Σελίδα 17 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 314

Θέμα: παρέδωσα κι εγω τις πινακιδες σε ΜΟΤΟ & ΚΟΥΤΙ

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Η ατάκες είναι πολύ εύκολες, τα επιχειρήματα δύσκολα.
    Συγνώμη που σε πικραίνω αλλά για μένα κλέφτης από κλέφτη διαφορά δεν κάνει.
    Και οπωσδήποτε εάν τον ψιλικατζή και τον γιατρό και τον μηχανικό και τον εργολάβο και τον δικηγόρο και τον υδραυλικό και τον συμβολαιογράφο της γειτονιάς σου τον πιάσει το τεκμήριο για το τζιπάκι και το εξοχικό και τη βαρκούλα και πληρώσει και αυτός φόρο πρώτη φορά στη ζωή του δεν με χαλάει καθόλου.
    Γιατί εκτός από τους 300 στη βουλή βλέπω και πολλούς ανάμεσά μας.
    Να τα βάλεις πρώτα με τους 300 στη Βουλή και μετά με τους υπόλοιπους.

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Η ατάκες είναι πολύ εύκολες, τα επιχειρήματα δύσκολα.
    Συγνώμη που σε πικραίνω αλλά για μένα κλέφτης από κλέφτη διαφορά δεν κάνει.
    Και οπωσδήποτε εάν τον ψιλικατζή και τον γιατρό και τον μηχανικό και τον εργολάβο και τον δικηγόρο και τον υδραυλικό και τον συμβολαιογράφο της γειτονιάς σου τον πιάσει το τεκμήριο για το τζιπάκι και το εξοχικό και τη βαρκούλα και πληρώσει και αυτός φόρο πρώτη φορά στη ζωή του δεν με χαλάει καθόλου.
    Γιατί εκτός από τους 300 στη βουλή βλέπω και πολλούς ανάμεσά μας.
    Προφανώς με 6000 εισόδημα hemi δεν αγοράζεις ούτε χτίζεις σπίτι. Καταλαβαίνει όμως κανείς ότι μπορείς να χτίσεις με 50κ μπορείς να χτίσεις και με 300κ το ίδιο σπίτι, δε σημαίνει ότι φορολογείς το ίδιο αυτούς τους δύο. Και το νόημα του thread είναι ότι για ποιο λόγο να προσπαθείς να εκτιμήσεις το εισόδημα του κάθε ενός όταν μπορείς απλά να το γνωρίζεις;

Μια σωστή νόρμα για τους κλέφτες πρέπει να περιλαμβάνει κριτήρια εκτός από το πόσα κλέβουν. Γιατί μπορεί και εγώ και ο Χ πολιτικός να κλέβουμε το ίδιο ποσό εκμεταλλευόμενοι το ίδιο "παραθυράκι" αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που φρόντισε να υπάρχει το παραθυράκι ούτε αυτός που με εμπιστεύτηκαν να παίρνω αποφάσεις για όλους μας, δηλαδή με μια θέση ευθύνης.

Το θέμα του thread όμως είναι ότι και τα τεκμήρια (όπως και οι έκτακτοι φόροι και οι μειώσεις/απολύσεις) πρόκειται για άδικα μέτρα που δεν θα αποδόσουν μακροπρόθεσμα (και αναγκαστικά χρειαζόμαστε μακροπρόθεσμα μέτρα καθώς μιλάμε για πλάνα 5ετιών,10ετιών και 20ετιών). Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν διαφωνεί κανείς σε αυτά.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

Οι 300 δεν κάνουν κουμάντο πλέον, αυτοι που μέχρι τώρα πέρναγαν ζάχαρη με ξένες πλάτες ας κανονίσουν την πορεία τους, αυτοί που πέρναγαν δύσκολα έχουν συνηθίσει δεν τους κλαίω.
    Όλα καλά λοιπόν.

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Και να συμπληρώσω ότι αν δεν το κατάλαβες δεν φορολογείσαι άδικα γιατί ο γιατρός και ο υδραυλικός δεν κόβαν αποδείξεις.

Για πρόσεξε λίγο την ακολουθία
    κάποιοι φρόντισαν να υπάρχουν τα παραθυράκια και οι τρόποι ώστε να κλέβουν χοντρά ενώ παράλληλα μάσησαν χοντρά λεφτά από εξοπλισμούς και έργα
    =>
    υπήρχε το παραθυράκι οι ιδιαιτεράδες/οι ηλεκτρολόγοι/κλπ να μην κόβουν αποδείξεις
    =>
    οι πρώτοι να κρύβονται πίσω από τους δεύτερους και να περνάνε και καλά φορολογικά νομοσχέδια που "καταπολεμούν" τη φοροδιαφυγή που και καλά είναι το πρόβλημα.
    =>
    φορολογείσαι άδικα.

Αυτά από εμένα, ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει και νομίζει βάση της αντίληψής του.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ok stefane ama de soy kani diafora kapoios poy eklepse mia tsixla apo kapion poy kataxrastike dimosio xrima....paso

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ σαν επαγγελματίας εχω να πω ότι...

Να αμοιβεσαι και να κερδίζεις ένα χ πόσο πουλώντας κάτι με την τιμή του χωρίς να χρεώνεισ φπα για να έρθει και στον πελάτη φθηνότερα και να μην σε γδαρει και το κράτος έχει μια λογική η κλεψια...

Το να πουλάς κάτι όμως χρεώνοντας και το φπα χωρίς να κόβεις απόδειξη ε τότε πιστεύω ότι δεν έχει λογική η κλεψία σου και θεωρείσαι κολλητός του Πάγκαλου...

Βέβαια όπως εχω πει πάλι η απόδοση φπα είναι ο πιο εύκολος φόρος για τους επαγγελματίες...αφού το εισπράτω και δεν είναι δικό μου ,μπορώ αμέσως να το βάλω στην άκρη και όταν έρθει η ώρα εχω ήδη το απαιτούμενο πόσο οπότε παω στην εφορία και το πληρώνω...

εγω παντως, βλεποντας 200.000 ατομα στο συνταγμα να μην ξεκινουν την επανασταση που πρεπει να ξεκινησει, εχω σχεδον πειστει οτι δε θα ξυπνησει ποτε ο ελληνας.
    καλως η κακως,μονο με επεισοδια και απωλειες θα γινει κατι.
    η πτωση της βαστιλης καπως ετσι εγινε.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Και να συμπληρώσω ότι αν δεν το κατάλαβες δεν φορολογείσαι άδικα γιατί ο γιατρός και ο υδραυλικός δεν κόβαν αποδείξεις.

Για πρόσεξε λίγο την ακολουθία
    κάποιοι φρόντισαν να υπάρχουν τα παραθυράκια και οι τρόποι ώστε να κλέβουν χοντρά ενώ παράλληλα μάσησαν χοντρά λεφτά από εξοπλισμούς και έργα
    =>
    υπήρχε το παραθυράκι οι ιδιαιτεράδες/οι ηλεκτρολόγοι/κλπ να μην κόβουν αποδείξεις
    =>
    οι πρώτοι να κρύβονται πίσω από τους δεύτερους και να περνάνε και καλά φορολογικά νομοσχέδια που "καταπολεμούν" τη φοροδιαφυγή που και καλά είναι το πρόβλημα.
    =>
    φορολογείσαι άδικα.

Αυτά από εμένα, ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει και νομίζει βάση της αντίληψής του.
    Αυτό που γράφεις ισχύει και κινείται στη λογική που υπήρχε για τη διασπορά ευθύνης και τη συνυπευθυνότητα στο στραπάτσο που επήλθε.

Κοινώς "μαζί τα φάγαμε"...

ΑΛΛΑ

Πρωτίστως δεν αφορά το σύνολο, ίσως την πλειοψηφία, όχι όμως το σύνολο, άρα είναι εξ' ορισμού ανήθικο.
    Η ευθύνη δεν είναι ίδια διότι οι "μικροί" πουλούσαν παρανόμως/παρατύπως διάφορα προιόντα ή/και υπηρεσίες, ενώ οι ''μέγιστοι'' πουλούσαν:
    α. Τη λαική τάξη αν είσαι αριστερός
    β. Την πατρίδα αν είσαι δεξιός
    γ. Όλα τα παραπάνω αν είσαι αριστεροδεξιός
    δ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ αν είσαι λογικός άνθρωπος.
    Ωστόσο και οι "μικροί" έχουν το μερίδιο ευθύνης τους διότι έβλεπαν το τυράκι αλλά τη φάκα δεν... και τώρα ΤΣΟΥΖΕΙ το δόκανο.

Πέραν των παραπάνω η Ελλάδα νομίζω ότι είναι η μοναδική χώρα παγκοσμίως που φορολογείσαι όχι μόνο για ότι αγοράζεις/αποκτάς αλλά και γιατί ... αναπνέεις. Προσωπικά πιστεύω ότι τα τεκμήρια είναι απλά μία ακόμη από τις πολλές τελευταίως αλητείες του νεοελληνικού κράτους. Ακόμη και τον αγρότη που μάσησε τις επιδοτήσεις (και πρέπει να τον βουτήξεις για αυτό και να του τα πάρεις πίσω) και αγόρασε καγιέν, δεν τον φορολόγησες όταν το αγόρασε? Δεν πλήρωσε του κόσμου τα τέλη, ενσωματωμένα στην τιμή αποκτησης? Τι @%$& τεκμήριο βάζεις τώρα?
    Όπως καταλαβαίνεις απλά κουβέντα να γίνεται γιατί το παραπάνω αυτονόητο αλλού, στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσουμε.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

Για να καταλαβω...αυτοι οι 300 φυτρωσαν???
    Ποιος τους εβαλε εκει???
    Ας παρουμε μια φορα την ευθυνη πανω μας σαν λαος μπας και διορθωσουμε τιποτα!!!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εχω σχεδον πειστει οτι δε θα ξυπνησει ποτε ο ελληνας.

Δεν κοιμάται ο Έλληνας νιώθει συνένοχος.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    1 δραχμη = 1 euro για τις πρωτες μερες τουλαχιστον

Θα ανατιμηθεί το νόμισμα μας κατά 340 φορές ενώ έχουμε χρεοκοπήσει δηλαδή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Κατά τα λοιπά , είναι δικαίωμα του καθενός να καταθέσει πινακίδες και να ΠΑΡΟΠΛΙΣΕΙ το όχημα του ….
    Δηλαδή , να του βάλει κουκούλα και να ΜΗΝ το ξανακουνήσει ….
    Όταν όμως βλέπω την κουτοπονηριά του ελληναρα που λέει «εγώ θα κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες και ασφάλεια γιατί μπορώ και σας γράφω όλους στα @@ μου» τότε μιλάμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ Μ@Λ@ΚΑ που είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΑΣ από κάθε πρωθυπουργό – υπουργό – βουλευτή που βρίζει…
    Πέστα χρυσόστομε....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Άμοιρε Γιάννη Αγιάννη, τι σου έμελε να δεις το 2012.....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δεν κοιμάται ο Έλληνας νιώθει συνένοχος.

το φιλοτιμο πεθαινει τελευταιο
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Προσπαθω να καταλάβω τι σχεση εχουν τα τελευταία ποστ με το αρχικο θεμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 12:16
  2. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  3. Αεροσακος σε μοτο
    από el_hymador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 16:04
  4. τελικα τσιμπησα κι εγω δυο....
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 11:15
  5. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF