Όλα έγιναν μπροστά μου!!!!
Τα 70 ευρω ηταν εργατικά.
που????????