Eμπορικο κεντρο (mall για τους χωριατες...), διπλα στο ΙΚΕΑ στον Κηφισσο... Αξιζει μια σταση νομιζω, πριν κανω το Bandit, ON-Off...
![]()
Eμπορικο κεντρο (mall για τους χωριατες...), διπλα στο ΙΚΕΑ στον Κηφισσο... Αξιζει μια σταση νομιζω, πριν κανω το Bandit, ON-Off...
![]()
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Τελικα αποφασησες να γυρνας με κουστουμι ε;![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
όχι ρε συ, κατά τύχη βρέθηκα εκεί, έπρεπε να περάσει μία ώρα για να πάμε σε μια δουλειά
τι θα θεωρούσες πιο λογικό εσύ αν βρισκόσουν σε εμπορικό κέντρο που έχει μηχανές μέσα, να κοιτάς ρούχα ή μηχανάκια ;![]()
![]()
το σκέφτηκα, αλλά η διατύπωση του Χυμαδούρη ήταν λάθος
θα έπρεπε να ρωτήσει τι πήρα τελικά, όχι τι μου άρεσε![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.....!!!!
Στή Σουζούκι τό έχουνε ..??
Ή μόνο μαζί μέ τά ταγιεράκια..??
Δηλαδή έδώ νά τό ψάχνω σέ κανένα COSMOS..??
Έτσι δέν τό λένε στή ΣΥΜπρωτεύουσα, ΣΥΜβασιλεύουσα κ.λ.π....??
Με αυτή την τιμή δε νομίζω πως θα τσουλήσει .. Του χρόνου που θα το δίνουν 10.995€ ίσως![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.........ΕΔΩ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..!!
Πήγα καί τό είδα.
Άνάμεικτες οί έντυπώσεις.
Πολύ μαζεμένο,έλαφρύ,πιό έλαφρύ σχεδόν άπό τό 650 προφανώς δείχνει λόγω συγκέντρωσης μάζας
καί χαμηλού κέντρου βάρους,δέν δείχνει μέ τίποτε γιά χίλια,καλή σέλλα ,μπλιμπλίκια πολλά,
μινιμαλιστικό στύλ γιά οίκονομία μέ λιτά πλαστικά ,πίσω φαίνεται δεμένο καλά ,ύποπλαίσιο κ.λ.π...,
άναρτήσεις καλές φαίνονται καί ρυθμιζόμενες,μοτέρ έλπίζω νά έχουν λυθεί όλες οί παιδικές άσθένειες
μετά άπό 20 χρόνια άφού είναι βελτιωμένο άπό τά παλιά,θέση όδήγησης κλασσική on-off,προστασία
μπορεί καί νά θέλει ζελατίνα,πάντως όλη ή μούρη είναι ένα φαίριγκ,ποιότητα κατασκευής..??
Έδώ πρέπει νά τό ξαναδώ,μέ τήν πρώτη ματιά ίσως δέν έχω σωστή άποψη.
Είναι ξεβράκωτο μπροστά καί κάτω ,θέλει ποδιά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ,καί χούφτες άπαραίτητες.
13000 εύρώ τό μηχανάκι,άδεια καί ποδιά +χούφτες άλλα 500 εύρώ = 13500...!!!!!!
Έντάξει παιδιά τό παλιό χιλιάρι έκλεισε μέ τιμή 8500 περίπου.
5000 εύρώ διαφορά...??
ΝΟ............ω.............ΝΟ.......ΝΟ......ΝΟ......ΝΟ.............ΝΟ
έχεις δίκιο, με ένα χιλιάρικο παραπάνω παίρνεις το KTM τοεντεκανενήνταντε!
Καλησπερα σε ολους....
Οπως ολοι εχω και εγω την γνώμη μου...
1) Θα πουλούσε σαν τρελλο αν ειχε τόσο.....
Σε αλλη Ελλας ζούμε μαλλον.
Καταρχήν όσοι εχουν την δυνατοτητα να είναι buyers θα παρουν το καλύτερο ... προσοχή ΟΧΙ στα ματια τους και σιγουρα δεν αναφέρομαι σε τυχον ανάγκες...Οποτε μιλαμε για το ακριβότερο μονο και μόνο για να λενε: ναι ειναι τοσα cc, ναι οι αναρτήσεις του παίζουν και τον εθνικό ύμνο σε Φα ματζόρε, ΝΑΙ κανει εσπρεσο-τωρα περιμενω την αφτερ μαρκετ αφρογαλιερα και αλλες τετοιες αηδίες. Οποτε κύριοι αυτοι ΔΕΝ συγκινούνται αμα ειναι 2-3,000 χιλιαρικα φτηνοτερο - το αντίθετο μαλιστα.
Τελος ενα καλοπουλημένο μηχανημα 1000+ κυβικων την σημερον ημέρα και στην αγορα μας απαριθμεί καμμια 50-70αρια κομματια..
Πιο πανω ΜΟΝΟ αν προκειται για μαζικη αγορα απο φορεα δημοσιου χαρακτηρα.
2) Ειναι ασχημο, και μοιαζει με, και την είδες την μύτη του?
Χαλαρώστε..... καταρχήν η suzuki είχε παρουσιασει το style αυτο εδω και χρόνια - περαν ομως της suzuki και αλλες εχουν παρουσιασει μοτοσυκλετες με ρύγχος που και ασχημο ήταν και έπασχε και απο πριαπισμό.
Ξεχνατε το GS 1100 που κρέμαγε κιολας? ή μήπως το Multi διαθετει γαλλική μύτη?
Τελος να αναφέρω πρωτον πως η Suzuki ΠΟΤΕ δεν φημίστηκε πως διαθέτει Design..... αλλά και πως αρεσκεται μαλλον στο αντιθετο-βλεπε Hayabusa οπου το concept ήταν να είναι ισως το πιο ασχημο ever 2τροχο....
Γιατί? Ισως απλα γιατι είναι πιο ευκολα να αποτυπωθει στην συνείδηση του καταναλωτη.
3) Ειναι καλύτερο απο αυτό- κανει και αυτο αυτα που κανουν τα αλλα, το traction control θα παιξει σημαντικο ρολο και αλλες τετοιες γενικολογιες και κουβέντες διχως ιδιαιτερη ουσια για τεχνολογια που οι περισσοτεροι στο post δεν μπορουμε να αγορασουμε.
Ολες οι εταιρίες παρουσιαζουν την Χ προταση τους στον εκαστοτε τομεα.
Μαλιστα καποιες χρησιμοποιουν και δάνεια τεχνολογια για να παρουσιασουν και αυτες μια προταση.
Ετσι και η Suzuki παρουσιαζει και αυτη ακομα μια προταση........
Τι σημαινει πως να ξεπερασει το Χ μοντέλο ή το Ψ μοντελο του 2005 ήταν καλύτερο?
Εδω πετυχημενα μοντελα και δεν εχουν αντικατασταθει εσεις ακομα συγκρινετε ενα νεο μοντέλο με ενα παλαιοτερο και αλλης εταιριας?
ΔΕΝ υπήρχε περιπτωση να χρησιμοποιεί ακραια τεχνολογια! Τελος - μιλαμε για την Suzuki!
Οποτε αντι να δαπανήσει μιλιόνια σε Hot περιφερειακα και αλλα τετοια το εξόπλισε οσο καλύτερα μπορούσε...
Πιο απλο δεν γίνεται .....
4) κατα την ταπεινότατη αποψη μου είναι καλο το sutzuki αλλωστε παντα ήταν τιμια δίτροχα.....αναφέρεται όμως σε καταναλωτες που αγαπαν την μετριοτητα, η οποία δεν είναι κακή αν συνοδεύεται απο τιμιοτητα και ποσοτητα αλλα και την δημοφιλία (οσον αφορα την δημοφιλια δείτε ποσοι κατοχοι strom 650 το γυρισαν σε scooter )και την σημερον εποχή 2 πραγματα ΜΟΝΟ εχουν απήχηση:
a) το ακριβότερο
b) το φτηνότερο-αν και για το τελευταιο παιζεται καθως ο ελληνας θελει να παρει ενα κορυφαιο 2τροχο με πιρουνάρες - φρενούκλες-200 παρα 2,5 αλογα -και να δαπανήσει το πιο ελεεινο ποσο που μπορεί να διαθέσει..
Οποτε και για να φτάσουμε στο ψητο γιατί να αγορασει ενα Χ strom 1000 ενας ελληνας?
To εν λόγω μοντέλο μαλλον απευθύνεται σε άλλες αγορες που ακομα υπάρχουν καταναλωτες μεσαιας κλίμακας που αρκούνται με την ικανοποίηση των βασικών τους αναγκών και αναζητουν μια Νεα μοτοσυκλέτα.....
ΥΣ
εγω παντως υπο το πρισμα αυτο θα αγοραζα την kawasaki....πριν πεθανω εχω υποσχεθει στον εαυτό μου μια μεγαλη 4κύλινδρη.
ΥΣ 2
Terens το αποτυπωσες πιο αρτια απο τι θα μπορουσε καποιος....
"Πολύ μαζεμένο,έλαφρύ,πιό έλαφρύ σχεδόν άπό τό 650 προφανώς δείχνει λόγω συγκέντρωσης μάζας
καί χαμηλού κέντρου βάρους,δέν δείχνει μέ τίποτε γιά χίλια,καλή σέλλα ,μπλιμπλίκια πολλά,
μινιμαλιστικό στύλ γιά οίκονομία μέ λιτά πλαστικά ,πίσω φαίνεται δεμένο καλά ,ύποπλαίσιο κ.λ.π...,
άναρτήσεις καλές φαίνονται καί ρυθμιζόμενες,μοτέρ έλπίζω νά έχουν λυθεί όλες οί παιδικές άσθένειες
μετά άπό 20 χρόνια άφού είναι βελτιωμένο άπό τά παλιά,θέση όδήγησης κλασσική on-off,προστασία
μπορεί καί νά θέλει ζελατίνα..."
Αυτο ακριβως ειναι και μια προταση της εν λόγω εταιριας - ΚΑΛΟ φαινεται, με καλη εργονομια και πρακτικο ....
ΥΣ 3
Η συγκεκριμένη αποψη δεν εχει σκοπο να θίξει κανενα ....
καλησπέρα ειπα?
Ο ΚΟΣΜΟΣ........ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
Τών δημοσίων σχέσεων είσαι τής έν λόγω έταιρείας..??
Πήγαινε σέ φόρουμ τής έταιρείας πού γίνεται λόγος,
νά δείς πού θά έμπνευστείς καί σύ....είδικά
διάβασε τό κεφάλαιο ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ,είναι πολύ ένδιαφέρον....χο...χο....
καί μετά γραμμή γιά άγορά,έμείς οί λοιποί μαζεύουμε γιά νά τήν πάρουμε..!!
Εσυ μαλλον εισαι των δημοσιων σχεσεων της BMW μου φαινεται......Η μηπως της Ducati...Μπα μαλλον στην triumph θα δουλευεις...
Οσο για τις ανακλησεις που λες αν ξερω η οχι...πιστεψε με ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα μιας και το εχω ενα χρονο το μηχανακι.Σε αντιθεση με εσενα που το πιθανοτερο δε θα το εχεις καβαλησει ποτε,και εκφερεις αποψη επι παντος επιστητου!![]()