Κάνε ό,τι μπορείς εκεί έξω που είσαι και μην πολυ-αγχώνεσαι για εμάς εδώ μέσα....Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Και ενω οι μερες παιρνουν και βρισκομαι μακρια απο την Ελλαδα αφοσιωμενος στην ερευνητικη μου εργασια... οι σκεψεις μου για την χωρα μου.. για τους φιλους μου τους γονεις μου τους δικου μου ανθρωπους εχουν μεινει ολες πισω.. Οσο μπορω καθημερινα ενημερωνομαι μεσω ιντερνετ για το τι συμβαινει στην Ελλαδα.. Πλεον βλεπω ακομα και απο εδω μακρια (Αγγλια) χωρις να μπορω να το ζησω οπως το βιωνεται οι περισσοτεροι την τραγικοι κατασταση που εχει επελθει η χωρα.. Και αναρωτιεμαι λοιπον.. Και μετα τι? Που παμε? Σε περιπτωση πτωχευσης? Οι μητερα μου ειναι συνταξιουχος και ο πατερας μου ετοιμαζεται να βγει φετος στην συνταξη.. Τι θα συμβει σε περιπτωση πτωχευσης? Τα χανουν ολα? Θα εισπρατουν τον μισθο του δημοσιου υπαλληλου? Θα επιστρεψουμε στην δραχμη? Καθε μερα που περναει νιωθω οτι οχι μονο βουλιαζουμε σαν κρατος.. Αλλα βουλιαζουμε σαν ανθρωποι.. γινομαστε κατι αλλο..
Ευχαριστω και συγνωμη για το ψυχοπλακωμα πρωι πρωι.. Καλημερα σε ολους...
Δεν θα πτωχεύσουμε γιατί θα συμπαρασύρουμε στο βούρκο και πολλά άλλα κράτη που έχουν επενδύσει σε εμάς και στο χρέος μας.
Απλά θα συρρικνωθούμε κι άλλο και όλες οι απολαβές θα μειωθούν στο ελάχιστο ώστε να μπορούμε τουλάχιστον να τη βγάζουμε πέρα...
Μην ακούς τα υπόλοιπα...