Σελίδα 17 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 421

Θέμα: KTM Super Adventure 1290

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.................

Καί έπικεντρώνονται όπου θέλουν καί βολεύονται.
    Τόν έξάψαλμο τόν διάβασες.........τή μιζέρια μέ κεφαλαία
    πού μού προσάπτουν πώς άποπνέω καί βγάζω ....
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ....??
    Άπλά γιά νά καταλάβουν ότι αύτά πού λέω είναι θέση καί στάση,
    όταν σέ κολλάει κάποιος δέν θά άπαντήσεις...??
    Τό ζητούμενο λοιπόν δέν είναι τό τί μπορώ έγώ νά άγοράσω,
    άλλά τό τί θά ταίριαζε στήν τσέπη τού καθενός.
    Τό ότι λοιπόν έχω αύτή τή θέση δέν σημαίνει καί ότι
    δέν μπορώ νά τό πάρω.......
    Για να εχουμε καλο ερωτημα, τι σχεση εχει η μιζερια της κοινωνιας, της σκεψης ή η δικη σου, δεν με αφορα, στο θεμα μας. Τοσα ποστ εχουν περασει και το μονο που διαβαζω ειναι για δανεικα λεφτα, κλεμμενα καγιεν και αρπαγμενα λεφτα απο τις τσεπες μας. Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να κανω την καυλα μου, η μηχανη ειναι καυλα, με 120 χλμ την ωρα, ενω μπορω να το κανω με οσα γουσταρω. Στην τελικη με οσα γουσταρω θα πηγαινω. Γιατι μπορω. Γιατι πληρωσα ενα εργαλειο για να το κανω. Πολλα η λιγα δεν το εξεταζω. Για καθε εναν, αλλωστε, το μεγεθος ειναι διαφορετικο. Ειναι θεμα αντιληψης.

Τέρενς εξάψαλμο; Γιατί; Εξάψαλμο από ποιόν; Δηλαδή αυτό που λες εσύ για τους άλλους (πιθανούς αγοραστές/ονειροαγοραστές του 1190/1290) είναι άποψη και η άποψη των άλλων για την δική σου επιλογή είναι εξάψαλμος; Σε διαβάζω καιρό και σε πολλά που λες συμφωνώ αλλά όπως λες δεν έχουμε σημείο επαφής. Και με ξενίζει το ότι απορρίπτεις κάθε ξένη με την δική σου άποψη, χαρακτηρίζοντάς την αρνητικά, άρα απορρίπτοντάς την άκριτα.

Πας δικάβαλα ταξιδάκια με το Vstrom 650, το οποίο πουλάει σαν τρελό παγκοσμίως. Με ανάρτηση ανέκδοτο, με φρένα αστεία και μοτέρ που με πλήρες φορτίο είναι οριακά επαρκές. Και σου αρέσει αυτό; Είναι πραγματικά επιλογή ενός ανθρώπου "ζωντανού" να πάρει την μετριότητα για να κάνει το όμορφο που έχει στο μυαλό του; Τη στιγμή που, όπως εσύ λες, μπορείς να πάρεις κάτι πραγματικά καλό με τον παρά που φυσάς, γιατί δεν ψώνισες ένα S10, ένα crosstourer, ένα Versys1000; (ντάξει το τελευταίο αναφέρεται απλά γιατί είναι τζαπάν, καταλαβαίνω γιατί δεν το παίρνει κανείς). Να έχεις υπερεπάρκεια σε όλα τα καίρια για την διαδρομή σου, με έξοδα συντήρησης ελάχιστα μεγαλύτερα (έξοδο που δεν έχει και σημασία γιατί όπως λες έχεις χρήματα); Για να κάνεις οικονομία στην τιμή αγοράς, οικονομία που δεν την χρειάζεσαι πρακτικά, αλλά που κάνοντάς την καταδικάζεις κάθε διαδρομή σου στην μετριότητα. Έχεις συνειδητά επιλέξει ένα μέτριο προς κακό προϊόν για την κατηγορία, βγαλμένο από ανθρώπους που κοιτούσαν πως θα φάνε την πίτα από το όνειρο της περιπέτειας που άλλοι δημιούργησαν, με ένα μηχανάκι μετρημένο και στημένο από λογιστές. Ένα μηχανάκι το οποίο καλύπτει επαρκώς μιά ανάγκη. Ψωμί, τυρί κονσέρβα και μπόλικο νερό για χόρταση, ενώ χωρίς να στενέψεις οικονομικά θα μπορούσες να τρως ένα νόστιμο πιάτο φαγητό; Αυτό το θεωρώ μιζέρια και την προτροπή για την ίδια συμπεριφορά την θεωρώ προτροπή για είσοδο στη μιζέρια. Και σε αυτή την μιζέρια δεν θέλω να εισέλθω και οικτίρω όσους την ζουν, ειδικά όταν το κάνουν χωρίς λόγο.

Με τα ελάχιστα λοιπόν που έχω, καβαλάω ένα μηχανάκι με μοτέρ που περισσεύει, με φρενάρες, με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις στημένες στα γούστα μου και που μου φτιάχνει το κέφι σε κάθε διαδρομή. Όχι γιατί δεν μου στοίχισε πολλά, γιατί το γουστάρω από τότε που το πήρα ως σήμερα όλο και περισσότερο. Και με κάνει να ονειρεύομαι την επόμενη βόλτα, την επόμενη στροφή, το επόμενο πατημένο χωματάκι, το επόμενο χάδι με την συνεπιβάτιδα, το χαμόγελο και το επιφώνημα θαυμασμού όταν θα δούμε το επόμενο υπέροχο τοπίο ή το ρυτιδιασμένο χαμόγελο της γιαγιάς στο καφενείο στο πουθενά. Και αν δεν έχω αυτό το μήνα; Ας μην πάω βόλτα, δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν θέλω να καβαλήσω ένα πλυντήριο για να πάω κούτσα κούτσα γιατί δεν μπορεί να με πάει όπως θέλω. Αν φτάσω σε σημείο που δεν έχω άλλη επιλογή και ή κόβω τις βόλτες ή καβαλάω το άχρουν-άοσμο-άγευστο... Εκεί θα υποκύψω, πάντα ονειρευόμενος κάτι ευωδιαστό και νόστιμο. Δεν μιζεριάζω.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Κάποιοι, μένουν ζωντανοί και μετά τα σαράντα (χρόνια).............

Κάποιοι, μυρίζουν πτωμαίνη από τα νιάτα τους......................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Κάποιοι, μένουν ζωντανοί και μετά τα σαράντα (χρόνια).............

Κάποιοι, μυρίζουν πτωμαίνη από τα νιάτα τους......................

ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ..............

Τί νά πώ...??

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    χαχααχαχα!
    Που να δειτε τι πηρα εγω που ακομα ειμαι μολις σε αποσταση αναπνοης απο τα 30. Πιο ζυγισμενη, λογικη και ξενερωτη αγορα μηχανης δεν εχω κανει.
    Θα με κραξετε αλλα ειναι ειδικου σκοπου το συγκεκριμενο. Και με σκοπο την αγορα της επομενης σχετικα συντομα αν και αυτη θα μεινει στα χερια μου δια παντος. Περισσοτερα μετα τις 10/09.
    Τουλαχιστον δεν ειναι σκουτερ
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Τι εγινε ρε παιδια ακομα τιποτα για το μηχανακι αυτο?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Είμαστε σε αναμονή όλοι γιατί τον επόμενο μήνα μάλλον θα παρουσιάσει το 1390

Χαχαχαχα!σοβαρα και απο αυτο σημερα δεν θα εχουμε νεα η περιμενω αδικα?

https://m.youtube.com/watch?v=h8qSZacFtsY

μιλαμε για ερωτα οχι αστεια...

Αχχχ ρε Monte Carlo....

Σε κάποια στροφή κάτω στη μαρίνα την έπεσα για κανα 10λεπτο...

Όσο για έρωτα , θα περιμένω την αγάπη , οταν πια φτάσει τον κινητήρα στα 1800κεκ....
    Σε καμια 5ετία το βλέπω να'ρχεται...

εγω παντως περιμενω να μαθω την τιμη και αν τα βριςκουμε να γινει ο ερωτας γαμος και να ζησουμε ευτυχισμενοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    εγω παντως περιμενω να μαθω την τιμη και αν τα βριςκουμε να γινει ο ερωτας γαμος και να ζησουμε ευτυχισμενοι...
    Νομιζω 17000
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Ενταξει,οχι πολλα πανω απο τα 16000+του 1190.αν ειναι τοσο παλι καλα και με βλεπω να αποχωριζομαι την τωρινη κυρια!

Δεν μπορει μονο ενα χιλιαρικο διαφορα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Ενταξει,οχι πολλα πανω απο τα 16000+του 1190.αν ειναι τοσο παλι καλα και με βλεπω να αποχωριζομαι την τωρινη κυρια!
    Δεν ξέρω αν έχεις βολτάρει σοβαρά το 1190 για να έχεις μια άποψη για την τάξη πραγμάτων που συζητάτε, παρόλα αυτά σου λέω πως ήδη το 1190 μπορεί να φέρει τον αναβάτη σε δύσκολη θέση από την πρώτη βόλτα λόγω του ότι μαζεύει αφύσικα πολλά χλμ από στροφή σε στροφή για τέτοιου είδους μοτό. Δεν έχει καμία σχέση με τον κάπακα που έχεις
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47
  2. KTM SUPER DUKE RR Race Use Only
    από ixnilatis στο forum KTM
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 09:29
  3. espase aktina apo KTM LC4 adventure!