Ακη μη σκας ρε μαν αν είναι να χεις τέτοιες πτώσεις στη ζωή σου ας είναι γλυκές
Τα υπόλοιπα στα είπε ο Γιώργης απο πάνω το κάγκελο αν βάψεις είσαι κομπλε απλη δουλειά ειναι
ναι ρε φιλε...ολα κομπλε...την αλλη κυριακη εχει βολτα ρεεεεεε!!!
απλα ειπα να το μοιραστω.παντα εξοοπλισμο μαγκες.ημουν φουλ προβλεπε και δεν εκανε κιχ ο αστραγαλος.αν φοραγα αθλητικο ισως να ειχα θεμα.
παντως απο την υπερενταση σηκωθηκε σαν πουπουλο το στρωμα.....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Φιλέ μακάρι αυτά να είναι τα πεσιματα που να έχουμε...βεβαια το ξενερωμα είναι λογικό και επόμενο. Για μένα ίσως περισσότερο...
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
Σας εχω πει οτι για εντουρομηχανη μονο BKING............
Ακη ζμπουτσας ρε φιλε,Εσυ να εισαι καλα.![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ερασιτεχνικη.
Περαστικα![]()
Φιλε Ακη, αυτα ειναι παρασημα μαχιμοτητας για το μηχανακι. Ενα δουλεμενο - μπαρουτοκαπνισμενο μηχανακι 'οφειλει' να εχει τετοια. Χρονια πολλα!![]()
Κάπου περί το 2000 και μετά από πολλές αλλαγές SS (μεταχειρισμένα από Ιαπωνία περιλαμβανομένου και του fireblade), είμαι περίπου 2 χρόνια με το GSXF750 το οποίο έχω απολαύσει σε ταξίδια -πάντα ελαφρά φορτωμένο- σαν SS.
Μετά από παρότρυνση των φίλων που είχαν την τοπική αντιπροσωπεία σε επαρχιακή πόλη και επελθούσης της ηλικιακής φθοράς (ήμουν ήδη 38) παίρνω το africa καινουργές, Σαρακάκη περικαλώ.
Το 1ο βράδυ βγαίνω στον περιφερειακό της επαρχιακής πόλης και προσωρινής κατοικίας που προανέφερα (Τρίκαλα).
Πρώτες ανοιχτές στροφές, χαλαρά πλαγιάσματα, γελάω πως γυρνάνε υποτίθεται όλο τον κόσμο μαυτή τη μηχανή. Ούτε καν ροπή χαμηλά δεν έχει να πω ότι κάτι την διακρίνει απ τα πολύστροφα 4κύλινδρα. Εδώ να σημειώσω ότι όταν την πρωτοπαρέλαβα, οι τροχοί της λόγω μικρού φάρδους και μεγάλου μεγάλης διαμέτρου μου φάνηκαν σαν ποδηλάτου και σκέφτηκα, "δεν θα τα πάω καλά μαζί της".
Φανάρι κόκκινο, και ακολουθεί δεξιά παρατεταμένη που την έχω κάνει 10άδες φορές με γόνατο κάτω, κινητήρας έχει ήδη ζεσταθεί, ξεκινάω, πλαγιάζω, συνεχίζω να πλαγιάζω, πέφτω (ενώ νομίζω συνεχίζω να πλαγιάζω), η μηχανή απομακρύνεται βγάζοντας σπίθες όπου εφάπτεται με την άσφαλτο, το μπλουτζίν πούχω φέρει από Αμερική κομματιάζεται δεξιά (δεν έπαιρνα και 2ο γμτ!), είναι τόσο γλυκό το πέσιμο που ούτε αντιθέτως ερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταματάνε να δούνε τι έγινα.
Σηκώνομαι, περπατάω καμιά 100ή μέτρα, τη σηκώνω, δεν έχω κουράγιο να κοιτάξω τι έπαθε, παίρνει αμέσως μπρος, την καβαλάω και πάω σπίτι ντροπιασμένος και κοιτάζοντας να μη με δει κανένας γνωστός. Την άλλη μέρα το απόγευμα που πήγα να τη δω (νωρίτερα δεν είχα το κουράγιο), είχε 1 μικρό βαθούλωμα στο ντεπόζιτο και είχαν τριφτεί λίγο οι φλόγες δεξιά.
Την επόμενη την επέστρεψα στην αντιπροσωπεία. Πέρασαν άλλα 10 χρόνια, να γίνω σχεδόν 50 και να πω ότι είμαι έτοιμος για mega on-off και αφού διαπίστωσα ότι είναι εντελώς διαφορετικά στημένα πλέον.![]()