Aν δε τρολλάρει ...![]()
Να πω κάτι σοβαρό..
Μένω δυο λεπτά απο τη θάλασσα,καλοκαίρι είμαι κάθε μέρα παραλία,το χειμωνα με παει μια μια(περπάτημα,τρέξιμο)
Ρε παιδιά,δεν έχω δει σκύλο να κατεβαίνει μόνος του για μπάνιο η περίπατο στην άμμο και ο λόγος είναι ένας αν και σεις οι φιλοζωοι που τους πάτε με 40 βαθμούς και άλλους τόσους στην άμμο τον ξέρετε.α όχι ε;;τότε να σας τον πω
Τα σκυλιά δροσιζονται απο τις πατουσες τους και μόνο,α δεν το ξέρατε ε;;
Άρα....δε σας κόβω και τόσο φιλοζωους με το να βάζετε τον σκύλο να περπατάει σε καυτή άμμο
είναι βάσανο για το κακομοιρο το ζώο
Ναι ξέρω θα περάσει στο ντούκου αυτο αλλα οκ Εγω το είπα,αν και είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς οι φιλοζωοι που πάτε με τα σκυλιά για μπάνιο το ξέρατε
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Εγώ θέλω μια χάρη που επειδή έχει και super εργαλείο στο λέω πραγματικά φιλικά. Μη τρως ότι σου λένε ...![]()
εγω να πω πως δεν εχω παρει ποτε κανενα απτα σκυλια μου να τα παω για μπανιο.εδω δεν παω καλα καλα εγω..
2-3 φορες πριν χρονια ειχαν παρει οι δικοι μου την μια που ειχαμε τοτε και ειχαν παει σε σκια,σε πετρες κλπ και η σκυλιτσα μπηκε μονη της μεσα,χωρις να μπει το αφεντικο της η καποιος αλλος γνωστος της,εκτος της πρωτης φορας που ηταν διστακτικη...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τρολάρεις και συ φίλε μου, δεν το ξέρεις;;
Εδώ οι άνθρωποι μας έβαζαν νόμους με λινκ από το κάθε τυχαίο site που έλεγαν ότι δήθεν αναφέρεται η π@π@ρια που τους συνέφερε.
Έπειτα από αναζήτηση στη μεγαλύτερη βάση νομικών δεδομένων αποδείχθηκε ότι έγραφαν μπ@ρουφες που βρήκαν στο 1ο γκουγκλάρισμα τους. Το έριξαν στο χαβαλέ και στη συνέχεια αν δεν με βγάλουν τρολ, θα συμπεράνουν ότι έπεσα μικρός στο κουτί της Πανδώρας.
Ο άλλος μου έβαλε ανύπαρκτο νόμο (ίσως να υπάρχει στο μυαλό του) και συνεχίζει και μου λέει ότι υπάρχει, ενώ μετά από αναζήτηση στο ΝΟΜΟΣ και στον ΙΣΟΚΡΑΤΗ (βάσεις νομικών δεδομένων, αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση) δεν βρέθηκε τίποτα.
Θα δω ρετιρε, το πήρα απόφαση..![]()
Οκ, μου εξηγεις γιατι ο δικος μου ακομα και αν βρισκεται σε αποσταση 1 χλμ απο θαλασσα και το γνωριζει θα τρξει απο μονος του να μπει μεσα;; Γιατι ακομα και γουρνα με νερο ή νεροφαγωμα με λασπη να βρει το καλοκαιρι θα μπει μεσα;;
Ειναι σκυλια που γουσταρουν το μπανιο και τη θαλασσα και σκυλια που δεν το γουσταρουν καθολου. Ειχα και απο τις δυο περιπτωσεις.
Ολα παντως δροσιζονται αν μπουν στη θαλασσα, δερμα εχουν οχι νεοπρεν.
Επισης ενημερωτικα δεν εχουν ολες οι παραλιες αμμο.
MADE IN JAPAN 日本製
Πολυ περισσοτερο απο την ασφαλτο πχ. Με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να τα βγαζουμε καν για βολτα το καλοκαιρι.
https://www.youtube.com/watch?v=DA2WAAhcFE8
MADE IN JAPAN 日本製
Άρχοντα θα με τρελάνεις..
Εγώ ξυπόλυτος δεν μπορώ να περπατήσω όταν έχει ντάλα, ούτε στην άμμο, ούτε στην άσφαλτο, ούτε στις πέτρες.
Αρχίζω και νομίζω ότι δεν έχετε πάει σε παραλία μερικοί και μας τρολάρετε όλους στο τέλος μου φαίνεται..
Υ.Γ: Αν είχε "Αυθαίρετους" το μεσημέρι το "Μπομπολέικο" δεν θα 'χα ποστάρει τίποτα και θα' ταν όλα καλά.
Αλλά ο Πουλικάκος είναι persona non grata στο Μegα..
Τελευταία τροποποίηση από maniatiakos; 14/08/2014 στις 15:15.
MADE IN JAPAN 日本製