Συμφωνώ ότι αν συνεχίσει έτσι ο Marquez παίζει κανονικά για το πρωτάθλημα!
Πάντως είναι τρομερά άδικο να λες "ο άλλος δεν έχει τίποτα" και δεν ξέρω γιατί σε ενδιαφέρουν μόνο τα πρωταθλήματα. Πχ στις νίκες όλων των εποχών σε όλες τις κατηγορίες ο Pedrosa είναι στην 7η θέση (μπροστά από Lorenzo & Stoner) και στη μεγάλη κατηγορία έχει τις ίδιες νίκες (24) με το Lorenzo! Τα πρωταθλήματα χρειάζονται κι άλλα πράγματα εκτός από την ταχύτητα, πχ να μην είσαι τραυματίας και χάνεις αγώνες!
Give me fuel, Give me fire
Στο ποδόσφαιρο μετράς τα δοκάρια?
Τους τραυματισμούς του Μαραντόνα τους μετράς σε σχέση ας πούμε με του Πελέ?
ΠΠ μετράμε και μόνο γιατί αυτός είναι ο σκόπός, να πάρεις το ΠΠ.
Δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις νίκες, αν έσπασες τα χρονόμετρα σε κάθε δοκιμή που έκανες. Ούτε αν έκανες λάθος κι έπεσες. (ή αν το μηχανάκι είχε τσάτερινγκ)
Δεν υπάρχει βαθμολογία επίσημη ΜΟΝΟ για αυτά. Τερματισμούς βαθμολογούμε συνολικά.
(κι αυτό με τις νίκες το άρχισε ο Ρόσσι και είναι πολύ μεγάλη μλκια)
Το παιχνίδι αυτό έχει αυτούς τους κανόνες.
Οκ δε λέω ότι ο Πετρογκαζάκης ειναι κουλός. Δεν τον μηδενίζω. Απλά οι άλλοι τα πήγαν πιο καλά απ αυτόν.
υγ
Άσχετο, θα ήθελα να το πάρει φέτος.
Θα ήταν πολύ σκληρό να τον μπιπ κι ο Μάρκεζ. Η ζωή όμως δεν κάνει χάρες.
![]()
Συμφωνώ, όταν όμως παίζεις τόσο ψηλά όσο παίζουν οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι όντως είναι διεκδικητές.
Κατά τα άλλα διαφωνώ κάθετα. Όλοι εκείνοι που έτρεχαν και τρέχουν και θα τρέχουν και ξέρουν ότι ελπίδες για ΠΠ δεν έχουν στον αιώνα τον άπαντα γιατί τρέχουν? Για να μαζέψουν ένσημα?
Και η νίκη μετράει και το βάθρο μετράει κι όλα μετράνε, ανάλογα το πού στέκεται ο καθένας. Ναι θα ήταν λυπηρό να χαίρεται ο 1ος οδηγός της Honda επειδή πήρε ένα βάθρο (εκεί πρέπει να χαρεί ο σιαρτής), αλλά όχι ότι αθροιστικά δεν παίζουν ρόλο κι αυτά.
Αλλιώς Ρόσσι και Σούμι τα σφράγισαν τα αθλήματα και πάμε να δούμε κέρλινγκ.
prodosia...http://www.motogp.com/en/news/2013/G...+Rossi+revival
giati re Sete?
p.s. an sto Mugello o mikros vgei defteros (poso mallon prwtos) pistevw tha exoume ton mikrotero pagkosmio prwtathliti...
pipe_smoker
Ένα δίκιο το έχεις αλλά θυμάσαι ποιός ήρθε 4ος τρία χρόνια πριν?
Είπα ακόμα ότι δεν υπάρχει επίσημη βαθμολογία για αυτά.
Φυσικά και όλα μετράνε, (στη καρδιά μας πάνω απ όλα)
Εμένα πχ μ αρέσει ο ΓιΝΝόνε γιατί είναι άξεστος,, έξυπνο δεν τον λες και έχει πιο πολύ τσαμπουκά από μυαλό.
Ο Κρις μου τη λέει και με κοροϊδεύει για αυτό και έχει δίκιο. (άσχετα αν δε το παραδέχομαι)
Στέφανε το ΠΠ δείχνει ότι πάει στη Χόντα φέτος.
(δείχνει είπα έτσι)
Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε ένα θέμα για το Mugello;
Λοιπόν: Αν δεν κερδίσει ο Lorenzo, πάει το πρωτάθλημα...![]()
+1000 δεν πάει άλλο. ειναι στα ντουζένια του κ σε πολύ καλή ηλικία
GO GO GO Πεντρογκάζη
Λόρε πλέον τον έχω σιχαθεί καλυτερα μαθηματικά ξέρει παρα μηχανή μεχρι κ ο Πετρογκαζάκιας περισσότερα ρίσκα θα πάρει Κ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ (ούτε ΠΠ ουτε ρεκόρ νικών). Prost νουμερο 2!
Ο Γιατρός θα κάνει πάλι εμφάνιση αλα qatar.. τον κόβω εγω, το βλέπω απο τα μάτια του. ακομα και ο γέρος περισσοτερα ρισκα θα παρει απο το λόρε (ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΡΕ)
Απο τον μαρκέζ τη μόνη απαίτηση που έχω είναι να προσφέρει θέαμα οπως πολύ καλά ξέρει να κάνει ως ατίθασο νιάτο
υ.γ. προσωπικές μ απόψεις παρ όλο που χρησιμοποιώ 2ο πληθυντικό σε καποιες φάσεις (υπήρξε παρεξήγηση παλιότερα)
Όχι βέβαια. (αλλά εγώ δε θυμάμαι και τί έφαγα εχθές οπότε δεν κάνω για μέτρο σύκρισης)
Με την έννοια που το λες το εννοώ κι εγώ. Τί μετράει για εμάς (για τον καθένα κάτι διαφορετικό) και τι μετράει και για τον αναβάτη (όχι το Γιαννόνε που έχει ψωμί μπροστά του να κάνει πράματα) αλλά για κάποιους 35άρηδες που τρέχουν κι έτρεχαν και στο παρελθόν και με ομάδες που ήξεραν ότι δε διεκδικούσαν ΠΠ. Άντε κανά βαθμό, με τα χίλια ζόρια κανά βάθρο, και στα πιο τρελά τους όνειρα καμιά νίκη.
Παρ'όλα αυτά έτρεχαν. Και καλά έκαναν φυσικά.
Η μόνη περίπτωση να πάρει πρωτάθλημα ο Πεντρόζας είναι να πέσει ο μικρός ή να τον κρατήσει πίσω η Honda.
να πω κάτι και γω?
ο μικρός τώρα τρέχει χωρίς αγχος.... "τι είχαμε τι χάσαμε", "κανεις δεν θα μου πει γιατί δεν το πήρα" και ετσ....
πιστεύω οτι όσο το πρωτάθλημα θα πλησιάζει προς το τέλος του και εφόσον τα πηγαίνει τόσο καλά, το άγχος ενδέχεται να τον κάνει να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια....
κάτι σαν τον μπιάτζι κάποτες που πηγαινε για την κούπα και κατέληξε σκούπα από τις χύμες στους τελευταίους αγώνες....
ίδωμεν....
Τι κακό είπε ρε συ Πανούλι; δεν κατάλαβα;
Θα ήθελα να τον δω ανταγωνιστικό και πάλι και οι μάχες που είχαμε τότε, είναι οι καλύτερες μέρες τις ζωής μου, είπε. Έχασα τίποτα;
Αυτό με το να πέσει ο μικρός το διαβάζω εδώ και τόσα ποστ. Όταν θα συμβεί θα βγουν κάποιοι και θα πουν, "το έλεγα εγώ". Δεν θα πουν όμως, το έλεγα συνέχεια και κάποια στιγμή, όπως είναι φυσιολογικό, έγινε. Μέχρι στιγμής είναι πολύ μετρημένος και πάντα με το χαμόγελο και στην τελική αυτό είναι που πειράζει περισσότερο τον ξινό.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls