Σελίδα 17 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Συνιστώ ψυχραιμία.....

Αν κι ο Στάμπακ είναι γνωστός και σαν Στάμπακ ο Κόμπρας, λόγω του παγωμένου αίματος που τρέχει στιος φλέβες του....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el patron Προβολή μηνύματος
    Απο αυτούς που ξέρεις εσύ η βλέπεις εκεί που κυκλοφορεισ μπορεί να ειναι και λιγότεροι.
    Υπάρχουν όμως άλλοι τόσοι που τα χαίρονται εκεί που πρέπει , και φαντάζομαι εσυ δεν έχεις παει ποτέ.
    οκ, τοτε... απολαύστε το χωματόσημο κ φανφακτοροσημο που ακολουθει τον συγκεκριμενο τυπο μηχανης... προς τι η γκρίνια; Αφου δεν εχω παει εγω πουθενα... δεν πρεπει να εχω αποψη... καφετεριακιας ειμαι... σουπερσπορτας wannabe ... πρεπει να εχει καλες τελικες το συγκεκριμενο... θα χει και κρυμμενα αλογα το sas
    Ban 'em all

... αν και ειχα μηχανακι που εχει παει εκει που δεν θα πας ποτέ... http://www.youtube.com/watch?v=yjBrpN9nmZQ
    Δεν βαριεσαι.... καφετεριας ειναι....
    Ban 'em all

Εκτίθεσε μην συνεχίζεις, σου αρέσει να κραζεις και να ειρωνευσε , πρέπει να έχεις πολλά τραυματα.
    Δεν αφορά το thread όμως η συζήτηση μας , δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσω , να είσαι καλα..
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    10%-15% και παει λεγοντας.ποσοστο ss που πισταρονται κατω απο το 1 μπροστα.anyway τουλαχιστον το 1190 τιμαει τον τιτλο των adventure
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el patron Προβολή μηνύματος
    Εκτίθεσε μην συνεχίζεις, σου αρέσει να κραζεις και να ειρωνευσε , πρέπει να έχεις πολλά τραυματα.
    Δεν αφορά το thread όμως η συζήτηση μας , δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσω , να είσαι καλα..
    Το ποιος εκτίθεται, ασε το να το κρινουν οι άλλοι... στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειρωνευομαι κανένα, το συγκεκριμενο μοντέλο ξεκάθαρα προσδιορίζεται με τον ασφαλτινο χαρακτήρα σε μεγαλυτερο ποσοστο (και καλα κανει κατ'εμε) προς απογοήτευση των χωματοχαρντκορ φιλων που στην καλύτερη δεν περιμεναν ενα καλυτερο adv για να κανουν τα πραγματα που ήδη κανουν.... Το να αναρωτιεσαι για τους χωμάτινους περιορισμούς σε ενα μουλαρι με ενα "περιορισμενο" μοτερ 1200 κυβικών (το οποιο το εχω οδηγησει καλα) ειναι ανώφελο.... δεν θα μπώ καν σε μελλοντολογιες και αρρωστιες που θα βγαλει (σαζμαν, κλπ).... ολα στο πρόγραμμα ειναι... απο την διαφημιση ομως και μονο καταλαβαινεις πολλα κλπ...

Το να οδυρονται οι χωματοχιλιομετροφαγοι του φορουμ για την κακη πορεια της ΚΤΜ κ το πόσο τους απογοητευει στις περιπετειες στο λουτράκι και την παραλια της Ανδρου πχ. ειναι ειρωνια απο μονη της...

να σαι καλα κ συ

ΥΓ: Για το φανφακτοροσημο του adv, το προσπερναω... τι συγκινησεις να χουμε ζησει κ μεις βρε αδερφε
    Ban 'em all

...οπως τα λετε θα με κανετε να νοσταλγησω τους αντβεντουροπατερες με τα 850GS, γιατι το 1100 οπως κ να το κανεις ήταν απολυτο γκάζι
    Ban 'em all

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Cool boys please..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MultiS Προβολή μηνύματος
    ποδιά ?

απόσταση απο το έδαφος ???

Συνημμένο 270586
    μαλλον βραχος που πεταξε με φρεναρισμα μπροστινου τροχου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Το ποιος εκτίθεται, ασε το να το κρινουν οι άλλοι... στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειρωνευομαι κανένα, το συγκεκριμενο μοντέλο ξεκάθαρα προσδιορίζεται με τον ασφαλτινο χαρακτήρα σε μεγαλυτερο ποσοστο (και καλα κανει κατ'εμε) προς απογοήτευση των χωματοχαρντκορ φιλων που στην καλύτερη δεν περιμεναν ενα καλυτερο adv για να κανουν τα πραγματα που ήδη κανουν.... Το να αναρωτιεσαι για τους χωμάτινους περιορισμούς σε ενα μουλαρι με ενα "περιορισμενο" μοτερ 1200 κυβικών (το οποιο το εχω οδηγησει καλα) ειναι ανώφελο.... δεν θα μπώ καν σε μελλοντολογιες και αρρωστιες που θα βγαλει (σαζμαν, κλπ).... ολα στο πρόγραμμα ειναι... απο την διαφημιση ομως και μονο καταλαβαινεις πολλα κλπ...

Το να οδυρονται οι χωματοχιλιομετροφαγοι του φορουμ για την κακη πορεια της ΚΤΜ κ το πόσο τους απογοητευει στις περιπετειες στο λουτράκι και την παραλια της Ανδρου πχ. ειναι ειρωνια απο μονη της...

να σαι καλα κ συ

ΥΓ: Για το φανφακτοροσημο του adv, το προσπερναω... τι συγκινησεις να χουμε ζησει κ μεις βρε αδερφε
    Το χαρντκορ δεν εχει να κανει με εδαφη, αλογα, αναρτησεις, κιλα και αποστασεις απο το εδαφος, εχει να κανει αποκλειστικα και μονο με τον αναβατη.

Αυτο που εινα χαρντκορ πχ για τον δικυλινδρο ονοφα ειναι για γελια απο τον μονοκυλινδρο ονοφα
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον μονοκυλινδρο ονοφα ειναι για γελια για τον εντουρα
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον εντουρα ειναι για γελια για τον μοτοκροσακια
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον μοτοκροσα ειναι για γελια για τον τραϊαλακια
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον τραϊαλακια ειναι για γελια για τον ορειβατη.
    Και παει λεγοντας.

Ασε τα τσιτατα λοιπον ρε σταμπακα, δεν υπαρχουν χαρντκορ κατηγοριες και αν καποιος εχει τα φραγκα να παρει 1190 να πηγαινει στην καφετερια με γεια του με χαρα του, εσενα τι σε χαλαει? Αλλος προτιμα να τα εχει στη τραπεζα, αλλος σε λιρες αλλος σε ΚΤΜ και φρεντο.
    Και τελος φανφαροσημο εχει ο αυτος που τσιμπαει κι ενοχλειται, οχι αυτος που δεν ενοχλειται και δεν ασχολειται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Συνιστώ ψυχραιμία.....

Αν κι ο Στάμπακ είναι γνωστός και σαν Στάμπακ ο Κόμπρας, λόγω του παγωμένου αίματος που τρέχει στιος φλέβες του....

Σταμπακ ο τιμωρος των σταρμπακ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Το χαρντκορ δεν εχει να κανει με εδαφη, αλογα, αναρτησεις, κιλα και αποστασεις απο το εδαφος, εχει να κανει αποκλειστικα και μονο με τον αναβατη.

Αυτο που εινα χαρντκορ πχ για τον δικυλινδρο ονοφα ειναι για γελια απο τον μονοκυλινδρο ονοφα
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον μονοκυλινδρο ονοφα ειναι για γελια για τον εντουρα
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον εντουρα ειναι για γελια για τον μοτοκροσακια
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον μοτοκροσα ειναι για γελια για τον τραϊαλακια
    Αυτο που ειναι χαρντκορ για τον τραϊαλακια ειναι για γελια για τον ορειβατη.
    Και παει λεγοντας.
    ....
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εσείς οι χωμάτινοι είστε όλοι για γέλια...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εσείς οι χωμάτινοι είστε όλοι για γέλια...

Εγω ειμαι ασφαλτινοχωματινος μπασταρδος, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειμαι για γελια

Ξεχνας ΝτοκτορΜπιγκο οτι εχω τραυματα, με εχουν κανει μεροκάματο ουκΟ λιγες φορές αντβεντουραδες, ξερεις αυτοι με το γεισο και τη κλειστη ζελατινα με το bluetooth sto αθορυβο.... κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου... That's racing...
    Ban 'em all

Τώρα που θέλω να πάω για καφέ και δεν έχω αυτοκίνητο πως να πάω; Να σκάσω μύτη με το adv η να πάρω ταξί, προβληματίστηκα με τον stabak , και φοβάμαι μην με κραξουν. Φοραω και κράνος με γεισο ρε πουστη μου και το μπουφάν μου ειναι εντουραδικο.
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF