Σχετικά με την αλυσίδα, ένα βιντεάκι για το τι μπορεί να πάθεις
http://www.youtube.com/watch?v=xBZWjwHgveY
Σχετικά με την αλυσίδα, ένα βιντεάκι για το τι μπορεί να πάθεις
http://www.youtube.com/watch?v=xBZWjwHgveY
Το βιντεάκι δείχνει τι μπορεί να πάθει κάποιος οταν πανικοβάλεται χωρίς λόγο.
Ο τύπος είναι άσχετος κάτι που φαίνεται από το στήσιμο κονιόρδου πάνω στο R6. Η αλυσίδα του βγήκε, προφανώς νόμιζε οτι είχε άξονα και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ, έχασε το φρένο του κινητήρα...τσαρούχωσε το πίσω, μπλόκαρε και έπεσε.
Τα υπόλοιπα που λέει, αφορούν τον πληγωμένο του εγωισμό και την ασφαλιστική του.
Καπως ετσι.
Οκ, δεν ειναι κι οτι καλυτερο να σου βγει η αλυσιδα κι ουτε κι εγω ξερω πως θα αντιδρουσα αν ημουν επανω στη στροφη και μαλιστα σε καποια σαν αυτη*.
Αλλα αν δε σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δε μαγκωσει πουθενα να μπλοκαρει κανα τροχο ή να σου ξυρισει καμια γαμπα, και συνεχισεις να ρολαρεις δε χρειαζεται πανικος.
*Ελεος πια με αυτη τη στροφη. Το μονο που δεν εχουμε δει ειναι τιποτα γιδια να πηγαινουν για βοσκη και να φευγουν με το πλαι. Ημαρτον.
Περι αλυσιδας ρωτηστε τον "Προεδρο"......
(Andy12)
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Είδα το βίντεο και είναι ακριβώς όπως τα είπε ο Βύρων.
Κι εμένα μου έχει βγει 2-3 φορές (μια στον Πήγασο καθαρά από δική μου λαλακία που δεν την είχα τεντώσει) και δεν έγινε και τπτ, ρολάριζε (όλες τις φορές) και απλώς σταματούσα![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πάντως αν αναλογιστεί κανείς πόση ζημιά μπορεί να κάνει στο χειρότερο σενάριο η αλυσίδα, θα την πέταγε την ίδια στιγμή. Με ένα 60άρι χοντρά-χοντρά που κοστίζει μια αλυσίδα έχεις γλυτώσει τα χειρότερα.
Το εκανα ενα γυρο εδω στη γειτονιά αλλα δε μπορώ να καταλάβω αν έχει θέμα. Δεν ακούω τιποτα ανυσηχητικό. Απο την άλλη ενας συνάδελφος που πήρε κι αυτός ΜΤ μου είπε πως ακούγεται η αλυσίδα. σε σχέση με ενα street triple που είχε παλιά. Δεν φάνηκε να τον προβληματίζει πάντως, πιο πολύ τον χάλασε πως πρέπει να την τεντώσει τώρα στο στρώσιμο, προφανώς η triumph θα διαλέγει πιο πιοτικά περιφερειακά. Σου προτείνω να πας στον μηχανικό και να του πεις τους φόβους σου και αν σου φανεί κι αυτός προβληματισμένος, αλλαξε αλυσιδογράναζα. Τα λεφτα είναι λίγα σε σχέση με την ηρεμία σου ουτως η άλλως
Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε custom εξατμίσεις και σε καλές τιμές;
Από όσες εχω δει στο YouTube μου άρεσαν οι
Acrapovic
Arrow (η κοντή)
νικολαε για μενα η πιο value εξατμιση ειναι η Χcone arrow ολοσωμη στα 655 με μεταφορικα απο ιταλικο ιμπει
γενικα το μηχανακι ειναι ονειρο προσπαθω να δωσω το fireblade μου για να το παρω. Το εκανα τεστ και δεν εχω στο νου μου κατι καλυτερο για οποιον ζηταει κατι πιο οικονομικο και οχι πτωμα απο αποψη δυναμης.
φιλος μου με 690 smc ειπε οτι απλα το mt07 ειναι πιο σουζιαρικο και πιο ανετο-φιλικο ταυτοχρονα.
Αναφέρθηκα στις αναρτήσεις ιδιαιτερα υποτιμητικά αλλα τελικά είχα κάνει βλακεία εγω. Ανεβασα την προφόρτιση πίσω ενα κλικ(μηπως τύχει και πάρω δικάβαλλο). Οντας 67 κιλά η συμπεριφορά δεν ήταν καθόλου καλή. Την πήγα στα κανονικά της και είναι πολύ καλύτερα τώρα, ίσως και ενα κλικ κάτω να είναι το ιδανικό για μένα. Το μπροστινό όμως μου δίνει την εντύπωση πως είναι πολύ σούστα, διάβασα πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ανεβάζωντας την απόσβεση με πιο πηχτό λάδι στα πηρούνια. Όσοι ασχολείστε με αναρτήσεις έχετε να προτείνετε κάτι περι αυτού?
χωρις να ειμαι ειδικος απλα ετυχε να το δω σε τεστ το προτεινουν αυτο με τα λαδια.
καλημερα, εχθες το πρωι εφαγα πολυ βροχη πηγαινωντας στην δουλεια. Οταν σχολασα και γυρισα στο γκαραζ του σπιτιου μου μυριζε η μοτοσυκλετα κατι σαν καμμενο που δεν μπορουσα να προσδιορισω απο που ειναι. Το ιδιο και σημερα ισως σε λιγοτερη ενταση η μυρωδια. Παιζει καποιο ρολο η βροχη που εφαγε η μοτοσυκλετα ; Σημερα θα το παω για πλυσιμο να δω αν θα φυγει η μυρωδια.