οσο καιρο δεν ασχοληθηκα με τη συνεχεια του μονταρισματος δεν εχασα χρονο.το καλοκαιρι λοιπον ειχα αγορασει ενα 2kf χωρις μοτερ αναρτηση πισω δαγκανα τελικο εξατμησης και οργανα.200 ευρωπουλα.μια χαρα![]()
![]()
το ειχα παρει για το ψαλιδι και τη ζαντα αλλα χρησιμοποιησα και αλλα πραγματακια.(αυτα τα λιγα τα γραφω γιατι αρχησα να στελνω φωτο χωρις να σας εχω πει για τα πραγματα που εψαξα και βρηκα ολο αυτον τον καιρο).ετσι εφτασα μεχρι εδω.το κακο ειναι οτι το tenere επιασε πανω του ενα δακτυλο σκονη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από antenere
και επιτελους τελειωμενο τελικο.νομιζω αρκετα καλο αποτελεσμα.
Πολύ καλό το αποτέλεσμα αδελφέ.
πολύ αλητεία ο κώλος απ το 89!![]()
![]()
![]()
νασαι καλα.οντως ο κωλος του 89 ειναι κορυφαιος.το ειχα και παλιοτερα αλλα μου καηκε μαζι με το σακβουαγιαζ μετα απο ταξιδι απο την supertrap που ειχα τοτε επανω.επιασε φωτια ο κωλος μας:a015: :a015: :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από antenere
νασαι καλα.οντως ο κωλος του 89 ειναι κορυφαιος.το ειχα και παλιοτερα αλλα μου καηκε μαζι με το σακβουαγιαζ μετα απο ταξιδι απο την supertrapπου ειχα τοτε επανω.επιασε φωτια ο κωλος μας:a015: :a015: :a015:
Από λαιμούς τι φοράς?![]()
γνησιο δυστηχως.και δε με παιρνει οικονομικα να τους αλλαξω εκτος και αν βρεθει καμια σουπερ ευκαιρια
Οταν θα έχεις βάλε παπαγιαννης λαιμούς θα δεις άλλο τράβηγμα από χαμηλά!![]()
![]()