Κομπλέ παιδιά, ούτε για ταξίδι δεν κάνει εν τέλει![]()
Κομπλέ παιδιά, ούτε για ταξίδι δεν κάνει εν τέλει![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
33L κουβάς για μικρά καθημερινά πράγματα; Όχι, ένα backpack είναι υπεραρκετό.
Ο σάκος χωράει σίγουρα περισσότερα αλλά δεν έχω πρόβλημα χώρου αλλά άνεσης.
Είμαι καλυμμένος από ρούχα κτλπ. Με τα σαμάρια χωρέσαμε κανονικά.
Η μπαγκαζιέρα μπήκε για να πάρει τα πράγματα άμεσης χρήσης, αδιάβροχα, εργαλεία, φαρμακείο, κανένα σνακ, παγούρι νερό κτλπ. Βάζεις κλειδί, ανοίγεις, πήρες τι θες, να μη χρειάζεται κάθε φορά βγάζεις λάστιχα ή ιμάντες.
Και μιλάω για ταξίδι δικάβαλο. Μόνος μου; Ούτε σαμάρια ούτε μπαγκαζιέρες ούτε τίποτα. Ένα σακβαγιάζ στην σέλα του συνοδηγού και έφυγα.
Υ.Γ. 33L λέω για μένα, εσείς οι υπέρμαχοι, βάζω στοίχημα ότι έχετε 45L minimum
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Και εγώ ταξιδεύω και χωρίς μηχανάκι άμα λάχει ρε δικε μου!!
Τι να την κάνω την άνεση του κινητήρα και βλακείες!καβαλάω το ποδήλατο μου και έφυγα!ούτε βενζίνες ουτε διόδια ούτε τίποτα! πληρώστε εσείς περιττά έξοδα!
Και βάζω στοίχημα πως εσείς οι υπέρμαχοι θέλετε τουλάχιστον 100αλογα για να πάτε ταξιδακι.
Υγ.το πως την βρίσκει ο καθένας είναι δικαίωμα μου να τη βρει.
Το αντικείμενικο πλεονεκτήματα της πρακτικότητας της μπαγκαζιερας είναι αδιαμφισβήτητο.
Το αισθητικό είναι υποκειμενικό.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
you rise you fall you're down then you rise again
Μήπως τελικά να συμφωνήσουμε πως όλα είναι υποκειμενικά και ο καθένας κάνεις ότι θέλει με τα χρήματα του και να σφυριξουμε λήξη?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν είναι όλα υποκειμενικά.![]()
Life begins at 45°.
Το backpack θα πρεπει να το κουβαλας στην πλατη ακομα και αδειο μην προκυψει η αναγκη να κουβαλησεις κατι, μετα το φθινοπωρο θα το εχεις καθε μερα με τα αδιαβροχα. Θα πρεπει καθε φορα να ρυθμιζεις ιμαντες αναλογα αν εχει 40ρια κι εισαι με μπλουζακι ή βρεχει και φορας μπουφαν + αδιαβροιχο. Οταν θα εχει μεσα μονο την κλειδαρια δισκοφρενου σε καθε λακουβα- σαμαρακι θα νιωθεις το κοπανημα στην πλατη, ε δεν το λες ανετο αυτο.
Βλεπω κοσμο με κατι σακιδια πλατης ογκωδη, εμφανως βαρια και απορω πως αντεχουν καθε μερα το φορτιο και πως ειναι το βραδυ η πλατη τους.
Διαχρονικοί προβληματισμοί..
Σχεδόν 20 χρόνια πριν
προσωπικά δεν μου αρέσει, τον πρώτο χρόνο την έβγαζα, αλλά βαριέμαι το βγάλε-βάλε και πλέον είναι μόνιμη. Εξαρτάται όμως σε μεγάλο βαθμό και από το μηχανάκι
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.