Σελίδα 17 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Σε είδα στη Λαυρίου πάνω σε ένα άφρικα τίγκα στο αυτοκόλλητο κατά τις 3:00.
    Είσαι από δω;
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=112460

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Στρίβω κάπου λάθος μέσα στην Καρύταινα και μου φωνάζουν κάτι πιτσιρικάδες ότι στρίβω σε αδιέξοδο και πρέπει να γυρίσω...Βγαίνει ένας μπάρμπας, ευγενικός η αλήθεια και λέει άμα θες άσε τη μηχανή εδώ στην αυλή να μην εμποδίζει...μαζεύονται κι οι πιτσιρικάδες να χαζέψουν τη μηχανή και την αφήνω εκεί για 3 λεπτά μέχρι να πεταχτώ απέναντι...γυρνώντας ο μπάρμπας είχε πάει μέσα και ένας πιτσιρικάς 9 χρονών είχε ανοίξει το πλαϊνό τσεπάκι και ετοιμαζόταν να βγάλει τη φωτογραφική.Με το που σκάω εκεί του βάζουν τα άλλα τις φωνές και γίνεται καπνός!!!! Άκουσα την αδερφή του που του μίλαγε και του έλεγε "έλεγες θα τους έκλεβες και δε θα σε έπαιρναν χαμπάρι, δεν περίμενες να γυρίσει τόσο γρήγορα ε;;; "...

Ένα χέρι ξύλο το λιγότερο
    Και είχα σαν εναλλακτική αυτό το καλοκαίρι να γυρίσω τα γνώριμα λημέρια μου για πρώτη φορά με μηχανή
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος
    2 TDM,εξω απο το κακα ,στης 4:00 ακριβως.Μαυρα σαν την νυχτα...

Σε είδα μπροστά στο Queen (καφέ στο Ποσειδώνειο) μετά από ένα πολύ δυνατό μπάμ να κάνεις τούμπα στον αέρα, όπως αυτή που είχε κάνει ο Lorenzo, και να μένεις στο έδαφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο!
    Ευτυχώς είδα πως είχες τις αισθήσεις σου, αλλά σου έβαλαν κολάρο και ο φίλος σου που οδηγούσε το σκουτερ δεν είχε το παραμικρό πέρα από κάτι πληγές σε χέρια και πόδια...

Προτού καλά καλά καταλάβω τι έγινε με εσάς, είδα την κοπέλα μου ξάπλα στην άσφαλτο και εμένα να σέρνομαι μαζί με τη βέσπα για μέρη μακρινά.
    Στα καλά καθούμενα, σε ευθεία, σε στενάκι (δεν πήγαινα με πάνω από 30) έχασα το τιμόνι απ'τα χέρια μου και χωρίς να προλάβω να κάνω κάτι, βρεθήκαμε και οι δύο ξαπλωμένοι κάτω, χωρίς ευτυχώς το παραμικρό χτύπημα!
    Όπως είδα μετά ο δρόμος στο σημείο που έχασα το μηχανάκι έμοιαζε με ουράνιο τόξο!
    Λάδια, πετρέλαιο, ποιος ξέρει...

Πολύ προσοχή τις βροχερές μέρες!!!!!
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=112460
    ο'ι δεν ήταν δαύτος. ήταν βαμένη στα χρώματα του πολέμου (παραλλαγής).

Ειδα τρακαρισμενο ζ750 στο γιοφυρο κατα τις 8 τ απογευμα κι ενα κουτι πολυ ελαφρα χτυπημενο.Ειχε μαζευτει κοσμος και αστυνομια στο σημειο.Δεν ειδα καποιον χτυπημενο κι ευχομαι το παιδι με το μηχανακι να ειναι καλα!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Χτες είχα παει μια βόλτα Βαρκιζα να δω τα παιδιά...

Ξεκινάω να γυρίσω στις 2μιση το μεσημέρι πάνω που αρχιδε να σκοτεινιάζει και είδα ωραία πράγματα...

Busa δικάβαλο, πιτσιρίκια και οι δύο, ξεκράνωτοι, με σορτσάκια, με περάσατε με θόρυβο μεσ την κίνηση της Βαρκιζας επιδεικτικά, αλλά μετα που ξεκινάνε τα λιμανάκια, πηγαίνατε με 50 σας πέρασα και δεν σας ξαναείδα..ευθειάκηδες....

Ανεβάινοντας την Βουλιαγμένης στο βάθος φαίνονταν αστραπές. Hornetακιας ξεκράνωτος παει τάπα με τον φίλο του με το Vstrom, ερχεται κι ενα GSXR.
    Μετα το ξεκίνημα στο φανάρι περίμενα να ερθει το Vstrom, αλλά τελικά τα GSXR είναι πιο γρήγορα, στην 3η μ έπιασε βεβαια ο κουλάδης.

Μετα άρχισε να ρίχνει καρέκλες και δεν σας ξαναείδα. :rotflmao:
    Με είδα κι εμένα να προλαβαίνα να φτάω και ν αλλάξω και βρακί πριν ξεκινήσει το Motogp.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε είδα με το GS 1200 στην παραλιακή, να περνάς όλα τα φανάρια απο Τροκαντερό μέχρι την διασταύρωση με τις γραμμές του τραμ με κόκκινο, ακράνωτος και καραφλός, αλλά και πάλι να πηγαίνουμε μαζί..

Και όχι μόνο αυτό, στήθηκες και έστριψες τελικά αριστερά στις γραμμές, σε σημειό που οι απέναντι διερχόμενοι να μην έχουν καθόλου ορατότητα.

Εύγε!!! :a020:

Παλαιό μέλος
    σε είδα στην Αγίου Δημητρίου GSXR K8 να σπας 2η 3η ,σίγουρα! (σημείο καυτατζόγλειου)

Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
    σε είδα στην Αγίου Δημητρίου GSXR K8 να σπας 2η 3η ,σίγουρα! (σημείο καυτατζόγλειου)
    200+ εκεί?

Ας μη γίνω εριστικός
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    εμμμ όταν ο άνθρωπος κουβαλάει "τρέλα" με κακή έννοια,αλλά τι να πείς!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    200+ εκεί?

Ας μη γίνω εριστικός
    Πιθανότατα με 50 πήγαινε. Τα άλλα 150 έμειναν στον τροχό. Δεν υπάρχει περίπτωση να 200ρήσεις, στο συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς να πεθάνεις.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    εγώ άκουσα πάντως 2 αλλαγές καρφωτές,μέχρι το σπίτι μου ακουγόταν και τον έβλεπα απο την οικοδομή μου για αρκετά μέτρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Πιθανότατα με 50 πήγαινε. Τα άλλα 150 έμειναν στον τροχό. Δεν υπάρχει περίπτωση να 200ρήσεις, στο συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς να πεθάνεις.
    O Τσακ Νορις ΜΠΟΡΕΙ να 200ρισει στην Αγ.Δημητριου

(Ειτε Αθηνών , είτε Θεσσαλονίκης)

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    (Ειτε Αθηνών , είτε Θεσσαλονίκης)
    Και μόλις κατάλαβα ότι μιλάμε για Σαλόνικα. Οκ, μπορώ να το πάρω πίσω τώρα. Εκτός αν κι εκεί πάνω είναι τόσο παγοδρόμιο όσο εδώ κάτω η συγκεκριμένη οδός, οπότε παραμένει πιθανό :P
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF