Σελίδα 17 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    ελευθερα! γνωριζω οτι σου κανω επιθεση αλλα τουλαχιστον εγω εχω μαθει οτι κανω να το δεχομαι πισω!

Για αυτό σε γουστάρω…
    Γιατί είσαι τζεντελμαν !

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Το ότι γίνεσαι 1 με τη μηχανή, δηλώνει πως όταν επιβεβαιώνεται ΑΥΤΗ, επιβεβαιώνεται και ο κάτοχός της, φυσικά και ο ...βελτιωτής της!!!

Ο σκοπός εδώ δεν αγιάζει τα μέσα.
    Φυσικά και είναι ανθρώπινο να θέλει κάποιος την επιβεβαιωση. Ο τρόπος επιβεβαίωσης μέσα απο κόντρες (στις οποίες παραδεχτηκατε εν ολίγις πως όλοι εχετε πάρει μέρος εστω και μία φορά) αποτελεί ιδίωμα ανθρώπου που είναι παρατολμος...

PS Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Καλυψες ακομη και την επιθετική σταση του TROOPER...
    Μήν ερμηνεύεις τα λόγια μου διαφορετικά σου εύχομαι να πάρεις μηχανή αλλά όχι δέν είναι ή ψυχική ένωση που λέω επιβεβαίωση..... βασικά έλα σε καμιά βόλτα με τα παιδία και θα καταλάβεις

Εμαθα στη ζωή μου ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος δρόμος ........για μένα το λιγότερο καραγκιόζεις θα ήμουν άν έλεγα ότι πάντα στο δρόμο ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων αλλά να σου πώ τίς περισσότερες φορές που έτρεξα....δέν υπήρχε κάν αντίπαλος....εγώ και η μηχανή
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    οτι ειμαι,ειμαι για παρτη μου.ζουσες με αυτο πριν μπεις στο φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να συνεχισεις να ζεις με αυτο.

καλη διαμονη σου ευχομαι εδω μεσα και καλη αγορα και καλους δρομους αν το αποφασισεις.

οβερ ενδ αουτ.

+650
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ΛΟΙΠΟΝ.

δεν έχω καταλάβει ακόμα το "ΓΙΑΤΙ;" αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.

απ'ότι φαίνεται έχεις κάποια είδους σχέση με τον Αντώνη, ο οποίος Αντώνης έχει τεράστια πείρα και
    άπειρες γνώσεις στο θέμα "Μηχανή&Μοτοσυκλετισμός".
    παρόλα αυτά αντί να σταματήσεις στον Αντώνη, εσύ μπήκες εδώ και συνέβη αυτό το ωραίο θρεντ.

όπως μου δήλωσες είσαι άπειρη και στους άπειρους ένα έχω να πω: "ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΚΟΥ, ΜΑΘΕ"
    ένα κανόνα που ακολούθησα κι εγώ για χρόνια και με έσωσε από την έμφυτη μαλακία που με βαράει

επειδή λοιπόν το όλο θέμα μου φέρνει στο μυαλό 18χρονο ΚΝίτη που χωρίς να έχει βγάλει ένα μεροκάματο στη ζωή του
    αρχίζει να μιλά για τον καπιταλισμό και που ενώ βγήκαν τόσοι εργάτες να του πουν 2-3 πραγματάκια μπας και ξυπνήσει αλλά δεν....

....ανοίγω την πόρτα που έκλεισε ο Τρούπερ και γειά σας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    επειδή λοιπόν το όλο θέμα μου φέρνει στο μυαλό 18χρονο ΚΝίτη που χωρίς να έχει βγάλει ένα μεροκάματο στη ζωή του
    αρχίζει να μιλά για τον καπιταλισμό και που ενώ βγήκαν τόσοι εργάτες να του πουν 2-3 πραγματάκια μπας και ξυπνήσει αλλά δεν....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    σορυ κι ολας αλλα ποσοι ειπατε φευγω και ξαναγυρισατε??? :rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    σορυ κι ολας αλλα ποσοι ειπατε φευγω και ξαναγυρισατε??? :rotflmao:

γιατί να φ΄γουν ?
    Μια χαρά είναι εδώ !

ελα μου ντε!! αυτο το θρεντακι εχει απ'ολα!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Καλά ρε σεις δεν ντρέπεστε ? Αυτοπροσδιορίζεστε βάση της μηχανής σας ??? Επειδή έχετε μοτοσικλέτα , αυτοπροσδιορίζεστε ως μοτοσικλετιστές και προσάπτεται συμπεριφορές στο σύνολο των αναβατών ?? Τις οποίες θεωρείτε έμφυτες ή ακόμα χειρότερα κληρονομικές ??
    Η προσωπικότητα σας που πάει ? Αλλάζει μαζί με την μηχανη σας ?
    Λοιπόν, θα σας στεναχωρήσω το ξέρω ,αλλά σας ενημερώνω ότι κάποιοι μοτοσικλετιστές ΔΕΝ έχουν φετίχ* με την μοτοσικλέτα !!! Δεν κυνηγάμε την αδρεναλίνη ως αυτοσκοπό , δεν καυλώνουμε με την καινούργια εξάτμιση της όποιας γαμάτης εταιρείας ! Ναι μας καυλώνουν οι γυναίκες , τουλάχιστον ακόμα . Μας αρέσουν οι μηχανές και τα αξεσουάρ τους δεν λέω,αλλά δεν αποκτούν ιδιαίτερα νοήματα ! Και το ποδήλατο μου ,μου αρέσει και το σνόουμπορντ μου ,επίσης ,όπως και το κινητό μου ο καναπές μου κ.α. ! Δεν με προσδιορίζουν όμως αυτά σαν άνθρωπο! Όσοι με έχετε γνωρίσει από κοντά μπορεί να με θεωρείτε μαλάκα ή οτιδήποτε άλλο , όχι γιατί καβαλάω μηχανή αλλά για αυτό που είμαι . Η μοτοσικλέτα ήταν απλά το μέσο ....

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα , ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας :smilea:

(με την κλινική ,έννοια )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    Καλά ρε σεις δεν ντρέπεστε ? Αυτοπροσδιορίζεστε βάση της μηχανής σας ??? Επειδή έχετε μοτοσικλέτα , αυτοπροσδιορίζεστε ως μοτοσικλετιστές και προσάπτεται συμπεριφορές στο σύνολο των αναβατών ?? Τις οποίες θεωρείτε έμφυτες ή ακόμα χειρότερα κληρονομικές ??
    Η προσωπικότητα σας που πάει ? Αλλάζει μαζί με την μηχανη σας ?
    Λοιπόν, θα σας στεναχωρήσω το ξέρω ,αλλά σας ενημερώνω ότι κάποιοι μοτοσικλετιστές ΔΕΝ έχουν φετίχ* με την μοτοσικλέτα !!! Δεν κυνηγάμε την αδρεναλίνη ως αυτοσκοπό , δεν καυλώνουμε με την καινούργια εξάτμιση της όποιας γαμάτης εταιρείας ! Ναι μας καυλώνουν οι γυναίκες , τουλάχιστον ακόμα . Μας αρέσουν οι μηχανές και τα αξεσουάρ τους δεν λέω,αλλά δεν αποκτούν ιδιαίτερα νοήματα ! Και το ποδήλατο μου ,μου αρέσει και το σνόουμπορντ μου ,επίσης ,όπως και το κινητό μου ο καναπές μου κ.α. ! Δεν με προσδιορίζουν όμως αυτά σαν άνθρωπο! Όσοι με έχετε γνωρίσει από κοντά μπορεί να με θεωρείτε μαλάκα ή οτιδήποτε άλλο , όχι γιατί καβαλάω μηχανή αλλά για αυτό που είμαι . Η μοτοσικλέτα ήταν απλά το μέσο ....

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα , ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας :smilea:

(με την κλινική ,έννοια )
    ααααααγεια σου!! αυτο ακριβως προσπαθω να πω κι εγω!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

+1000
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    Η μοτοσικλέτα ήταν απλά το μέσο ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τι εγινε? βγηκε το ψυχολογικο προφιλ μας??
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	popcorn.gif 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	3,9 KB 
ID:	248690

ζω μεγαλες στιγμες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    ζω μεγαλες στιγμες...
    Mετά το καφεδάκι θα τις ζήσουμε κι εμείς να υποθέσω;

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks