Αφήστε τα φαγια και βρείτε παγκάκια.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εγω απλα να πω οτι Το Νησακι που προταθηκε ειναι οντως πολυ ωραιο μαγαζι. Τουλαχιστον πριν δυο χρονια που ειχα παει ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.
Προσωπικα δυστυχως δε θα μπορεσω να παραστω, καλεσαν τη συζυγο αναπληρωτρια και ειμαστε στις μετακομισεις. Αυτος ηταν ο λογος που δεν ηξερα αν θα μπορουσα να ερθω και εκατσε τελικα. Του χρονου ισως... Καλα να περασετε!![]()
Ξενοδοχείο είναι.
Απλα προτάθηκε απο μέλος - φίλο.
Και σαν ιδέα φάνταζε ιδανική.
Δηλαδή
Στην τοποθεσία που επιλέξαμε.
Χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθουμε απο τον καφέ για φαγητό (όσοι το επιλέξουν)
Χωρίς να κουβαλήσει κάποιος βασιλοπιτες κτλπ.
Και + του οτι θα διέθετε και δωμάτια για όσους πάνε απο την προηγούμενη.
ενταξει η ευρυτερη περιοχη εχει πολλες επιλογες...βεβαια εγω προσωπικα δεν ξερω κανενα μαγαζι..
αλλα συζηταμε για Λεπτοκαρυα, Λιτοχωρο, Πλακα, Παλαιος Παντελεημονας, Πλαταμωνας...
ολα αυτα ειναι διπλα και οι επιλογες ειναι αρκετες ακομα και χειμωνας που ειναι...
για μενα παιζεται το "διπλος"...
![]()
Κάντε κουμάντο εσείς από Λάρισα αλλιώς πείτε να φέρω κάνα κιλό παϊδάκια![]()
ημουν Λεπτοκαρυα το 3ημερο. Εφαγα πολυ καλα και στα πλαισια της λογικης σε οτι αφορα τις τιμες στην Αστροφεγγια -δεν τον ξερω δεν με ξερει διαφημιση δεν κανω- και θα τον εχω υποψιν μου για μελλοντικη εξορμηση. http://astrofegia.gr/index.php?optio...d=2&Itemid=136
Απο Πλακα Λιτοχωρου η εξδος σας απο την εθνικη για να αποφυγετε το νταβατζιλικι των αφεντικων-εργολαβων.
υγ. και σε καφε στο πλαστικο στην παραλια παντως ειμαι μεσα.
5 μαρτίου βολεύει και εμένα ...μεσα είμαι κ εγώ .οτι θέλετε απο πιερία μπορω να το κανονίσω .τι ακριβώς θελουμε ,τόπος ,ημερομηνία ,ολα ειναι εύκολα ,θέληση να εχουμε .αποψη μου ειναι ότι κατερινη βολεύει σε ολα .και φαγητο και καφεδάκι και δωμάτιο αν θελει κάποιον διανυκτέρευση .
Τελευταία τροποποίηση από piazzacoffee; 27/02/2017 στις 23:10. Αιτία: εξυπηρέτηση στους φίλους απο το moto.gr
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας από κάποιον που θα είναι Σίγουρα, με π.μ. παρακαλώ.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Καποιες επισημάνσεις.
Οδηγαμε προσεχτικά
Δεν θα πάμε κομβόι να θέσουμε στάνταρ στον εξοπλισμό μας.
Θα έρθουν ατομα απο διαφορετικά μέρη για αυτό προσοχή.
Θεωρω απαραιτητο,κράνος,μπουφάν,γάντια.
Με αυτοκίνητο όσοι έρθουν απαραίτητα με ζώνη.
Ενα τσεκ σε λάστιχα λάδια κτλπ όσο κοινο και αν ακούγεται μπορεί να μας σώσει απο μπελάδες.
Μεγάλα παιδιά είμαστε και έχουμε ανθρώπους που μας περιμένουν πίσω.
Φροντιστε να έρθετε να γουσταρουμε και να ξανανταμωσουμε.
Α και κάτι τελευταιο
Το ωράριο είναι free,αλλά καλά είναι 11:00 με 12:00 να είναι όλοι εκεί.
Ο συνονόματος και ιδιοκτήτης, θα μας κρατήσει και πάρκιγκ για τις μότο.
Αυτά για την ώρα
Οποίος θέλει μπορουμε να κατέβουμε παρέα. Εμείς ξεκινάμε 9-9:30 από Καστοριά.