Σελίδα 17 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ακου γιωργο.απο τη μια και εγω σκεφτηκα οτι ''κοιτα να δεις ρε πουστη μου...προσπαθουμε να το παιξουμε εθνικη μαγκια στους ισπανους''

απο την αλλη θεωρω μαγικο το να εχεις κομματια απο 2 λαους που συνενοουνται με πανο στο δρομο αντι τσατ στο νετ.

Τι να σου πω ρε μαν.
    Δεν ειδα και τους Ισπανους να βγαινουν στους δρομους φωναζοντας "μολων λαβε"
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ........
    +ολα

σε κουβεντα χτες εκει μου λεει ο κωστας ''να μεινουμε εδω'' και του λεω ''εγω δεν θελω να μεινουμε εδω.θελω καθε μερα 6 με 11 ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να ειμαστε εδω''

μακαρι να δουλεψει καπως το πραμα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τι να σου πω ρε μαν.
    Δεν ειδα και τους Ισπανους να βγαινουν στους δρομους φωναζοντας "μολων λαβε"
    καλα ρε μλκ ουτε εγω ειδα χτες να φωναζουμε ''Plus Ultra''

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    αν και σε γενικες γραμμες με εχει καλυψει κατα κυριο λογο ο ggs να πω κι εγω 2 λογια για χτες.

αμφιταλαντευομουνα στο να παω (και ας εκλεινα προς τα εκει απο το πρωι).οχι απο φοβο τσαμπουκαδων.αυτα τα συνηθισαμε πλεον.αλλα γιατι σκεφτομουνα οτι μια κινηση μεσω φεισμπουκ (που δεν εχω) απο καποιους που ποιοι να ναι...ε ειναι απο ηλιθιο εως υποπτο.τελικα επικρατησε η σκεψη οτι ''αν ειναι με αυτον τον τροπο να γινουνε εστω κοινωνικες ζημωσεις ισως και να αξιζει τον κοπο'' και ετσι πηγα.

τα +

1.ετεροκλητος κοσμος
    2.χωρις πολιτικους ταγους
    3.χωρις θερμοκεφαλους
    4.μια αρχη? (η ελπιδα πεθαινει τελευταια)

τα -

1.χωρις φαντασια
    2.χωρις εντονο παλμο
    3.χωρις εντονο θυμο
    4.χωρις τπτ να δηλωνει συνεχεια (και εδω βεβαια η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλα ειναι περισσοτερο προς το τελος)

θα δειξει.

εδω ειμαστε.
    +1

και το κυριότερο, δεν εβλεπες στα ματια του άλλου (ισως και στα δικα μου) αυτη την διψα, οργη, αγανάκτιση, ντροπη που χρειαζεται μια μαζα να αποκτήσει νοημα και στοχο διχως να χρειαζεται βια... με λιγα λογια δεν εβλεπες καμια αποφασιστικότητα πραγμα που σημαινει κατ εμε διχως συνειδηση... και οι ευκαιριες ενος κοσμου να διαμαρτυρηθει ειναι λιγοστες πλεον κατα το πετρος και λυκος... δεν ξερω..
    Ban 'em all

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Και όμως εδώ είναι το λάθος..

Δείτε τον πανικό που αποκόμισαν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ απο την μαζική συγκέντρωση κόσμου σε χρόνο dt... τον αποκλεισμό των "μπαχαλάκηδων" απο μάζα κόσμου όταν αυτοί κινήθηκαν προς τα ΜΑΤ (είδες τελικά πως περιφρουρείται μια εκδήλωση; )... και την εκδίωξη συνδικαλιστών της ΔΕΗ όταν ήρθαν απο την Σταδίου για να μπουν στην συγκέντρωση όπου τους απαιτήθηκε να κατεβάσουν πανό και να μπούν ώς πολίτες ή να φύγουν όπως ήρθαν!!..

Αυτά είναι δείγματα οτι τα καπελώματα δεν τα αντέχει κανείς. Για μένα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Δείτε σήμερα στα ΜΜΕ, δηλώσεις απο πολιτικούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ που κάνουν κωλοτούμπα στο θέμα δημοψηφίσματος και εκλογών καθώς κατανοούν οτι θα μαυριστούν ώς εκεί που δεν πάει.

Κοιτάνε αυτή την στιγμή που μιλάμε πως θα καπηλευθούν το θέμα. Επίσης αυτό που είπε ενα παληκάρι πριν.

Αυτά τα ΜΑΤ γιατί δεν κοπάνησαν χθες;... γιατί δεν έσπασαν κεφάλια και δεν έριξαν δακρυγόνα;..

Ο σκοπός της συγκέντρωσης δεν ήταν να σπάσουν και να ρημάξουν και μετά να κάνουν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ και οι πολιτικοί να δουλεύουν αμέριμνοι εντός Βουλής "για το καλό του τόπου". Ο σκοπός ήταν η παρουσία του κόσμου με ειρηνικό τρόπο για να δείξει την αντίδραση του στο τι γίνεται και χωρίς να υπάρξουν επικεντρώσεις σε άλλα σημεία όπως γίνεται κάθε φορά. Σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ είναι ο "ήσυχος παλμός του κόσμου"...και ο φόβος των πολιτικών πως τα πρόβατα δεν κάνουν μπεεεεεε.....

ειπώθηκε πριν .. το κάθε μέρα 18.00 -23.00... μαζί με αυτό.. θα είμαι εκεί.. και όσο μαζεύονται περισσότεροι τόσο θα σφίγγονται και οι πισινοί κάποιων.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ...

Αυτά τα ΜΑΤ γιατί δεν κοπάνησαν χθες;... γιατί δεν έσπασαν κεφάλια και δεν έριξαν δακρυγόνα;..
    κανω λαθος που απανταω και το ξερω αλλα δεν μπορω να το αφησω αυτο ετσι.

η απαντηση ειναι γιατι ηδη εχουν βεβαρημενο μητρωο και αν γινοταν χτες το μπραφ θα ειχαμε νεκρους και αυτο δεν το θελει ουτε η πολιτικη ηγεσια, ουτε η ηγεσια της αστυνομιας γιατι απλα δεν τους συμφερει.

υ.γ.αι κρος μαι φινγκερς και παρακαλαω να μη δωθει συνεχεια στο ποστ μου αυτο και αποπροσανατολιστει εντελως η κουβεντα.

+ολα

σε κουβεντα χτες εκει μου λεει ο κωστας ''να μεινουμε εδω'' και του λεω ''εγω δεν θελω να μεινουμε εδω.θελω καθε μερα 6 με 11 ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να ειμαστε εδω''

μακαρι να δουλεψει καπως το πραμα...
    Αυτό έγινε μια φορά. Όταν ο Παπαθεμελής προσπάθησε να περιορίσει το ωράριο λειτουργίας των after, bouzouklerie κλπ.
    Δεν ξαναγίνεται, γιατί απλά ουδέποτε απειλήθηκε ο τρόπος ζωής του έλληνος τόσο πολύ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου πάντως δόθηκε συναυλία απ'τον Ross Daly.

Mάλλον οι ξένοι την αγαπάνε περισσότερο τη ρημαδοχώρα από εμάς..
    Αυτος είναι καλλιτέχνης και άνθρωπος! Οι επαγγελματίες "πολιτικοποιημένοι" και "έντεχνοι" "καλλιτέχνες" μάλλον είχαν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν εχθές, θα έκλειναν κανά νέο συμβόλαιο φαίνεται...

Μαχαιρίτσες, Τσακνήδες και λοιποί μη σώσουν και πατήσουν! Έχει αρπαχτές στο φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητής, εδώ δεν παίζουν φράγκα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η απαντηση ειναι γιατι ηδη εχουν βεβαρημενο μητρωο και αν γινοταν χτες το μπραφ θα ειχαμε νεκρους και αυτο δεν το θελει ουτε η πολιτικη ηγεσια, ουτε η ηγεσια της αστυνομιας γιατι απλα δεν τους συμφερει.
    Δεν συμφωνώ.. θα τους συνέφερε χθες να γίνει μια φασαρία... για πολλούς λόγους.

Αυτό έγινε μια φορά. Όταν ο Παπαθεμελής προσπάθησε να περιορίσει το ωράριο λειτουργίας των after, bouzouklerie κλπ.
    Δεν ξαναγίνεται, γιατί απλά ουδέποτε απειλήθηκε ο τρόπος ζωής του έλληνος τόσο πολύ.
    Κάνεις λάθος φίλε.. για πρώτη φορά χθες δέχτηκα μηνύματα στο FB απο ανθρώπους όπως τους αποκαλούνται ώς white colars. Άνθρωποι που δεν πάνε σε πορείες κτλ.. και όντως πήγαν , θα πάνε σήμερα και θα πηγαίνουν κάθε μέρα όσο αυτό διαρκεί με αυτό τον τρόπο και χωρίς να καπελώνονται απο σημαιάκια, συνθήματα κτλ... Γιαγιάδες, παιδάκια, ... και όσο ακούγεται αυτό φίλε.. τόσο θα επεκτείνεται. Είναι ελκυστικό στην ψυχολογία του όχλου η μάζα που διαμαρτύρεται χωρίς όμως να κινδυνεύει και χωρίς να εκδηλώνει βία. Και κάποια στιγμή θα αρπάξει και παλμό.. εδώ είμαστε.. θα τα ξαναπούμε για αυτό. Είτε απο εδώ , είτε αν σε πετύχω στην πλατεία.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τα “αρνητικά” της χθεσινής συγκέντρωσης τα είπε πολύ όμορφα και συνοπτικά ο troop…

Όμως ,μην ξεχνάμε τι έχει προηγηθεί …

Πριν ακριβώς ένα χρόνο είχαμε το ίδιο πάνω-κάτω ετερόκλητο κοινό να διαδηλώνει δυναμικά και συγκρουσιακά….

Όσοι ήταν εκεί θα θυμούνται μπαρμπάδες και θειες , νοικοκυρές σε απόγνωση , στελέχη επιχειρήσεων κ.λ.π με αγορασμένες μασκουλες από το φαρμακείο να τρώνε το δακρυγόνο και τις κρότου- λάμψης , τα πεσιματα των ΜΑΤ – ΔΙΑΣ κ.λ.π και αυτοί εκεί ….. μια ανάσα σε καθαρό αέρα και πάλι μέσα στην κόλαση της πλατειάς συντάγματος … «να καεί το μπουρδελο η βουλή» φώναζαν οι συνταξιούχοι και μέσα τους σκεφτονταν πως θα κοινωνήσουν την Κυριακή με αυτά που έλεγαν…

Πιστεύω ότι εκείνη η μέρα θα είχε σημαδέψει την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας ΑΝ…

3 άνθρωποι καμένοι …η μια γυναίκα έγκυος…

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ , η ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα έχει σημασία…

Ο θάνατος αυτών των ανθρώπων λειτούργησε καταλυτικά στο να αποτάξουν χιλιάδες έλληνες την βία σαν μέσο πίεσης … πολλοί θεώρησαν ότι ακόμη και η συμμέτοχη τους σε πορείες (που στο τέλος πάντα είχαν τις κλασσικές συγκρούσεις) θα ζωντάνευε τον εφιάλτη να επαναληφτεί μια τέτοια τραγωδία…
    (φυσικά , για τα παραπάνω βοήθησαν τα ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΛΑ τα ΜΜΕ που άρπαξαν σαν πεινασμένοι σκύλοι το κρέας ,την ευκαιρία που τους δόθηκε…)

Όποια «επαναστατική συνείδηση» είχε καλλιεργηθεί στις «πλατιές μάζες» (talk like aleka) γκρεμίστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα….

Θέλει υπομονή , εξυπνάδα , ψυχραιμία ,αλληλεγγύη και προπαντός πιστή για να χτιστουν ξανά συνειδήσεις…

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν συμφωνώ.. θα τους συνέφερε χθες να γίνει μια φασαρία... για πολλούς λόγους.

...
    οχι ακομα.ειναι νωρις.θα εξαντλησουνε τις ανοχες τους και οταν αυτες εξαντληθουν θα σπειρουνε 50-100 ασφαλιτες στην πρωτη γραμμη.μουρη με μουρη με τα ματ.ο ενας θα σπρωξει τον αλλο και ξαφνικα θα δουμε και παλι τα γνωστα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΜΑ ΛΑΘΟΣ !!!!!!

θα δουμε αν συνεχιστει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ................

Θέλει υπομονή , εξυπνάδα , ψυχραιμία ,αλληλεγγύη και προπαντός πιστή για να χτιστουν ξανά συνειδήσεις…
    τα ρεστα μου.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    οχι ακομα.ειναι νωρις.θα εξαντλησουνε τις ανοχες τους και οταν αυτες εξαντληθουν θα σπειρουνε 50-100 ασφαλιτες στην πρωτη γραμμη.μουρη με μουρη με τα ματ.ο ενας θα σπρωξει τον αλλο και ξαφνικα θα δουμε και παλι τα γνωστα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΜΑ ΛΑΘΟΣ !!!!!!

θα δουμε αν συνεχιστει...
    Και την κρίσιμη στιγμή.............

γυρνάνε όλοι μαζί και κατεβάζουν τα παντελόνια τους προς τη βουλή
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αληθεια με τις αλλες πολεις τι εγινε;
    Ban 'em all

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Αληθεια με τις αλλες πολεις τι εγινε;

Πολυς κοσμος παντου. πχ Καλαματα 600 ατομα , πρωτογνωρο για τα δεδομενα της πολης

Το θεμα παντου ειναι να εχει συνεχεια!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF