Σελίδα 17 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ναι ρε.....κατσε να δεις τι λεγανε οι γαυροι......εεεε...χμμ...... α ναι.....

ο τζιμπριλ εφταιγε που ενω επρεπε να φυγει τρεχοντας περπατουσε.....
    ε ....καπως ετσι..
    sta ...@rxidia mou ti elegan i...gavri...

otan omos to...anaparagis otan ...erxete i sira sou...sorry ise AKRIVOS to idio....
    opote min sinexizis esis i gavri klpklp

ke gia na min exis ...apories ne o Spanoulis itan o kaliteros pou emfanistike se pexnidi me PAO ,sto telos ekane kapia lathi...
    ke o Bourousis itan pali eklpiktikos palevodas MONOS apenadi se tris center!!!!!! ke olous tous ipolipous pou pidagan gia rebound...-omologo oti den ine...Zizic vevea ,ti alo tha akouso edo mesa-

diladi an o Papaloukas evaze esto mia voli tha itan...theos o Spanoulis...????

k i dietisia kali itan ...genika sti sira ipirxan kales dietisies...exeresi tou protou sto OAKA k oxi gia ta...statistika ala epidi epexe protagonistiko rolo epireazodas ton tropo pexnidiou ton omadon k alazodas tropo sfirigmatos apo dekalepto se dekalepto...-omologo oti leo ...diskola pragmata-

afto pou m arese xtes itan oti opos xekinisan na sfirizoun etsi sinexizan ke teliosan to pexnidi...

ke paroti xathike sti voli to pexnidi KANIS meta den epsaxe dikeologies exero klasikes atakes gavrou ke protathliti ..-px to fos theori kali ti dietisia-k i pektes ke o proponitis tou Olimpiakou edixan xaraktira ke politismo menodas na teliosi to pexnidi otan ixe boukari o ...kathe xekarfotos ke tous...kinigouse k edosan ke sigxaritiria sto telos....

vevea ipame den egine ke...tipota ...mono kati...psiles ston Bourousi ke ston Teodosic...evge...ke ilikrina bravo sto Diamadidi ke stous alous pektes tou PAO pou angastikan na kanoun ke...plonzon i na pexoun ke ...xilo gia na prostatefsoun tous pektes tou Olimpiakou apo tous kafrous....

ps.ke ne ton thelo ton Spanouli ...giati an ke travmatias den iparxi tetios pektis sti thesi tou se omada stin Evropi...ala thelo ke altiko triari protagonisti pou na pidai sta rebound ,na gini kaliteri epilogi sto 4 ke na vro alo ena center styl Nesterovic tou xronou-me mia...xadra pano tou!-

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    [....]
    cmd + space ρε Kώστα, μας βγηκαν τα μάτια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

η διαιτησία χθες γενικά ήταν αρκετα καλή....

με 3 μαύρες στιγμ΄ς που δεν δικαιολογούνται...

μια στο κάρφωμα του Γκορντον που έδωσαν βήματα ενώ δεν υπήρχαν...
    δυο, στο καπάκι ο Γκορντον κλέβει την μπάλα απο τον μπαντιστ χαμηλά και οι διαιτητες δίνουν φάουλ , το 5ο και τον βγαζουν απο τον αγώνα
    και το τρίτο στο φάουλ του Βουγιούκα στον Σπανούλη που σπρώχει ολοφάνερα τον Σπανούλη και τον πετάει εκτος γηπέδου και μένει μόνος του κάτω απο το καλάθη και περνει την πάσα...

μιλαμε για 2 λετπα πριν το τέλος και λίγο μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός.... αν δεν τα σκαρφίζονταν αυτα οι διαιτητες δεν ξέρουμε τι θα γινόταν....

όμως τα "ανακάλυψαν" και ήταν πολύ σημαντικά και λόγω χρόνου και λόγω σκορ.....

κατα τ'αλλα χωρίς Διαμαντίδη απλά ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ

υ.γ για τα επεισόδια τι να πούμε... τα είπαν όλα οι φυλλάδες,,, ίδια εξώφυλλα μετα τα αίσχη του Καραισκάκη.....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γαυρικο μυαλο ρπστμ

"Παρηγοριά στον άρρωστο το μπασκετάκι"

(Κωστας Νικολακόπουλος φυσικα)

http://www.sport-fm.gr/article/480188

Εχουμε γνωρισει απιστευτες διακρίσεις σα χωρα και σε εθνική ομαδα αλλα και συλλογικα και αυτός το λέει μπασκετάκι...

μπορει κ εγω να γουσταρω το μπασκετ περισσοτερο αλλα σε επιπεδο αναγνωρισμοτητας ,δημοφιλιας κλπ καμια σχεση με το ποδοσφαιρο...

και μπορει να το λεει για να προκαλεσει -ειδικα τωρα που το γραφει-αλλα δεν εχει στην "ουσια "αδικο...

ασε που παω στοιχημα αν δεν ειχε ομαδα μπασκετ ο ολυμπιακος η και τ αναποδο τρεις κ ο κουκος θα μαστε στα γηπεδα...

και ασε που εχω την υποψια -εκτος καποιων ..γραφικων -και η πλειοψηφια αυτων που ηταν στο γηπεδο χτες θα προτιμουσαν τιτλο στο ποδοσφαιρο.και το ιδιο θα συνεβαινε απο τους απεναντι αν ηταν αναποδα τα πραγματα για να μην νομιζεις οτι...ευλογω τα ...γενια μου...λολ

sta ...@rxidia mou ti elegan i...gavri...

otan omos to...anaparagis otan ...erxete i sira sou...sorry ise AKRIVOS to idio....
    opote min sinexizis esis i gavri klpklp

δεν ειπα εσεις οι γαυροι...ειπα οτι δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε εσεις για αυτα..

ke gia na min exis ...apories ne o Spanoulis itan o kaliteros pou emfanistike se pexnidi me PAO ,sto telos ekane kapia lathi...
    ke o Bourousis itan pali eklpiktikos palevodas MONOS apenadi se tris center!!!!!! ke olous tous ipolipous pou pidagan gia rebound...-omologo oti den ine...Zizic vevea ,ti alo tha akouso edo mesa-

σορρυ φιλε που μας αρεσε ο ζιζιτς...ετσι? αλλη φορα να μας λες ποιοι πρεπει να μας αρεσουν....αληθεια τελικά ο δεκαμερες ποσα LIKE εκανε?

diladi an o Papaloukas evaze esto mia voli tha itan...theos o Spanoulis...????

ρε συ καταλαβε κατι...ο σπανουλης σας εκαψε ...αν εσυ δεν θες να το δεις...προβλημα σου....εμας καλο μας κανεις....βασιστειτε πανω του

...kinigouse k edosan ke sigxaritiria sto telos....

ε ναι ρε συ....γιατι τα πουστριλικια και τις χειρονομιες τις εκαναν στην προθερμανση...ουπς...δεν τα είδες αυτα ε?? ε ναι δεν φαινονται απο την τιβι, δεν σε αδικω

vevea ipame den egine ke...tipota ...mono kati...psiles ston Bourousi
    οταν λες μπουρουση εννοεις αυτον που εβαλε το καλαθι και γυρισε στα ατομα στις πολυθρονες και τα εβρισε ε??ναι μωρε αυτο που εδειξε και η τιβι....οντως,,,και λιγες εφαγε

ke ston Teodosic...evge...
    τσι@@@@ με dosits o teodosits.....ασε μας με τον τσογλαναρα ρε δοκτωρ

ke ilikrina bravo sto Diamadidi ke stous alous pektes tou PAO pou angastikan na kanoun ke...plonzon i na pexoun ke ...xilo gia na prostatefsoun tous pektes tou Olimpiakou apo tous kafrous....
    ενω οι συναδελφοι τους οι γαυροι στο σεφ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

ps.ke ne ton thelo ton Spanouli

palevodas MONOS apenadi se tris center!!!!!!:

ELA RE OMADARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

EXOUME 3 CENTER??????/

koita na deis...kai ekei pou oloi nomizame oti ekei exoume elipsi.....:hypnotize :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    η διαιτησία χθες γενικά ήταν αρκετα καλή....

με 3 μαύρες στιγμ΄ς που δεν δικαιολογούνται...

μια στο κάρφωμα του Γκορντον που έδωσαν βήματα ενώ δεν υπήρχαν...
    δυο, στο καπάκι ο Γκορντον κλέβει την μπάλα απο τον μπαντιστ χαμηλά και οι διαιτητες δίνουν φάουλ , το 5ο και τον βγαζουν απο τον αγώνα
    και το τρίτο στο φάουλ του Βουγιούκα στον Σπανούλη που σπρώχει ολοφάνερα τον Σπανούλη και τον πετάει εκτος γηπέδου και μένει μόνος του κάτω απο το καλάθη και περνει την πάσα...

μιλαμε για 2 λετπα πριν το τέλος και λίγο μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός.... αν δεν τα σκαρφίζονταν αυτα οι διαιτητες δεν ξέρουμε τι θα γινόταν....

όμως τα "ανακάλυψαν" και ήταν πολύ σημαντικά και λόγω χρόνου και λόγω σκορ.....

κατα τ'αλλα χωρίς Διαμαντίδη απλά ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ

υ.γ για τα επεισόδια τι να πούμε... τα είπαν όλα οι φυλλάδες,,, ίδια εξώφυλλα μετα τα αίσχη του Καραισκάκη.....
    δεν ειναι ακριβως ετσι...ο Γκορντον κανει βηματα -δυσκολο σφυριγμα οπως τ αντιστοιχα του Μπατιστ στο προηγουμενο-με βαση τη λογικη που σφυριζαν και στο υπολοιπο ματς σωστα μαλλον δινουν κ το φαουλ...και οντως σπρωχνεται ο Σπανουλης αλλα ειναι απο τα...λεγομενα ..πουστικα φαουλ -που κανει μονο ο...Τεοντοσιτς βεβαια -χερι στη μεση η την πλατη του αντιπαλου οταν σηκωνεται με το βλεμμα πανω στην μπαλα ψηλα εκει που κοιταζουν κ οι διαιτητες κ μπορει να χασουν τη φαση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    """Αυτό τόνισε και ο Τζαμόν Γκόρντον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα χαζά φάουλ, δεν μου φταίνε οι διαιτητές σε αυτό. Δεν βάλαμε τις βολές, αν το κάναμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός μάς σκότωσε και ειδικά οι Φώτσης και Μπατίστ""

οχι ρε γκορντον.....μην τους το χαλας.....
    αφου οι γαυροφυλλαδες το εγραψαν καθαρα.....τους σκοτωσε η διαιτησια

:a13: :a13: :a13:

ειναι γεγονος οτι οι παικτες που αναγκαζονται να παιζουν σε αρενες τυπου χριστιανοι -λιονταρια ,να ακουνε τον καθε τυχαρπαστο να τους βριζει μανες κλπ απο αποσταση μισου...μετρου , να κινδυνευει καθε φορα η σωματικη τους ακεραιοτητα απο κινητα,πετρες,αεροβολα-μην ξεχναμε που πρωτοεμφανιστηκε το...φαινομενο πριν αρχισει η,,,σκοποβολη στο Καραισκακη-πρεπει να ...απαντανε με στυλ...καθολικης καλογριας....
    αλλιως πρεπει να τους...δερνουμε και γιατι οχι να μην τους βασανιζουμε η και να τους...εκτελουμε ακομα αφου...προκαλουν?

και μετα τα κοματια τους στα...σκυλια ...

γιατι αυτοι ειμαστε..εμεις και οι...αλλοι...

ειπαμε

και...λιγες ....εφαγε...-μονο την επομενη φορα ενας προς εναν και...μπροστα του παιδια ε?-γιατι οι παικτες ΕΙΔΙΚΑ φετος ΟΤΙ και να γινει στη διαρκεια του αγωνα φευγουν αγκαλισμενοι και δινουν συγχαρητηρια ασχετα αν εχουν προηγουμενα ,αλλα ...τι να ξερουν αυτοι?

keep walking

ΥΓ.ναι και στο ΣΕΦ εγιναν αυτα περσυ στο τελευταιο παιχνιδι -φετος αν και τα ...καλοπαιδα ειχαν παρει και...παλι θεση στο τριτο παιχνιδι ευτυχως πολυ λιγοτερα-

αλλα ειπαμε και ...λιγες εφαγε

περιμενα να γραψουν ολοι γαυροι να δω τελικα για τι πραγμα μειλαμε....και ειναι οπως το πιστευα τελικα...ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...οτι διαβασουν και οτι ακουσουν πληρης αναπαραγωγη...γιατρε εσυ δεν εισαι μεσα σε αυτους εννιοτε...αλλα και καποιες φορες γαυριζεις απιστευτα...

λεπον...δεν ειχα δει τους προηγουμενους αγωνες και δεν ειχα προσωπικη αποψη....αυτον ομως εκατσα γιατι περιμενα να δω αν γινοταν αυτο που ακουγα ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε εκπομπες και διαβαζα σε sites...τι???αν ο γαυρος παει καλα η διατησια θα σπρωξει τον βαζελο...αν οχι θα κατσουν στα αυγα τους...

καταρχην ακουσα την περιγραφη απο την Νετ...δεν ξερω τον σχολιαστη αλλα ολοι γνωριζουν τον Φλεβαρακη (προπονητης)...και οι 2 εχουν μια σοβαρη σχεση με το αθλημα αλλα μονο και μονο που ακουσα 3-4 φορες την λεξη ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ κατι μου εκανε...περιμενα να δω καναν Αναστοπουλο η καναν Σαραβακο στο παρκε... ημαρτον....και μου φανηκε μια μικρη υποστηριξη προς τον γαυρο...τεσπα...

ο αγωνας ηταν διασκεδαστικος...εγιναν αρκετα ανθρωπινα (κατα την γνωμη μου) λαθη απο την διαιτησια...το να δωσεις φαουλ η οχι ειναι τι αντιληψη εχεις στο ποσο ακουμπαει η παρενοχλει ενας παικτης οταν μαρκαρει...και εκει ηταν μοιρασμενο το καρπουζι στην μεση...στο θεμα βηματα αναρωτιεμε πως ειδαν παραβαση στον Γκορντον? και δεν ειδαν τον Μαυροκεφαλιδη απο το τριποντο σχεδον να εχει φτασει στην μπασκετα...ισως η κρισημοτητα του αγωνα???ισως προσεχανε παραπανω τα επικινδυνα ψηλα χτυπηματα...χτυπηματα Γλυνιαδακη στον Τσαρτσαρη...αυτο θυμαμαι (οκ Καλ???χαχαχαχ)προχειρα...κλπ κλπ...τεσπα και εκει...

γαυροι...χτες επεσε το ξεβρακωμα του αιωνα...τελος...ο βαζελος 2 παιχτες ειχε ολους και ολους να τραβανε ολη την ομαδα...Διαμαντιδη και Μπατιστ...που και παλι πιστευω οτι οταν λειπει ο πρωτος ο δευτερος δεν ειναι ικανος να τραβηξει την ομαδα μονος του...τραυματισμος του Διαμαντιδη στο πρωτο λεπτο...ειχατε την ευκαιρια του αιωνα...εως ενα σημειο φανηκε να το πιστευετε...αλλα αποδειξε ο βαζελος ποσο μεγαλη ομαδα ειναι...και βεβαια ποσο κομπλεξ εχετε με αυτους...καταφερατε να κανετε τον Καλαθη (ημαρτον λεμε) να φαινετε Jordan...ποιον???τον χεσμενο Καλαθη που εχασε 1-2 σουτ που δεν τα χανει ουτε ο Cirus που ειναι μυρωδιας και απο μπασκετ....καταφερατε να φαινετε ο Βουγιουκας παιχταρας....κλπ κλπ...

αυτος που εχει την βασικη ευθυνη για την χτεσινη ηττα ειναι ο ΒΕ ΣΠΑΝ...και οχι γιατι του γλυστρισε η μπαλλα απο τα χερια...αλλα γιατι δεν φανηκε οτι σε κανενα σημειο του αγωνα να λεει με το παιξιμο του....ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΠΟΤΕ...ουτε καν οταν εκανε 1-2 μπασιματα (σε εναν τετοιο αγωνα να δεν τα κανεις και αυτα καλυτερα να παιζεις στην ΑΕΚ ) η οταν εκανε σουτ της απελπισιας απο το 69 μετρα και το εβαζε...τον αγορασατε για να σας φερει τον αερα της διαφορας που σας ελειπε τοσα χρονια...μαλλον λαθος παιχτη πηρατε...η μαλλον λαθος ανθρωπο...ενα ειναι το ονομα...Γκαστονε...σας κανει κανει καθε φορα πλακα και δεν το εχετε παρει χαμπαρι...και νομιζω οτι αυτο το παρατσουκλι δεν πρεπει να υπαρχει πια και να αλλαχτει σε MIDAS TOUCH...

διαβαστε τωρτα γαυρο και πρωταθλητη που λεει για το αν και το εκεινο....και βασικα ειναι πιο μεγαλο ξενερωμα να θες να ψαξεις αφορμες και να βγαινουν οι ιδιοι οι παιχτες σου και να λενε οτι χασαμε δικαια...βεβαια για να μην φανε κορνεδες λενε οτι αυτοι το εχασαν...και οχι οτι απλα δεν μπορουσαν...

τελειωνοντας θα ηθελα να πω...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...μεγαλη...η φαση που σπρωχνει ΠΟΥΣΤΙΚΑ με τον αγκωνα τον Μπατιστ στον αερα ειναι οτι χειροτερο...μπορουσε να του προκαλεσει μεγαλη ζημια...και ηταν και συμπαιχτες...

α ναι...για τελευαταιο αφησα τα γελοια περι τραμπουκισμων κλπ κλπ...λες και δεν τα βλεπουμε καθε χρονο σε καθε γηπεδο...η λες και εππηρεασαν των αγωνα....γιατρε...το ντου εγινε οταν ειχε κριθει ο αγωνας...ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ οι παιχτες σας....και βεβαια ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΠΕΚΤ στο τσογλανι Διαμαντιδη που φευγοντας αγκαλια με τον Μπουρουση πηγε να πλακωσει καποια μαλακισμενα που την επεσαν στον ψηλο...τον πηγε μεχρι την φυσουνα για να μην διατρεξει κανεναν κινδυνο...απορω γιατι ο Μπουρουσης αντι να συνεχισει την πορεια του προς τα αποδυτηρια ασφαλης προτιμισε να μεινει εκει και να κανει τσαμπουκαδες???

Είμαι άσχετος από μπάσκετ γιατί δεν μ'αρέσει σαν αθλημα και δεν το παρακολουθώ ανέκαθεν. Από τα ελάχιστα που σκαμπάζω και όσα λίγα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει με φίλους (μόνος δεν βλέπω ποτέ κανένα γιατί βαριέμαι αφάνταστα) είναι πασιφανές για μένα ότι ο Παναθηναικός έχει καλύτερη ομάδα, καλύτερο σύνολο γενικά, και κατα πολλούς τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Επίσης έχει πρόεδρο που τα σκάει και έτσι σωστά και δικαιώτατα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ΜΠΡΑΒΟ του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά είναι κάτι σαν το Παναθηναικό αλλά ένα κλικ πιο κάτω, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Πολλή καλή ομάδα, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και πάλι με πολύ καλό προπονητή και προέδρους που τα σκάνε.

Από ότι έχω καταλάβει σε όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει η διαιτησία είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από ότι στο ποδόσφαιρο και τα λίγα λάθη που γίνονται είναι χαζό να τα επικαλείται μια ομάδα που χάνει για μένα αντιθέτως με το ποδόσφαιρο. Βέβαια επειδή δεν έχω δει τα τελευταία παιχνίδια δέχομαι εσάς σαν πιο ειδικούς να ξέρετε καλύτερα από έναν άσχετο όπως εγώ αλλά αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει από έξω.

Το μεγάλο πρόβλημα στο μπάσκετ είναι το εξής απλό: Το πρωτάθλημα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα αν εξαιρέσεις τις αναμετρήσεις των 2 μονομάχων. Οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν έτη φωτός από αυτές τις δύο και απορώ πραγματικά πως εσείς που είστε φαν του Μπάσκετ βλέπετε τους υπόλοιπους αγώνες, πραγματικά δεν έχει καθόλου νόημα για μένα αφού οι 2 αυτές ομάδες δεν χάνουν ποτέ από κανέναν άλλο. Σε όσους αρέσει το Μπάσκετ αξίζει να παρακολουθούν τους 2 αιωνίους στην Ευρώπη όπου και διαπρέπουν και είναι από τις καλύτερες ομάδες, εκεί τα παιχνίδια έχουν και σασπενς και νόημα και φαντάζομαι χαίρεσαι να τα παρακολουθείς.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Είμαι άσχετος από μπάσκετ γιατί δεν μ'αρέσει σαν αθλημα και δεν το παρακολουθώ ανέκαθεν. Από τα ελάχιστα που σκαμπάζω και όσα λίγα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει με φίλους (μόνος δεν βλέπω ποτέ κανένα γιατί βαριέμαι αφάνταστα) είναι πασιφανές για μένα ότι ο Παναθηναικός έχει καλύτερη ομάδα, καλύτερο σύνολο γενικά, και κατα πολλούς τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Επίσης έχει πρόεδρο που τα σκάει και έτσι σωστά και δικαιώτατα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ΜΠΡΑΒΟ του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά είναι κάτι σαν το Παναθηναικό αλλά ένα κλικ πιο κάτω, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Πολλή καλή ομάδα, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και πάλι με πολύ καλό προπονητή και προέδρους που τα σκάνε.

Από ότι έχω καταλάβει σε όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει η διαιτησία είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από ότι στο ποδόσφαιρο και τα λίγα λάθη που γίνονται είναι χαζό να τα επικαλείται μια ομάδα που χάνει για μένα αντιθέτως με το ποδόσφαιρο. Βέβαια επειδή δεν έχω δει τα τελευταία παιχνίδια δέχομαι εσάς σαν πιο ειδικούς να ξέρετε καλύτερα από έναν άσχετο όπως εγώ αλλά αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει από έξω.

Το μεγάλο πρόβλημα στο μπάσκετ είναι το εξής απλό: Το πρωτάθλημα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα αν εξαιρέσεις τις αναμετρήσεις των 2 μονομάχων. Οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν έτη φωτός από αυτές τις δύο και απορώ πραγματικά πως εσείς που είστε φαν του Μπάσκετ βλέπετε τους υπόλοιπους αγώνες, πραγματικά δεν έχει καθόλου νόημα για μένα αφού οι 2 αυτές ομάδες δεν χάνουν ποτέ από κανέναν άλλο. Σε όσους αρέσει το Μπάσκετ αξίζει να παρακολουθούν τους 2 αιωνίους στην Ευρώπη όπου και διαπρέπουν και είναι από τις καλύτερες ομάδες, εκεί τα παιχνίδια έχουν και σασπενς και νόημα και φαντάζομαι χαίρεσαι να τα παρακολουθείς.
    Ετοιμάσου για ban... Εδώ είναι "αντιπαραθέσεις" και τέτοια εμετικά κείμενα δεν έχουν θέση!

Άσχετε...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

αλλα ειπαμε και ...λιγες εφαγε

θα συμφωνησω......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ετοιμάσου για ban... Εδώ είναι "αντιπαραθέσεις" και τέτοια εμετικά κείμενα δεν έχουν θέση!

Άσχετε...

τι μλκ

εσυ ετοιμασου γαι νεο μπρεικ στο μπουρδελο σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    περιμενα να γραψουν ολοι γαυροι να δω τελικα για τι πραγμα μειλαμε:

ρε μλκ αυτοι ηξεραν τι τους περιμενει και εκαναν ήδη προπονηση

http://www.youtube.com/watch?v=QgWUlD9jzNA

http://www.youtube.com/watch?v=Xx0L3...eature=related

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564