Σελίδα 17 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 302

Θέμα: Τσαγακι του βουνου ο γιαπωνεζος

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΑΣΑ ΤΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ CBR1000 ΜΕ ΤΟ 400 ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

850! Δεν βγαίνω σου λέω!

Δυστυχώς δεν τα βρίσκουμε...

Με τόσα λίγα, μετά δεν μου φτάνουν για να πάρω ένα 620 που άκουσα ότι έχει τρομερό γκάζι...

Αλήθεια σου λέω...Λένε ότι πατάει για πλάκα όλα τα TDM (ακόμα και τα φτιαγμένα...) και τα 1000άρια V-STROM...
    :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δυστυχώς δεν τα βρίσκουμε...

Με τόσα λίγα, μετά δεν μου φτάνουν για να πάρω ένα 620 που άκουσα ότι έχει τρομερό γκάζι...

Αλήθεια σου λέω...Λένε ότι πατάει για πλάκα όλα τα TDM (ακόμα και τα φτιαγμένα...) και τα 1000άρια V-STROM...
    :a5: :a5: :a5:

Ρε λες να τη δώσω τη ΖουΖου και να πα΄ρω αυτό το τρελό εργαλείο;

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

:. Η άλλη θέλει κόντρες με το τουριστικό.:a
    Ρε ήμαρτον. [/B][/QUOTE]
    δεν το εννοουσα !!!!
    (σορρυ αν δεν εγινε κατανοητη η χιουμοριστικη διαθεση-μεταξυ μας ειδικα το tdm μου πεφτει λιγο ψηλο!η εγω λιγο κοντη γι αυτο ...... )
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Ayta einai trela post
    Paidia bgalte kai to agistri giati gemisame aimata
    opoios to epiase to epiase :rotflmao:

προσεχε τσιμπαει!

στην πραγματικοτητα ξερω οτι εισαι πολυ γρηγορος και φοβαμαι !
    ασε που και το μουλτικουδουνιστρα ειναι πυραυλος !!!!
    δεν με παιρνει !

τον ducatilover τι ειπες οτι τον εχεις???
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Entaksei na mou thn poune kapoioi me sovara mhxanakia den exw provlhma.Alla esu den katalabainw pws petaxthkes kai milas me ton ypertato kouba, to mpriki to idio, o orismos tou kaminetou to gs650.Me thn pseytikh mia eksatmisi pou apo thermokrasies kintrinizei mono h mia ,me to trelo baros kai ta mhdenika alloga me ayto to ektroma pragmati ths bmw.Pragmatika den mporw na katalabw

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Entaksei na mou thn poune kapoioi me sovara mhxanakia den exw provlhma.Alla esu den katalabainw pws petaxthkes kai milas me ton ypertato kouba, to mpriki to idio, o orismos tou kaminetou to gs650.Me thn pseytikh mia eksatmisi pou apo thermokrasies kintrinizei mono h mia ,me to trelo baros kai ta mhdenika alloga me ayto to ektroma pragmati ths bmw.Pragmatika den mporw na katalabw
    Έχω την εντύπωση ότι οδηγάς λάθος μηχανάκι.
    Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό.
    Οι Ducatisti φημίζονται για τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα τους, με την οποία εσύ ουδεμία σχέση έχεις.
    Γιατί δεν πα να πάρεις κανένα Ζ και εσύ να μπεις στο σωρό με τους κοντράκηδες, σουζάκηδες, καυλογκαζάκηδες και δεν συμμαζεύεται.
    Αλήθεια την Κυριακή που ήσουν, γιατί δεν ήρθες Μέγαρα να κεράσεις κανά τσάι το διψασμένο κόσμο.
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    τον ducatilover τι ειπες οτι τον εχεις???

:rotflmao:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Δεν τελειώνει ποτέ αυτό το thread!!!!

Και γουστάρω τρελά , λέμε!

Αν ναι!
    Θέλω να πάρω ένα Ταύ Δέλτα Μι, αλλά επειδή δεν βγαίνω αυτό το καιρό , το υπολόγιζα γύρω στα Χριστούγεννα.
    Τώρα είμαι σίγουρος ότι αν καταφέρω να το πάρω, πρέπει όπωσδήποτε να το πάρω χειμώνα.
    Εκεί είναι το δυνατό του σημείο.
    Αν κρυώσεις, παίρνεις την μηχανή και πάς να βρεις ένα 620.
    Πίνεις το τσαγάκι σου, και πας σπίτι!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ..σε λιγο θα αρχισουν να κανουν ουρες εξω απ το σπιτι του 620 ολοι οι γιαπωνεζοι με μικροτερη ιπποδυναμη απ αυτη του Μulti για να αποδειξουν οτι στριβουν καλυτερα και δεν βασιζονται στα γκαζια...τωρα που το σκεφτομαι δεν χρειαζονται πολλοι, ο πρωτος νομιζω θα τα καταφερει ανετα...

Loipon exoume kai leme megara den eimoungiati eixa pei se ena post oti tha pigena ekdromi alla fenetai merikoi edw mesa koimounte:ZZZ:
    Einai prwi kai barieme na grapsw kati parapanw oute kafe den exw piei akoma.Oso gia to zouzakides kaylogkazakides kai ta sxetika pes mou oti den exeis kanei pote souza h ena anoigma me kapoia allh mhxani pou tha brethike dipla sou kai tha eisai pseytis.
    Egw den eipa oti paw kai stinome bouta kai kanw kontres milisa gia ena anoigma pou ekana me mia paraplisia mhxani den milasa gia kontres kai paparies.
    Diabaste kai ligo prosektika prin grapsete kati.Twra an merikes gomenes me gs mou zitane kontres kai ta sxetika egw mporw na kanw thn plaka kai na apantisw

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Loipon exoume kai leme megara den eimoungiati eixa pei se ena post oti tha pigena ekdromi alla fenetai merikoi edw mesa koimounte:ZZZ:
    Einai prwi kai barieme na grapsw kati parapanw oute kafe den exw piei akoma.Oso gia to zouzakides kaylogkazakides kai ta sxetika pes mou oti den exeis kanei pote souza h ena anoigma me kapoia allh mhxani pou tha brethike dipla sou kai tha eisai pseytis.
    Egw den eipa oti paw kai stinome bouta kai kanw kontres milisa gia ena anoigma pou ekana me mia paraplisia mhxani den milasa gia kontres kai paparies.
    Diabaste kai ligo prosektika prin grapsete kati.Twra an merikes gomenes me gs mou zitane kontres kai ta sxetika egw mporw na kanw thn plaka kai na apantisw
    Bλέπω ότι επιμένεις να το συνεχίζεις.....

Τι άλλο να πώ....

Βοήθειά σου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	22786

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Bλέπω ότι επιμένεις να το συνεχίζεις.....

Τι άλλο να πώ....

Βοήθειά σου
    polu kalo:a028: :a5:
    ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke

Re: Τσαγακι του βουνου ο γιαπωνεζος

Ναι λοιπον ετσι ακριβως τσαγακι του βουνου κερασαστηκε σε tdm 900 απο το εργο τεχνης (Multistrada 620) και οχι μονο στα μπαμ αλλα και μετα στα εσακια της καλλιροης οπου ο τυπος παλεβε να με φτασει και οχι μονο αυτο αλλα ειχε και το θρασος μετα στο φαναρι να μου πει οτι καλα παει για 600αρι
    Η απαντηση βεβαια ταχαια "ψιλοψοφιο μου φανηκε για 900αρι" και τον αφησα να αναρωτιεται αν οι acrapes που εβαλε του εδωσαν τιποτα
    Από Top Fuel Racing Club
    Kαι ομως το ταπηνο μου puntaki εριξε αλλαγες 3τες σε 4τες τουλαχιστον 1 1/2 καροτσα στο S2000 αφου ανοιξαμε πανω απο 5 φορες με διαφορες ταχυτητες.Οχι ομως απο σταση.Οταν τον ρωτησα τη φορα , αφοτου ρωτησε εμενα μου ειπε οτι ειναι ολο TODA περιπου 280 αλογα. Ο τυπος ειχε φρικαρη
    Διακρίνετε κάποια ομοιότητα στο στυλ ή είναι εντύπωσή μου. :a5:

Αυτά που κράζουμε πας και κάνεις; και θες να σου πούμε και μπράβο που δίνεις το καλό παράδειγμα.
    Triple 1050

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 226
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2012, 18:13
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. ΛΟΥΤΡΑΚΙ από του βουνού^^
    από taxydromos στο forum Συναντήσεις & βόλτες