Σελίδα 17 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Σχετικά με την αλυσίδα, ένα βιντεάκι για το τι μπορεί να πάθεις

http://www.youtube.com/watch?v=xBZWjwHgveY

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lyberakos Προβολή μηνύματος
    Σχετικά με την αλυσίδα, ένα βιντεάκι για το τι μπορεί να πάθεις

http://www.youtube.com/watch?v=xBZWjwHgveY
    Το βιντεάκι δείχνει τι μπορεί να πάθει κάποιος οταν πανικοβάλεται χωρίς λόγο.
    Ο τύπος είναι άσχετος κάτι που φαίνεται από το στήσιμο κονιόρδου πάνω στο R6. Η αλυσίδα του βγήκε, προφανώς νόμιζε οτι είχε άξονα και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ, έχασε το φρένο του κινητήρα...τσαρούχωσε το πίσω, μπλόκαρε και έπεσε.

Τα υπόλοιπα που λέει, αφορούν τον πληγωμένο του εγωισμό και την ασφαλιστική του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Το βιντεάκι δείχνει τι μπορεί να πάθει κάποιος οταν πανικοβάλεται χωρίς λόγο.
    Ο τύπος είναι άσχετος κάτι που φαίνεται από το στήσιμο κονιόρδου πάνω στο R6. Η αλυσίδα του βγήκε, προφανώς νόμιζε οτι είχε άξονα και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ, έχασε το φρένο του κινητήρα...τσαρούχωσε το πίσω, μπλόκαρε και έπεσε.

Τα υπόλοιπα που λέει, αφορούν τον πληγωμένο του εγωισμό και την ασφαλιστική του.

Καπως ετσι.

Οκ, δεν ειναι κι οτι καλυτερο να σου βγει η αλυσιδα κι ουτε κι εγω ξερω πως θα αντιδρουσα αν ημουν επανω στη στροφη και μαλιστα σε καποια σαν αυτη*.
    Αλλα αν δε σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δε μαγκωσει πουθενα να μπλοκαρει κανα τροχο ή να σου ξυρισει καμια γαμπα, και συνεχισεις να ρολαρεις δε χρειαζεται πανικος.

*Ελεος πια με αυτη τη στροφη. Το μονο που δεν εχουμε δει ειναι τιποτα γιδια να πηγαινουν για βοσκη και να φευγουν με το πλαι. Ημαρτον.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Περι αλυσιδας ρωτηστε τον "Προεδρο"......
    (Andy12)
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Είδα το βίντεο και είναι ακριβώς όπως τα είπε ο Βύρων.

Κι εμένα μου έχει βγει 2-3 φορές (μια στον Πήγασο καθαρά από δική μου λαλακία που δεν την είχα τεντώσει) και δεν έγινε και τπτ, ρολάριζε (όλες τις φορές) και απλώς σταματούσα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Πάντως αν αναλογιστεί κανείς πόση ζημιά μπορεί να κάνει στο χειρότερο σενάριο η αλυσίδα, θα την πέταγε την ίδια στιγμή. Με ένα 60άρι χοντρά-χοντρά που κοστίζει μια αλυσίδα έχεις γλυτώσει τα χειρότερα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MT07 Προβολή μηνύματος
    Τσεκαρε το φιλε μου χωρις το κρανος και ενημερωσε μας αν θελεις.
    Το τσεκαρες καθολου χωρις κρανος αν ακουγετε εντονα να μας πεις;

Νέο μέλος
    Το τσεκαρες καθολου χωρις κρανος αν ακουγετε εντονα να μας πεις;
    Το εκανα ενα γυρο εδω στη γειτονιά αλλα δε μπορώ να καταλάβω αν έχει θέμα. Δεν ακούω τιποτα ανυσηχητικό. Απο την άλλη ενας συνάδελφος που πήρε κι αυτός ΜΤ μου είπε πως ακούγεται η αλυσίδα. σε σχέση με ενα street triple που είχε παλιά. Δεν φάνηκε να τον προβληματίζει πάντως, πιο πολύ τον χάλασε πως πρέπει να την τεντώσει τώρα στο στρώσιμο, προφανώς η triumph θα διαλέγει πιο πιοτικά περιφερειακά. Σου προτείνω να πας στον μηχανικό και να του πεις τους φόβους σου και αν σου φανεί κι αυτός προβληματισμένος, αλλαξε αλυσιδογράναζα. Τα λεφτα είναι λίγα σε σχέση με την ηρεμία σου ουτως η άλλως

Πρώην μέλος
    Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε custom εξατμίσεις και σε καλές τιμές;
    Από όσες εχω δει στο YouTube μου άρεσαν οι
    Acrapovic
    Arrow (η κοντή)

νικολαε για μενα η πιο value εξατμιση ειναι η Χcone arrow ολοσωμη στα 655 με μεταφορικα απο ιταλικο ιμπει

γενικα το μηχανακι ειναι ονειρο προσπαθω να δωσω το fireblade μου για να το παρω. Το εκανα τεστ και δεν εχω στο νου μου κατι καλυτερο για οποιον ζηταει κατι πιο οικονομικο και οχι πτωμα απο αποψη δυναμης.

φιλος μου με 690 smc ειπε οτι απλα το mt07 ειναι πιο σουζιαρικο και πιο ανετο-φιλικο ταυτοχρονα.

Νέο μέλος
    Αναφέρθηκα στις αναρτήσεις ιδιαιτερα υποτιμητικά αλλα τελικά είχα κάνει βλακεία εγω. Ανεβασα την προφόρτιση πίσω ενα κλικ(μηπως τύχει και πάρω δικάβαλλο). Οντας 67 κιλά η συμπεριφορά δεν ήταν καθόλου καλή. Την πήγα στα κανονικά της και είναι πολύ καλύτερα τώρα, ίσως και ενα κλικ κάτω να είναι το ιδανικό για μένα. Το μπροστινό όμως μου δίνει την εντύπωση πως είναι πολύ σούστα, διάβασα πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ανεβάζωντας την απόσβεση με πιο πηχτό λάδι στα πηρούνια. Όσοι ασχολείστε με αναρτήσεις έχετε να προτείνετε κάτι περι αυτού?

χωρις να ειμαι ειδικος απλα ετυχε να το δω σε τεστ το προτεινουν αυτο με τα λαδια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wizgrav Προβολή μηνύματος
    Αναφέρθηκα στις αναρτήσεις ιδιαιτερα υποτιμητικά αλλα τελικά είχα κάνει βλακεία εγω. Ανεβασα την προφόρτιση πίσω ενα κλικ(μηπως τύχει και πάρω δικάβαλλο). Οντας 67 κιλά η συμπεριφορά δεν ήταν καθόλου καλή. Την πήγα στα κανονικά της και είναι πολύ καλύτερα τώρα, ίσως και ενα κλικ κάτω να είναι το ιδανικό για μένα. Το μπροστινό όμως μου δίνει την εντύπωση πως είναι πολύ σούστα, διάβασα πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ανεβάζωντας την απόσβεση με πιο πηχτό λάδι στα πηρούνια. Όσοι ασχολείστε με αναρτήσεις έχετε να προτείνετε κάτι περι αυτού?
    Βρες τι λάδι φοράει τώρα και δοκίμασε ένα "νούμερο" πιο πηχτό. πχ αν φοράει 5, βάλε 7.5 και βλέπεις. Αν το κάνεις μόνος σου, χρεώνεσαι περίπου 12 ευρώ το λίτρο για ένα αξιοπρεπές λάδι.

Μέλος
    καλημερα, εχθες το πρωι εφαγα πολυ βροχη πηγαινωντας στην δουλεια. Οταν σχολασα και γυρισα στο γκαραζ του σπιτιου μου μυριζε η μοτοσυκλετα κατι σαν καμμενο που δεν μπορουσα να προσδιορισω απο που ειναι. Το ιδιο και σημερα ισως σε λιγοτερη ενταση η μυρωδια. Παιζει καποιο ρολο η βροχη που εφαγε η μοτοσυκλετα ; Σημερα θα το παω για πλυσιμο να δω αν θα φυγει η μυρωδια.

καλημερα, εχθες το πρωι εφαγα πολυ βροχη πηγαινωντας στην δουλεια. Οταν σχολασα και γυρισα στο γκαραζ του σπιτιου μου μυριζε η μοτοσυκλετα κατι σαν καμμενο που δεν μπορουσα να προσδιορισω απο που ειναι. Το ιδιο και σημερα ισως σε λιγοτερη ενταση η μυρωδια. Παιζει καποιο ρολο η βροχη που εφαγε η μοτοσυκλετα ; Σημερα θα το παω για πλυσιμο να δω αν θα φυγει η μυρωδια.
    Καλημέρα!
    Εφόσον δεν υπάρχει διαρροή λαδιού από κάπου (φλάντζα, τσιμούχα),
    κατά πιθανότητα είναι τα νερά (και οι λάσπες...) που "καίγονται" από την υψηλή θερμοκρασία του κινητήρα!
    "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •