Η 11 ήταν Carbon (Hayden+Rossi) και η 11.1 (Rossi) αλουμινένιο έτσι δεν είναι; Παρακαλώ διορθώστε...
Τώρα με τι τα φτιάχνουν;
δεν έβαλα εις τον αιώνα και βου, έκανα λάθος quote![]()
...Όσο σχετικά είναι και τα προηγούμενα με τα 7/2/πενηντατέσσερα πρωταθλήματα και το τι είχε πει πριν μια 5ετιά ο ένας και ο άλλος.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Να το κλειδώσω ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προσπαθώ να μην μπαίνω στο τρυπάκι ρπστμ αλλα δεν μπορω.
Ο καθένας έχει τα προσωπικά του κατορθώματα. Σε πιό στάδιο της καριέρας του βρισκόταν ο Στόνερ οταν μπήκε Ντουκάτι και σε ποιό ο Ρόσσι? Μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.
Ουτε ο Στόνερ μπορεί να γινει Ρόσσι ουτε ο Ρόσσι Στονερ. Υπαρχουν 15000 διαφορετικά πράγματα στα οποία είναι καλύτερος ο ρόσσι και άλλα τοσα αντίστοιχα ο στόνερ.
Πολυ πιθανό ο Ρόσσι να μην μπορούσε να πάει το Ντουκάτι ούτε όταν ήταν στο ΤΟΠ της καριέρας του. Δεν έχει να λεει. Επίσης το οτι ο Στονερ πήγαινε ταπα το Ντουκάτι ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ 5 ΔΕΥΤ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΟΝΔΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
JEEEEESUS:a29:
http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY ασχετο
Κύκλους
Δεν έχω δει τον αγώνα, μόνο κάτι φωτό απ΄το προσπέρασμα του Marquez.
Πιστεύω οτι ο μικρός θα το σηκώσει φέτος, και θα γίνει το σημείο αναφοράς για όλους τους rookies από ΄δω και στο εξής.
Είναι απίστευτα γρήγορος, προσαρμόστηκε στα μεγάλα σε χρόνο μηδέν, είναι έξυπνος, δεν πέφτει και το κυριότερο είναι killer.
Αν η εποχή του Rossi τελείωσε, η καινούργια θα έχει το όνομα του Marquez.
Lorenzo & Stoner δεν μπόρεσαν και δεν νομίζω ο πρώτος να προλάβει να δημιουργήσει δική του εποχή στα MotoGP, οπως έκαναν Doohan & Rossi τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον.
Ο μικρός έχει έρθει και το μάτι του γυαλίζει. :a015:
Κοίτα να δείς τι μου ήρθε τώρα...
σα πολύ γρήγορα δεν πήγαινε αυτός ο Brandl?
Και 'κείνα τα crt, σα κορίνες με ρόδες ήταν 'χθες.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Εγώ γέλασα πάντως όταν τον είδα να πηγαίνει πάνω από το φρεάτιο...
Δεν παίζεται ο μπόμπιρας και καλά θα κάνουν κάποιοι άλλοι να τον βλέπουν μπας και μάθουν τίποτα.
Ο Ρόσσι, δυστυχώς φαίνεται ότι δεν μπορεί πλέον ή το μηχανάκι του δεν μπορεί... τουλάχιστον πολεμάει και δεν τα παρατάει σαν τον κοντοπίθαρο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
είπαμε, τα χόνΔα ήταν ενα μεγάάάάάλο σκαλί πάνω από τα γιαμάπα....
κανένα γιαμάπα δεν έκανε κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό (αν εξαιρέσουμε την τρίτη θέση που παίζεται αν θα την κράταγαν εφόσον είχε κανα-δυο γυρους ακόμα) επομένως δεν είναι θέμα οδηγού, είναι θέμα μοτοσυκλέτας
ετσι το είδα εγώ
Εγω παντως εντυπωσιαστηκα με την ΧΘΕΣΙΝΗ (το τονιζω) αποδοση του Γιατρου...ηταν το μονο Γιαμαπα που το παλεψε καλα, ο Κρατς που στον προηγουμενο αγωνα την φορεσε στον Ροσι, χθες ηταν αιωνες μακρια! Ο Χορχε οκ τραυματιας αλλα και αυτος στην αρχη πριν και καλα πιασουν οι εντονοι πονοι δεν εδειχνε να εχει κατι ιδιαιτερο.
Κακα τα ψεματα φετος ειδικα στην Λαγκουνα τα Χοντα ηταν 2 κλικ πιο πανω. Υπαρχουν crt Honda? Αν ναι απορω πως δεν ηταν μπροστα απο τα Υαμα!!
Εχετε δει καταταξη εταιριων χθες?
1. Honda
2. Honda
3. Yamaha
4. Honda
5. Honda
6. Yamaha
7. Yamaha
8. Duc
9. Duc
10. το χαος
Δεδομενου οτι τα Ντουκατια ειναι εκτος συναγωνισμου το 6 και 7 ειναι οι τελευταιοι του αγωνα! Οποτε.........
Ο Ροσι ηταν ΘΕΟΣ χθες!![]()