Χώρα προέλευσης: Εκτός ζώνης Ευρώ.
Χώρα προέλευσης: Εκτός ζώνης Ευρώ.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 22/09/2019 στις 13:43.
Μπαταρίας?
Sent from me using a computer.
Makita U.K.
SUHNER Swiss
Δε νομίζω να υπάρχουν 115 ρευματος που δεν φτιάχνονται στη κίνα ή σε εργοστάσια εκτός βάσης του κατασκευαστή. Ούτε η αμερική έχει ούτε η Ιαπωνία. Τα αμερικάνικα είναι Κίνα Γερμανία και τα Ιαπωνικά Κίνα κατά κύριο λόγο. Η Γερμανία έχει ένα δυο το πολύ Γερμανία και τα άλλα Κίνα και αλλού!
Στα μπαταρίας δεν αλλάζει και πολύ η κατάσταση.
Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο μοντέλο για "ειδικές" καταστάσεις όπως γωνιακός για ινοξ ή μικρής κεφαλής κτλ αλλά είπε δεν έχει ρυθμιζόμενες στροφές. 115 ρευματος πάντως με 200 γιούργια δε νομίζω να υπάρχει για μη εξειδικευμένη χρήση, όσο καλός και να είναι. Εκτός και αν πρόκειται για κανένα σετ που έχει τον πάτο του μέσα!
Η suhner δε νομίζω να έχει swiss made στα 115 και ο metabo είναι 125. Ο parkside παίζει δυνατά!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 24/09/2019 στις 07:28.
Δυνατά παίζει και κανένας dewalt brushless. Μόνο κάπως έτσι μπορει να δικαιολογηθεί το 200αρι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε Αποστόλη, παρότι γνωρίζω οτι γνωρίζεις... δε μπορώ παρά να ομολογήσω πως το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο.
Θέλω να απαντήσω αλλά αν το κάνω θα προδοθεί άμεσα το προιόν. Έχεις δίκιο 100% σε οτι γράφεις.
Εδώ που φθάσαμε θα δώσω άλλο ένα tips και ας το πάρει το ποτάμι. Το εργαλείο πιθανά θα γράφει made in Germany γιατί για λόγους ευκολίας στις εξαγωγές κάνουν αυτό το κόλπο. Η ίδια η εταιρεία όμως δεν ανήκει στη ζώνη του ευρώ.
Αν εννοείς την metabo η εταιρεία δεν ανήκει στη ζώνη του ευρώ καθότι πλέον ανήκει στην χιτατσι σαν, αλλά τα περισσότερα εργαλεια της φτιάχνονται ακόμα στην γερμανία. Τελευταία είδα κάτι metabo στο πρασινάκι της χιτάτσι αντί για το δικό της σκούρο, δόου. Δεν κατέχω τι παίζει με δαύτα!
Τα 8 και 9 - 115 είναι φοβερά εργαλεία αλλά δεν έχουν τόσο.
Edit.. Γιατί μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι έσκασες 200? Γράψε λάθος!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 24/09/2019 στις 14:34.