Σελίδα 17 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 439

Θέμα: Σαρλί της π...ς

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    ...ο πολυς κοσμος ομως πιστευει αγνα στον Θεο του...
    Αυτός ο κόσμος λοιπόν δέχεται και τις διαφορετικές απόψεις, έχει και χιούμορ, και καταλαβαίνει ότι δεν παίζεις με την πίστη του.
    Εμπαίζεις τη φανατίλα, το σκοταδισμό, το μίσος και την εκδικητικότητα.
    Και σε αυτό θα έπρεπε να στέκεται δίπλα σου.
    Και κάποιοι το κάνουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Όχι.

Αν είχα συγγενή νεκρό από τους Τζιχαντιστές και τον άκουγα θα τονε σάπιζα στο ξύλο και θα του έδινα να καταπιεί τα δόντια του.
    Γι'αυτό και δε βάζουν συγγενείς θυμάτων να κάνουν τους ενόρκους στα δικαστήρια.

Αν ήμουν μπάτσος (φτου φτου φτου οξ'αποδώ) και τον άκουγα, μπορεί να τον μάζευα με σκοπό να τον πάω στο τμήμα να ξεσουρώσει και να συνέλθει μην τον φάνε ζωντανό με τις μαλακίες που έλεγε στην πλατεία.

Αλλά να φάει ποινή σουρωμένος επειδή έλεγε ό,τι μαλακία του κατέβηκε, όχι.
    Ακόμα κι αν την έφαγε για τα μάτια του κόσμου, επειδή αποθέωνε το σκοινί δίπλα από το σπίτι του κρεμασμένου δυο-τρεις μέρες μετά το κρέμασμα.
    άψογος...
    δεν είδα κανα δυο μύρια να βγαίνουν στους δρόμους όμως.... καλά ας ήταν και εκατοντάδες....

θελω να πω, οτι όλα τα φερνουμε καταπώς βολεύει... δεν είναι λίγο κάπως?

άλλο τώρα....
    ο μπλιτζ κάτι είπε για γαυροβάζελους παραπάνω.... και οτι δε θα σταματήσει να τους λέει έτσι και ας χαλιούνται....
    οκ, κάνε οτι γουστάρεις, και γω μαζί σου....
    αν όμως, αν, κάποιος/οι παπάρας/ες σε καρπαζώσουν, θα θεωρήσεις μαλακία να σε ρωτήσει κάποιος "τι το θελες και συ ρε αγόρι μου? κάνε τον μαλάκα... αφού οι άνθρωποι είναι κάφροι"....
    σε μία τέτοια περίπτωση, ποιος τελικά φαινεται πιο παπάρας? ο ντε φάκτο? ή ο καρπαζοεισπράκτορας?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    υπήρξε κάποια αντίδραση? πραγματικά δεν ξέρω....
    στα μάτια μου όμως δεν χτύπαγε για προσβλητικό.... στα μάτια του φανατικού μπορεί, αλλά δεν θα ασχοληθώ με τον φανατικό
    Μιλάς για το εξώφυλλο με το Μωάμεθ που δάκρυσε, σωστά?

Ε, έχουν ξεσηκωθεί Μουσουλμάνοι σε Γαλλία και δε θυμάμαι και σε πόσες άλλες χώρες, και κάνουνε πορείες.
    Στη Γαλλία απ'ότι άκουσα βγήκε φιρμάνι να μη βγαίνουν οι πολίτες από τα σπίτια τους γιατί γίνεται της καραπουτανάρας.

ξανασκέψου το αυτό που λες περί μέτρου γιατί μπορεί να την ισχυριστεί και ο τζιχαντιστής αυτή την άποψη... (πριν απαντήσεις, μιλάμε για στόκους, ναι? μην περιμένεις λογική.... αν παραλογίζομαι σε αυτό που έγραψα, δεν είμαι γω, είναι ο τζιχαντιστής μεσα μου )

για σενα και για μένα ναι. για τον παπάρα όχι....
    Αυτό προσπαθώ να πω κι αυτό λέω από την αρχή.

Ο Τζιχαντιστής στον Αλλάχ του κι ο παπάρας στην παπάρα του.

Δε θα κλείσουμε στόματα που έχουν να προσφέρουν, ούτε θα χαράξουμε ρότα με κριτήριο τον Τζιχαντιστή και τον παπάρα.

άψογος...
    δεν είδα κανα δυο μύρια να βγαίνουν στους δρόμους όμως.... καλά ας ήταν και εκατοντάδες....

θελω να πω, οτι όλα τα φερνουμε καταπώς βολεύει... δεν είναι λίγο κάπως?
    Ρε Σπύρο... Are you Spyrious τώρα δηλαδή?

Τί φέρνουμε καταπώς βολεύει?
    Ο άλλος να πούμε πήγε και κατούρησε στον τάφο 15 νεκρών πριν προλάβει να "κάτσει" το χώμα.
    Τί ήθελες να γίνει? Εθνικός ξεσηκωμός?

άλλο τώρα....
    ο μπλιτζ κάτι είπε για γαυροβάζελους παραπάνω.... και οτι δε θα σταματήσει να τους λέει έτσι και ας χαλιούνται....
    οκ, κάνε οτι γουστάρεις, και γω μαζί σου....
    αν όμως, αν, κάποιος/οι παπάρας/ες σε καρπαζώσουν, θα θεωρήσεις μαλακία να σε ρωτήσει κάποιος "τι το θελες και συ ρε αγόρι μου? κάνε τον μαλάκα... αφού οι άνθρωποι είναι κάφροι"....
    σε μία τέτοια περίπτωση, ποιος τελικά φαινεται πιο παπάρας? ο ντε φάκτο? ή ο καρπαζοεισπράκτορας?
    Με το συμπάθειο αλλά τα μπερδεύεις.

Χέσε το γαυροβάζελους γιατί είναι πες μαλακία ανούσια.

Πες ότι εγώ αρθρογραφώ σε μια εφημερίδα κι έρχονται οι χρυσαυγίτες και μου καίνε το αμάξι ή με πλακώνουν στις φάπες.
    Κι έρχεσαι εσύ και μου λες "Ασ'το ρε αγόρι μου, αφού οι άνθρωποι είναι κάφροι, κάνε το μαλάκα."

Το αν θα κάνω το μαλάκα έχει να κάνει με το πόσο κοστολογώ την ελευθερία του λόγου μου.
    Αλλά το "παπάρας" δεν είναι το επίθετο που αρμόζει και στους χρυσαυγίτες και σε εμένα.

Αυτοί είναι φασίστες, κι εγώ ονειροπόλος, ιδεαλιστής, με τρώει ο κώλος μου ή όπως θες πες το.

Δε μας αρμόζει όμως το ίδιο κοσμητικό επίθετο σε καμία περίπτωση.

Παλαιό μέλος
    Οι μουσουλμανοι ηδη καψανε 7 χριστιανικες εκκλησιες .....υπαρχουνε και 4 νεκροι.

Μου θυμιζει το "εγινε η σπιθα πυρκαια".Και αν αναψει η φωτια,να δω ποιος θα εχει τη δυναμη να τη σβησει.Θα συζηταμε για ελευθερια στην εκφραση,υπο την σκια των ρουκετων.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όχι μάγκες, μηδέν ανοχή στην μαλακία που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους. Γιατί ο μαλάκας την δική σου υποχωρητικότητα την εκλαμβάνει ως νίκη και του ανοίγει και η όρεξη για περισσότερα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα ήθελα να χαραμίσω πολιτισμό, ευγένεια και κατανόηση σε γίδια που δεν τα εκτιμούν. Να μην κυριαρχήσει ο φόβος, αυτό μόνο.

Παλαιό μέλος
    Ποτε φοβος,αλλα που και που, λιγη λογικη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όχι μάγκες, μηδέν ανοχή στην μαλακία που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους. Γιατί ο μαλάκας την δική σου υποχωρητικότητα την εκλαμβάνει ως νίκη και του ανοίγει και η όρεξη για περισσότερα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα ήθελα να χαραμίσω πολιτισμό, ευγένεια και κατανόηση σε γίδια που δεν τα εκτιμούν. Να μην κυριαρχήσει ο φόβος, αυτό μόνο.
    Αυτό ακριβώς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ποτε φοβος,αλλα που και που, λιγη λογικη.
    Πάντα λογική.

Και η λογική λέει ξεκάθαρα, ότι για τις καμένες εκκλησίες τους νεκρούς κλπ δε φταίει κανένα εξώφυλλο και καμία θρησκεία.

Φταίνε κάποιες τσέπες που καθοδηγούν κάποια καμένα μυαλά.
    Κι ας πιστεύουν και στο Ισλάμ, και στον Αλλάχ, και στον Πάτρικ τον αστερία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πάντα λογική.

Και η λογική λέει ξεκάθαρα, ότι για τις καμένες εκκλησίες τους νεκρούς κλπ δε φταίει κανένα εξώφυλλο και καμία θρησκεία.

Φταίνε κάποιες τσέπες που καθοδηγούν κάποια καμένα μυαλά.
    Κι ας πιστεύουν και στο Ισλάμ, και στον Αλλάχ, και στον Πάτρικ τον αστερία.
    Και κάποιες άλλες τσέπες χτίζουν εκκλησίες ,οπότε ας αφήσουμε τις τσέπες να βγάλουν την άκρη μόνες τους.

Και τωρα που διαβασα και τις τελευταιες 4-5 σελιδες, πειραζει που γελω ακομα με αυτον που ειπε οτι οι μουσουλμανοι εχουν βασισει τις γιορτες τους σε αρχαιες παγανιστικες; Οι χριστιανικες γιορτες, τι εχουν καπελωσει; Οι ναοι;
    Τζιζους φακιν κραιστ πια με το πιστευε οτι μακακια σου πασαρουν οι μουλαδες με τα καλλιμαυχια και μη ερευνα...
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 17/01/2015 στις 22:03.

Ρε Σπύρο... Are you Spyrious τώρα δηλαδή?
    Τί φέρνουμε καταπώς βολεύει?
    Ο άλλος να πούμε πήγε και κατούρησε στον τάφο 15 νεκρών πριν προλάβει να "κάτσει" το χώμα.
    Τί ήθελες να γίνει? Εθνικός ξεσηκωμός?
    ρε συ, το εγραψες πριν και μόνος σου....

μεθυσμένος ήταν, μπουζούριασέ τον, άστον να ξεμεθύσει, πες του κανα δυο λογάκια....

Χέσε το γαυροβάζελους γιατί είναι πες μαλακία ανούσια.

Πες ότι εγώ αρθρογραφώ σε μια εφημερίδα κι έρχονται οι χρυσαυγίτες και μου καίνε το αμάξι ή με πλακώνουν στις φάπες.
    Κι έρχεσαι εσύ και μου λες "Ασ'το ρε αγόρι μου, αφού οι άνθρωποι είναι κάφροι, κάνε το μαλάκα."

Το αν θα κάνω το μαλάκα έχει να κάνει με το πόσο κοστολογώ την ελευθερία του λόγου μου.
    Αλλά το "παπάρας" δεν είναι το επίθετο που αρμόζει και στους χρυσαυγίτες και σε εμένα.

Αυτοί είναι φασίστες, κι εγώ ονειροπόλος, ιδεαλιστής, με τρώει ο κώλος μου ή όπως θες πες το.

Δε μας αρμόζει όμως το ίδιο κοσμητικό επίθετο σε καμία περίπτωση.
    σαφώς, αλλά το να σου κάψουν το αμάξι ή να σε καρπαζώσουν θα πρέπει να είναι κάτι το οποιο περιμένεις να συμβεί από τη στιγμή που έχεις να κάνεις με τέτοια άτομα.... δεν λέω καλώς θα συμβεί.... λεω οτι ενδεχομένως και να συμβεί...
    κατακριτέο μεν, αλλά αναμενόμενο....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ναι έχεις χίλια δίκια, απλά κάνε ότι είναι να κάνεις και πες ότι θες να πεις με τρόπο τέτοιο που να μην προκαλέσει "αντίποινα"....

το δικό τους κεφάλι παίζανε... λίγη λογική, όπως λέει και ο παναγιώτης
    πουτσ@@@@@@@@@

ρε συ, το εγραψες πριν και μόνος σου....

μεθυσμένος ήταν, μπουζούριασέ τον, άστον να ξεμεθύσει, πες του κανα δυο λογάκια....
    Ναι βρε αγορίνα.
    Απλά σου απαντώ στο γιατί δεν ξεσηκώθηκαν να βγουν στο δρόμο για τη λαναθασμένη και υπερβολική και και και απόφαση του δικαστηρίου για τον μεθυσμένο.

Της πουτάνας γινόταν με τους Τζιχαντιστές, με φασαρίες, με με με.
    Οκ, λάθος το να τον μπουζουριάσουν.
    Αλλά με όλα αυτά που γίνονταν εκείνες τις μέρες λογικό το βρίσκω να μην ακούστηκε μέχρι εδώ κάποιο κλάμα για τον αδικομπαγλαρωμένο κρασοπατέρα φιλοτζιχαντιστή.

σαφώς, αλλά το να σου κάψουν το αμάξι ή να σε καρπαζώσουν θα πρέπει να είναι κάτι το οποιο περιμένεις να συμβεί από τη στιγμή που έχεις να κάνεις με τέτοια άτομα.... δεν λέω καλώς θα συμβεί.... λεω οτι ενδεχομένως και να συμβεί...
    κατακριτέο μεν, αλλά αναμενόμενο....
    Ώπα μαν.
    Για να μη χασουμε και κάθε ίσο κι αρχίσουμε να κολλάμε και βαρέα κι ανθυγιεινά σ'αυτους που κάνουν τις γελοιογραφίες στις εφημερίδες και στους μουσικοσυνθέτες στιχουργούς, μην κάνουν καταλάθος καμιά μαλακία κι άμα παίξεις ανάποδα το δίσκο στο πικάπ ακουστεί κανά μήνυμα κατά του Μωάμεθ.

Ούτε για κολύμπι με τον great white shark πήγαν οι άνθρωποι, ούτε θα αρχίσουμε να θεωρούμε αναμενόμενο ή αυτονόητο ότι "αν πεις κακή κουβέντα για μας, θα σου χυθεί το μάτι σου σα λουκουμάς".

Δεν προτείνω να εθελοτυφλούμε σα να μή συμβαίνει τίποτα.
    Αλλά η αποδοχή τέτοιων "συνεπειών" ως αναμενόμενων είναι μέγα σφάλμα κι ανοίγει τον ασκό του Αιώλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αλλά η αποδοχή τέτοιων "συνεπειών" ως αναμενόμενων είναι μέγα σφάλμα κι ανοίγει τον ασκό του Αιώλου.
    Στην προκειμένη δεν είναι απλώς "αναμενόμενες" αλλά επίσημα ανακοινωμένες από θρησκευτικούς αρχηγούς ,όπως στην περίπτωση και άλλων καλλιτεχνών.

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  4. Απαντήσεις: 0