Θτην Ιθπανία θα γίνει χαμόθ...
Μισός τίτλος είναι αυτό το ματσάκι !
:a015:
![]()
Απο τη στιγμή που ο Στονερ το πήγαινε πιο ταπα σημαινει οτι πάει κ πιο ταπα απ'οτι το παει ο πεντροσας, βλέπουμε κ το μικρό να του σκαει μια προσπέραση απο δώ μία απο κει, ε βλέπουμε κ τον Λόρε στον προηγούμενο αγώνα να παίρνει τη χειρότερη θέση της καριέρας του κ τον πιτσιρικά να χαροπαλεύει για να το κρατήσει (ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ)....
Ε στον Πεντροζζζζζα θα τα φορτώσουμε
Το έχω πει ξανα οτι φέτος είναι η ευκαιρία του και μακάρι να τα καταφέρει να αναδειχτεί ως οδηγός. Μη πάνε στράφη τόσες νίκες και τοσα ρεκορ.
Κύκλους
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Ο ντανι θα παρει το φετινο,και απο κει και περα θα κινηθει σε ρηχα νερα 2-3 σεζον ακομα και φιναλε..κατι τετοιο μου βγαζει ο τυπος!δεν ειναι αντιπαθητικος(βλεπε χορχε)απλα δεν τον λες δυναμικο.
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
Κοίτα ΑΝ το πάρει φέτος μπορεί να κάνει και μια καλή μεταγραφή, στη Ντουκάτι πχγια ένα καλό ευ άπαξ...
Αν δε το πάρει τα ΣΒΚ ψάχνουν Ισπανούς που περισεύουν στα μοτο τζι πι.
2 τίτλο πάντως δε βλέπει.
Μέτριος ήταν πάντα και δεν θα αλλάξει τώρα.
Αν δεν ήταν έτσι μλκμένα τα πράματα θα μπορούσε να είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ στα 2,5...
(αλλά οι άσχετοι τα γ... κι αυτά)
υγ
Ο Στόνερ είναι πιο αντιπαθητικός από το Χόρχε να μη σου πω για το Ρόσσι που μου θυμίζει το Βοσκόπουλο και το Πάσχαλη.
Άστο το ριμάδι το σπορ, γέρασες.
ΦΤΑΝΕΙ
![]()
Παιδες μην εχετε εμπαθειες,ολοι αυτοι ειναι καταπληκτικοι οδηγοι,για να μην παει ταπα ο Πεντροζα σημαινει οτι ειχε κακο στησιμο το Χοντα,και το ειπε και ο ιδιος οτι αλλαξαν τις ρυθμισεις για τον αγωνα απο αυτες των κατατακτηριων,φανηκε και στα 2 χοντα οτι ετρωγαν λαστιχο παραπανω απο το γιαμαχα,απλα ο μικρος δεν ειχε την εμπειρια να κανει λιγο κρατει στο γκαζι κι επεσε.
Δηλαδη ο Πεντροζα που πηγαινε ταπα στον περασμενο αγωνα που ηταν βρεγμενος ειχε τοτε @ρχιδι@ και τωρα του τα κοψαν,ας ειμαστε λογικοι.
Ο Πεντρόζα μια ζωή τα είχε μικρά...
(είπα μικρά, όχι καθόλου....)
Και δεν είμαι εμπαθής απλά έχω μάτια και βλέπω.
(ότι ο ΓιαΝΝονε είναι το πιο γαμάτο τιμόνι αλλά τον τρώει το Ισπανικό κατεστημένο)
:rotflmao:
Στο μοτοχεπε.κομ μολις σηλωσαν τον αγωνα onboard,ο Ροσι ειχε τρελο πατιναρισμα και ο Λορενζο λιγο ελειψε να ξυρισει τον Πεντ,επισης δειχνει και το πεσιμο του Ροσι απο την μοτοσυκλετα του,το μηχανακι του Μπαυ δεν φανηκε καθολου,απλως κουναει ο Ροσι και φευγει ευθεια.
Στην ευθεια εκκιν/τερμ. φενεται επισης ξεκαθαρα οτι ο Πεντ ειναι και γρηγοροτερος αλλα και οτι βαζει 6η νωριτερα απο Λορε.
Τελευταία τροποποίηση από tasosm; 04/06/2013 στις 15:53.
Πολυ πιθανό να ΜΗΝ πηγαινε ο Λορε ταπα στον περασμενο αγωνα και να σ φάνηκε οτι παει ταπα ο Πεντροσα(αστειάκι
)
Πάντως πιστεύω οτι δεν έχεις δίκιο. ΟΚ θα σ κάτσει η στραβή του κακου στησίματος αλλα απο κει και πέρα είναι θέμα οδηγού. ΝΑΙ για εμάς είναι ΥΠΕΡκαταπληκτικοι οδηγοι αλλα για τα δεδομένα τους υπάρχουν κ κάποιοι που ξεχωρίζουν. Δεν είναι τυχαίο ας πούμε που ο χέιντεν ερχετε παντα δευτερος απο τον ομόσταυλο. Τυχαίο και θέμα στησίματος θα είναι αν ο χειντεν βγει μπροστα απο τον ομόσταυλο χαχαχαχα..
Ο Ροσσι με τον Λορε το ίδιο μηχανάκι έχουν, ο Λόρε παντα μπροστα είναι ομως. (Μπα το στήσιμο φταίει)
Εντελώς γενικά μιλώντας.. εγω πιστεύω οτι ο στόνερ θα αλλαζε στυλ οδήγησης και δε θα την παταγε όπως ο πιτσιρικας. σα τον Πεντροσα πάντως δε θα έκοβε. Άτοπο εντελώς.. απλα αυτο πιστευω
Κύκλους
Δεν νομιζω να κρατιοταν στην βροχη ο Λορενθος,απλα δεν τοχει,και περσυ τελευταιο αγωνα στην βροχη την εφαγε την τουμπα του μολις ειδε οτι ερχοταν ο κοντος με τα χιλια,πανω σε αυτο λεω οτι ο κοντος εχει αντερα,
εκτος αυτου εγω μιλαω για την πρωτη πενταδα των οδηγων που πανω κατω ειναι οι ιδιοι,δεν μιλαω για τον Χειντεν που τον θελουν να πουλαν ντουκατια στην αμερικη ουτε για τον Μπραντλ που σε καθε αγωνα πεφτει,ουτε για τον Σμιθ.
Τωρα οσο για τον Στονερ ηταν μακραν ο γρηγοροτερος και αυτον αντιγρψαν οι αλλοι,αλλα κι αυτος εξαρτιοταν απο την μηχανη και το στησιμο και για να το καταλαβεις,οταν πειρε το πρωταθλημα με το τουβλο το πηρε γιατι φοραγε bridgestone kai oi alloi michellin,οταν την επομενη χρονια ο Ροσεας εβαλε βετο στην γιαμαχα να φορεσει κι αυτος bridgeston του σκισε τον κο... στο laguna seca μιας και ειχε και καλυτερο μηχανακι και τα κορυφαια λαστιχα,εδω φαινεται ποσο παιζει ρολο και η τελευταια λεπτομερεια σε αυτους τους οδηγους και ποσο εξαρτονται απο λαστιχα και στησιμο.