από Άινταχο και θα μετοικίσει στην Κρήτη. Ρωτάει για συνεργείο στην Κρήτη. Καμμία ιδέα;
από Άινταχο και θα μετοικίσει στην Κρήτη. Ρωτάει για συνεργείο στην Κρήτη. Καμμία ιδέα;
Γερμανος φιλος που παει το 990 του στον Αγιο Νικολαο ειναι πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενος, αλλα η γερμανικη ΚΤΜ (απο οπου πηρε τη μηχανη) δεχεται την διατηρηση της εγγυησης του (!!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
από Ινδιανάπολη αν κατάλαβα καλά και θα μετοικίσει στην Κρήτη. Ρωτάει για συνεργείο στην Κρήτη. Καμμία ιδέα;
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δημητρόπουλος (-)
γιατί δεν έκανε την αλλαγή λαδιών στα 1000 όπως λέει ο Αυστριακός και για την συμπεριφορά του
"εγώ φίλε μου και τους μισούς πελάτες μου να έδιωχνα, πάλι γεμάτος θα ήμουν" δηλ μη με ζαλίζεις με αυτά που μου λες και δρόμο.....
λεπτομέρειες στο παρακάτω post
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111217
Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
Δημητρόπουλος (-)
γιατί δεν έκανε την αλλαγή λαδιών στα 1000 όπως λέει ο Αυστριακός και για την συμπεριφορά του
"εγώ φίλε μου και τους μισούς πελάτες μου να έδιωχνα, πάλι γεμάτος θα ήμουν" δηλ μη με ζαλίζεις με αυτά που μου λες και δρόμο.....
λεπτομέρειες στο παρακάτω post
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111217
δεν εχεις αδικο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ πολλοι το έχουν πει ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
Δεν νομίζω ότι μπορώ να αμφισβητήσω τις γνώσεις του, κάθε επαγγελματίας μηχανικός κατέχει απείρως πιο πολλά από τον κοινό χρήστη (όπως εγώ). Απλά, κάποιοι μηχανικοί ενώ τα ξέρουν δεν τα κάνουν.... θες βαριούνται, θες ότι προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές κόβουν εργασίες (εκ του ασφαλούς μέχρι κάποιο σημείο). Το τελευταίο όμως λειτουργεί ως ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ απέναντι σε άλλους συναδέλφους του (εξουσιοδοτημένους) που τα κάνουν όλα και χρεώνουν παραπάνω....
Αλεβυζακης στο Ηρακλειο. Δυο φορες εχω παει, για κατι ψιλοπραγματα μια χαρα μου φανηκε. απο εξυπηρετηση πολυ καλος. Για τεχνογνωσια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια, χωρις ομως να λεω οτι ειναι κακος.Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Φιλικα Βαγγελης
Think again...Αρχικά δημιουργήθηκε από vag950
Αλεβυζακης στο Ηρακλειο. Δυο φορες εχω παει, για κατι ψιλοπραγματα μια χαρα μου φανηκε. απο εξυπηρετηση πολυ καλος. Για τεχνογνωσια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια, χωρις ομως να λεω οτι ειναι κακος.
Φιλικα Βαγγελης![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
δεν εχεις αδικο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ πολλοι το έχουν πει ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
να χαιρομαστε πρεπει που η ΚΤΜ ελλας ΑΠΑΝΤΑΕΙ και γινεται διαλογος με τους πελατες
οσο πιο μικρο ειναι το χωριο τόσο πιο δυσκολα κοροιδευεις ο ενας τον αλλον μιας και η οικογενεια της ΚΤΜ στην ελλαδα ειναι μικρη
ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ στο Σαρακακη και στην μοτοδυναμικη να δειτε τα χαλια τους
οι ιαπωνες ΔΕΝ καταλαβαινουν απο παραπονα
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΤΜ ως ευρωπακη εταιρεια μπορει να ελεγχθει απο τον
ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
δεν θελω να σνομπαρω κανεναν χρηστη κτμ 950 που στην τελικη δεν εχει τον ΧΡΟΝΟ ή το ΧΩΡΟ ή τα απλα εργαλεια ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ του
απλα θα ηθελα να πω οτι τα LC8 ειναι εξειδικευμενα μηχανακια για ειδικους ανθρωπους που εχουν καβαλησει κανα δυο εντουρο στην προηγουμενη ζωή τους
τις προαλες ειδα ΣΚΑΡΠΙΝΑΤΟ με αστραγαλο καλτσουλα ΠΟΥΡΝΑΡΑ και γραβατα να ανεμιζει πισω απο ενα 950... που πας ρε φλωρατε???
επισης ενα πιτσιρικα φραγκατο με 990 στο συνεργειο να μην ξερει βασικα πραγματα - φυσικα το λαμογιο ο μηχανικος τον εκοψε καταλληλως και τον γαμησε στις τιμες και αυτος ελεγε κι ευχαριστω!!!!
νομιζω οτι καθε κατοχος ΚΤΜ lc8 ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και την επιλογη του να κατεχει ενα αγωνιστικο δικυλινδρο 900 κυβικων θα πρεπει να λερωσει και λιγο με λαδακι το χερακι του και να σκυψει κατω απο την ποδια και να δει το πως και το γιατί να ανοιξει κανα service manual και γενικα να μπενει που και που στο adventure rider
πολύ καλα ρε φιλαρακι τα λές είναι ένα θέμα όμως να ξεκίνήσεις έτσι στο χαμό απο το πουθενά να βάλεις ''χέρι'' στο θηρίο σου ποσο μάλον αμα είσαι ''Νέο αίμα...''(παρεπιπτόντος ψωνίστικα)
το Θηρίο μου
ps καπου εδω έπρεπε να δειχνει και τη photo άλλα αρνήται, too big λεει τι να πω κι εγω...''δε το κατέχω καρντιά μου''
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpokis
δεν θελω να σνομπαρω κανεναν χρηστη κτμ 950 που στην τελικη δεν εχει τον ΧΡΟΝΟ ή το ΧΩΡΟ ή τα απλα εργαλεια ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ του
απλα θα ηθελα να πω οτι τα LC8 ειναι εξειδικευμενα μηχανακια για ειδικους ανθρωπους που εχουν καβαλησει κανα δυο εντουρο στην προηγουμενη ζωή τους
τις προαλες ειδα ΣΚΑΡΠΙΝΑΤΟ με αστραγαλο καλτσουλα ΠΟΥΡΝΑΡΑ και γραβατα να ανεμιζει πισω απο ενα 950... που πας ρε φλωρατε???
επισης ενα πιτσιρικα φραγκατο με 990 στο συνεργειο να μην ξερει βασικα πραγματα - φυσικα το λαμογιο ο μηχανικος τον εκοψε καταλληλως και τον γαμησε στις τιμες και αυτος ελεγε κι ευχαριστω!!!!
νομιζω οτι καθε κατοχος ΚΤΜ lc8 ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και την επιλογη του να κατεχει ενα αγωνιστικο δικυλινδρο 900 κυβικων θα πρεπει να λερωσει και λιγο με λαδακι το χερακι του και να σκυψει κατω απο την ποδια και να δει το πως και το γιατί να ανοιξει κανα service manual και γενικα να μπενει που και που στο adventure rider
πολύ καλα ρε φιλαρακι τα λές είναι ένα θέμα όμως να ξεκίνήσεις έτσι στο χαμό απο το πουθενά να βάλεις ''χέρι'' στο θηρίο σου ποσο μάλον αμα είσαι ''Νέο αίμα...''(παρεπιπτόντος ψωνίστικα)
το Θηρίο μου
μηπως πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο το θυριο υπεροπλο κλπ που λεγετε ktm
μπορει να το παρει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ?
αρκει να εχει χρημα.........
το εχω κανει και ειμαι καλητερα απο τοτε
φυλικα:rotflmao:
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
μηπως πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο το θυριο υπεροπλο κλπ που λεγετε ktm
μπορει να το παρει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ?
αρκει να εχει χρημα.........
το εχω κανει και ειμαι καλητερα απο τοτε
φυλικα [B]
Φιλαράκι το μηχανάκι είναι απλά ΓΑΜΑΤΩ ανέβηκα Χωρτιάτη και βγηκα χωμα πρωτη φωρα δευτερη μερα και κατεβηκα Αθηνα την τριτη μυαλα στα κεφαλια μας θέλει....
Αναλυτικά:
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111802
Για την ιστορία μάγκες service 20.000χμ στο παλικάρι στη Φρατζή:
- Λαδια motorex 10/60
- Φίλτρο λαδιού
- Υγρά φρένων (συμπλήρωμα,εξαέρωση)
Σύνολο 60E
-Λαστιχα 205 (tyreΜοτο στη Βουλιαγμένης)
Προσωπικά απόλυτα ικανοποιημένος, και να μου δείξει ενα-δυο πράγματα
και το κοίταξε γενικά το μηχανάκι και να σφήξει μια δυο βίδες όπου χρειάζοντα
(Τέντωμα αλυσίδας κτλ)...και παρ'όλο που φαινόμουν ότι δε σκάμπαζα και
πολλά δε κοίταξε να με δαγκώσει...
Ενα + απο εμένα λοιπόν!!!
p.s. πόσα λίτρα λάδι παίρνει?? υπάρχει μήπως μανουάλι αλα ελληνικά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpokis
Για την ιστορία μάγκες service 20.000χμ στο παλικάρι στη Φρατζή
o Xάρης Πουλόπουλος ή αλλιώς http://www.moto-race.gr/home.htm ειναι απο τους καλυτερους του χωρου , λιγομίλητος, γρήγορος και εξυπηρετικός.
απ'όταν εχασε την εξουσιοδότηση λόγω πολιτικης της εταιρείας , διατηρησε την εξειδίκευση με ελαφρύ τιμολόγιο... μια κίνηση της ΚΤΜ που βόλεψε τους κατοχους εκτος εγγυησης μοτοσυκλετων!