σε ειδα μαλακισμενο να πεταγεσαι με το ποδηλατο σου απο το πεζοδρομιο, πισω απο τη σταση, στον δρομο αναποδα χτες στην αλεξανδρας την στιγμη που εγω την κατεβαινα τερμα δεξια με 50χαω.
απο θαυμα γυρισες στη μανα σου χτες!!!
σε ειδα μαλακισμενο να πεταγεσαι με το ποδηλατο σου απο το πεζοδρομιο, πισω απο τη σταση, στον δρομο αναποδα χτες στην αλεξανδρας την στιγμη που εγω την κατεβαινα τερμα δεξια με 50χαω.
απο θαυμα γυρισες στη μανα σου χτες!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε είδα μαλάκα με το 600RR χωρίς καθρέφτες και το Shoei κράνος στην Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου... Αυτό που ερχόταν απο πίσω σου όταν γύρισες να κοιτάξεις και πριν κλείσεις εντελώς την αριστερή λωρίδα είχε +100χλμ από εσένα.
Σε θυμάμαι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ειδα και σε χαρηκα χτες ρε φιλε. Βγηκες κανα δυο σπιτια πιο περα απο το δικο μου (δε σε εχω ξαναδει παντως.....) το μεσημερι, BUSA μαυρη και εσυ φουλ προβλεπε δερματινα πανω-κατω.... Αλλα μετα σε ακουσα που γυρισες στις 3 τα χαραματα και περασες με οσο πιο ησυχο τροπο μπορουσε το θεριο σου (μπραβο σου για την ενδειξη πολιτισμου σου, σπανιζει αυτο το φαινομενο.....).Που πηγες? 3 ωρες διαδρομη, μια ωρα καφε και 3 ωρες γυρισμο?...... Λαρισσα?.... Βολο?......
:a12:
Σας είδα 9 το πρωί στη Μεσογείων να σας έχει ξαπλώσει και τους τρείς ένα nissan primastar. Κόσμος προσπαθούσε να μαζέψει τον αμάζευτο από πλαστικά. Ελπίζω να τη βγάλατε καθαρη ρε παλικάρια! Προσοχή!!!
Σε είδα και σένα με το τρίτροχο σκουτεράκι στην Αλεξάνδρας, προβλεπέ με κράνος-μπουφάν-επιγονατίδες.... ωραίος ο παίκτης... μακάρι να 'ταν όλοι έτσι...![]()
σημερα το πρωι στις 7 στην Ε.Ο. express service φορτωμενο με αμαξι στρατηγος Ληναι το πασιγνωστο αμαξι των ντιουκς.
δεν ξερω τι παιζει κι αν ειναι το αυθεντικο...
Σας ειδα το πρωι κατα τις ~10.30 δυο gs1200 στον δρομο για εδεσσα (απο σαλονικη) φορτωμενοι και οι 2 με προβολακια και οτι μπορει να φορεθει απο εξτρα στο εργαλειο.
Για κανενα 2ημερο σας εκοψα, καλα να περασετε!!
Σας είδα όλες αυτές τις μέρες στα Χανιά με τις supersport μηχανές σας...φορέστε και κανα κράνος ρε παιδιά δεν κάνει κακό...
Σας είδα με τα GSXR εχθές το βράδυ να παιρνάτε μπροστά απο την μπυραρία Fabrica στις Συκιές, με τις ελευθέρας εξατμίσης να κοφτιάζετε τον κινητήρα και να μας ζαλίζετε τα .$#%(%#(* πάνω κάτω.
σε είδα φίλε με το Fazer όπως πήγαινες για Ναύπακτο,χαιρέτησες-ανταπέδωσα!
καλούς δρόμους![]()
Εθεάθη χτες το πρωί έξω απο τα δικαστήρια της Πάτρας Honda CX 500/650 Turbo χρώματος μαύρου και πορτοκαλί,σε άριστη κατάσταση.Είναι κανείς απο εδω μέσα;
Εχθές γύρω στις 11 το βράδυ παπι δικάβαλο στη Μαραθώνος ξεκράνοτοι και οι δυο, ούτε καθρέφτες δεν είχατε, σφάξατε 2-3 κόκκινα και στρίψατε προς Ραφήνα, είσασταν δεν είσασταν 16 χρονών.
Το κρανάκι θα χάλαγε το μαλλί που ήταν στην τρίχα![]()
τελικα σκ πηγα κορινθο σε ενα εξοχικο φιλου. και σας ειδα ολους, βουσα με σαγιοναρα , παπια με φουλ εξαρτηση, κατι ΧΤ με αυτοκολητο μοτο.gr, αλλα κανεις δεν χαιρετησε.![]()
Σε είδα μουσάτε παλίκαρε με την κοπέλα σου πάνω στην αφρικάνα σου στο Μαρμάρι,πλήρως εξοπλισμένοι και οι δύο (μπουφαν,επιγονατίδες κράνη κτλ).Σε ξαναείδα όταν ήρθες να χαιρετήσεις τον σκυλάκο μας πάνω στο πλοίο.
Σας είδα όλους να κάνετε τρίαθλο στην Κάρυστο και εγώ να απολαμβάνω το μπανάκι μου στην παραλία στο Ostria.![]()
Keep spamming!!!:a13: