Σελίδα 17 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Είπε κανείς ότι με το που θα δεις αυτοκίνητο να εμποδίζει την κυκλοφορία θα το ντελαπάρεις; Απ΄ότι διαβάζω σε αυτόν τον ηλίθιο κόρναραν επί ώρα και δεν ενδιαφέρθηκε καν, πράγμα που σημαίνει δύο πράγματα:

α)Έιχε γράψει εντελώς στα @@δια του τους υπόλοιπους αλλά και το αυτοκίνητο του, ενώ γνώριζε ότι εμπόδιζε. Θα έπρεπε αν μη τι άλλο να ανησυχεί όχι για τουμπάρισμα, αλλά π.χ. μήπως περάσει κανά σαπάκι με εξίσου στα @@δια του οδήγο και του το κάνει σαγρέ από τη μία πλευρά... οπότε πήρε τα ρίσκα του...

β)Είχε κάποιον δικό του ετοιμοθάνατο / βαριά τραυματισμένο και τον πήγε στο νοσοκομείο εσπευσμένα... βέβαια δεν ξέρω ποια κλινική / νοσκομείο παίζει στη συγκεκριμένη περιοχή αλλά λέμε τώρα... σε αυτή τηνπερίπτωση ξέρετε τι θα έκανα; Δεν θα έβαζα το αυτοκίνητο καν στην άκρη καταμεσής, του δρόμου θα το άφηνα... το τελευταίο πράγμα όμως που θα με ενδιέφερε θα ήταν αν όταν γυρίσω το βρω χτυπημένο, τουμπαρισμένο ή καμένο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ακρη βρηκαμε ρε παιδες......???

( Ε ρε.... Δεν θα βρω κανα aprilia παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο απεναντι απο το ΑΙΑΚΕΙΟ...... Θα δεις τι θα γινει....)

Αμ δεν θα δεις....1 φορά το έχω πάει στο εξωτικό νησί
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Αμ δεν θα δεις....1 φορά το έχω πάει στο εξωτικό νησί
    Καλα.......

( Θα ξεσπασω στα του Λιμενικου...... )

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Σιγουρα γουσταρουμε να βλεπουμε καφριλες για να σπαει η μονοτονια αλλα η λογικη λεει να μην κανεις στους αλλους οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν.Οποτε και ο μεν και οι δε ειναι μ@λ@κες.Και οποιος υποστηριζει απολυτα τη μια η την αλλη πλευρα το ιδιο.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Τωρα αν το δουμε απο νομικης πλευρας αν ο οδηγος πληρωνε ενα χ προστιμο για παρανομο παρκαρισμα κ.λ.π. αυτοι που το τουμπαραν θα πληρωναν χ επι πεντε.Οποτε ο οδηγος ειναι μεν μαλακας αλλα εχει 5 φορες παραπανω δικιο.
    ready to race....
    The right to go insane

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Σιγουρα γουσταρουμε να βλεπουμε καφριλες για να σπαει η μονοτονια αλλα η λογικη λεει να μην κανεις στους αλλους οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν.Οποτε και ο μεν και οι δε ειναι μ@λ@κες.Και οποιος υποστηριζει απολυτα τη μια η την αλλη πλευρα το ιδιο.

Σωστό αυτό που λες αλλά ισχύει και για τις δύο πλευρές.Αυτουνού θα του άρεσε να μποτιλιαριστεί για κανένα μισάωρο ξέρω γω επειδή ο άλλος σταμάτησε να ψωνίσει ρούχα ή να πάρει καφέ;Πέρα από ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ περιστατικά που αφορούν επείγουσες καταστάσεις υγείας δεν έχει καμμία δικαιολογία.Δικαιολογίες του τύπου:"Έψαχνα μισή ώρα να παρκάρω" " 2 λεπτά θα κάνω" κτλ τις ακούω βερεσέ.Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω στο 98% των περιπτώσεων είναι άνθρωποι που βαριούνται να περπατήσουν 100 μέτρα και παρκάρουν όπου τους γουστάρει.Εδώ στην Λάρισα υπάρχουν 2-3 χαρακτηριστικά σημεία στα οποία βρίσκονται καφετέριες,κλείνουν οι μάγκες λοιπόν ένα από τα 2 ρεύματα κυκλοφορίας με αλάρμ,κατεβαίνουν πάνε μέσα παίρνουν το καφεδάκι τους,ενίοτε και τυροπιτούλα από το διπλανό τυροπιτάδικο και ούτε γάτα ούτε ζημιά
    Fortis Fortuna Adiuvat

Να πω και εγώ τα δικά μου λοιπόν .
    Είναι αδιάφοροι οι περισσότεροι !!! Γιατί ?? Γιατί μπορούν έτσι απλά … Στηρίζονται στον ωχαδερφισμό μας και στο που να μπλέκουμε τώρα … Παλιά ήμασταν ποιο ήρεμοι και δεν δίναμε σημασία αλλά αυτό άλλαξε . Είναι λύση να τουμπάρουμε το αμάξι ? όχι αλλα ουτε είναι λύση να περιμένω 30 λεπτά μες την κίνηση γιατί έτσι του κάπνισε …
    Στο στενό μου έχει ένα VideoClub η κατινάρα σταματάει στην μέση του δρόμου κλείνει τυο στενό για κάνα τέταρτο εντωμεταξύ κόρνες πανικός 20 αυτοκίνητα κολλημένα βγαίνει έξω “ ΚΥΡΙΑ “ και την λέει και στον κόσμο που κορνάρει σίγα μωρέ τι βιάζεστε !((!@^%^#@$!^
    Βγαίνει τυπάκι που την στολίζει στα Γαλλικά και η“ ΚΥΡΙΑ “ ανοίγει το τσαντάκι βγάζει το κινητό και του λέει τώρα να δεις παίρνω την αστυνομία …
    Εκεί θα ήθελα να δω τον πολιτισμό σας κύριοι … γιατί στην πληκτρολογιομαχία καλά τα λέτε …

Σιγουρα ειναι αναισθητος αυτος που το εκανε.Αλλα και ο αλλος που θα αργησει 20 30 λεπτα να παει στη δουλεια του δεν θα πεθανει κιολας.Με την ιδια λογικη να παρω και εγω ενα M48 και να βγω στην κατεχακη εν ωρα αιχμης να παταω οποιον δεν κανει στην ακρη διαμαρτυρομενος για την κινηση.
    ready to race....
    The right to go insane

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σιγουρα ειναι αναισθητος αυτος που το εκανε.Αλλα και ο αλλος που θα αργησει 20 30 λεπτα να παει στη δουλεια του δεν θα πεθανει κιολας.Με την ιδια λογικη να παρω και εγω ενα M48 και να βγω στην κατεχακη εν ωρα αιχμης να παταω οποιον δεν κανει στην ακρη διαμαρτυρομενος για την κινηση.

Tρομερό παράδειγμα...

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Μία Κοινωνία σε Κρίση. Μία πραγματικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη case study όπου μπορούν να φανούν πολλά από τα χαρακτηριστικά μας που μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Ατιμωρησία, ατομισμός, αδιαφορία για το συνάνθρωπο - συμπολίτη μας, απουσία θεσμών. Με λίγα λόγια ανυπαρξία Κράτους Δικαίου όπως αυτό καθορίζεται από τους Πολίτες και την Πολιτεία του. Αυτή η ανυπαρξία του Κράτους Δικαίου είναι που οδηγεί σε φαινόμενα αυτοδικίας.

Δεν μπορώ να πάρω θέση για το συμβάν γιατί αφενός ξέρω ότι η αυτοδικία δεν οδηγεί πουθενά, αφετέρου όμως θεωρώ ότι υπό συνθήκες οποιοσδήποτε μπορεί να φτάσει στο σημείο της αυτοδικίας. Σε ένα Κράτος Δικαίου η αυτοδικία σπανίζει γιατί υπάρχουν τόσο οι προληπτικοί μηχανισμοί (π.χ. Παιδεία) όσο και κατασταλτικοί μηχανισμοί (π.χ. Δικαιοσύνη). Πολύ σωστά ειπώθηκε αρκετά πιο πριν ότι τέτοια φαινόμενα αποτελούν τα συμπτώματα και όχι την αιτία. Ας ψάξουμε λοιπόν να βρούμε τις αιτίες που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάντια εδώ και τόσα χρόνια (αν και λίγο - πολύ όλοι ξέρουμε).

Πολλά respect στον baron για το thread που άνοιξε.

Υ.Γ. Εναλλακτική (και πολύ τραβηγμένη) case study. Εάν είχαμε δημάρχους σαν και αυτόν θα υπήρχε το παρόν thread;
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
    [
    Υ.Γ. Εναλλακτική (και πολύ τραβηγμένη) case study. Εάν είχαμε δημάρχους σαν και αυτόν θα υπήρχε το παρόν thread; [/B]
    Πολυ πιθανον να μην υπηρχε μετα και ο Δημαρχος......

Και παει λεγοντας........

Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar

. Εάν είχαμε δημάρχους σαν και
    :a31: :a31: :a31: ston dimarxo

Ο Αρχηγος μιλησε......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	407677_354261951268565_100000542896564_1312606_1503560598_n.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	245557

Σταματηστε να λετε αυτη τη μαλακια με την πιθανοτητα να ειχε καποιον αρρωστο κτλ κτλ.
    ξερετε οτι το 99% αυτων που παρκαρουν ετσι,παρκαρουν επειδη βαριουνται να ψαξουν για παρκινγκ.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Δεν είπε κανείς ότι θα πεθάνει αλλά θα φάει 20-30 λεπτά από σένα και από άλλους 100 ανθρώπους,ενδεχομένως για κάποιους αυτά τα 20-30 λεπτά να είναι πολύ σημαντικά.Ένας άνθρωπος για να κάνει την δουλειά του χαλάει την δουλειά 100 ακόμα ανθρώπων.Δεν βλέπεις τίποτα το περίεργο σε αυτό;Υπερβολική η αντίδραση του να του γυρίσουν το αμάξι;Σίγουρα ναι,αλλά αυτός όταν δεν τον ενδιαφέρει ότι δημιουργεί πρόβλημα στους γύρω του πρέπει να περιμένει τα πάντα.Από μία Χριστοπαναγία,ένα γρατζούνισμα με κλειδί,ένα αυτοκόλλητο γάιδαρος έως και το αναποδογύρισμα.Αυτός ξέρεις γιατί αφήνει εκεί το αυτοκίνητό του;Γιατί κανείς ποτέ δεν αντέδρασε αρκετά προφανώς.Το "αρκετά" διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.Εμένα αν κάποιος μου κατεβάσει μια Χριστοπαναγία επειδή πάρκαρα μέσα στην μέση είναι αρκετό για να ντραπώ τόσο που δεν θα το ξανακάνω,αυτός μπορεί να τα ακουει βερεσέ γιατί είναι αναίσθητος.Πιστεύω πάντως πως τώρα δεν πρόκειται να ξαναπαρκάρει έτσι
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων