Σελίδα 17 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 2002

Θέμα: Παμε παλι....

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Τι κάνεις αν δεις την πρώην σου (που σε απάτησε) να τρέχει στην αυλή σου φωνάζοντας βοήθεια και είναι γεμάτη αίματα;

Καταρχήν ηρέμησε.

Ξαναγέμισε.

Και σημάδεψε καλύτερα.

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Πως λέγονται τα κατασκοπευτικά, μη επανδρωμένα αμερικάνικα αεροσκάφη, που φωτογραφίζουν τις θέσεις των Ταλιμπάν;

Tα λιμπανηστιρια......
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
    Πως λέγονται τα κατασκοπευτικά, μη επανδρωμένα αμερικάνικα αεροσκάφη, που φωτογραφίζουν τις θέσεις των Ταλιμπάν;

Tα λιμπανηστιρια......
    :rotflmao:

ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!

τι κανουν δυο κουμουνιστες μεσα σε μια λαμπα πυρακτωσεως?

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!

Πως λεγεται το ελατήριο, στα Γιαπωνέζικα????????????????

Τοιοιοιοιν......
    :a24:

Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD

Πως λεγεται το ελατήριο, στα Γιαπωνέζικα????????????????

Τοιοιοιοιν......
    :a24:

ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ο Μητσος ο λεβεντης έρχεται αργά το βράδυ σπίτι τρικλίζοντας, μετά από ακόμα μια βραδιά άγριας κρασοκατάνυξης με τον φίλο του τον Βασίλα. Βγάζει τα παπούτσια του για να μη ξυπνήσει τη γυναίκα του την Μελπομένη.

Στις μύτες και όσο πιο αθόρυβα μπορούσε πάει προς τη σκάλα για το υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο, αλλά στο πρώτο σκαλί κι όλα, περδικλώνεται. Προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία του πιασμένος από την κουπαστή, το σώμα του αρχίζει να πέφτει προς τα πίσω και τέλος πέφτει με φόρα στον πισινό του! Μια μπουκάλα ουΐσκι που είχε στην κωλοτσέπη του, σπάζει σε χίλια κομμάτια κάνοντας το πέσιμο ακόμα πιο οδυνηρό.

Με κόπο συγκρατείται για να μην ουρλιάξει, πετάγεται επάνω, κατεβάζει τα βρακιά του και βλέπει στον καθρέφτη του χωλ ότι τα κωλομέρια του είναι καταμακελεμένα και αιμορραγούσαν! Κατάφερε να βρει ένα γεμάτο κουτί με «χάνσαπλαστ» κι αρχίζει να τα κολλάει όπου έβλεπε αίμα. Τελικά, όταν τελείωσε, έκρυψε το σχεδόν άδειο πλέον κουτί με τα «χάνσαπλαστ» και κουτσαίνοντας και βογκώντας ανέβηκε σιγά σιγά επάνω και έπεσε για ύπνο.

Το πρωί, ξύπνησε με αφόρητο πονοκέφαλο και τον πισινό του να πονάει και να τσούζει αφόρητα. Τότε βλέπει έντρομος την Μελπομένη να στέκεται απέναντί του και να τον κοιτάζει έντονα και επιτιμητικά.

«Πάλι γύρισες λιώμα χτες το βράδυ, έτσι»; Του λέει αυστηρά.

«Πώς σου μπήκε αυτή η κακόβουλη ιδέα»; Διαμαρτυρήθηκε αυτός, όσο πιο πειστικά μπορούσε.

«Θα μπορούσε να είναι η ορθάνοιχτη εξώπορτα, ή μήπως τα σπασμένα γιαλιά από μπουκάλι στην αρχή της σκάλας; Ή μήπως οι σταγόνες αίματος παντού μες το σπίτι; Ίσως τα κατακόκκινα μάτια σου και το ότι βρωμάς αλκοόλ; Αλλά κυρίως . όλα αυτά τα «χάνσαπλαστ» κολλημένα στον καθρέφτη του χώλ»;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Αλλά κυρίως . όλα αυτά τα «χάνσαπλαστ» κολλημένα στον καθρέφτη του χώλ»;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Ο Μητσος ο λεβεντης έρχεται αργά το βράδυ σπίτι τρικλίζοντας, μετά από ακόμα μια βραδιά άγριας κρασοκατάνυξης με τον φίλο του τον Βασίλα. Βγάζει τα παπούτσια του για να μη ξυπνήσει τη γυναίκα του την Μελπομένη.

Στις μύτες και όσο πιο αθόρυβα μπορούσε πάει προς τη σκάλα για το υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο, αλλά στο πρώτο σκαλί κι όλα, περδικλώνεται. Προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία του πιασμένος από την κουπαστή, το σώμα του αρχίζει να πέφτει προς τα πίσω και τέλος πέφτει με φόρα στον πισινό του! Μια μπουκάλα ουΐσκι που είχε στην κωλοτσέπη του, σπάζει σε χίλια κομμάτια κάνοντας το πέσιμο ακόμα πιο οδυνηρό.

Με κόπο συγκρατείται για να μην ουρλιάξει, πετάγεται επάνω, κατεβάζει τα βρακιά του και βλέπει στον καθρέφτη του χωλ ότι τα κωλομέρια του είναι καταμακελεμένα και αιμορραγούσαν! Κατάφερε να βρει ένα γεμάτο κουτί με «χάνσαπλαστ» κι αρχίζει να τα κολλάει όπου έβλεπε αίμα. Τελικά, όταν τελείωσε, έκρυψε το σχεδόν άδειο πλέον κουτί με τα «χάνσαπλαστ» και κουτσαίνοντας και βογκώντας ανέβηκε σιγά σιγά επάνω και έπεσε για ύπνο.

Το πρωί, ξύπνησε με αφόρητο πονοκέφαλο και τον πισινό του να πονάει και να τσούζει αφόρητα. Τότε βλέπει έντρομος την Μελπομένη να στέκεται απέναντί του και να τον κοιτάζει έντονα και επιτιμητικά.

«Πάλι γύρισες λιώμα χτες το βράδυ, έτσι»; Του λέει αυστηρά.

«Πώς σου μπήκε αυτή η κακόβουλη ιδέα»; Διαμαρτυρήθηκε αυτός, όσο πιο πειστικά μπορούσε.

«Θα μπορούσε να είναι η ορθάνοιχτη εξώπορτα, ή μήπως τα σπασμένα γιαλιά από μπουκάλι στην αρχή της σκάλας; Ή μήπως οι σταγόνες αίματος παντού μες το σπίτι; Ίσως τα κατακόκκινα μάτια σου και το ότι βρωμάς αλκοόλ; Αλλά κυρίως . όλα αυτά τα «χάνσαπλαστ» κολλημένα στον καθρέφτη του χώλ»;

Άπαιχτο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ηταν μια φορα,ενας κοκακιας,ενας μπαφιαρης και ενας πρεζακιας....
    περπατανε ολοι μαζι στον δρομο,ωσπου κλωτσανε κατι,το οποιο αποδειχτηκε οτι ηταν λυχναρι!
    βγαινει το τζινι απο μεσα,τους κοιταει και τους λεει,μαγκες,δεν θελω μαλακιες,απο μια ευχη ο καθενας σας!
    Σκεφτητε καλα τι θελετε και ελατε να το πειτε...
    Σκαει ο κοκακιας και του λεει: 'Φιλαρακι,να εγω θελω,ενα τεραστιο ρουθουνι να μου βαλεις,και να μου δωσεις ενα τεραστιο καλαμακι,και κοκα ιση με την περιμετρο της γης!Να ρουφαω και να μην τελειωνει με τιποτα!!!' 'Εεεεεεεεεεεγινε' απαντα το τζινι,και ο κοκακιας αρχιζει τις σνιφες...
    Σκαει ο μπαφιαρης και του λεει: 'Φιλαρακι,εγω θελω να μου δωσεις τεραστιες εκτασεις με μαυρο,και πουτανες να μου τα φτιαχνουν,και να καπνιζω μαυρο και να μην τελειωνει με τιποτα! 'Εεεεγινε' απανταει το τζινι,σκανε οι πουτανες,τον περνουν τον μπαφιαρη,και τον πανε στις εκτασεις...
    Σκαει και ο πρεζακιας και του λεει....

''Ρεεεεεε φιλαρακι,μηπως εχεις 2 ευρω''

Είναι ένας αγρότης με την γυναίκα του στο χωράφι και τσαπίζουν για να σπείρουν.
    Ξαφνικά αρχίζει και βρέχει όμως συνεχίζουν χωρίς να ενδιαφέρονται.
    Πέφτει ένας κεραυνός σε ένα δέντρο κοντά τους.
    Κοιτάει με απορία ο αγρότης στον ουρανό και λέει:
    - Εεεε, ντε!
    Πέφτει και δεύτερος κεραυνός σε ένα άλλο δέντρο δίπλα τους. Αγανακτισμένος λέει ο αγρότης:
    - Εεεε, ντε!
    Ξαφνικά πέφτει τρίτος κεραυνός και χτυπάει την γυναίκα του, κοιτάει στον ουρανό ο αγρότης και λέει:
    - Αντε ντε!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Τύπος προσπαθεί να πείσει την σύζυγό του να δεχτεί να κάνουν πρωκτικό σεξ.
    Έπειτα από άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες, βλέπει μια μέρα τυχαία στον δρόμο μια ταμπέλα "Γιατρός σεξολόγος-ειδίκευση το πρωκτικό σεξ". Τρελαίνεται ο τύπος, και ανεβαίνει απευθείας στον γιατρό.

Αφού του εξηγεί το πρόβλημά του, ο γιατρός ατάραχος του λέει ότι υπάρχει ένα ελιξήριο μαγείας για την περίπτωσή του. Μόνο που τα υλικά είναι ακριβά και δυσεύρετα και θα έπρεπε να τα βρει ο ίδιος ο τύπος. Εάν τα έβρισκε θα τα πήγαινε στον γιατρό να του το φτιάξει και θα έλυνε το πρόβλημά του. Έπρεπε να βρει ένα δόντι λιονταριού της σαβάννας, έναν χαυλιόδοντα λευκού ελέφαντα της Ινδίας και μια τούφα από το τρίχωμα του δαίμονα της Ταζμανίας.

Ο τύπος γυρίζει όλο τον κόσμο για μήνες. Μετά από άπειρα ταξίδια, κυνήγια, σαφάρια και ταλαιπωρίες, επιστρέφει στο ιατρείο έχοντας ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ και γεμάτος επιδέσμους, γύψους και τα σχετικά. Τα δίνει στον γιατρό και του λέει να έρθει σε 5 μέρες να πάρει το ελιξήριο.

5 μέρες ο τύπος δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την αγωνία. Τελικά ξημερώνει η πέμπτη και πάει από το πρωί έξω από το ιατρείο και περιμένει.
    Έρχεται ο γιατρός, μπαίνει μέσα του δίνει το ελιξήριο σε ένα μικρό φιαλίδιο. Οπότε ρωτάει ο τύπος
    -Και πως το χρησιμοποιώ αυτό γιατρέ?
    -Α είναι απλό. Θα το τοποθετήσετε όπως είναι, κάτω από το κρεββάτι. Στην πλευρά της γυναίκας σας. Όταν ξαπλώσετε θα της πείτε "αγάπη μου μου δίνεις σε παρακαλώ το μπουκαλάκι που είναι κάτω από το κρεββάτι?"
    Και όπως θα γυρίσει να σας το δώσει τσαααααακ θα χωθείτε από πίσω.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μια φορά ο Κωστακης ξύπνησε με όλη την καλή διάθεση να πάει σχολείο. Στο δρόμο συνάντησε κάτι συμμαθητές του και τους λέει:
    -Παιδιά είδα ένα όνειρο.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Πήγαινε γρήγορα στον διευθυντή.
    Πάει στο διευθυντή και του λέει:
    -Κύριε διευθυντά σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν σε σας.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Γρήγορα στον επιθεωρητή.
    Πάει στον επιθεωρητή και του λέει:
    -Κύριε επιθεωρητά σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή κι ο διευθυντής σε σας.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Γρήγορα στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας.
    Πάει στον ΓΓ του υπουργείου Παιδείας και του λέει:
    -Κύριε Γενικέ σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα
    όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή κι ο επιθεωρητής σε σας.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Γρήγορα στον υφυπουργό Παιδείας.
    Πάει στον Υφυπουργό Παιδείας και του λέει:
    -Κύριε Υφυπουργέ σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ κι ο ΓΓ σε σας.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Γρήγορα στον Υπουργό Παιδείας.
    Πάει στον Υπουργό Παιδείας και του λέει:
    -Κύριε Υπουργέ σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ, ο ΓΓ στον Υφυπουργό κι ο Υφυπουργός σε σας.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Αποβάλλεσαι εφ όρου ζωής από όλα τα σχολεία της Ελλάδος.
    Γυρίζει σπίτι του κλαίγοντας. Τον βλέπει η μάνα του και του λέει:
    -Τι έχεις παιδί μου;
    -Κοίτα να δεις μάνα μου, σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Να μη σε βλέπω μπροστά μου, τρέχα στο υπόγειο μέχρι να έρθει ο πατέρας σου. Πάει, λοιπόν, στο υπόγειο και περιμένει. Κάποια στιγμή έρχεται ο πατέρας του και πάει να δει τι έχει ο γιος του. Τον ρωτάει τι έχει:
    -Κοίτα να δεις πατέρα μου, σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος. Ήρθα εδώ το πα στη μάνα μου και μ έστειλε στο υπόγειο.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Να μη σε βλέπω μπροστά μου, φύγε γρήγορα απ το σπίτι και να μην ξαναπατήσεις.
    Γυρίζει, λοιπόν, στο δρόμο κλαίγοντας τον βλέπει μια γριούλα και τον ρωτάει τι έχει:
    -Κοιτάξτε κυρία μου, σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος. Ύστερα πήγα σπίτι και το πα στη μάνα μου και μ έστειλε στο υπόγειο. Το πα στον πατέρα μου και μ έδιωξε απ το σπίτι.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο!
    Αρχίζει η γριά να σκούζει και να φωνάζει βοήθεια. Πλακώνει αστυνομία, τον συλλαμβάνουν και τον παν στο αστυνομικό τμήμα. Τον ρωτάει ο αστυνομικός:
    -Κοιτάξτε κύριε ενoμοτάρχα μου, σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος. Ύστερα πήγα σπίτι και το πα στη μάνα μου και μ έστειλε στο υπόγειο. Το πα στον πατέρα μου και μ έδιωξε απ το σπίτι. Ύστερα το πα σ εκείνη την κυρία και έβαλε τις φωνές κι ήρθε η αστυνομία και με συνέλαβε.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Φέρτε γρήγορα τον Εισαγγελέα.
    Έρχεται ο Εισαγγελέας και τον ρωτάει τι έκανε:
    -Κοιτάξτε κύριε Εισαγγελέα, σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές μου και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος. Ύστερα πήγα σπίτι και το πα στη μάνα μου και μ έστειλε στο υπόγειο. Το πα στον πατέρα μου και μέδιωξε απτο σπίτι. Ύστερα το πα σ εκείνη την κυρία και έβαλε τις φωνές κι ήρθε η αστυνομία και με συνέλαβε.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! Ποινική δίωξη, θα δικαστείς.
    Όταν φτάνει η ώρα της απολογίας του αρχίζει:
    -Κοιτάξτε κύριοι δικασταί, σήμερα το πρωί ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές του και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος. Ύστερα πήγα σπίτι και το πα στη μάνα μου και μ έστειλε στο υπόγειο. Το πα στον πατέρα μου και μ έδιωξε απ το σπίτι.
    Ύστερα το πα σε μια κυρία και έβαλε τις φωνές κι ήρθε η αστυνομία και με συνέλαβε. Το είπα στον Εισαγγελέα και άσκησε ποινική δίωξη εναντίον μου.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο! 30 χρόνια φυλακή.
    Μετά από 30 χρόνια βγαίνει απ τη φυλακή και παει και κάθεται σκεπτικός σ ένα παγκάκι.Παει και μια γιαγια και καθεται στο παγκακι και οπως τον βλεπει ετσι στεναχωρημενο του λεει:
    -Τι επαθες καμαρι μου?γιατι εισαι ετσι ?
    -Τι να σου λεω ρε γιαγια τωρα...αστο δεν θα καταλαβεις...
    -Οχι οχι πες μου καμαρι μου!Πες μου..
    -Εεε..ναα... πριν από 30 χρόνια ξύπνησα με όλη την καλή διάθεση να πάω σχολείο. Στο δρόμο συνάντησα κάτι συμμαθητές του και τους διηγήθηκα ένα όνειρο που είδα αυτοί μ έστειλαν στον διευθυντή, ο διευθυντής στον επιθεωρητή, ο επιθεωρητής στον ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας, ο ΓΓ στον
    Υφυπουργό, ο Υφυπουργός στον Υπουργό κι ο Υπουργός με απέβαλε από όλα τα σχολεία της Ελλάδος. Ύστερα πήγα σπίτι και το πα στη μάνα μου και
    μ έστειλε στο υπόγειο. Το πα στον πατέρα μου και μ έδιωξε απ το σπίτι. Ύστερα το πα σε μια κυρία και έβαλε τις φωνές κι ήρθε η αστυνομία και με συνέλαβε. Το είπα στον Εισαγγελέα και άσκησε ποινική δίωξη εναντίον μου. Το δικαστήριο με καταδίκασε σε 30 χρόνια φυλακή.
    -Τι όνειρο είδες;
    -Το μαύρο βελούδο.
    -Το μαύρο βελούδο!?!?Φυγε απο κοντα μου αληταρά!!
    Παει να σηκωσει την τσαντα της η γιαγια να τον χτυπησει,ταραζεται το Κωστακης,αρχιζει τρεχει,πεταγετai μες τον δρομο και μπαααμμμ τον παταει ενα αμαξι.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    το μαυρο βελουδο
    ολοκαυτωμα!!

Παρόμοια θέματα

1. ...και παμε παλι απο την αρχη!!!
    από gixxerpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 07:30
  2. Πάμε πάλι...
    από dodos 900 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 20:29