Σελίδα 17 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 443

Θέμα: το'χουν καψει οι παπαδες...

Απομονω-μέλος
    A ) Πρώτα απ' όλα πολλά μπράβο στον Aufgebracht για τα posts του επι του θέματος.
    Μακράν οτι καλύτερο και μη προκλητικό για τους αναγνώστες του παρόντος thread ανεξαρτήτου πεποιθήσεως του καθενός.
    Προσωπικά σ΄ευχαριστώ.

Β ) Για πολλοστή φορά στη ζωή μου διαπιστώνω οτι οι αυτοαποκαλούμενοι ''άθεοι'', είναι πολύ πιο φανατισμένοι και προσκολλημένοι με τις ιδέες τους, καθώς και με την επικράτηση αυτών σε μια συζήτηση, από οποιονδήποτε πιστό οποιουδήποτε δόγματος έχω γνωρίσει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Εγώ π.χ. αντιπαθώ τους χορούς latin.
    Το λοιπόν, δεν παω ποτέ σε latin parties, latin bars, δεν κάνω κουβέντα ποτέ επί του θέματος, δεν υπάρχει το άθλημα για μένα ρε αδερφέ, δεν με αγγίζει λέμε !
    Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να νευριάσω με οτιδήποτε/οποιονδήποτε αφορά τα latin. Με αφήνει παντελώς αδιάφορο λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις !

Εως του σημείου που θα έρθουν με το ζόρι μέσα στο σπίτι μου να χορέψουν και θα έχει αρχίσει η δικτατορία της σάλσα και της ρούμπα, δεν ασχολούμαι θετικά ή αρνητικά.

Τόσο απλά...

Γ ) Και επειδή το βαρύναμε λιγάκι το κλίμα παραθέτω κάτι σχετικό..για να ευθυμήσουμε (να μην ληφθεί ως παραβολή παρακαλω)

Ένας άθεος έκανε τη βόλτα του στο δάσος, θαυμάζοντας όλα αυτά που εκείνο το «ατύχημα της εξέλιξης" είχε δημιουργήσει.
    -Τι καταπληκτικά δέντρα!
    =Τι όμορφα ποτάμια!
    -Τι απίστευτα ζώα!
    ...αναφωνούσε συνέχεια.
    Ενώ περπατούσε κατά μήκος του ποταμού άκουγε ένα θόρυβο στους θάμνους πίσω του.
    Γύρισε για να κοιτάξει. Τότε είδε μία τεράστια αρκούδα να πηγαίνει προς την κατεύθυνσή του.
    Τρομοκρατημένος, βάλθηκε να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Κοίταξε πάνω από τον ώμο του
    και είδε ότι η αρκούδα ήταν πολύ κοντά. Άρχισε να τρέχει πιο γρήγορα.
    ...Μόνο που η αρκούδα ήταν ήδη από πάνω του, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει με το ένα πόδι ενώ με το άλλο προσπαθούσε να τον χτυπήσει με δύναμη.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο ''άθεος'' φώναξε: ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

Τότε ο χρόνος σταμάτησε. Η αρκούδα δεν αντιδρούσε. Το δάσος έπεσε σε σιωπή. Μέχρι και το ποτάμι σταμάτησε να κυλά.
    Ένα καθαρό φως εμφανίστηκε,στον ουρανό και μια φωνή ακούστηκε να λέει:
    -”Εσύ για χρόνια αρνιόσουν την ύπαρξή μου, Έλεγες στους άλλους ότι Εγώ δεν υπήρχα, και απέδιδες τη δημιουργία σε “κάποιο κοσμικό ατύχημα.
    Περιμένεις τώρα να σε βοηθήσω εγώ να βγεις από αυτή την κατάσταση. Πρέπει να περιμένω ότι θα μου έχεις πίστη;;

Ο ''άθεος'' κοίταξε κατευθείαν στο φως και είπε:
    Θα ήταν, πράγματι, υποκρισία από μέρους μου να ζητήσω, ξαφνικά, να μου συμπεριφερθείς σα να ήμουν χριστιανός.
    Ίσως, όμως... να μπορούσες να κάνεις χριστιανή την αρκούδα...

Πολύ καλά! είπε η φωνή. Το φως εξαφανίστηκε. Το ποτάμι άρχισε πάλι να κυλάει κι επέστρεψαν ολοι οι ήχοι του δάσους.
    Και, τότε, η αρκούδα σήκωσε τα πόδια της, έκανε μια παύση, κατέβασε το κεφάλι και μίλησε:

Κύριε, ευλόγησε Αυτό το γεύμα που πρόκειται τώρα να φάω. .........Αμήν.
    Τελευταία τροποποίηση από wthanasis; 31/01/2016 στις 22:39. Αιτία: προς αποφυγή παρερμηνείας...
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Το λοιπόν, δεν παω ποτέ σε latin parties, latin bars, δεν κάνω κουβέντα ποτέ επί του θέματος, δεν υπάρχει το άθλημα για μένα ρε αδερφέ, δεν με αγγίζει λέμε !
    Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να νευριάσω με οτιδήποτε/οποιονδήποτε αφορά τα latin. Με αφήνει παντελώς αδιάφορο λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις !

Εως του σημείου που θα έρθουν με το ζόρι μέσα στο σπίτι μου να χορέψουν και θα έχει αρχίσει η δικτατορία της σάλσα και της ρούμπα, δεν ασχολούμαι θετικά ή αρνητικά.

Τόσο απλά...
    Οπότε ας πούμε, το ότι με το ζόρι "σε μαθαίνουν λάτιν" στο σχολείο γιατί "είμαστε έθνος λάτιν" σώνει και καλά, το ότι υπάρχουν "σχολές λάτιν" ακόμα και στο μικρότερο φτωχότερο κωλοχώρι στη μέση του τίποτα, πολυτελέστατες ενίοτε ανάμεσα σε φτωχικά σπίτια, το ότι "παίζει σάλσα-ρούμπα" κάθε Κυριακή και σχόλη από τα μεγάφωνα ότι ώρα γουστάρει ο "χοροδιδάσκαλος λάτιν" της γειτονιάς, το ότι ο αυτός χοροδιδάσκαλος έχει άποψη και επιβάλλει (ή έτσι νομίζει) αυτήν επί παντός επιστητού και όχι μόνο για τον χορό για τον οποίο είναι ας πούμε υπεύθυνος...

Χαλαρότητα;

Ακόμα και να μην αντιπαθεί κανείς τον χορό λάτιν, όταν έρθει ο λατινοφασιστοτραμπούκος και θέλει να τον βάλει στην πίστα με το ζόρι γιατί έτσι και γιατί δεν υπάρχει καμμία άλλη αληθινή ενασχόληση πλην του λάτιν, θα αντιδράσει όχι φιλικά.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Είσαι όσο πιστός είναι ένας χριστιανός ορθόδοξος.

όρσε γαμπρέ κουφέτα, για να μη σου πω τίποτα βαρύτερο, που θα με πεις και "πιστό" και θα με βάλεις και πλάι σε αλαφροΐσκιωτους

α, και πού'σαι; για τις ελπίδες και πίστες σε παραμύθια, για το μέλλον που ανέφερες; Πες αλεύρι...

Β ) Για πολλοστή φορά στη ζωή μου διαπιστώνω οτι οι αυτοαποκαλούμενοι ''άθεοι'', είναι πολύ πιο φανατισμένοι και προσκολλημένοι με τις ιδέες τους
    "φανατισμένος" και "προσκολλημένος" δεν ευσταθεί σαν προσβολή - και καλά - όταν πρόκειται για την πραγματικότητα.

, καθώς και με την επικράτηση αυτών σε μια συζήτηση, από οποιονδήποτε πιστό οποιουδήποτε δόγματος έχω γνωρίσει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
    ίσως γιατί με την πρώτη ευκαιρία μας λένε χαζές ιστοριούλες με αρκούδες για να μας δείξουν το "φως";
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    A ) Πρώτα απ' όλα πολλά μπράβο στον Aufgebracht για τα posts του επι του θέματος.
    Μακράν οτι καλύτερο και μη προκλητικό για τους αναγνώστες του παρόντος thread ανεξαρτήτου πεποιθήσεως του καθενός.
    Προσωπικά σ΄ευχαριστώ.

Β ) Για πολλοστή φορά στη ζωή μου διαπιστώνω οτι οι αυτοαποκαλούμενοι ''άθεοι'', είναι πολύ πιο φανατισμένοι και προσκολλημένοι με τις ιδέες τους, καθώς και με την επικράτηση αυτών σε μια συζήτηση, από οποιονδήποτε πιστό οποιουδήποτε δόγματος έχω γνωρίσει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Τόσο απλά...
    Μα το θέμα δεν ξεκίνησε ως debate μεταξύ όσων πιστεύουν και όσων δεν πιστεύουν...

Τσέκαρε ένα παράδειγμα λοιπόν:

Ιδρύω την Λατινολογία, την θρησκεία που θεωρεί ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από δύο κόνγκας, όταν αυτά άρχισαν να παίζουν σάλσα ρυθμό. Και αποκτώ χιλιάδες πιστούς. Και απαιτούμε από το κράτος να μας φτιάξει πίστες ballroom - λατρευτικούς ναούς ανά δύο οικοδομικά τετράγωνα με κονδύλια που προέρχονται και από την δική σου τσέπη.
    Και κάθε Σαββάτο πρωί βάζουμε από την μικροφωνική τσίτα τον Τίτο Πουέντε και χορεύουμε εντός του ναού.

Τους δάσκαλους χορού - ιερείς, τους πληρώνεις και εσύ από του φόρους που καταβάλεις. Επίσης, έχουμε ειδικά καθεστώτα ασυλιάς και απαλλαγές σε φόρους, δημοτικά τέλη κτλ-κτλ. Στα σχολεία διδάσκοντα χοροί λάτιν από την πρώτη δημοτικού, γιατί αυτοί είναι μόνο θεόσταλτοι, ενώ το τσάμικό είναι του σατανά και σε στέλνει στην κόλαση αν το χορεύεις.

Τέλος, ο μέγα Λατινάρχης, βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και κάνει κάτι δηλώσεις του τύπου "τα παπούτσια με αντιολισθητικές σόλες, δεν συνάδουν με τους λάτιν χορούς. Όσοι τα φορούν να ξέρουν ότι είναι αμαρτωλοί"

Ποια λοιπόν η γνώμη σου και η θέση σου σε όλα αυτά; Θα σου αρεσαν;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος

όρσε γαμπρέ κουφέτα, για να μη σου πω τίποτα βαρύτερο, που θα με πεις και "πιστό" και θα με βάλεις και πλάι σε αλαφροΐσκιωτους

α, και πού'σαι; για τις ελπίδες και πίστες σε παραμύθια, για το μέλλον που ανέφερες; Πες αλεύρι...

"φανατισμένος" και "προσκολλημένος" δεν ευσταθεί σαν προσβολή - και καλά - όταν πρόκειται για την πραγματικότητα.

ίσως γιατί με την πρώτη ευκαιρία μας λένε χαζές ιστοριούλες με αρκούδες για να μας δείξουν το "φως";
    Δεν έχει καταλάβει που δεν έχεις καταλάβει τι λέω, τα παίρνεις κιόλας...

anyway... πορεύσου εν ειρήνη...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

Κοιμάσαι κι ονειρεύσαι κι η τύχη σου τον παίζει...

Με την επιστημολαγνεια που σε δέρνει και μας έχεις ζαλίσει τα φρυδια και νομίζεις οτι έχεις πιάσει τον παπα απ'τα @@.

Ενα γελοίο induction ειναι η παρατήρηση σου, και τα πειράματα που παρουσιάζεις σαν πραγματικότητα και νομίζεις οτι δείχνουν το φως το αληθινό.

Η αντίδραση σου ειναι χειρότερη κι απο καλόγριας που της κατεβασανε Παναγία.
    Και φώναζε εσύ οτι η πίστη ειναι δεκανίκι, κάτι το οποίο εννοείται πως δεν το χρειάζεσαι.

Ρίξε ενα μηλο κατω απο το κρεβάτι σου να σιγουρευτεις οτι θα πέσει, μην τυχόν και έχεις τιποτα ανησυχίες στον ύπνο σου, και το πρωι πάλι, για να ξεκινήσεις τη μερα γεμάτος αυτοπεποίθηση

σιγά τα λεπτά νοήματα που δεν έπιασα! άσε μας ρε φίλε, μας εξισώνεις με παραμυθιασμένους, και μετά "μα δεν κατάλαβες"

πες μας και βλάκες, που δεν καταλάβαμε, τώρα, να δέσει το γλυκό...

σιγά τα λεπτά νοήματα που δεν έπιασα! άσε μας ρε φίλε, μας εξισώνεις με παραμυθιασμένους, και μετά "μα δεν κατάλαβες"

πες μας και βλάκες, που δεν καταλάβαμε, τώρα, να δέσει το γλυκό...
    ε ναι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μην το κάνετε θρεντ αντιπαράθεσης αθέων-πιστών.
    Άλλη μια.. Και χαλαρά ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    [...]
    η διαφορά μεταξύ εμένα, του επιστημολάγνου και του πιστού, του θρησκευόμενου

είναι ότι το ένα από αυτά, όσο και να προσπαθήσεις να το κατακρίνεις και να το βγάλεις άκυρο ή άχρηστο ή ψεύτικο ή οτιδήποτε άλλο, αυτό εξακολουθεί να υπάρχει. Εκτός αν νομίζεις ότι το μηχάνημα που χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή το μελέτησαν, σχεδίασαν, ανέπτυξαν, κατασκεύασαν και βελτίωσαν, χερουβείμ και όχι επιστημολάγνοι σαν εμένα.

η διαφορά μεταξύ εμένα, του επιστημολάγνου και του πιστού, του θρησκευόμενου

είναι ότι το ένα από αυτά, όσο και να προσπαθήσεις να το κατακρίνεις και να το βγάλεις άκυρο ή άχρηστο ή ψεύτικο ή οτιδήποτε άλλο, αυτό εξακολουθεί να υπάρχει. Εκτός αν νομίζεις ότι το μηχάνημα που χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή το μελέτησαν, σχεδίασαν, ανέπτυξαν, κατασκεύασαν και βελτίωσαν, χερουβείμ και όχι επιστημολάγνοι σαν εμένα.
    Κανένα μηχάνημα δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ αυτη τη στιγμή.

Το μόνο που ξέρω ειναι οτι έχω μάθει να έχω 5 αισθήσεις και να επεξεργάζομαι το input που λαμβάνω απο αυτές.

Παρ'ολα αυτά δεν υπάρχει τιποτα που να αποκλείει την πιθανότητα εσύ να εισαι πιο ψεύτικος κι απο το μακαρονοτερας, κι όλα αυτά που συμβαίνουν αυτη τη στιγμή, να λαμβάνουν χώρα μέσα στο κεφάλι μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    όλα αυτά που συμβαίνουν αυτη τη στιγμή, να λαμβάνουν χώρα μέσα στο κεφάλι μου.
    Κοίτα να δεις, αυτό μας έλεγε η (σατανική; ) δασκάλα της γιόγκαΣ κάποτε... Ο κόσμος είναι ψευδαίσθηση που την έχει δημιουργήσει το συλλογικό συνειδητό και είναι έτσι όπως είναι γιατί αυτό πιστεύουμε ότι είναι.

Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη μπίρας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις, αυτό μας έλεγε η (σατανική; ) δασκάλα της γιόγκαΣ κάποτε... Ο κόσμος είναι ψευδαίσθηση που την έχει δημιουργήσει το συλλογικό συνειδητό και είναι έτσι όπως είναι γιατί αυτό πιστεύουμε ότι είναι.
    Εγω είμαι περισσότερο της δυτικής σχολής σατανισμου.
    Berkeley, Hume κλπ.

Αλλα όλους ο διάολος θα μας πάρει, οποτε λίγη σημασία έχει

Εντίτ: εεεεεειιιιι ωωωωπ!!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Eδω θα χρειαστεί πολυ ώρα

Εδώ βαση λογικής και δια της ατοπου απαγωγής,πολλές αλήθειες. https://youtu.be/mJo0A9mvUhk

Παρόμοια θέματα

1. αφου το χουμε καψει!!! ας το δημοσιευσουμε κιολας!!!
    από dammed_kittin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 01:29
  2. Το εχουμε καψει λεμε!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 20:58
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 17:46
  5. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02

Κανόνες δημοσιεύσεων