Επιτρεψτε μου να παρεισφρυσω στη συζητηση με ενα σχολιο. Ενα περιοδικο μοτοοσυκλετας οφειλει να εχει (κατα την γνωμη μου) τρια χαρακτηριστικα:
1) Ακεραιοτητα
2) Ουσια (σε σχεση με το κοστος και τις σελιδες του)
3) Χιουμορ και ικανοτητα στη γραφη, να σε κραταει το αρθρο βρε παιδι μου.
Τα τελευταια χρονια δεν πληρειται καμια απο τις παραπανω συνθηκες. Η δε (3) νομιζω οτι δεν επληρειτο και ποτε στον Ελληνικο ειδικο τυπο, εκτος απο καποια ειδικα αρθρα ασχετα με δοκιμες μηχανων.
Μυ φρικη θυμαμαι την βαρεμαρα και ασυναρτησια των μακροσκελων ταξιδιωτικων, με μοναδικη προσθηκη αλαφροτητας φωτογραφιες με καραγκιοζιλικια.
Φιλοι που γραφατε καποτε στον ειδικο τυπο και ενδεχομενως να ξαναγραψετε καποια στιγμη, παρακαλω οπως συνειδοποιησατε οτι εκτος απο μηχανοβιοι (και ακεραιοι) πρεπει να ειστε και συγγραφεις, τα αρθρα σας πρεπει να διαβαζονται ευχαριστα, να εχουν ευρηματικοτητα, χιουμορ και να μας διασκεδαζουνε.
Εξαιρεσεις μπορει να υπαρχουν και δεν θελω να προσβαλλω κανενα σας, αλλα δεν στεναχωριεμαι που τοσο το 0300 οσο και το μοτο ακολουθησαν την μοιρα τους. Και το ebike αν βασιζονταν στα χρηματα των αναγνωστων, και αυτο την ιδια τυχη θα ειχε.