Έχω λιώσει στο γέλιο με αυτά που διαβάζω!
Τα πράματα για την εμφανισοεξαφάνισή μου πάνε κάπως έτσι..
Ξεκίνησα το πρωί για να έρθω μαζί σας (που είστε αργές κουτσές χελώνες) γιατί τους άλλους τους φοβόμουν με τι ταχύτητες θα ταξιδεύουν.. όχι ότι δεν μπορώ να πιάσω 157,24 πραγματικά χαω ταχύτητα ταξιδίου, αλλά να.. δε θέλω να χαλάσω τα τακουνάτα λάστιχα..
Έφτασα στο περίφτερο 9:35, ο πατήρ ήταν ήδη εκεί και όταν τον ρώτησα αν είδε κόσμο να φεύγει μου απάντησε θετικά..
Στο εντομεταξύ (αυτό είναι τεστ για τον Μπλίτζερ..να δω αν θα μου την πει για την ορθογραφία ή αν όντως εννοεί τις ευχαριστίες..) βρίσκω και τον Γάτο και αφού μου είπε ότι ο ρυθμός θα είναι τουριστικός ακολούθησα εκείνη την παρέα.. έτσι κι αλλιώς στο τέλος θα βρισκόμασταν στο Διάκο.
Στο φεύγα κινήσαμε 5-6 μηχανές προς Καστριώτισσα-Μαυρολιθάρι (γ@μάτη διαδρομή) αλλά στην Παύλιανη σταμάτησαν για καφέ. Στην κουβέντα με τον πατέρα συμφωνήσαμε στο να κατέβουμε το βουνό πριν νυχτώσει, οπότε χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά και φύγαμε.. προς τη λάθος κατεύθυνση αρχικά.
Αφού βρήκαμε το σωστό δρόμο είδαμε Tai & Blitzer στη διασταύρωση της Παύλιανης οι οποίοι βρίσκονταν σε τελείως διαφορετικό tempo από το δικό μας..μετά από 5-6 στροφές είχαν χαθεί από το πεδίο μας. Βρεθήκαμε παρακάτω όταν χώρισαν οι δρόμοι τους/μας και συνεχίσαμε οι 3 μας για Λιβαδειά-Θήβα. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή.
Ένα πράγμα μόνο με πείραξε από όλα αυτά που διάβασα σήμερα και με όλο το θάρρος θα το πω μιας και θα άλλαζε εντελώς την κοινή διαδρομή που είχαμε με τον Blitzer..
Με πείραξε που δεν γνώριζα από πριν τα "υποκοριστικά" του..
Ωραία βόλτα, ωραία μέρη, να'μαστε καλά να την ξανακάνουμε!![]()
Δεν φταίω εγώ, ο Βάντας καταχράστηκε την ιδιότητά του ως διαχειριστήςκαι τρόλαρε ασύστολα τον άμοιρο μπλίτσερ σε άλλο νήμα (που ξεχνάω ποιό είναι, νομίζω το είσαι πολύ μεγάλος αν...) και τον εμφάνισε σε φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες με το κεφάλι του στο κάτωθι κουκλάκι
Γιατί είναι πολύ χαριτωμένο παιδί παρά τα τατού και τα σκουλαρίκια. Και την οξεία μπαμπινιωτίτιδα την οποία πραγματικά απολαμβάνω.
Εδώ το χρέπι σου έκαψε πίσω λάμπες από το φόβο του και την αγωνία να φτάσει το φτερωτό άτι...
Το οποίο έχει γμτ κάμποσους κρίκους αλυσίδας σε αποσύνθεση, όπως έδειξε το σημερινό καθάρισμα. Ελπίζω ότι το επιμελές πλύσιμο και λάδωμα θα συνεφέρει λίγο την κατάσταση. Πάμε όλοι μαζί "δεν θα συμμαζέψεις το Ιταλικό ποτέεεεεεεε, έπρεπε να μείνεις Γιαπωνέεεεεεεε".
Ε ναι. Βράδι, κορφοβούνι, ο μπροστά έχει κάνει μπινιά στην πινακίδα για να μην αντανακλά το φως, έχει καμένες λάμπες θέσης και παίζεις το παιχνίδι "εδώ ο Τζανής, εκεί ο Τζανής, που 'ν' ο Τζανής" α να, μια πυγολαμπίδα στο βάθος, φρέναρε. Και είσαι και "κωλυμένος" κιόλας... Ρε τι μαθαίνω...![]()
Μα την αλήθεια ζήλεψα! Ελπίζω στην επόμενη.
Πάντα τέτοια παίδες.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ιταλόφιλεπροδότησεπούκουτωρα μπαρμπαγιάνν' αντί να γκρινιάζεις δεξά κι αριστερά για την τιμημένη, παραδειγματίσου απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής.
το με στόμφο & χαρά "με είπανε παλικάρι" της Θάλειας με γονάτιζε σε όλο το υπόλοιπο.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).