ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ειδικα αυτο με το μελι και το Σφακιανακη μου εφτιαξε τη μερα.
Να'στε καλα![]()
Αυτό φίλε είναι βόριο ευρωπαικό κωλαράκι πολύ μετρίου επιπέδου.
Καμία σχέση μ αυτό που περιγράφεi !
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 26/06/2013 στις 09:14.
καλό milfάκι είναι, μου γίνατε όλοι δύσκολοι![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
grany,,,,,,,,,![]()
Κοίτα ...δεν είμαι ούτε αρχαιολόγος, ούτε Αιγυπτιολόγος....παρέθεσα ένα link, από ένα από τα καλύτερα πολυτεχνεία του κόσμου, μόνο και μόνο για να δείξω ότι ίσως υπήρχαν τεχνικές που δεν γνωρίζουμε ότι υπήρχαν ....και ότι δουλεύουν
Την καλύτερη απάντηση -που πιθανότατα θα δώσει και τέλος σε όλη την συνωμοσιολογία - την έδωσε στο παρακάτω link o Petran
Ίσως.....οι Βυζαντινοί και οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν φλογοβόλα όταν οι άλλοι ήταν ακόμα στον εμβολισμό.......τα επόμενα φλογοβόλα εμφανίστηκαν στο Α' Π.Π.
Λαθος-λάθος-λάθος
Σωστό
Αυτό που ιντιγκάρει στις πυραμίδες...είναι η μνημειώδεις και τεραστίων διαστάσεων ανθρώπινη αλαζονεία, ματαιοδοξία και βλακεία ενός ανθρώπου, που νόμιζε ότι είναι θεός, και που οι άλλοι το πίστευαν.....πως αλλιώς να εξηγήσεις ότι 20000 άνθρωποι δούλευαν για 20 χρόνια, κουβαλώντας ξύλα και πέτρες από χιλιάδες χιλμ. μακριά .....για να φτιάξουν ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ........!!!!!!
Για γκούγκλαρε το όνομα Robert Bauval, ειδικά μια διάλεξη που είχε δώσει πριν χρόνια σε κάποιο πανεπιστήμιο, για να πάρεις και μία άλλη -πιο επιστημονική- ερμηνεία του γιατί έχει κεφάλι λιονταριού, γιατί κοιτάει Ανατολικά, γιατί είναι τοποθετημένη στο σημείο που είναι, σε πια θέση τοποθετήθηκε σε σχέση με τις υπόλοιπες τρεις μεγάλες πυραμίδες.....και άλλα τέτοια πιπεράτα.....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων