Σελίδα 17 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 252 από 252

Θέμα: 0300??????

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Επιτρεψτε μου να παρεισφρυσω στη συζητηση με ενα σχολιο. Ενα περιοδικο μοτοοσυκλετας οφειλει να εχει (κατα την γνωμη μου) τρια χαρακτηριστικα:

1) Ακεραιοτητα
    2) Ουσια (σε σχεση με το κοστος και τις σελιδες του)
    3) Χιουμορ και ικανοτητα στη γραφη, να σε κραταει το αρθρο βρε παιδι μου.

Τα τελευταια χρονια δεν πληρειται καμια απο τις παραπανω συνθηκες. Η δε (3) νομιζω οτι δεν επληρειτο και ποτε στον Ελληνικο ειδικο τυπο, εκτος απο καποια ειδικα αρθρα ασχετα με δοκιμες μηχανων.

Μυ φρικη θυμαμαι την βαρεμαρα και ασυναρτησια των μακροσκελων ταξιδιωτικων, με μοναδικη προσθηκη αλαφροτητας φωτογραφιες με καραγκιοζιλικια.

Φιλοι που γραφατε καποτε στον ειδικο τυπο και ενδεχομενως να ξαναγραψετε καποια στιγμη, παρακαλω οπως συνειδοποιησατε οτι εκτος απο μηχανοβιοι (και ακεραιοι) πρεπει να ειστε και συγγραφεις, τα αρθρα σας πρεπει να διαβαζονται ευχαριστα, να εχουν ευρηματικοτητα, χιουμορ και να μας διασκεδαζουνε.

Εξαιρεσεις μπορει να υπαρχουν και δεν θελω να προσβαλλω κανενα σας, αλλα δεν στεναχωριεμαι που τοσο το 0300 οσο και το μοτο ακολουθησαν την μοιρα τους. Και το ebike αν βασιζονταν στα χρηματα των αναγνωστων, και αυτο την ιδια τυχη θα ειχε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikits
    Aν πληρωνει θα βρει τυπογραφειο.

Αλλα με το ονομα που εχει "φτιαξει" στην αγορα δυσκολο το κοβω να του τυπωσει καποιος αν δεν πληρωσει προκαταβολικα με μετρητα τα μισα τουλαχιστον και με την παραδοση να κανει εξοφληση παλι με μετρητα. Η αλλη περιπτωση ειναι να κανει εκχωρηση εισπραξεων απο το πρακτορειο αλλα και παλι με τις πωλησεις που θα κανει δεν θα καλυπτει το ποσο και θα πρεπει να πληρωσει και παλι μετρητα.

Αν θελει του βρισκω μαγαζι και αμεσα αλλα πρεπει να παρει υπ οψιν του αυτο που εγραψα πανω πανω. Εξαλλου εκει που τυπωνει ο Καβα θα τον στειλω. Εχω κι αλλο μαγαζι βεβαια αλλα τα ιδια ισχυουν οσον αφορα την πληρωμη.

Επισης να πω οτι οσα γραφτηκαν για το μαγαζι του Καβα δεν ισχυουν. Η τραπεζα που εχει κατασχεσει τις μηχανες τις πουλησε και βρισκονται ηδη στη Βουλγαρία.

Εξαλλου Ο Λυμπε εχει συμβολαιο με μεγαλο εκτυπωτικο μαγαζι και αν φυγει απο εκει έχει ρητρες.Ασε που ειχε μαγαζι καποτε και το κλεισε γιατι δεν εβγαινε. θα ηταν χαζο να ξαναγυρισει στα παλια και μαλιστα με μηχανες που δεν εχουν δυνατοτητες για φτηνη και καλη εκτυπωση.

Ο,τι θελει ο Θ.Χ. ας ερθει σε επαφη μαζι μου. Μακαρι να μπορουσα να του βαλω ορο να πληρωσει οσα χρωσταει στους εργαζομενους για να τον βοηθησω αλλα δυστυχως δεν ειμαι ο Ρομπεν των Δασων.

Υ.Γ. υπ΄οψιν οτι σ' οποιον και να μιλησω , οτι κι αν πω η κατασταση δεν αλλαζει. Δηλαδη την πληρωμη μετρητοις και προκαταβολικα δεν την γλιτωνει. Εγω απλα σ΄επαφη θα τον φερω. Δεν προκειται να τον τυπωσει καποιος απλα επειδη ξερει εμενα.....να εξηγουμαστε.
    Αγαπητέ Nikits, ποιoς είπε πως ο κος. Θ.Χ. έχει τα δικαιώματα για να τυπώσει το 0300; Έχουν εμπλακεί πλέον καμμιά "κατοσταριά νοματαίοι" έτσι όπως τα κατάφερε!

Αγαπητέ DrBig συμφωνώ και επαυξάνω. Πάντως όταν έγινε μια σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, οι αναγνώστες δεν ανταποκρίθηκαν. ΤΥΧΑΙΟ;

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Culturas
    Αγαπητέ DrBig συμφωνώ και επαυξάνω. Πάντως όταν έγινε μια σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, οι αναγνώστες δεν ανταποκρίθηκαν. ΤΥΧΑΙΟ;

Σοβαρά ε; Η κοροϊδία δεκαετιας (που περιλαμβάνουν και τα "χρυσά χρόνια" όπως ειπώθηκε τόσο τα διαφημιστικά ΤΟΥΣ όσο και τα "χρηματηστηριακά/κρίσης" ΜΑΣ) περίμενες "να σβήσουν" μέσα σε 2-3-10 τεύχη;

ίδια μερα και ίδια σταθμά please...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Σοβαρά ε; Η κοροϊδία δεκαετιας (που περιλαμβάνουν και τα "χρυσά χρόνια" όπως ειπώθηκε τόσο τα διαφημιστικά ΤΟΥΣ όσο και τα "χρηματηστηριακά/κρίσης" ΜΑΣ) περίμενες "να σβήσουν" μέσα σε 2-3-10 τεύχη;

ίδια μερα και ίδια σταθμά please...
    Αγαπητέ το έντυπο στο οποίο αναφέρομαι ΔΕΝ κοροϊδευε επι μια δεκαετία.
    Φυσικά και ΔΕΝ περίμενα "να σβήσει" τίποτα. Απεναντίας ήλπιζα να γίνει αντιληπτή η προσπάθεια απαγκίστρωσης απο τα "προαναφερθέντα κακώς κείμενα".

Έχω την αίσθηση πως κάπως έχεις μπλέξει στις σκέψεις σου ΟΛΑ τα έντυπα (μαζί με το ebike).
    Προσπάθησε αν θέλεις να τα διαχωρίσεις. Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ποιοι κοροϊδευαν - κοροϊδεύουν, ποιοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, ποιοι προσπαθούν ακόμα κλπ.

Ξέρεις, κανείς αναγνώστης δεν ήταν - είναι υποχρεωμένος να δώσει τον οβολό του για να αγοράσει κάποιο έντυπο. Όταν όμως επιλέγει στην πλειονότητά του, το λιγότερο ποιοτικό και αυτό που προσβάλλει περισσότερο τη νοημοσύνη του, τότε (το καταναλωτικό κοινό) "δείχνει" το δρόμο και στους υπόλοιπους. Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα προϊόντα.

Εννοείται όμως, όπως εχω ξαναγράψει, πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι εκδότες!

Υ.Γ. (Για να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ ανήκω στο δυναμικό του ebike).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spirontas

@mixalakis
    Δηλαδή αν το κάναμε portal θα το διάβαζες στο χέσιμο?
    Σοβαρά τώρα, άλλο το περιοδικό, άλλο το portal.
    Είναι σα να ρωτάς κάποιον γιατί αγόρασε GSX-R ενώ μπορούσε να έχει πάρει mountain bike ή 50άρα τηλεόραση...

[/B]
    Προφανώς δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.
    Λέω πως το ότι θέλετε να το κάνετε σαν έντυπο περιοδικό δεν θα περπατήσει.
    Ή κάντε το έντυπο ή κάντε το πόρταλ.

Προσωπικά το ξεφυλίζω όλο όταν το κατεβάσω από το intenet, αλλά σχεδόν ποτέ δεν θα το ανοίξω δεύτερη φορά. Μπορεί να είμαι ο μόνος που το κάνει, αλλά δεν έχω τέτοια αίσθηση.

Ό,τι λέω το λέω από καθαρό ενδιαφέρον και ως απλός αναγνώστης. Μια εκτίμηση κάνω, επειδή ειπώθηκε ότι το πείραμα του ebike δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    na kano mia erotisi re paides giati exo mprdeutei ligo?
    gia to 0300 grafoume se auti tin sizitisi kai ta xalia tou pou to odigisan se auti tin katastasi i kanoume tsampa diafimisi sto ebike kai psaxnoume ton logo pou den poulaei oso tha eprepe i oso tha thelate merikoi?
    sorry gia tous agglikous xaraktires

Ώπα φίλε mixalakis, μια χαρά σε κατάλαβα, απλά απάντησα λίγο χιουμοριστικά.

Λοιπόν, για να μη μπλεκόμαστε:

1. Από πού καταλαβαίνεις πως "δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση" και επ' αυτού συμπεραίνεις πως δε θα περπατήσει?
    8,100 αναγνώστες (χτεσινή τιμή) έχουν να δουν τα περιοδικά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα από τη δεκαετία του '90. Για μας αυτή είναι ανταπόκριση. Η δική μου γκρίνια αφορούσε την αγορά και τις εταιρείες πρωτίστως. Νόμιζα πως ήταν ξεκάθαρο. Σε αυτό το κλίμα να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα: Όχι έντυπο, εγκυκλοπαίδεια να το βγάζαμε η αντιμετώπιση της αγοράς θα ήταν η ίδια, γιατί αυτούς δεν τους νοιάζει αν θα το ξανανοίξεις ή αν το διαβάζεις στο χέσιμο, τους νοιάζει μόνο να γράφεται ό,τι θέλουν αυτοί. Δεν το κάνουμε, δεν πλερώ, απλά και σταράτα...

2. Ξανά: Η σχέση ενός Portal με ένα Περιοδικό είναι περίπου τόση όση εμένα με την πεταλούδα της Σουμάτρας. Δε νομίζω πως απαιτεί περαιτέρω εξήγηση αυτό. Όσο για την εμπορική επιβίωση ενός portal στην Ελλάδα, καλύτερα να μην αρχίσω να βρίζω εδώ μέσα...

3. Έντυπο περιοδικό δεν παίζει να βγει. Με κόστος παραγωγής τουλάχιστον ?15,000-20,000 ανά τεύχος (αναλόγως του τιράζ φυσικά, μια μέση τιμή σου δίνω), αν είναι να έχεις μια απορία αυτή θα έπρεπε να είναι πως διάολο καταφέρνουν τα εναπομείναντα να συνεχίζουν να βγαίνουν... Όταν είσαι δέσμιος τόσων τακτικών υποχρεώσεων, κατεβάζεις μόνος σου το παντελόνι και παρακαλάς να υποδουλωθείς σε όποιον είναι διατεθειμένος να σου δώσει μερικά φραγκάκια -όπως και συμβαίνει άλλωστε με τα έντυπα. Αυτοί που έκλεισαν πρώτοι ήταν οι πιο αδύναμοι κρίκοι, θα έχει και συνέχεια το έργο δυστυχώς...

Να στο πω κι αλλιώς: Πρόσφατα εμπορικός διευθυντής μεγάλης free press εφημερίδας (που διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια μάτια και παίζει σε άλλο επίπεδο διαφήμισης από τη δική μας κωλοαγορά) μου έλεγε πως "αν ανήκαμε σε πολυεθνική θα είχαμε κλείσει, με τις αυξήσεις σε κόστη χαρτιού, μεταφορικών κλπ το κέρδος που βγάζουμε είναι ελάχιστο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών μας." Συνεχίζουν γιατί είναι ρομαντικοί και γιατί υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν καίγονται να έχουν +25% αύξηση κερδών κάθε χρόνο για να διατηρείται η μετοχή τους στη ζωή, αλλά αρκούνται σε έναν καλό μισθό και ένα καλό (για τα δικά τους γούστα) προϊόν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
    na kano mia erotisi re paides giati exo mprdeutei ligo?
    gia to 0300 grafoume se auti tin sizitisi kai ta xalia tou pou to odigisan se auti tin katastasi i kanoume tsampa diafimisi sto ebike kai psaxnoume ton logo pou den poulaei oso tha eprepe i oso tha thelate merikoi?
    sorry gia tous agglikous xaraktires
    Κυρίως για το 0300....

Εσύ για το ebike και το τι γράφεται, τι ζόρι τραβάς;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    ego mia erotisi ekana sxetika me tin onomasia tou thematos kai tin tropi pou exei parei i koubenta kata tin gnomi mou panta.kai gia na min ginoun paranoiseis kai to goustaro to ebike kai to diabazo kai to katebazo panta
    esi giati antidras etsi sou thiksame to magazi mipos?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Η πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση που έχει δει στο moto.gr διακόπηκε από την πολυήμερη διακοπή του φόρουμ.
    Υπάρχει τίποτα νεότερο στο θέμα;

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Culturas
    Αγαπητέ το έντυπο στο οποίο αναφέρομαι ΔΕΝ κοροϊδευε επι μια δεκαετία.
    Φυσικά και ΔΕΝ περίμενα "να σβήσει" τίποτα. Απεναντίας ήλπιζα να γίνει αντιληπτή η προσπάθεια απαγκίστρωσης απο τα "προαναφερθέντα κακώς κείμενα".

Έχω την αίσθηση πως κάπως έχεις μπλέξει στις σκέψεις σου ΟΛΑ τα έντυπα (μαζί με το ebike).
    Προσπάθησε αν θέλεις να τα διαχωρίσεις. Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ποιοι κοροϊδευαν - κοροϊδεύουν, ποιοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, ποιοι προσπαθούν ακόμα κλπ.

Ξέρεις, κανείς αναγνώστης δεν ήταν - είναι υποχρεωμένος να δώσει τον οβολό του για να αγοράσει κάποιο έντυπο. Όταν όμως επιλέγει στην πλειονότητά του, το λιγότερο ποιοτικό και αυτό που προσβάλλει περισσότερο τη νοημοσύνη του, τότε (το καταναλωτικό κοινό) "δείχνει" το δρόμο και στους υπόλοιπους. Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα προϊόντα.

Εννοείται όμως, όπως εχω ξαναγράψει, πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι εκδότες!

Υ.Γ. (Για να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ ανήκω στο δυναμικό του ebike).
    Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σε ποιο έντυπο αναφέρεσαι, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ως παλιός και τακτικός πελάτης αισθάνομαι ότι με κοροϊδέψαν. Αν εσύ δε συμφωνείς, καλά κάνεις. Εγώ τον εαυτό μου εκφράζω.

Δεν τα θεωρώ όλα τα ίδια αλλά τα συμπεράσματά τους και οι τακτικές τους ως προς (1)τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων, (2)τα ταξιδιωτικά τους, (3) οι συμβουλές μέτριες και (4)συγκριτικά και παρουσιάσεις εξοπλισμού ήταν πολύ παρόμοια αν όχι ίδια.

Επίσης το ebike το διαχωρίζω γιατί δεν το έχω "μελετήσει" όπως μοτο, 0300 και το pb κάποια στιγμή αλλα ποιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

Δεν ξέρω ποιοι προσπαθούν και ποιοι όχι ή ποιοι φταίνε για αυτή την κατάσταση.

Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να διαβάζω πλέον συγκεκριμένες στήλες συγκεκριμένων ανθρώπων και από το μοτο και από το 0300. Για την ακρίβεια αν έβγαινε ένα βιβλίο που απλά συγκέντρωνε στήλες όπως τις "στόμα του λύκου", "μηχανολογίες" κα που δεν θυμάμαι τώρα θα το αγόραζα με τη μια.

Δεν ξέρω σε ποιο δυναμικό ανήκεις και δεν ζήτησα δικαιολογίες από κανένα. Εξέφρασα την άποψή μου ως προς το γιατί έκλεισε το περιοδικό και γιατί δεν με πείραξε καθόλου.

Αν νομίζεις ότι το αναγνωστικό κοινό ήταν αυτό που κατευθύνει τα περιοδικά, τότε ίσως έπρεπε να ήταν λίγο ποιο έξυπνοι και να στόχευαν σε ένα λίγο διαφορετικό κοινό που θα έμενε μαζί τους (ή απλά να έπιαναν περισσότερες κατηγορίες, τόσες σελίδες εξέδιδαν...)

Οπως και να έχει, μετά από τα οικονομικά μεγέθη που αναφέρθηκαν, ίσως όντως στην σημερινή Ελλάδα να είναι ασύμφορο το να εκδίδεις περιοδικό μοτοσυκλέτας.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    ... αν έβγαινε ένα βιβλίο που απλά συγκέντρωνε στήλες όπως τις ... "μηχανολογίες"

ας ελπίσουμε ότι μπορεί να γίνει....
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 17 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 00:04
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 22:40
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα
    από sniper στο forum Track Days