φιλε νικο1709 βαλε καμμια φωτο να το δουμε να γουσταρουμε και εμεις μηπως και στην αλλη αλλαγη το βαλουμε...
φιλε νικο1709 βαλε καμμια φωτο να το δουμε να γουσταρουμε και εμεις μηπως και στην αλλη αλλαγη το βαλουμε...
Leave it to Random to needlesly complicated things
Δεστε στο σκολουθο Λινγκ ενα Τεστ ελαστικων απο το γερμανικο περιοδικο MOTORRAD.
http://www.conti-online.com/generato..._trail_de.html
Δυστυχώς είναι στα γερμανικά. Ίσος η τελική βαθμολογία να σας ενδιαφέρει!
Μαρκος
Leave it to Random to needlesly complicated things
εχουμε και λεμε
το μπροστινο ειναι φοβερο κολαει κατω τα φρενα βελτιω8ηκαν το ABS δε μπαινει τοσο συχνα οσο πριν γιατι πλεον δε εχει την ταση να μπλοκαρει, ο ηχος ο περιεργος απο τις λακουβες ο γνωστος σε ολους του v-stromades εχει μειω8ει γιατι ειναι πολυ μαλακο και αποροφαει τους κραδασμους αυτη την εντυπωση τουλαχιστον μου δινει.
το πισω ομως αργει λιγο να ζεσταθει εχει και δεικτη ταχυτητας v-240χλμ/ωρα φυσικα οταν ζεσταθει δε παιζετε. πλεον το μηχανακι εχει την ταση να πλαγιαζει χωρις προσπα8εια αλλοι τρομαζουν με αυτο σε αλλους αρεσει. πηγα επιδαυρο την κυριακη και το ευχαρηστη8ικα και ολα αυτα με 240ΕΥRO τοποθετημενα
και βγαινει ακριβως στης διαστασεις του v-strom
Συγκριτικό με το λαστιχάκι Power Road της Michelin υπάρχει ??
http://two-wheels.michelin.com/2w/fr...142252&lang=EN
I had a dream ...
πολυ μουφα το pilot road
Εγώ που έχω ακόμη τα μαμίσια καλή μου ακούγεται η παραπάνω λαστιχούμπα... Με καίνε ΚΥΡΙΩΣ τα φρένα.
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Batle wing? Πόσο βγαίνουν αυτά;
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Παιζουν οι τιμες. Το πολυ 270ευρο αλλα μιλαμε για κορυφαιο λαστιχο. Με ειδικη ενισχυση για φορτωματα το πισω, και τρελο κρατημα μολις ζεσταθει.
Εγω που ημουνα μεγαλη κοτα στις στροφες, τωρα μπαινω με σιγουρια και το διασκεδαζω.![]()
![]()
παιδες οποιος θελει λαστιχο ασφαλτινο βαζει road attack οποιος δε ξερει τι θελει ας βαλει τα bw