Σελίδα 17 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 579

Θέμα: 2ος Αγώνας Gran Premio Motul de la República Argentina

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ο MM ξέφυγε τελείως και πιστεύω οτι αυτη τη φορά θα υπάρξουν συνεπειες.
    Οι ποινες που έφαγε είναι αστείες και φυσικά δεν βοηθάνε καθόλου τα 'θύματά' του.

Θα ήταν πιο δίκαιο να του βγάλουν μαυρη σημαία στην Αργεντινή και να ξεκινήσει και τον επόμενο αγώνα τελευταίος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    αν στο τέλος το πάρει ο dovi με 5-6 βαθμούς διαφορά απο το ροσι θα πούνε "ωραιο πρωτάθλημα είχαμε και φέτος"?
    αν υπήρχε μια περίπτωση να χάσω το μεσημέρι της κυριακής να το δω λαίβ τωρα δεν υπάρχει καμία.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Επισης στα ψιλα περασε και το πουλέν μου,ο Fish,που στον δευτερο αγωνα του,εχοντας πολυ λιγο καιρο στην Tech3 εχοντας μπει απο το παραθυρο,ηρθε 9ος!Ο Herve τελικα εχει καλο ματι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Και το βίντεο του συμβάντος..

Τον έστειλε αδιάβαστο..
    αν πατήσετε στο βίντεο το 1 στο πληκτρολόγιο ή έχετε σταθερό ποντίκι στο 2ο δευτερόλεπτο θα δείτε οτι ο τσόγλανος χώνεται με τα όσα, έχει κάνει λάθος υπολογισμό στο πόσο βαθιά μπορεί να φρενάρει και με το που μπαίνουν στο σημείο που η στροφή ξεκινά (φαίνονται και τα κερμπ) το κόβει ευθεία χωρίς να κόβει εσωτερικά στη στροφή ενώ ο Ρόσσι έχει ήδη ξεκινήσει να έχει τροχιά προς τα μέσα.
    με απλά λόγια.
    επιθετική οδήγηση και όποιο πάρει ο χάρος. έχει στο μυαλό του πως να βγει μπροστά δίχως να σκέφτεται την ασφάλεια των συναβατών του. και επειδή το κάνει συνεχώς και σε κάθε αγώνα πρέπει να επιβληθούν σοβαρότατες ποινές.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ο MM ξέφυγε τελείως και πιστεύω οτι αυτη τη φορά θα υπάρξουν συνεπειες.
    Οι ποινες που έφαγε είναι αστείες και φυσικά δεν βοηθάνε καθόλου τα 'θύματά' του.

Θα ήταν πιο δίκαιο να του βγάλουν μαυρη σημαία στην Αργεντινή και να ξεκινήσει και τον επόμενο αγώνα τελευταίος.
    Χλωμό να υπάρξει συμπληρωματική ποινή. Θα είναι σαν να αυτόακυρώνονται και να δίνουν διπλή ποινή για το ίδιο παράπτωμα. Όταν πχ στοv Zarco δεν έριξαν τίποτα.

Το συμβάν έχει λήξει, τίποτα άλλο εκτός κάποιας προειδοποίησης πως στο μέλλον μπλα μπλα μπλα.

Οδηγάρα ο ΜΜ αλλά όταν το οδηγικό στυλ ταυτίζεται με το να πεταει τους υπόλοιπους εκτός πίστας, κάπου χάνεται το ταλέντο και μένει η μαλακία.

Ο αγώνας μπάχαλο. Ο Κρατς εξαιρετικός, ο Ρινς γαματος, ο Ζαρκο κάποιον θα πάρει στο λαιμό του άσχημα. Απρόβλεπτος και επίφοβος για τους γύρω του.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 09/04/2018 στις 15:16.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Aν και δεν παρακολουθώ motogp αυτόν τον είδα μόνο και μόνο για να δω τα σταντ του Marquez. Επειδή γλύστισε και έπεσε στην 4η θέση αποφάσισε να εμβολίσει τον 3ο , τον Ρόσι με την δικαιολογία ότι είχε νερά και Θα γλύστραγε! Αυτό κατάλαβα από τα βίντεο που είδα, γιατί αντί κόψει το παίρνει ευθέια χησιμοποιώντας για αντίβαρο τον προπορευόμενο.
    Αν δεν τιμωρηθεί και δεν συνετιστεί σε λίγο θα παρακολουθούμε τις αρματοδρομίες του Μπεν Χούρ και όποιον πάρει ο χάρος

https://www.youtube.com/watch?v=1onWj2Z4_h4

Ευτυχως ειμαι καλα δεν τραυματιστικα...εστω αυτο...αλλα τι να πουμε...ειναι κατα την αποψη μου μια πολυ επικινδυνη κατασταση...οι αγωνοδικες /καποιος πρεπει να κανει κατι γιατι καποιος θα χτυπησει...ο ΜΜ δεν εχει δειχνει κανενα ιχνος σεβασμου προς τους αντιπαλους του...αν δουμε μονο τον σημερινο αγωνα πηγε εναντιον 4/5 διαφορετικων οδηγων...τωρα πια αυτος σημαδευει γεματα το ποδι σου και γνωριζει οτι αν σε πετυχει μεταξυ ποδιου και μηχανης αυτος δεν θα πεσει ενω συγχρονος ελπιζει να πεσεις εσυ...αυτος αγωνιζετε με αυτον τον τροπο...αυτο...αν λαβουμε υποψην ολα αυτα που εγιναν μεμονωμενα ειναι κατι που μπορουν να συμβουν κατα την διαρκεια ενος αγωνα...το προβλημα ειναι οτι ο ΜΜ ειναι επαναλαμβανομενος....τρεχει με ολους ετσι...μονο στους 2 πρωτους αγωνες φετος , στην πρωτη στροφη στο Καταρ , πετυχε το ποδι του Ζαρκο και στην συνεχεια παει στον Ντοβι...αν δουμε αυτο το Σ/Κ απο την παρασκευη ξεκινησε να πηγαινει σαν τρελλος κοβοντας τον δρομο στον Μαβ, και αν ο Μαβ δεν σηκωνε την μηχανη θα επεφτε, ακολουθος το εκανε με εμενα το σαββατο στις δοκιμαστικες, και μετα στον Ντοβι...και για να παμε στον σημερινο αγωνα, οικανονες ειναι ξεκαθαροι...αν σου σβησει η μηχανη πριν την εκκινηση πρεπει να βγεις εκτος γκριντ...και ειναι ετσι για ολους...αυτος στα παπαρια του, εβαλε ξανα μπρος την μηχανη , ηρθε αναπαδα ενω εμεις περιμεναμε , κατιπου θα επρεπε να εχει σαν αποτελεσμα την αποβολη του απο τον αγωνα...οι κανονισμοι λενε οτι δεν επιτρεπετε να εκκινησεις...αν οι κανονισμοι ειναι ιδιοι για ολους γιατι δεν πρεπει να ειναι για αυτον...κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το προβλημα....και μετα το ride through ορμησε σαν τρελλος , συγκρουστηκε με τον Εσπαργκαρο τον Ραμπατ , με εμενα που με εριξε και κατω και νομιζω οτι εκανε το ιδιο και με τον Μαβ...κατα την γνωμη μου το προβλημα ειναι οτι ειναι επικινδυνος...φοβαμαι να ειμαι στην πιστα με τον ΜΜ , οταν διαβασα στην πινακιδα οτι ηταν πισω μου , σε πιανει φοβος ,δεν αισθανομαι προστατευμενος απο τους αγωνοδικες , γιατι αυτο κανει οτι γουσταρει με ολους , το κανει επιτηδες, ερχετε κατα πανω σου επιτηδες, με εμενα μπηκε στην στροφη με συν 20χλμ με εριξε , με πετυχε μεταξυ ποδιου και μηχανης οπως συνηθηζει , οπως εκανε με τον Εσπαργκαρο με 200χλμ ...το προβλημα ειναι οτι δεν σεβετε τους αντιπαλους του, ανεβαζει το επιπεδο του ανταγωνισμου σε ενα επικινδυνο σημειο για ολους...εγω φοβαμαι...με αυτον στην πιστα φοβαμαι γιατι ξερω οτι θα ερθει κατα πανω μου...συν οτι εμενα δεν μου συμπεριφερεται οπως στους αλλους αλλα ακομα χειροτερα...οπως εγινε και το 2015 που επιτηδες με εκανε να χασω το πρωταθλημα...το εχουμε επαναλαβει πολλες φορες...δηλαδη δεν ειναι δυνατον να συγκρουετε με 6 οδηγους σε ενα ΣΚ...γιατι μια φορα μπορει να συμβει σε ολους , εχει συμβει και σε εμενα παλαιοτερα , αλλα ετσι οπως γινετε το κανεις εππιτηδες...εγω περιμενω να του κανουν κατι γιατι κατα την γνωμη μου οπως ειπα και στον Mike Webb αυτοι εχουν μεγαλη ευθυνη και αυτοι πρεπει να τον κανουν να "μην εχει τετοια συμπεριφορα"..αν αυτος συνεχισει ετσι τοτε και οι υπολοιποι θα ανεβασουν το επιπεδο επιθετικοτητας , οντας ειναι ενα επικινδυνο αθλημα θα εχει ασχημο τελος , και μετα απο 5 αγωνες θα υπαρχει μονο το μισο grid αφου θα βρισκονται εκτος πιστας ο ενας μετα τον αλλον..δηλαδη αυτος τι κανει....ερχεται μετανιωμενος με τις καμερες να σου ζητησει συγγνωμη αλλα δεν ειναι ειλικρινεις...και δεν ειναι ειλικρινεις γιατι και την επομενη φορα κανει παλι τα ιδια...αν τυχει μια φορα και ερθει να μου ζητησει συγγνωμη ειναι δεκτο....αλλα αν γινετε 1 2 3 κλπ εγω τις συγγνωμες δεν τις δεχομαι...ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟΥ... ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ KAI ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ , ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ.. εγω δεν ειμαι αγωνοδικης , εγω αυτο που ειπα ειναι οτι εχουν μια ευθυνη...ΑΥΤΟΙ πρεπει να βρουνε μια λυση ωστε ΑΥΤΟΣ να σταματησει να συγκρουεται με ολους τους αλλους....ΠΑΝΤΑ...ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ...φετος σε 2 αγωνες εγινε 10 φορες...γιατι αν δεν κανουν κατι γινετε επικινδυνο...ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ...ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...

π.σ σωρρη γοια καπεια ωρθωγραφυκα λαθακεια...

VR 46 Το avatar του/της Akalestos
    Καποτε ενας ταλαντουχος οδηγος που ειχε πολλα να δωσει οταν μπηκε μεσα κ τους εκανε κατι ριψοκινδυνα προσπερασματα κ τους μαμουσε ετρεξαν πολλοι οπως π.χ πεντροζα κι αλλοι να πουν οτι ειναι επικινδυνος πολυ κι οτι πρεπει να του γινουν συστασεις κτλ γτ φοβουνται οτι θα γινει κατι κακο κτλ κτλ...λεγοταν ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ!

Βλεπω να γινεται το ιδιο και σε χειροτερο επιπεδο κ δε βλεπω καποιον πλην του Ροσσι να μιλαει...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

Υ.Γ Κοντε γαμω το σπ@τι σου που εισαι τωρα? Για τον Μαρκο ηξερες να πας να κραξεις ε? Γ@ΜΗΜΕΝΕ!

Μπραβο στον Καλ στον Ζαρκο στον Ρινς στον Μιλλερ

Προσωπικα πιστευω ο Μιλλερ αξιζε κατι καλυτερο!

Ντροπη στην Ντορνα για ολα : Για την καθυστερηση για την αλλοιωση των κανονισμων για τις ποινες για ολα!

https://www.youtube.com/watch?v=n8rsRTjKsYk

απο αλλη οπτικη γωνια...αναλυση στο φρεναρισμα του ΜΜ...δεν πιστευω χρειαζετε μεταφραση...

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=n8rsRTjKsYk

απο αλλη οπτικη γωνια...αναλυση στο φρεναρισμα του ΜΜ...δεν πιστευω χρειαζετε μεταφραση...
    Aυτο το βιντεο πρεπει να το δουν οι αγωνοδικες που δηχνει καθαρα οτι το μηχανακι δεν γλυστρισε πουθενα και ειχε τον ελεγχο συνεχεια ο μμ
    και οτι στοχευε κανονικα που ηθελε να καταληξει μεσα στην στροφη ,με την γνωστη καταληξη.

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Akalestos Προβολή μηνύματος
    Καποτε ενας ταλαντουχος οδηγος που ειχε πολλα να δωσει οταν μπηκε μεσα κ τους εκανε κατι ριψοκινδυνα προσπερασματα κ τους μαμουσε ετρεξαν πολλοι οπως π.χ πεντροζα κι αλλοι να πουν οτι ειναι επικινδυνος πολυ κι οτι πρεπει να του γινουν συστασεις κτλ γτ φοβουνται οτι θα γινει κατι κακο κτλ κτλ...λεγοταν ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ!

Βλεπω να γινεται το ιδιο και σε χειροτερο επιπεδο κ δε βλεπω καποιον πλην του Ροσσι να μιλαει...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

Υ.Γ Κοντε γαμω το σπ@τι σου που εισαι τωρα? Για τον Μαρκο ηξερες να πας να κραξεις ε? Γ@ΜΗΜΕΝΕ!

Μπραβο στον Καλ στον Ζαρκο στον Ρινς στον Μιλλερ

Προσωπικα πιστευω ο Μιλλερ αξιζε κατι καλυτερο!

Ντροπη στην Ντορνα για ολα : Για την καθυστερηση για την αλλοιωση των κανονισμων για τις ποινες για ολα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Aυτο το βιντεο πρεπει να το δουν οι αγωνοδικες που δηχνει καθαρα οτι το μηχανακι δεν γλυστρισε πουθενα και ειχε τον ελεγχο συνεχεια ο μμ
    και οτι στοχευε κανονικα που ηθελε να καταληξει μεσα στην στροφη ,με την γνωστη καταληξη.
    μεταξυ 40δ και 48δ χανει λιγο το μπροστα...αυτο δειχνουν με την στιγμιαια αποφορτιση στην διαδρομη της μπουκαλας...τι να δουνε οι αγωνοδικες????εδω εκανε γυρω γυρω ολοι στο grid και τους εβγαλε και φταιχτες...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Και το βίντεο του συμβάντος..

Τον έστειλε αδιάβαστο..
    Εγώ βλέπω στο πρώτο δευτερόλεπτο να πατάει νερά και να του κάνει ένα παίξιμο το μπροστινό αλλά και πάλι είναι πολλά τα χιλιόμετρα.
    Ίσως αν δεν του γλίστραγε να έκανε τη γνωστή μαλακία που βγαίνει αργά στη στροφή και κόβει τον άλλο, αλλά και πάλι πολλά τα χιλιόμετρα ρε αρχίδι.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

τι αλλο να του κανουν ? του αφαιρεσαν τους βαθμους που κερδισε... οι ποινες σε ενα αγωνα μπαινουν... τι να κανουμε τωρα ?

για το σιμοντσελι τετοιες καταρες ριχνατε και θελατε να τον κανετε να μετρησει δοντια ??? γιατι εγω κατι ... πω πω τρελλος, οδηγαρα, ο επομενος ροσσι και κατι τετοια θυμαμαι...
    αμα φοβαται ο ροσσι να κατσει σπιτι... οπως εκανε ο στονερ.

καντε ρε παιδια μια επιτροπη να πατε ολοι οι φανς του ροσσι στη ντορνα να της πειτε να του δωσει καμια 10 ακομα να μην σας τρωει το αγχος σε καθε χρονια μηπως και περασει τα 10 ο μαρκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το ξερω οτι με το μνμ μου αυτο καποιοι θα με "μισησουν"...
    θα γινω αντιπαθης...κλπ...κλπ....αλλα πραγματικα στα παπακια μου...εγω θα γραψω αυτα που θελω να γραψω...

αρχικα ξεκιναμε με το ride through που εφαγε επειδη του εσβησε το μηχανακι...αν δεν κανω λαθος ο κανονισμος λεει οτι αν καθυστερησεις την εκκινηση πρεπει να ξεκινησεις τελευταιος...βεβαια αυτος δεν την καθυστερησε ακριβως την εκκινηση γιατι ηταν πριν φυγει η κοκκινη σημαια και αναψουν τα κοκκινα φωτα..(οποτε και σηκωνει χερι για να μην καρφωθει καποιος πισω του και μετα μπαινει πιτς και ξεκιναει απο εκει...)
    το εβαλε μπροστα και μετα του εριξαν την ποινη γιατι πηγε αναποδα την πιστα....
    δεν ξερω βεβαια αν αυτο ισχυε και αν εκανε οπισθεν το μηχανακι χωρις να εχει τα μουτρα εντελως αναποδα οπως εκανε...δλδ αν το ειχε βαλει μπροστα και μετα το εσπρωχνε με τα χερια κανοντας το οπισθεν τι ποινη θα του ειχαν επιβαλει?

κανονικα ο κανονισμος εδω θα επρεπε να ειναι πιο σαφης και οι κριτες που ηταν στην εκκινηση επρεπε να του πουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κανει...και να μην τον αφησουν να κανει αυτο που εκανε...
    τελοσπαντων το εκανε, δεν του μιλησαν, εφαγε το ride through...παμε παρακατω...

ξεκιναει να πηγαινει σε mode "Παναγια βοηθα" μετα το περασμα απο τα pits...αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι ειναι ο ΜΜ και παει γενικα ετσι...αλλα ειναι και σε αγωνα, οποτε προβλεπεται κιολας να "τρεχει"..sic..

χωνεται και παραλληλα εμβολιζει, ξεκαθαρα, τον Εσπαργκαρο γιατι ειναι 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορος απο ολους...και του δινουν σαν ποινη να αφησει καποιον να τον περασει...οκ, αυτο αποφασισαν, αυτο ειπαν...αυτο εκανε...

παει και χωνεται στον rossi χωρις εμβολισμο και ανοιγουν και οι 2 την γραμμη τους και πεφτει ο πισω επειδη βρηκε γρασιδι...και του δινουν 30'' penalty στπν χρονο...WTF DUDES?

δλδ στον αλλον κανονικα τον εμβολισε και επειδη στον rossi χωθηκε του εδωσαν αυστηροτερη ποινη...

εν τω μεταξυ, στην αρχη εχει κανει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ο Zarco στον Pedrosa και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...τιποτα!! του χωθηκε, ανοιξαν τροχια και οι 2, ο κοντος πατησε στο βρεγμενο high με το καλημερα και 0 βαθμοι...και?? ΤΙΠΟΤΑ!!
    αφου τιμωρησαν ετσι τον ΜΜ θα επρεπε να φαει αντιστοιχη ποινη και ο Zarco...

δλδ δεν υπαρχουν ξεκαθαρα ορια και ποινες για τα ιδια "παραπτωματα"...γιατι το ενα δεν αναφερθηκε καν σαν παραπτωμα (zarco vs pedrosa), το αλλο τιμωρηθηκε με 30'' (mm vs rossi) και το τριτο που ηταν και το σοβαροτερο με μια παραχωρηση θεσης (mm vs espargaro)...

και παμε και στην ιντριγκα...

ο rossi εδωσε ξεκαθαρη κλωτσια στον mm και του εδωσαν 2 βαθμους ποινης για τον επομενο αγωνα...δλδ τιποτα...αν δεν ειχε ηδη αλλον εναν βαθμο δεν θα γινοταν κατι..και τωρα ο mm χωθηκε απο εσωτερικη και επειδη ηταν ο rossi το θυμα, επεσαν ολοι πανω του και του εδωσαν 30'' και ενω εχει περασει ολο το grid και εχει τερματισει 5ος...

και ξαναγραφω: ειχε 2'' στον γυρο απο τους πρωτους....μιλαμε για ΧΑΟΣ στο motogp...ετρεχε σε δικο του αγωνα το παλικαρι και ολοι οι υπολοιποι ηταν κορινες γι'αυτον...

φυσικα και οδηγησε μαλακισμενα και επικινδυνα, αλλα οταν καποιος ειναι τοσο υπεργαματος, βλεπει λιγο τους αλλους σαν σκουληκια...μιλαω καθαρα οδηγικα και οχι σαν ανθρωπους ή/και χαρακτηρες...ολοι θα το εχετε νοιωσει καπως, καπου, καποτε...

μετα εχεις τον rossi, που εχει κανει τα ανειπωτα (γιατι και αυτος εχει περασει εποχη και μαλιστα μακρυα εποχη, που ηταν υπεργαματος σαν οδηγος και τους εβλεπε σαν σκουληκια τους αλλους) και ερχεται και σου λεει: "δεν αισθανομαι ασφαλεια διπλα του"...δλδ 3omg και 540 lol..
    με τον ιδιο τροπο εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...γιατι? γιατι ηταν ο rossi και περιμεναν ολοι να νικησει για να κανει το πεομενο σκετσακι του...

ποσος ξεπεσμος ρπμ πΧια αυτος ο γιατρος?
    εχεις τον πιτσιρικα και στον εχει κανει βαρελι απο τα προσπερασματα...παλευεις για πεμπτοεκτος και οταν σε περναει σουβλακι γκρινιαζεις στον θειο εσπελετα για να τον κανει ντα!! ενταξει κριμα...

ξεκαθαρο το φταιξιμο της dorna γιατι δεν εχουν σωστα διαρθρωμενο πλαισιο ποινων και αποφασιζουν οτι λαχει και οπως τους κατσει...

εγω περισσοτερο ξενερωσα και στενοχωρηθηκα για τον pedrosa...στα @@ μου για τον MM...το ποιος ειναι το αφεντικο εκει μεσα σε θεμα ταχυτητας και ελεγχου μοτοσυκλετας το εχει (απο)δειξει πολλακις...ενας αγωνας χωρις βαθμους στην αρχη του πρωταθληματος δεν λεει και κατι...πιθανοτατα να το παρει ευκολα, αλλα ακομα και αυτο να μην γινει, σιγουρα θα ειναι ενας απο τους σοβαρους διεκδικητες για φετος και αυτος που θα πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια...

στα υπολοιπα νεα της ημερας, μπραβο σε crutchlow, zarco και rins για το βαθρο...
    εκαναν ωραιο τρενακι και κρατησαν τον ρυθμο οπως επρεπε...

αστειος ρυθμος βεβαια οταν εχεις εναν μανιακο στις πισω θεσεις να γυρναει με 1'' γρηγοροτερα στον γυρο...αλλα αυτο μπορουσαν, αυτο εκαναν...και παλι ηταν μπροστα απο τα μεγαλα εργοστασιακα και τα "ονοματα"...

Παρόμοια θέματα

1. Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 10 Nov - 12 Nov 2017 Hola!
    από Vstrommer71 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2017, 23:36
  2. MotoGP 2017 Round 2 Gran Premio de la República Argentina
    από GIOTIS750 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 214
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2017, 14:35
  3. MOTO GP #18 - Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 241
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2016, 09:15
  4. Motogp Round 2 Gran Premio Motul de la República Argentina 01 Apr - 03 Apr