αρα τα σουζι ειναι δελα αφου εχουν 10 χρονια να παρουν στοκ.
SBK!?! οι αλλαγες εκει ειναι απειρες!
αρα τα σουζι ειναι δελα αφου εχουν 10 χρονια να παρουν στοκ.
SBK!?! οι αλλαγες εκει ειναι απειρες!
δεν θα μετρησει ρε αυτος ο τιτλος...
το ακουσα εγω...το ειπαν ο Μπαμπης ο ιταλοφιλος, ο Μακης ο λαδιερας, ο Τασος σπαζομοτερας...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΑ ΜΕ 7ΕΤΙΑΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
απόσο ξέρω χρησιμοποίησε το Κ5 να καταλάβει λίγο κάποια πράγματα περί superbikes γτ μέχρι τότε ήταν άσχετη
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως το μοτέρ του σ1000ρρ βασίστηκε στο Κ5.
στο Κ5 είναι 73,4Χ59,0 μμ με συμπίεση 12,5 προς 1
στο σ1000ρρ είναι 80,0Χ49,7 μμ με συμπίεση 13,0 προς 1
Αν μιλάτε για τον κινητήρα, είχε γράψει παλιότερα ο Rein που καταλαβαίνει περισσότερα μηχανολογικά από μένα ότι πήραν σχεδόν τον κινητήρα της F1 και τον προσάρμοσαν (κυλινδρισμό, κυβισμό και αρκετά άλλα) στο μηχανάκι. Επίσης είχε προβλέψει από αυτά που μπόρεσε να δει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι το μηχανάκι θα σκορπίσει. Το μηχανάκι σκορπούσε στις αρχές συχνά πυκνά, σκορπάει και τώρα αλλά πιο αραιά και αφού είχε πέσει μέσα σε ότι είχε πει, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω και αυτά που είπε για τις καταβολές του κινητήρα του s1000rr
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τα μοτέρ έβγαζαν προβλήματα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας. μετά δεν εμφανίστηκε κάποιο περιστατικό, τουλ δεν έπεσε στην αντίληψή μου
ποιον τελευταιο? κανενα δεν κερδησε... αλλα πηρε πρωταθλημα χαχαχαχα οκ
http://www.roadracingworld.com/news/...-oschersleben/
ORGIA!!!!!
ε οκ καλητερα κανα μοτερ παρα να κοβουν πλαισιακια σαν σαλαμι και μετα απο 203 χρονια να βγαζει η Συζυκι κιτ επισκευης... οταν ειχα το Κ6 μου στηλανε γραμμα να παω να το φορεσω χαχαχαχα
https://www.google.fr/search?q=suzuk...w=1853&bih=844
ORGIA!!!!!